31.Γιώργος Τζαβέλλας
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
Κ δεν είναι μόνον ο Τζαβ , αλλά θα βλέπαμε απ την αποστολή ποιούς άλλους εννοούσε κλπ κλπ ...
- PaokPatraG4
Το πρόβλημα δεν είναι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστης....είναι το ότι διοικητικά είμαστε για κλάμματα....και θα το ξαναπω....όταν είσαι πρόεδρος μιας ομάδας δύο τινά μπορούν να συμβούν....ή είσαι εδώ συνέχεια και επιβλεπεις τα πάντα στην ομάδα ή δίνεις στον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή τα κλειδιά για μία 3ετια κλειστή και συζητάμε μόνο για το μπάτζετ.....όσο υπάρχει αυτή η αφέλεια διοικητικά βγαίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος του αφεντικού και χαχαχου χαχαχα με συγκεκριμένους παίχτες τοτε αυτό θα γίνετε κάθε χρόνο όσους παίχτες και να πάρεις και θα πετάς τα λεφτά σου στα σκουπίδια....και θα υπάρχουν πάντα ποδοσφαιριστές που δεν θα δίνουν μία για το σε ποια ομάδα και ποια φανέλα φοράνε....
- PAOK_Antarctica
- ramolimendo
Ας σοβαρευτούμε. Και εγω είδα ότι σε όλες τις φάσεις ο Τζ. είναι επιεικά από αδιάφορος μέχρι απαράδεκτος και αν θέλετε μπορεί και να σαμποτάρει ( αυτό δεν σημάινει στήσιμο ).
Στην ουσια τώρα . Ο προπονητής είπε οτι εδώ και 20 μέρες κλιμακώνεται μια κατάσταση και ότι κάποιοι πρέπει να φύγουν. Τι γίνεται αυτές τις 20 μέρες στις προπονήσεις και τα αποδυτήρια κανείς μας δεν ξέρει.
Λογικά αφου και προηγούμενοι προπονητές - και ο Κλάους- έλεγαν τα ίδια κάτι πρέπει να τρέχει.
Αρα, απλα στηρίζουμε Βλανταν και εδώ σταματάνε οι αναλύσεις. Δεν ξέρουμε πολλα για να το συζητάμε.
Αι στο καλό Τζαβέλα και τέλος.
Εάν πρέπει να φύγουν κι άλλοι θα το μάθουμε. Απόφαση του πουλιού και αυτή .Δεν μας ενδιαφέρει πλέον ο λόγος. Αν υπάρχει βρώμα και την καθαρίσει μας αρκει. Το να κυνηγάμε κατι για το οποίο ολοι μιλούσαν τόσα χρόνια και δεν το ψάχναμε δεν έχει νόημα τώρα που πάει να λυθεί.
Στην ουσια τώρα . Ο προπονητής είπε οτι εδώ και 20 μέρες κλιμακώνεται μια κατάσταση και ότι κάποιοι πρέπει να φύγουν. Τι γίνεται αυτές τις 20 μέρες στις προπονήσεις και τα αποδυτήρια κανείς μας δεν ξέρει.
Λογικά αφου και προηγούμενοι προπονητές - και ο Κλάους- έλεγαν τα ίδια κάτι πρέπει να τρέχει.
Αρα, απλα στηρίζουμε Βλανταν και εδώ σταματάνε οι αναλύσεις. Δεν ξέρουμε πολλα για να το συζητάμε.
Εάν πρέπει να φύγουν κι άλλοι θα το μάθουμε. Απόφαση του πουλιού και αυτή .Δεν μας ενδιαφέρει πλέον ο λόγος. Αν υπάρχει βρώμα και την καθαρίσει μας αρκει. Το να κυνηγάμε κατι για το οποίο ολοι μιλούσαν τόσα χρόνια και δεν το ψάχναμε δεν έχει νόημα τώρα που πάει να λυθεί.
