Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Γιατί μπορεί κι εύχομαι να μην μοιάζουν σαν χαρακτήρες, αλλά έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά σε αυτά που μπορεί
να δει ένας εξωτερικός παρατηρητής. Μην αναλύουμε πάλι τα αυτονόητα.
BlackBlockAttack έγραψε:Αλητακος?
Ωραιοι χαρακτηρισμοι....
Τον ξερεις και απο χθες η κανετε παρεα?

Τρεχουν οι επενδυτες στριμωχνονται ηθελα να γραψω για να αγορασουν την ομαδα
Σαν ιδιοκτητες της ομαδας απο τη στιγμη που πληρωνουν εμενα μου κανουν εσεις ψαξτε για παραγονταρες αφραγκους η μπορειτε να φερετε πισω οποον θελετε μας και στα 90 χρονια της ιστοριας μας ξεσκιστηκαμε να παιρνουμε τιτλους...

Το τι ακουγετε στα ραδιοφωνα της θεσσαλονικης δε λεγετε..Πριν λιγο μαθαμε οτι τη γυναικα του ο Γιωργος τη γνωρισε απο τον Τζαβελα....
Ραδιο αρβυλα κουτσομπολιο αμορφωσια χολη και μιζερια....
Δεν ακούω ραδιόφωνα της Θεσ/νικης σε αντίθεση με σένα απ οτι φαίνεται.
Δεν είπα ότι τον ξέρω, είπα την αίσθηση που μου δίνει.
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί κόπτεσαι, με την ίδια λογική, τι σου είναι;
Ή τι είναι για τον ΠΑΟΚ; Τίποτα. Ο μπαμπάς του είναι, όχι ο Γιώργος.
Ιδιοκτήτες δεν είναι ο Γιώργος κι ο Ιβάν, είναι μόνο ο Ιβάν.
Αν γίνει κι ο Γιώργος, τότε τα λέμε.

Δεν ξέρω ποιός κι αν θέλει ή αν κάνει ουρά.
Αλλά αν είναι να μου παρουσιάζονται οικογενειακώς σαν μπούφοι που τους πιάνουν κότσο
κάθε τρεις και λίγο για μια ολοκληρη 5ετια οι ίδιοι και οι ίδιοι άνθρωποι ε τότε είναι πιο χαζοί
κι απ τα πόμολα και πρέπει να φύγουν, σόρρυ κιόλας.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Το μονο κοινο χαρακτηριστικο που βλεπω να εχουν ειναι το "πλουσιοπαιδα". Απο εκει και περα σε τιποτα αλλο δεν μου θυμιζει τον υιο Γιαννακοπουλο. Μονο αυτο το χαρακτηριστικο το θεωρεις αρκετο για να του προσαψεις την ταμπελα αυτη μεσω παρομοιωσης; Εγω το θεωρω υπερβολη.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Να φυγουν???? Σοβαρα τωρα?? Νωριτερα εκανες ενα ωραιο ποστ με συγκεκριμενες προτασεις και σου εδωσα την επευφημια μου. Η προταση σου ποια ειναι αν φυγουν;
Ακομα και να ισχυει αυτο που "συμπεραινεις", οτι δηλαδη ειναι ολοι μπουφοι, ακομα κι ετσι παλι δεν εχουμε καλυτερη λυση απο αυτο. Καλυτερα μπουφοι που να πληρωνουν, να εχουν την ομαδα απαλλαγμενη απο χρεη και προβληματα επιβιωσης και να χωνουν λεφτα (εστω ακυρα μια και ειναι μπουφοι) προσπαθωντας εστω λανθασμενα να κανουν ομαδα, παρα ερανοι για φορολογικες ενημεροτητες και χορος μικρολαμογιων γυρω απο εναν ακεφαλο ΠΑΟΚ.
Εν ολιγοις, καλυτερα κεφαλι μπουφου παρα καθολου κεφαλι (αν και το μπουφοι δεν το συμμεριζομαι με την καμια)
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Πλακα κανεις?
Σαν γιος του μπαμπα να τον μπινελικωνουμε αλλα δεν εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ ε?
Το πρεπει να φυγουν ευκολα βγαινει απο το στομα...Θα μας δωσεις και τη λυση γιατι μαλλον το θεωρεις ευκολο και τα εκατομυρια φυστικια....

