Εδώ που φτάσαμε , όλους θα τους φάμε. Κάτσε κ θα το δεις.desperando έγραψε:Καλό είναι. Να μην πεις το όνομά του αικτη. Γιατί τζάμπα θα τον φάμε και αυτον
Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Για πρωτη φορα η διοικηση αυτη στηριζει πραγματικα τον προπονητη και του δινει τη δυναμη να επιβληθει στους παικτες...αυτη ειναι η διαφορα ,γεγονος που ειναι απαραιτητο για να μπορεσει να παιξει η ομαδα οπως αυτος θελει.με λιγα λογια βαζει ενα στοπ στην ατιμωρησια των παικτων που οποτε η ομαδα ρεταριζε την πληρωνε ο προπονητης ειτε εφταιγε ειτε οχι...φτανει βεβαια ο προπονητης να παραμεινει εως το τελος...οπως στηριξη ειχε και ο σαντος απο τη διοικηση που θελαν ολοι να τον φανε στην αρχη και ηταν η τελ φορα που ειχαμε φτιαξει ομαδα...ανεξαρτητα απο την ποιοτητα λοιπον των εκαστοτε παικτων πρωτη προυποθεση για να πετυχει μια ομαδα ειναι η στηριξη του προπονητη ωστε να τον σεβονται οι παικτες .βαζω στοιχημα οτι η ομαδα θα εχει ανοδικη πορεια σε βαθος χρονου αναλογη με την ποιτητα που διαθετει...
Αρχικα πιστεψα πως ο Βλανταν με τις δηλωσεις το'παιξε κορονα-γραμμα,αλλα οπως φαινεται το ειχε μαλλον χαμενο το παιχνιδι και ηταν η μονη ισως περιπτωση να το σωσει.
Πηγε με τα νερα τους, τους καλυψε στις ουκ ολιγες γκελες φετος, μη αποδιδοντας ποτε ευθυνες σε αυτους
Αλλα το θεμα πειθαρχιας δεν ειναι μονο του κοουτς....οταν υπαρχουν κολλητηλικια μεταξυ διοικησης-μετοχων και παιχτων....
Θεμα οργανωσης-πειθαρχιας-επαγγελματισμου ειναι....
Αν δεν το παρουν αλλιως, θα φαγωθουν πολλοι προπονητες και τεχνικοι διευθυντες ακομα....
Χρυση ευκαιρια ηταν μετα το ματς-ονειδος για την ιστορια του συλλογου...τοτε με τον εργοτελη, η απο τις λιγες στιγμες που λες να φυγουν ολοι οι παιχτες αντι ο προπονητης, οποιος και να ειναι αυτος....
Αυτοι μεινανε, οι περισσοτεροι , ειχαμε νεες στιγμες ''δοξας'', και το φαγωμα συνεχιζεται
Πηγε με τα νερα τους, τους καλυψε στις ουκ ολιγες γκελες φετος, μη αποδιδοντας ποτε ευθυνες σε αυτους
Αλλα το θεμα πειθαρχιας δεν ειναι μονο του κοουτς....οταν υπαρχουν κολλητηλικια μεταξυ διοικησης-μετοχων και παιχτων....
Θεμα οργανωσης-πειθαρχιας-επαγγελματισμου ειναι....
Αν δεν το παρουν αλλιως, θα φαγωθουν πολλοι προπονητες και τεχνικοι διευθυντες ακομα....
Χρυση ευκαιρια ηταν μετα το ματς-ονειδος για την ιστορια του συλλογου...τοτε με τον εργοτελη, η απο τις λιγες στιγμες που λες να φυγουν ολοι οι παιχτες αντι ο προπονητης, οποιος και να ειναι αυτος....