Nαι. Δε λεω για την κινηση, γτ οντως υπαρχει κοντρα. Αλλα ειναι σαν να τραβαει το ποδι του και πεφτει κατω ενω εχει το δυνατο ποδι για διωξιμο και ουτε κινησηMapogo έγραψε:Pgetsos
Στο 3-3 αναφέρεσαι ;
Αυτο, σε συνδυασμο με τα γκολ 1-2, τριτωνει το κακο. Δεν ειναι απλα μια κακη φαση, ειναι τριτη σερι
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Αυτό που με απογοητεύει μεσα στην ανείπωτη χαρά μου που παίρνει πούλο ο ρουφιάνος ψευτοαρχηγός είναι το γεγονός οτι αυτό συμβαίνει συγκυριακά (λόγω αγωνιστικής εμφάνισης και σχολίων για Ίβιτς κι ενώ τον είχανε ανανεώσει προ διμήνου) κι οχι ως ακαριαια αντιδραση ενός οργανισμου που νιώθει ΠΑΟΚ σε κατι θεατρινίστικο,δολοπλόκο και γλοιώδες,αντίθετο με τις αρχές και τα ιδανικα που ο Όμιλος πρεσβευει.
ακριβως αυτο !! αντ αυτου κι εμεις οι ιδιοι τσακωνομασταν για τα ματια του γλιτσα !
γιατι ομως ;; τι συμβαινει ;; πρεσβευουμε κατι πλεον ;; τα παιδια μας νιωθουν τι ειναι ο ΠΑΟΚ ;;;
- ΑποστόληςΑ
Δεν σε νοιάζει ότι υπάρχει ένας παίκτης που σαμποτάρει συνειδητά την ομάδα που αγαπάς και για την οποία υπόκεισαι σε καρδιακές αρρυθμίες, και τρως χρόνο και χρήμα; Την ομάδα που τον ταΐζει;CCCP έγραψε: Στα παπαρια μου αν ηταν ηθελημένη η οχι η μειωμενη αποδοση,
- ΑποστόληςΑ
Στο φάουλ από το οποίο προέρχεται το 3-1 έχω να παρατηρήσω το εξής: Τα φάουλ με τα οποία ο Τζαβέλλας έχει σκοράρει, ή θέλει να σκοράρει τα χτυπάει πάνω από το τείχος στη αριστερή γωνία του τερματοφύλακα και όχι στην δεξιά την οποία επιτηρεί.
+4CCCP έγραψε:Οσον αφορα το αγωνιστικο...εμενα δε μου αλλαζει κανεις γνωμη οτι στο πρωτο γκολ ο Τζαβελλας καθετε και δεν κανει τιποτα.Το εγραψα ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στο λαιβ θρεντ χωρις ριπλει χωρις τιποτα.
Επισης συνεχίζετε να ξεχνατε το τραγικο λαθος που κανει στο Α ημιχρονο που πουλαει τη μπαλα και παραλιγο να φαει κοκκινη καρτα.
Στα παπαρια μου αν ηταν ηθελημένη η οχι η μειωμενη αποδοση, η αποδοση του ηταν για να μη παιξει ξανα ετσι κι αλλιως και ειναι αποδεδηγμενα σκατα χαρακτηρας με λαμογιοσχεσεις με τους γλοιωδης ΑΡΔ. Σιγα μην κατσω να ασχοληθω αν στηθηκε η οχι η αν επρεπε να τα πει ο Ιβιτς η οχι.
Αντι να κλαίμε την καταντια μας που τετοιοι παικτες οχι μονο φορανε τη φανελα του ΠΑΟΚ αλλα περνουν και περιβραχιωνια εμεις αχολουμαστε με το αν ειναι λιγο η πολυ λαμογιο ο τζαβελλας.
Αλλα τι να λεμε τωρα, εχουμε χωρτασει παικταραδες και ΜΒΠ τα τελευταια χρονια και ΝΑΑΑΑΑ το κλαμα οταν φευγουν. Για τον ΠΑΟΚ δεν φενεται να κλαιει κανεις.
ΠΑΟΚ κατω απο ολους.
SM-G935F
Επειδή σοβαρά δεν ξέρω, μπορεί κάποιος να πει ποιος είναι υπεύθυνος των ανανεώσεων που έγιναν πρόσφατα?
Ο Μίχελ, ο Ίβιτς, ο Γιώργος ή κανας άλλος?