Ο βαζελος κατεστημενο του κολωνακιου σε μια πολη που εχει λεφταδες και δε πλησιαζει ανθρωπος η μαλλον ερχονται κατι Αραβες του Τσακα και τους καυλαντιζουν και εμεις οι απλες του 2017 τους αλλαζουμε σαν τα πουκαμισα...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

γουσταρω avatar! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Φίλε sic ο γουμενος ειναι πανεξυπνος άνθρωπος μας άφησε χρέη, ο μπουφος μας ξοφλησε τα χρέη αυτό πιστεύω εννοεί με την λέξη μπουφος..... Ίσως δεν είναι και της αισθητικής μας ΓΙΑΥΤΟΝ τον λόγο

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Μας τα εξηγουσε ωραια.... :lol:
Φιλε δε ξεχναω τι εχουμε τραβηξει και σαν ανθρωπος δεν ειμαι αχαριστος!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

sic-4 έγραψε:γουσταρω avatar! :mrgreen:
Ο γουμενος ειναι ο μη μπουφος που θέλουμε.... Πανεξυπνος τύπος ο αγρινιωτης.....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ναι να φυγουν για να ερθει να κουμπωσει αυτο που ταιριαζει κουτι στη περιρρεουσα ποιοτικα ατμοσφαιρα ,ενας επενδυτης του κλασικου τυπου που ολοι γνωριζουμε ..σοβαροτατα ισως ενας μπεος η μαρινακης τυπου να πετυχαινε περισσοτερα ..σ αυτη τη ψυχωτικη χωρα με ολες αυτες τις αιωνιες παθογενειες,μονο οι ψυχοπαθεις και αδιστακτοι επιβιωνουν..για να μη σε πιασουν μπουφο λοιπον ,αν εισαι ανθρωπος που φερει και λειτουργει με κσποιο στοιχειωδες επιπεδο λογικης και σοβαροτητας,τοτε φιλε μου εισαι χαμενος απο χερι ,αν δεν εχεις τριβη και πειρα πανω στο ποιος ειναι ο νεο Ελληνας και πως λειτουργουν οι καταστασεις.Σ αυτο σιγουρα πασχουν..και θελει χρονο για να κατανοησει καποιος με αλλες εικονες τι γινεται εδω..να φυγουν?
ειναι θεμα επιλογης..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

++++

ετσι ακριβως... αν ειναι μπουφος ο Σαββιδης, ειναι γιατι δεν μπορει να αντιληφθει το ποσο σιχαμερο λαμογιο μπορει να ειναι ο νεο-ελληνας.. δεν μπορει να μπει σε αυτην τη γλοιωδη λογικη... ε, τετοιον μπουφο θελω εγω προσωπικα στο κεφαλι του ΠΑΟΚ και οχι καποιον "πανεξυπνο" γλοιωδη νεοελληνα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