Αυτοι μεινανε, οι περισσοτεροι , ειχαμε νεες στιγμες ''δοξας'', και το φαγωμα συνεχιζεται
Ετσι,για χαρη της λογικης..sourmenetes έγραψε:Ααααα...μπραβο...Alastor έγραψε:Να συμπληρωσω επισης για οσους οπαδους και ΜΜΕ μιλουν για ρετσινια στησιματος και ντροπη για τον συλλογο,πρεπει να σε ηλιθιος για να καταλαβεις πως ο Ιβιτς μιλουσε για στησιμο στοιχηματικο.
Ειναι ξεκαθαρο οτι αναφεροταν σε μειωμενη αποδοση παικτη/παικτων για να τον διωξουν και οχι για κυκλωμα στοιχηματος. Το δευτερο θα ηταν οντως μεγαλη ρετσινια,αλλα το πρωτο εχει γινει λιγο πολυ σε ολες τις ομαδες με πολλους προπονητες που δεν γουσταραν οι παικτες.
Αυτα λιγο για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους
Αλλα καποιοι ξεκινανε και μιλανε για εισαγγελεις και λεφτα που θα διεκδικησει και δικαστηρια χωρις να δινουν βαση στα οσα ειπωθηκαν.
1.Προφανώς και κανεις δν ειναι τοσο ηλίθιος για να εννοει στοιχηματικό στησιμο..
2. Ετσι σουρμε, βαλε στη θεση τους, τους κακοπροαιρετους να πουμε.
Αλλα ρωτα πρώτα και καναν μπαρλοου (πχ αξιωση ποσου μεχρι λήξη συμβολαιου με αποζημειωση για ηθικη βλαβη και δυσφήμιση για εσκεμμενα μειωμενη αποδοση παικτη/παικτων με συμμετοχή σε υπουλα γκολ, ειτε για να διωξουν κάποιον ειτε επειδή ετσι τους καρφωθηκε) ή τουλαχιστον ξεσκονισε τη μνημη σου με την υπόθεση δωνη, πριν αρχίσεις με τους κάποιους..
-
Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να μας απασχολει το ποση θα ειναι η αποζημιωση του Τζαβελλα.
Ειναι καθαρα δημιουργημα της οικογενειας Σαββιδη αυτο που συμβαινει, οποτε ειναι δικο τους θεμα να λυσουν.
Οσο ευκολα ανανεωσε λογω ιδιαιτερης σχεσης με τον Γιωργη, φανταζομαι οτι τοσο ευκολα θα λυσει και το συμβολαιο του.
Αν δεν συμβει αυτο θα ειναι ενα καλο μαθημα για τον Γιωργη. Νεος ειναι, θα του συμβουν κι αυτα.
Ειναι καθαρα δημιουργημα της οικογενειας Σαββιδη αυτο που συμβαινει, οποτε ειναι δικο τους θεμα να λυσουν.
Οσο ευκολα ανανεωσε λογω ιδιαιτερης σχεσης με τον Γιωργη, φανταζομαι οτι τοσο ευκολα θα λυσει και το συμβολαιο του.
Αν δεν συμβει αυτο θα ειναι ενα καλο μαθημα για τον Γιωργη. Νεος ειναι, θα του συμβουν κι αυτα.
- The_Stalker
Τα bold δικά μου και σ' αυτό το κομμάτι αναφέρομαι.sourmenetes έγραψε:Ποσο κοντομυαλοι μπορει να ειναι καποιοι οταν μιλανε για λεκε;;;
Κανενας Ιβιτς δεν ειπε οτι ο ΠΑΟΚ στηθηκε.ξυπνατε και διαβαστε τι λεει.ουτε οτι στηθηκε παικτης.
Το ιδιο εγινε και στον εργοτελη.το ιδιο εγινε και σε πολλα αλλα ματς.ξεχαστε αυτη τη μαλακια που πανε να περασουν καποιοι...