Σοβαρά δεν ξέρω
Σοβαρά δεν ξέρω
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Αυτό είναι θέμα του καθένα μας.τα δικά μου όπως και τ'ανίψια μου προσπαθώ σε κάθε ευκαιρία να τους μεταδώσω το ΠΑΟΚίζειν,με το αίσθημα της δικαιοσύνης να είναι πρώτο στη λίστα.zoran έγραψε:ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Αυτό που με απογοητεύει μεσα στην ανείπωτη χαρά μου που παίρνει πούλο ο ρουφιάνος ψευτοαρχηγός είναι το γεγονός οτι αυτό συμβαίνει συγκυριακά (λόγω αγωνιστικής εμφάνισης και σχολίων για Ίβιτς κι ενώ τον είχανε ανανεώσει προ διμήνου) κι οχι ως ακαριαια αντιδραση ενός οργανισμου που νιώθει ΠΑΟΚ σε κατι θεατρινίστικο,δολοπλόκο και γλοιώδες,αντίθετο με τις αρχές και τα ιδανικα που ο Όμιλος πρεσβευει.
ακριβως αυτο !! αντ αυτου κι εμεις οι ιδιοι τσακωνομασταν για τα ματια του γλιτσα !
γιατι ομως ;; τι συμβαινει ;; πρεσβευουμε κατι πλεον ;; τα παιδια μας νιωθουν τι ειναι ο ΠΑΟΚ ;;;
Όταν πριν μισό χρόνο τα πήρα απ'το γήπεδο και φύγαμε στο πέναλτι-ντροπή του ρουφιάνου με τον Πλατανιά (και τους πανηγυρισμούς του μπον-βιβέρ για το γκολ που πέτυχε αντί να στείλει τη μπάλα και τον Μήτσιο στην Μικράς Ασίας...) ήταν πολύ δεκτικά στην εξήγηση της κίνησης.για παιδιά δημοτικού μιλάμε,ε;σε αντίθεση με πάρα πολλούς συμφορουμίτες που με θεωρούσαν εξωγήινο,δυστυχώς.τότε...
Ύστερα απο αυτα που έγιναν γνωστά περί της στάσης του Τζαβέλλα στα αποδυτήρια δεν υπάρχει πλεον περιθώριο για διαφορετικές απόψεις ..δεν ειναι δυνατόν οπως και να λέγεσαι οσο καλός παίκτης και να εισαι διότι κακα τα ψέματα ο τζΒελλας ειναι καλός παίκτης ,να μιλας με αυτο τον τροπο στην ομάδα ανοιχτά μαλιστα στα αποδυτήρια και να πριονιζεις τη προσπάθεια του προπονητή του ΠΑΟΚ και των συμπαικτών σου οι οποίοι ετοιμάζονται για ενα σημαντικό παιχνιδι με μια μεγαλη ομάδα ..οταν μια βρύση τρέχει στάζει το κανει αδιακρίτως και συνεχεια ..ο τζαβελλας λοιπον ειναι μια τέτοια βρύση οπως αποδεικνύεται ..μετα τη νίκη και τη παταγώδη αστοχία της άποψης του οτι δε παμε πουθενά και οτι δεν εχουμε ελπίδες νίκες σιγουρα αυτός ο άνθρωπος ένιωσε άβολα και ως μέγας εγωκεντρικός προτίμησε απο τη νίκη της ομάδας τη απόδειξη οτι ειχε δίκαιο ..ειχε εμφανώς μειωμένη προσπάθεια στα γκολ..δε μπορει ο Τζαβέλας που ξέρουμε να ειχε τοσο μαλθακή αντιμετώπιση των φάσεων ενώ καθαρίζει με ευκολία
Πολυ δυσκολότερες στιγμές ...παίκτης ο οποιος λεει που παμε με αυτον κΤλ ετσι ανοιχτά στους συμπαίκτες του χωρια το οτι ειναι ασεβής προς την ομάδα και προς όλους ειναι και παθολογικά εγωιστής δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τιποτα αλλο παρά για την ατομικότητα του..το χειρότερο ειναι οτι υπάρχουν δημοσιογράφοι γνωστοί και με φωνή όλοι τους ξέρουμε δυστυχως οι οποίοι μετα απο αυτο που οι ίδιοι παραδέχθηκαν οτι έγινε να συνεχίζουν να τον στηρίζουν . Δεν ειναι ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρονται για την ομάδα παρά μονο για τα συμφέροντα τουΣ..