1. δεν είπα να φύγουν είπα να πουλήσουν και να φύγουν. Το ''να φύγουν'' τη δεύτερη φορά το έγραψα λόγω συντομίας.
2. δεν είπα ότι είναι μπούφοι, ειπα ότι πολύ συχνά, έως και συνέχεια, παρουσιάζονται ως καλοκάγαθοι μπούφοι
που τους κάνουν άλλοι (οι ίδιοι αδιευκρίνιστο ποιοί) ότι θέλουν. Εγώ λέω ότι αυτό είναι τελείως γελοίο και δεν μπορεί να συμβαίνει. Αν συμβαίνει όμως, καλύτερα (και γι αυτούς) να πουλήσουν και να φύγουν.
3.Δεν μοιάζει με τον υιο Γιαννακόπουλου επειδή είναι γιός πλουσίου, μου μοιάζει, είναι δηλαδή προσωπική κρίση για το άτομό του, ότι δεν είναι και το πιο σωστό άτομο (αν το αλητάκος σας σοκάρει) απ όλη τη στάση του
και την γενικότερη παρουσίαση του. Μαλώνει στα social media με τον Λαμπριάκο, βρίζεται με τους οπαδούς, εύχεται περαστικά επιλεκτικά και διάφορα άλλα.
4. Ξανά, για πολλοστή φορά, δεν λέω να φύγουν. Λέω, αν είναι τόσο κατευθυνόμενοι μπούφοι όπως παρουσιάζονται
να πουλήσουν και να φύγουν
5. Καμία πλάκα δεν κάνω. Δεν καταλαβαίνω γιατί θίγεστε ορισμένοι προσωπικά λες και είναι της οικογένειάς σας.
Και σιγά τι τον είπα δηλαδή και σιγά μην αυτολογοκριθώ για μια προσωπική κρίση που δεν σας αρέσει.
6.Χαίρομαι που δίνετε τόση βαρύτητα στα τόστ μου, με την έννοια ότι πρέπει να βρω και λύση για μια απίθανη διάδοχη κατάσταση που κάπως με κάποιο μαγικό τρόπο θα επιφέρω επειδή γράφω κάπου σε ένα νήμα σε ένα φόρουμ. Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά δεν έχει την παραμικρή αξία ως προς αυτό.
7. Χαχ, τωρά το είδα, ότι τους αλλάξαμε κιόλας. Χαχαχαχα, μη βιάζεσαι τόσο ρε μεγάλε, κάτσε λίγο, μεσημέρι είναι που να τρέχεις τώρα.
Τώρα που είπα μεσημέρι, πα να φάω φακές.
Γράψτε ότι θέλετε από κάτω, έτσι κι αλλιώς τα χουμε ξαναπει. Δε πα να γράφεις όσο πιο στρωτά ελληνικά μπορείς, ο άλλος θα καταλάβει ότι έχει απ την αρχή το μυαλό του πει, να καταλάβει.
Καλή όρεξη παιδιά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

sic-4 έγραψε:++++

ετσι ακριβως... αν ειναι μπουφος ο Σαββιδης, ειναι γιατι δεν μπορει να αντιληφθει το ποσο σιχαμερο λαμογιο μπορει να ειναι ο νεο-ελληνας.. δεν μπορει να μπει σε αυτην τη γλοιωδη λογικη... ε, τετοιον μπουφο θελω εγω προσωπικα στο κεφαλι του ΠΑΟΚ και οχι καποιον "πανεξυπνο" γλοιωδη νεοελληνα
Έτσι είναι.... Η κολοτουμπα έγινε λόγω έλλειψης επιχειρηματων πάντως
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το 7 δεν το επιασα,μαλλον φταιει το νουμερο. :mrgreen:

την προτελευταια προταση, για μια ακομη φορα σημερα, συμφωνω και επαυξανω.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Sick Bastard έγραψε:1. δεν είπα να φύγουν είπα να πουλήσουν και να φύγουν. Το ''να φύγουν'' τη δεύτερη φορά το έγραψα λόγω συντομίας.
Συνηθως στηριζεις τα λεγομενα σου με σοβαρα επιχειρηματα. Τωρα... το να ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ και να φυγουν το βλεπεις σοβαρο; Ουρα οι ενδιαφερομενοι λεμε....

2. δεν είπα ότι είναι μπούφοι, ειπα ότι πολύ συχνά, έως και συνέχεια, παρουσιάζονται ως καλοκάγαθοι μπούφοι
που τους κάνουν άλλοι (οι ίδιοι αδιευκρίνιστο ποιοί) ότι θέλουν. Εγώ λέω ότι αυτό είναι τελείως γελοίο και δεν μπορεί να συμβαίνει. Αν συμβαίνει όμως, καλύτερα (και γι αυτούς) να πουλήσουν και να φύγουν.
Γι αυτο εβαλα το "συμπερανες" σε εισαγωγικα. Καταλαβα οτι το ειπες υποθετικα επειδη ετσι παρουσιαζονται και συνεχισα επανω στην υποθεση σου.