Πραγματικά ρε σουρμεν, τα παρακάτω κομμάτια από τη συνέντευξη τι λένε;
"κάποιοι παίκτες έχουν κάνει κάποια λάθη που δεν γίνονται. Θα συζητήσω με τον πρόεδρο, θα του παρουσιάσω εγώ σε λίγο, ή θα μείνω εγώ ή θα φύγουν κάποιοι άλλοι. Κοιτάξτε τις φάσεις των γκολ."
"Κοιτάξτε, δεν λέω ότι κάποιοι ίσως να μην μπορούν, απλά μπορεί να μην θέλουν."
" Ήταν κακή στιγμή, αλλά μετά από εκεί και πέρα έχουν γίνει κάποια πολύ περίεργα πράγματα."
"Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτονται αλλά κατά την άποψη μου κάποια πράγματα είναι αρκετά ύπουλα. Κοιτάξτε ξανά τα γκολ."
Δλδ τι λέει εδώ; Ότι τυχαία ή εσκεμμένα έγινε ότι έγινε; Η ερώτηση και για τον parolo γιατί γράφει περίπου τα ίδια.
Μεγάλη αλήθεια..joshua έγραψε: Υ.Γ1 Ελληνικη ομαδα με Ελληνα, εντος και εκτος εισαγωγικων, προπονητη δεν προκειται να πετυχει στον αιωνα τον απαντα.
Αυτό που γράφει ο despe.desperando έγραψε:Αν. Όντως έγινε αυτό μια σοβαρή ομάδα τον τελειώνει εκείνη την στιγμή χωρίς πολλά μα μου σου του και το σημαντικότερο χωρίς να γίνει μπουρδελο η ομάδα με δημόσιες δηλώσεις του προπονητή για στημένους παίκτεςParolos έγραψε:Έλα μάγκες έπεσαν οι μάσκες..
Τώρα στην εκπομπή των ΑΡΔ24:
Πάλι τάχθηκαν υπέρ του Τζαβέλλα όμως αναγκάστηκαν και είπαν και τί έγινε:
Αυτολεξή είπαν οτι όντως ο Τζαβέλλας την Τρίτη πριν τη Φιορεντίνα είπε στους συμπαίχτες στα αποδυτήρια οτι "που παμε με τον Ιβιτς, δεν κάνει για προπονητής" κλπ κλπ..
Και τον υπερασπίζονταν οτι εντάξει είπε αυτά τα πράγματα, αλλά απέχει από το να τον πει ο Ίβιτς στημένο. Και να δούμε τώρα τι θα πουν στον εισαγγελέα η ΠΑΕ και ο Ίβιτς κλπ κλπ κλπ...
Ρε γαμήδια του κερατά, ο Ιβιτς είπε "κάποιοι παιχτες ίσως να ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ", και ξεκάθαρα επίσης "κι εγώ δε γούσταρα καποιους προπονητές, αλλά έδινα το 100%"
Δεν τον είπε οτι έστησε το ματς!
Τεσπα, έχουμε πλέον ξεκάθαρη προσπαθια παίχτη να επηρεάσει συμπαίχτες και να φάνε τον Ίβιτς..!
Τώρα όσοι υπερασπίζεστε τον Τζαβέλλα μπορείτε να μπείτε στις τρύπες σας..
Κάποιοι είστε τόσο εγωιστές βέβαια, που θα συνεχίσετε το βιολί σας..
Αναμένω τον πρώτο που θα πει "Καλά είπε στους συμπαίχτες του, ο Ίβιτς δεν κάνει αφού".
Άντε να σας χαρώ..