ας θυμηθούμε ποια η στάση τους απέναντι στα πειθαρχικά παραπτώματα του πραγμΑτικΑ τοτέμ πΑμπλο και ποια τωρα ..φανταστείτε τι όργια μπορει να έχουν γινει πίσω απο τη πλάτη μας επι ΑΑ ο οποιος ηταν και ο φόβος και ο τρόμος αυτών των ποντικών που θέλουν να λεγονΤαι ΠΑΟΚτσηδες και δημοσιογράφοι ..φόβος και τρόμος γιατι ξέρουν οτι με ΑΑ δε παίζει πληροφοριΑ τα αποδυτήρια δεν ειναι κωλοχανειο και τα καφεδάκια και ποτάκια παικτών με αρδ ειναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας
Σκεφτείτε λοιπον τι εγινε τοτε που ο προπονητής ηταν εξ Αρχής στο στόχαστρο και τον περίμεναν στη γωνία ..φανταστείτε τι όργια έχουν γινει απο το Τζαβέλα και τους ομοίους του ..ελα μωρε ο γραφικός και ο τσοπάνης στήριζε και η χοντρό κολκου με τη πρώτη ευκαιρία ..μια μικρή ρωγμή περίμεναν για το κάνουν θρύψαλα οπως και εγινε..εγινε γιατι εμεις δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει επηρεαζόμαστε και δε μπορούμε να προστατέψουμε μονο πονάμε ..και δυστυχως αυτα τα καθίκια δε σέβονται ουτε το πόνο ουτε τη χαρα μας..ειναι καθίκια και αν δε ξηλωθούν χαΐρι δε θα δούμε..τα έλεγε πολυ σωστά ο ΑΑ που οι περισσότεροι δε χάνετε δυστυχως ευκαιρία να χλευάζετε ..και αυτο ειναι ενα μεγάλο μειονέκτημα ενός λαού ,να μην εχει κρίση να καταλαβαίνει ποιος αγαπάει πραγματικα την ομάδα και ποιος οχι
Ποιον ενδιαφέρει η επιτυχία και η χαρα του κόσμου και ποιον ο κωλος του
Εγινε μια αρχή βγήκαν πολλα στη φορα πλεον δικαιολογίες δεν υπάρχουν πέσαν οι μάσκες και οποιος εχει μάτια και οξύ νου βλέπει και αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει εδω και χρονια στην ομάδα ..εγω θελω μονο μάτος και ξένους αν αυτη ειναι η συμπεριφορά των Ελλήνων δυστυχως ..ώστε και ο καθε άσχημομουρης κολκας να μένει πεινασμένος μπας και εξαφανιστεί και το είδος του
Πολυ δυσκολότερες στιγμές ...παίκτης ο οποιος λεει που παμε με αυτον κΤλ ετσι ανοιχτά στους συμπαίκτες του χωρια το οτι ειναι ασεβής προς την ομάδα και προς όλους ειναι και παθολογικά εγωιστής δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τιποτα αλλο παρά για την ατομικότητα του..το χειρότερο ειναι οτι υπάρχουν δημοσιογράφοι γνωστοί και με φωνή όλοι τους ξέρουμε δυστυχως οι οποίοι μετα απο αυτο που οι ίδιοι παραδέχθηκαν οτι έγινε να συνεχίζουν να τον στηρίζουν . Δεν ειναι ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρονται για την ομάδα παρά μονο για τα συμφέροντα τουΣ..ας θυμηθούμε ποια η στάση τους απέναντι στα πειθαρχικά παραπτώματα του πραγμΑτικΑ τοτέμ πΑμπλο και ποια τωρα ..φανταστείτε τι όργια μπορει να έχουν γινει πίσω απο τη πλάτη μας επι ΑΑ ο οποιος ηταν και ο φόβος και ο τρόμος αυτών των ποντικών που θέλουν να λεγονΤαι ΠΑΟΚτσηδες και δημοσιογράφοι ..φόβος και τρόμος γιατι ξέρουν οτι με ΑΑ δε παίζει πληροφοριΑ τα αποδυτήρια δεν ειναι κωλοχανειο και τα καφεδάκια και ποτάκια παικτών με αρδ ειναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας
Σκεφτείτε λοιπον τι εγινε τοτε που ο προπονητής ηταν εξ Αρχής στο στόχαστρο και τον περίμεναν στη γωνία ..φανταστείτε τι όργια έχουν γινει απο το Τζαβέλα και τους ομοίους του ..ελα μωρε ο γραφικός και ο τσοπάνης στήριζε και η χοντρό κολκου με τη πρώτη ευκαιρία ..μια μικρή ρωγμή περίμεναν για το κάνουν θρύψαλα οπως και εγινε..εγινε γιατι εμεις δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει επηρεαζόμαστε και δε μπορούμε να προστατέψουμε μονο πονάμε ..και δυστυχως αυτα τα καθίκια δε σέβονται ουτε το πόνο ουτε τη χαρα μας..ειναι καθίκια και αν δε ξηλωθούν χαΐρι δε θα δούμε..τα έλεγε πολυ σωστά ο ΑΑ που οι περισσότεροι δε χάνετε δυστυχως ευκαιρία να χλευάζετε ..και αυτο ειναι ενα μεγάλο μειονέκτημα ενός λαού ,να μην εχει κρίση να καταλαβαίνει ποιος αγαπάει πραγματικα την ομάδα και ποιος οχι
Ποιον ενδιαφέρει η επιτυχία και η χαρα του κόσμου και ποιον ο κωλος του
Εγινε μια αρχή βγήκαν πολλα στη φορα πλεον δικαιολογίες δεν υπάρχουν πέσαν οι μάσκες και οποιος εχει μάτια και οξύ νου βλέπει και αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει εδω και χρονια στην ομάδα ..εγω θελω μονο μάτος και ξένους αν αυτη ειναι η συμπεριφορά των Ελλήνων δυστυχως ..ώστε και ο καθε άσχημομουρης κολκας να μένει πεινασμένος μπας και εξαφανιστεί και το είδος του
Είναι απίστευτο.pgetsos έγραψε:Τώρα το είδα, μιλάμε είναι απίστευτο!Bono. έγραψε:Μία νέα λήψη του 3ου γκολ. Απ' το 1.59 και νομίζω ότι βοηθάει να βγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα.
Δείτε την.
http://www.novasports.gr/podosfairo/ell ... D7prfmLTIW
Ειλικρινά θέλω σχόλιο από αρκετούς που λέγαν ότι στο τρίτο Δεν υπάρχει ευθύνη
Μιλάμε αφήνει ΞΕΚΆΘΑΡΑ τη μπάλα, ούτε κίνηση!!!
Τεράστια ντροπή
Πραγματικά απίστευτο
- Sick Bastard
Αν μιλούσε ο Μίχελ, ίσως μας έλεγε.Tolaros έγραψε:Επειδή σοβαρά δεν ξέρω, μπορεί κάποιος να πει ποιος είναι υπεύθυνος των ανανεώσεων που έγιναν πρόσφατα?
Σοβαρά δεν ξέρω
Αλλά όχι, στον ΠΑΟΚ ο ΤΔ δεν έχει κανένα λόγο να πει οτιδήποτε, όλα βαίνουν καλώς.
- sourmenetes
- Moderator
Δυστυχως εδω και ενα μηνα καποιοι ανανεωσαν και ανανεωσαν με τις δαφνες νομιζω ολων,γιατι παικτικα πηγαν πολυ καλα.ramolimendo έγραψε:Ας σοβαρευτούμε. Και εγω είδα ότι σε όλες τις φάσεις ο Τζ. είναι επιεικά από αδιάφορος μέχρι απαράδεκτος και αν θέλετε μπορεί και να σαμποτάρει ( αυτό δεν σημάινει στήσιμο ).
Απο κει και περα πηραν πολυ ψηλα τον αμανε και εκμεταλλευτηκαν την ανανεωση.πολλα απο οσα ακουγονται ειναι δυστυχως αληθεια.
Ας φροντισουν να απομακρυνθουν αυτοι γιατι ο ΠΑΟΚ θα βρεθει χαμενος μια ακομα φορα.
Οσο ο Ιβαν ειναι μακρυα αυτα θα εχουμε.ελπιζω το πρασινο φως να ισχυει σε Ιβιτς-Μιχελ σε αγωνιστικο επιπεδο.