3.Δεν μοιάζει με τον υιο Γιαννακόπουλου επειδή είναι γιός πλουσίου, μου μοιάζει, είναι δηλαδή προσωπική κρίση για το άτομό του, ότι δεν είναι και το πιο σωστό άτομο (αν το αλητάκος σας σοκάρει) απ όλη τη στάση του
και την γενικότερη παρουσίαση του. Μαλώνει στα social media με τον Λαμπριάκο, βρίζεται με τους οπαδούς, εύχεται περαστικά επιλεκτικά και διάφορα άλλα.
Συμφωνω μαζι σου για τις μαλακιες που αναφερεις οτι εχει κανει ο μικρος αλλα επιμενω οτι καμια σχεση δεν εχουν οι παιδικες αυτες μαλακιουλες με τις ομορφιες του αλλου και συνεχιζω να απορω με ποια λογικη κανεις τον παραλληλισμο. Ειναι στα ορια κακεντρεχειας (edit: προσωπικη μου κριση). Θελει να το τραβηξεις παρα πολυ απο τα μαλλια για να φτασεις τα tweet με τον Λαμπριακο να τα παρομοιωσεις με τις συμπεριφορες του αλλου.

4. Ξανά, για πολλοστή φορά, δεν λέω να φύγουν. Λέω, αν είναι τόσο κατευθυνόμενοι μπούφοι όπως παρουσιάζονται
να πουλήσουν και να φύγουν
Το κατευθυνομενοι που ξεφυτρωσε τωρα???????? Αλλο το μπουφοι, αλλο το κατευθυνομενοι. Η "υποθεση εργασιας" της κουβεντας ηταν το μπουφοι, τωρα γιατι σπερνεις το κατευθυνομενοι μεσα, για να το κανεις πιο ευπεπτο; Κατευθυνομενος παραπεμπει σε στημενος, βαλτος. Ισως να εννοεις χειραγωγησιμος αλλα χτυπαει πολυ ασχημα ως "στημενος" η συγκεκριμενη λεξη. Και ξαναλεω... να πουλησουν ΠΟΥ???? να φυγουν και μετα ΤΙ???

5. Καμία πλάκα δεν κάνω. Δεν καταλαβαίνω γιατί θίγεστε ορισμένοι προσωπικά λες και είναι της οικογένειάς σας.
Και σιγά τι τον είπα δηλαδή και σιγά μην αυτολογοκριθώ για μια προσωπική κρίση που δεν σας αρέσει.
6.Χαίρομαι που δίνετε τόση βαρύτητα στα τόστ μου, με την έννοια ότι πρέπει να βρω και λύση για μια απίθανη διάδοχη κατάσταση που κάπως με κάποιο μαγικό τρόπο θα επιφέρω επειδή γράφω κάπου σε ένα νήμα σε ένα φόρουμ. Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά δεν έχει την παραμικρή αξία ως προς αυτό.
7. Χαχ, τωρά το είδα, ότι τους αλλάξαμε κιόλας. Χαχαχαχα, μη βιάζεσαι τόσο ρε μεγάλε, κάτσε λίγο, μεσημέρι είναι που να τρέχεις τώρα.
Τώρα που είπα μεσημέρι, πα να φάω φακές.
Γράψτε ότι θέλετε από κάτω, έτσι κι αλλιώς τα χουμε ξαναπει. Δε πα να γράφεις όσο πιο στρωτά ελληνικά μπορείς, ο άλλος θα καταλάβει ότι έχει απ την αρχή το μυαλό του πει, να καταλάβει. edit: Αυτο ξαναπες το... αλλα και ...ξαναδιαβαστο μη σου πω...
Καλή όρεξη παιδιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Πέμ 01 Δεκ 2016, 14:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Κατα τ'αλλα....
"ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ"

5 mins later (που θα λεγε και ο φιλος μου ο simba :mrgreen: )
"ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗ ΛΥΣΗ"
(υποδεικνυω μεχρι το "να φυγουν", απο εκει και μετα "ελα μωρε λεμε και καμια μαλακια σε ενα forum)

ωραιες οι φακες
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”