Από τη μια κάποιοι λέτε "μα καλά ρε παιδιά, πέφτετε από τα σύννεφα που ο Τζαβέλλας μπλα μπλα μπλα". Από την άλλη ο Ίβιτς που είναι τόσα χρόνια στην ομάδα ΔΕΝ ήξερε μέχρι πριν το Αρτέμιο Φράνκι τι εστί Τζαβέλλας; Αυτός έπεσε ή δεν έπεσε από τα σύννεφα;
Και η απάντηση στον parolo:
@ fossacellophan έγραψε:Τώρα φαντάζομαι κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει πως όταν λες πως έκανε μαλακία διαχείριση ο Ίβιτς και έβλαψε την ομάδα δε σημαίνει πως δεν έκανε μαλακία ο Τζαβέλλας. Θα πρέπει να εξηγήσεις πως η μαλακία του Ίβιτς έγινε σε συνέντευξη τύπου και οι ασύμμετρες της συνέπειες (αγωνιστικές και μη) είναι πολλαπλές και τεράστιες όχι σε μη επιβεβαιωμένα πηγαδάκια.
Ψιλά γράμματα στη χώρα του Πολλάκη.
Ποιό το νόημα του πρωτοσέλιδου της γαυροφυλλάδας; Πρέπει να λάβω κάτι σοβαρά υπόψη από το φερέφωνο του φαταούλ; Για το πρωτοσέλιδο του βόθρου που ονομάζεται sportday και πριν λίγες μέρες έγραφε για αποπομπές Ίβιτς και σήμερα μιλάει για συγκεκριμενους παίκτες (και τον Πέλκα, δλδ ήμαρτον!!), έχεις να πεις κάτι; Ποιός έδωσε το δικαίωμα σε τέτοιο πρωτοσέλιδο;
Πως να το λυσει το θεμα οταν παιχτες ειναι κολλητοι με τον υιο Σαββιδη ας πουμε;
Η αν ο Ιβαν γουσταρει ελληνες διεθνεις;
Ξερουμε αν το εχει αναφερει ξανα ο Βλανταν παλιοτερα το θεμα και εφαγε πορτα;
Μηπως ηταν ο μονος τροπος αυτος;
Δεν μας πειραζει που ειμαστε μπουρδελο, μας πειραξε που βαλαμε το φωτακι;
( υποθεσεις κανουμε)
Η αν ο Ιβαν γουσταρει ελληνες διεθνεις;
Ξερουμε αν το εχει αναφερει ξανα ο Βλανταν παλιοτερα το θεμα και εφαγε πορτα;
Μηπως ηταν ο μονος τροπος αυτος;
Δεν μας πειραζει που ειμαστε μπουρδελο, μας πειραξε που βαλαμε το φωτακι;
( υποθεσεις κανουμε)
- The_Stalker
Δεν το ελυσε.
Ακομα εδω ειναι. Γιατι; περιμενουν κατι;
Και πιο δυσκολα ακομα αν ο παιχτης ειναι κολλητος με τους ιεραρχικα παραπανω.
Μπλεξαμε αδερφε...
Ακομα εδω ειναι. Γιατι; περιμενουν κατι;
Και πιο δυσκολα ακομα αν ο παιχτης ειναι κολλητος με τους ιεραρχικα παραπανω.
Μπλεξαμε αδερφε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος niks την Τετ 30 Νοέμ 2016, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- back in black
Είδα ξανά και ξανά τις δηλώσεις Ίβιτς μήπως και μπορέσω και καταλάβω /ερμηνευσω κάποια πράγματα.
Εκτιμώ , απο τόν τρόπο που μίλησε και απο τη γλώσσα του σώματος του, ότι ο Ίβιτς έκανε τις δηλώσεις του έχοντας πλήρως τη συναίσθηση των όσο έλεγε, όντας ψύχραιμος και νηφάλιος, παρά τα όσα είχαν προηγηθεί λίγα λεπτά μόλις πριν.
Η όλη μεθόδευση απο μέρους του, πάντα κατά την εκτίμησή μου, μου δίνει την εντύπωση ότι έχοντας διαγνώσει σοβαρές αρυθμίες στην ομάδα, προσπάθησε να κάνει κάποιο είδος ηλεκτροσόκ στον οργανισμό του ΠΑΟΚ (πάικτες, διοίκηση, κόσμο).
Η κίνησή του είναι υψηλού ρίσκου τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα. Ωστόσο το τόλμησε και νομίζω ότι δεν του βγήκε αυθόρμητα αλλα το είχε ζυγίσει αρκετά πριν το κάνει. Τηρουμένων των αναλογιών, μου φέρνει στο μυαλό τη δήλωση του Σάντος για τις σαρδέλες, που και εκείνη είχε σηκώσει πολύ κουβέντα.
Αν έπραξε σωστά ή όχι ο Ιβιτς δεν μπορώ να το εκτιμήσω. Απλώς γνωρίζω ότι το ηλεκτροσόκ είναι το έσχατο μέσο στην καρδιοαναπνευστική ανάνηψη , μπορεί να σώσει ή να σε τελειώσει μια ώρα νωρίτερα.
Όπως και να έχει ο Ίβιτς πήρε τα ρίσκα του, τόλμησε , προσπάθησε να δώσει λύση , δεν έμεινε αδρανής και αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα.
Εκτιμώ , απο τόν τρόπο που μίλησε και απο τη γλώσσα του σώματος του, ότι ο Ίβιτς έκανε τις δηλώσεις του έχοντας πλήρως τη συναίσθηση των όσο έλεγε, όντας ψύχραιμος και νηφάλιος, παρά τα όσα είχαν προηγηθεί λίγα λεπτά μόλις πριν.
Η όλη μεθόδευση απο μέρους του, πάντα κατά την εκτίμησή μου, μου δίνει την εντύπωση ότι έχοντας διαγνώσει σοβαρές αρυθμίες στην ομάδα, προσπάθησε να κάνει κάποιο είδος ηλεκτροσόκ στον οργανισμό του ΠΑΟΚ (πάικτες, διοίκηση, κόσμο).
Η κίνησή του είναι υψηλού ρίσκου τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα. Ωστόσο το τόλμησε και νομίζω ότι δεν του βγήκε αυθόρμητα αλλα το είχε ζυγίσει αρκετά πριν το κάνει. Τηρουμένων των αναλογιών, μου φέρνει στο μυαλό τη δήλωση του Σάντος για τις σαρδέλες, που και εκείνη είχε σηκώσει πολύ κουβέντα.
Αν έπραξε σωστά ή όχι ο Ιβιτς δεν μπορώ να το εκτιμήσω. Απλώς γνωρίζω ότι το ηλεκτροσόκ είναι το έσχατο μέσο στην καρδιοαναπνευστική ανάνηψη , μπορεί να σώσει ή να σε τελειώσει μια ώρα νωρίτερα.
Όπως και να έχει ο Ίβιτς πήρε τα ρίσκα του, τόλμησε , προσπάθησε να δώσει λύση , δεν έμεινε αδρανής και αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα.
Έχουν απαντηθεί όλα αυτά που ρωτάς.. αναλωνόμαστε στα ίδια.
Για τον Ιβιτς δες το βίντεο και όχι το κείμενο.
Δε θέλω να απαντήσω στα αυτονόητα, οτι αμα είχαμε σιωπηρή τιμωρία του Τζαβέλλα τώρα θα έλεγαν οι περισσότεροι "άμα ήθελε ας εβγαινε να μιλήσει στη συνέντευξη τύπου, αλλιώς ας σταματήσει τα ύπουλα" κλπ κλπ... Φαύλος κύκλος..
Και δεύτερον προφανώς και ο Τζαβέλλας δε θα έπρεπε να υπάρχει στην ομάδα. Έχω βάλει ένα λινκ στο άλλο τόπικ που είναι τα σχόλια για τον αγώνα μετά τον Αστέρα στο 3-0. Κάνε ένα κόπο να το κοιτάξεις νομίζω θα δεις απόψεις και άλλων και θα σώσουμε χρόνο από το να μου ζητάς να απαντήσω στα στανταράκια.
Και τρίτον, ζητούσαμε τόσα χρόνια επιτέλους κάποιος να μιλήσει.. και τώρα που μίλησε κάποιοι λένε "ωχ θα κάνουμε να συνέλθουμε καιρό".. Ε ναι ρε μάγκες δε με νοιάζει προσωπικά πόσο θα μας πάρει να καθαρίσουμε, που αν κάποιος θέλει να καθαρίσει γίνεται σε μια μέρα βέβαια... το προτιμώ από το να τρυπιέμαι 4 χρόνια τώρα. Φτάνει Βαρέθηκα!!! Όποιος δημιουργεί πρόβλημα στ αποδυτήρια, εξωγηπεδικά, όπου κι αν είναι ΠΡΕΠΕΙ να τελειώνει!! Ο σκατόγαυρος τελείωσε τον Μαρίν και τον Μανιάτη αν θέλετε παράδειγμα από Ελλάδα. Ο Μουρίνιο τελείωσε τον Κασίγιας στη Ρεάλ, έτσι επειδη κάποιος ανέφερε και Σέρχιο Ράμος πάρτε και παράδειγμα από μια από τις κορυφαίες ομάδες.
Και επιτέλους ρε δε βαρεθήκατε να αλλάζετε προπονητές? Δε θέλετε να διώξουμε έστω και για αλλαγή και τους ΜΟΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ που δεν έχουν αλλάξει τόσα χρόνια και είμαστε στη μετριότητα?? Μάγια σας έχει κάνει ο Τζαβέλλας δε μπορώ να σας καταλάβω..
Για το Λίνο ένα δάκρυ δε ρίξατε και τώρα έχετε 24/7 στο φόρουμ και υπερασπίζεστε τον Τζαβέλλα και δε ξερω γω ποιον άλλον.. Ε ΦΤΑΝΕΙ ρε σεις.. ΦΤΑΝΕΙ!!
Και μη μου πει κανένας πάλι δεν τον υπερασπίζεστε.. μέχρι και στατιστικά ψάχνατε και δε ξέρω γω τι..
Τέλος.
Δε θέλω να ξαναποστάρω, δε μου κάνει καλό τελικά, είπα να ξαναποστάρω χθες γιατί ήθελα να πω κάποια πράγματα, σέβομαι τις απόψεις όλων, πείθω τον εαυτό μου οτι όποιος γράφει ότι γράφει το κάνει γιατί πιστεύει στο καλό της ομάδας, αλλά αν δεν πόσταρα χθες θα έσκαγα.
Αυτά και να είστε καλά.
Για τον Ιβιτς δες το βίντεο και όχι το κείμενο.
Δε θέλω να απαντήσω στα αυτονόητα, οτι αμα είχαμε σιωπηρή τιμωρία του Τζαβέλλα τώρα θα έλεγαν οι περισσότεροι "άμα ήθελε ας εβγαινε να μιλήσει στη συνέντευξη τύπου, αλλιώς ας σταματήσει τα ύπουλα" κλπ κλπ... Φαύλος κύκλος..
Και δεύτερον προφανώς και ο Τζαβέλλας δε θα έπρεπε να υπάρχει στην ομάδα. Έχω βάλει ένα λινκ στο άλλο τόπικ που είναι τα σχόλια για τον αγώνα μετά τον Αστέρα στο 3-0. Κάνε ένα κόπο να το κοιτάξεις νομίζω θα δεις απόψεις και άλλων και θα σώσουμε χρόνο από το να μου ζητάς να απαντήσω στα στανταράκια.
Και τρίτον, ζητούσαμε τόσα χρόνια επιτέλους κάποιος να μιλήσει.. και τώρα που μίλησε κάποιοι λένε "ωχ θα κάνουμε να συνέλθουμε καιρό".. Ε ναι ρε μάγκες δε με νοιάζει προσωπικά πόσο θα μας πάρει να καθαρίσουμε, που αν κάποιος θέλει να καθαρίσει γίνεται σε μια μέρα βέβαια... το προτιμώ από το να τρυπιέμαι 4 χρόνια τώρα. Φτάνει Βαρέθηκα!!! Όποιος δημιουργεί πρόβλημα στ αποδυτήρια, εξωγηπεδικά, όπου κι αν είναι ΠΡΕΠΕΙ να τελειώνει!! Ο σκατόγαυρος τελείωσε τον Μαρίν και τον Μανιάτη αν θέλετε παράδειγμα από Ελλάδα. Ο Μουρίνιο τελείωσε τον Κασίγιας στη Ρεάλ, έτσι επειδη κάποιος ανέφερε και Σέρχιο Ράμος πάρτε και παράδειγμα από μια από τις κορυφαίες ομάδες.
Και επιτέλους ρε δε βαρεθήκατε να αλλάζετε προπονητές? Δε θέλετε να διώξουμε έστω και για αλλαγή και τους ΜΟΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ που δεν έχουν αλλάξει τόσα χρόνια και είμαστε στη μετριότητα?? Μάγια σας έχει κάνει ο Τζαβέλλας δε μπορώ να σας καταλάβω..
Για το Λίνο ένα δάκρυ δε ρίξατε και τώρα έχετε 24/7 στο φόρουμ και υπερασπίζεστε τον Τζαβέλλα και δε ξερω γω ποιον άλλον.. Ε ΦΤΑΝΕΙ ρε σεις.. ΦΤΑΝΕΙ!!
Και μη μου πει κανένας πάλι δεν τον υπερασπίζεστε.. μέχρι και στατιστικά ψάχνατε και δε ξέρω γω τι..
Τέλος.
Δε θέλω να ξαναποστάρω, δε μου κάνει καλό τελικά, είπα να ξαναποστάρω χθες γιατί ήθελα να πω κάποια πράγματα, σέβομαι τις απόψεις όλων, πείθω τον εαυτό μου οτι όποιος γράφει ότι γράφει το κάνει γιατί πιστεύει στο καλό της ομάδας, αλλά αν δεν πόσταρα χθες θα έσκαγα.
Αυτά και να είστε καλά.
- trelopaoki444
Το οτι θα μας ενοιαζε τι γραφουν για μας φυλλαδες οπως sportday κλπ με ξεπερναει. Χρονια τωρα ουρλιαζουμε οτι κατι σαπιο υπαρχει στα περιξ της ομαδας κ κανεις δεν εχει τα @ρχιδι@ να το πει κ τωρα μας πειραζει που ο Βλανταν τα ειπε σε συν.τυπου γιατι λεει μας εξεθεσε σαν ομαδα κ σαν οργανισμο. Και ποτε ρε παιδια ο παοκτσης ηταν political correct στις αντιδρασεις του?
Ολοι πλεον ασχολουνται με το γιατι τα βγαλε στη φορα ο βλανταν αλλα ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν εχει αγγιξει το αν επιτρεπεται να κανει τον ψοφιο κοριο ενας παικτης που παιρνει εκατομμυρια επειδη δε γουσταρει τον κοουτς... Γιατι κανενας δεν εχει δωσει αδικο στους ισχυρισμους του ετσι? Και μονο για τον ομαδικο πολεμο που δεχεται απο αρδ, πσαπ κλπ πλεον ο ιβιτς εμενα μου φτανει. Θεωρω και σεπολλους ακομα. Ουτως η αλλως για ακομα μια φορα η ΤΟΥΜΠΑ θα μιλησει οταν πρεπει κ θα δειξει το δρομο...
Ολοι πλεον ασχολουνται με το γιατι τα βγαλε στη φορα ο βλανταν αλλα ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν εχει αγγιξει το αν επιτρεπεται να κανει τον ψοφιο κοριο ενας παικτης που παιρνει εκατομμυρια επειδη δε γουσταρει τον κοουτς... Γιατι κανενας δεν εχει δωσει αδικο στους ισχυρισμους του ετσι? Και μονο για τον ομαδικο πολεμο που δεχεται απο αρδ, πσαπ κλπ πλεον ο ιβιτς εμενα μου φτανει. Θεωρω και σεπολλους ακομα. Ουτως η αλλως για ακομα μια φορα η ΤΟΥΜΠΑ θα μιλησει οταν πρεπει κ θα δειξει το δρομο...
Ρε μαλακες στα @@ μας εμάς αν ο Τζαβελλας πάει στα δικαστήρια, τι είμαστε εμείς δικηγόροι του Σαββιδη;
Αυτό το @ μαζί με τον υιό έχουν κάνει μπουρδελο την ομάδα,και εσείς κοπτεστε αν θα πάει στα δικαστήρια;
Μου έχει ανέβει η πίεση από εχθές με όλα αυτά που διαβάζω.
Εδώ μέσα μόνο ΠΑΟΚ κύριοι,μας γαμησαν τις ψυχές 5-6 νεαροί εκατομυριουχοι σταρχιδιστες.
Μαλακισμενα κωλοπαιδα.
Αυτό το @ μαζί με τον υιό έχουν κάνει μπουρδελο την ομάδα,και εσείς κοπτεστε αν θα πάει στα δικαστήρια;
Μου έχει ανέβει η πίεση από εχθές με όλα αυτά που διαβάζω.
Εδώ μέσα μόνο ΠΑΟΚ κύριοι,μας γαμησαν τις ψυχές 5-6 νεαροί εκατομυριουχοι σταρχιδιστες.
Μαλακισμενα κωλοπαιδα.
αχ βρε ταντ μου ακομα ελπιζεις εσυ δεν βλεπεις πως παει το παραμυθι καθε χρονο?? αληθεια νομιζεις πως ο προεδρος τοσα χρονια δεν ξερει τι γινεται στην ομαδα??βλακας δεν ειναι παντως οποτε δια της ατοπου δεν μενουν περιθωρια για θετικες σκεψεις...ιδιως απο τη στιγμη που σε τετοιες μερες δε βγηκε μπροστα να θωρακισει τον προπονητη του και το συλλογο του...tad έγραψε:ρε μάγκες γιατί διαφωνείτε με τον Joshua ... ???? θα με τρελάνετε ????
για να φανεί ότι κάτι άλλαξε από τα προχθεσινά γεγονότα τότε ναι πρέπει να παρθούν παιχταράδες ...
και πέρα από παιχταράδες πρέπει να είναι και σημεία αναφοράς ...
αυτό σημαίνει ότι έχουν και προσωπικότητα που την υπεροχή τους την επιβάλουν κυρίως με την συμπεριφορά τους μέσα και έξω από το γήπεδο ...
είπαμε καλά έκανε επιτέλους ο Ίβιτς αλλά στην πράξη πρέπει να κριθεί η διοίκηση ... και η πράξη είναι κυρίως οι παίχτες που δεν έχουμε ...
μην θυμίζουμε ξανά την ομάδα του Σάντος ... βαρετό είναι να λέμε τα ίδια και τα ίδια συνεχώς ... ομάδα χωρίς σάλιο είχε μέσα και σημεία αναφοράς και παιχταράδες προεξάρχοντος του Γκαρσία και του Κοντρέρας ...
Με Σαββίδη πολύ είναι να ζητάω τουλάχιστον 4 τέτοιους ??? δεν έχω ρε μάγκες ούτε έναν ...
το μονο θυμα ειναι ο ΠΑΟΚτσης κανενας αλλος...
- Sick Bastard
Κάτι νομίζω (κι εύχομαι) να γίνει με τον υιό Σαββίδη.obanebane έγραψε: με τον υιό έχουν κάνει μπουρδελο την ομάδα
Θα πρέπει να απομακρυνθεί απ την ομάδα χτες.