Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
κοινή πεποίθηση ήταν, ότι δεν κάνει τίποτα και είναι ταβερνιάρης. Κάνω λάθος;
SM-G935F
SM-G935F
- ΑποστόληςΑ
Ρε pilotos o Σαββιδης επελεξε τον Στεφενς γιατι πιστευε στον πρωτο του χρονο ουσιαστικα στην Ελλαδα πως με αυτον στο τιμονι και μια βαβελ αρκετα υψηλου επιπεδου θα επαιρνε το πρωταθλημα απο τον πρωτο χρονο.Ο Στεφενς δε στα 60 του,και μετα απο μια ζωη στην Σαλκε,διαχειριζοταν πριν το τελος της καριερας του ετοιμα προτζεκτ με βραχυπροθεσμους στοχους.Θυμαμαι που καποιοι πιστευαν πως θα εμενε στον παγκο για 5 χρονια,να ναι καλα και υγιης ο ανθρωπος και πραγματικα γελουσα.Ηταν απλα μια επιλογη νεοπλουτισμου,χωρις πλανο,χωρις λογικη,εκτος και αν του εδινε μπατζετ 50 μυριων οπως η ρεντμπουλ και απο την στιγμη που τα αποτελεσματα δεν ηρθαν εληξε και μαλιστα χαρακτηριστικα αναιμακτα και απο τις 2 πλευρες.Επαναλαμβανω ομως,η επιλογη του δειχνει για τον Σαββιδη εναν ανθρωπο που κανει λαθη αλλα αντιθετα χωρις τις εμμονες για τις οποιες τον κατηγορουν.Λαθη κανει,δεν ειναι ουτε χαζος,ουτε κολλημενος οπως τον παρουσιασες πριν,ανικανος να επιλεξει καποια στιγμη κατι περα απο τους οριζοντες του μικροκοσμου της Ελλαδας.
-
Αγαπητοι φιλοι. Αν κ παρακολουθω καθημερινα το paokmania, αποφευγω να γραψω κυριως λογωτης πεποιθησης μου να γραφω με κρυο μυαλο διοτι συνηθως οι κρισεις μας απεναντι στην αγαπη μας που λεγετε ΠΑΟΚ ειναι ¨ενθερμω¨, ιδιαιτερα σε τετοιες εποχες. Οτι θα αναφερω εδω ειναι περαστατικο στο οποιο ημουν μαρτυς, περα για περα αληθινο. Εγω εχω ενα εστιατοριο σε παραλια χωριου της χαλκιδικης. Παραλια που επισκεφθηκε 3 φορες (σε ρεπο της ομαδας οπως εξακριβωσα) ξενος ποδοσγαιριστης του ΠΑΟΚ (που δεν αποκτηθηκε φετος) με αρκετο χρονο συμμετοχης. Ισαριθμες φορες γευματισε με την παρεα του στο εστιατοριο μου.κ ενω τις 2 ηταν συνοδεια φιλων κ αιθεριων φιλεναδων (λογικο) την μια ηταν με γνωστο γυρολογο προπονητη των ερασιτεχνικων κατηγοριων Χαλκιδικης κ ΕΠΣΜ κ καποιες φορες στις μικροτερες επαγγελματικες κατηγοριες. Τον εν λογω "coach" ουδεποτε συμπαθουσα κ απορουσα πως θα μπορουσαν αυτοι οι 2 να ναι παρεα, αλλα αλλου ειναι το θεμα. Οταν τους πλησιασα μετα τις απαραιτητες φιλοφρονησεις ρωτησα τν παικτη την αποψη του για τη φετινη ομαδα. Μου απαντηση επι λεξη: We have a good team, good new players but no coach. Vladan can not do it. (Εχουμε καλη ομαδα, καλους νεους παικτες αλλα οχι προπονητη. Ο Βλανταν δε μπορει να τα καταφερει). Απορησα κ εκνευριστηκα γιατι ημουν κ ειμαι υπερ του Ιβιτς κ θελω να στηριχτει. Το δε μεγααλο μυαλο coach της παρεας συμφωωνησε με τν παικτη διατρανωνοντας την οποια απεχθεια ηδη ειχα για το προσωπο του.
Υ.Γ.: Τους πρωταγωνιστες της παρεας θα τους αναφερω σε pm για ευνοητους λογους. Οπως κ τς αποδειξης για οποιον δε με πιστευει.
Να στε καλα μαγκες, κ οτι καλυτερο για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
Υ.Γ.: Τους πρωταγωνιστες της παρεας θα τους αναφερω σε pm για ευνοητους λογους. Οπως κ τς αποδειξης για οποιον δε με πιστευει.
συνεχιζω τις ικασιες του προηγουμενου ποστ.
ο σερβος ηξερε οτι μετραει μερες... πριν την φιορεντινα καταστρωνει σατανικο σερβικο σχεδιο.
τους αφηνει εξω και παιζει τα ρεστα του. το διπλο πιστευει οτι θα του δωσει χρονο μεχρι την λιμπερετς και μια προκριση σε συνδιασμο ενος ροστερ που δεν θα τον πολεμαει ισως ειναι αρκετο για να γυρισει την παρτιδα. ξερει βεβαια οτι το ισως ειναι μεγαλο. πολυ μεγαλο.
το θαυμα εγινε και πηρε το αποτελεσμα.
δευτερη φαση του σχεδιου. μετα απο αυτα που εγιναν παραμονες της φιορεντινα ξερει πως θα αντιδρασουν και τους βαζει ολους μεσα. δεν αφηνει κανενα εξω. αναγκαστικες αλλαγες κτλ κτλ και χανει το ματσακι στο 90φευγα. τους βγαζει στην σεντρα και περιμενει πρωτα τον σαββιδη και μετα την λιμπερετς.
ο ποντιος ειναι γατα και περιμενει τα επομενα αποτελεσματα. ξερει οτι εαν παρει τωρα θεση θα εκτεθει ακομη περισσοτερο ο γιος του. καμια αποφαση, μακρια απο την τουμπα.
μπορει να ειναι μια lose-lose κατασταση αλλα τουλαχιστον ο σερβος ειναι μαχητης
η συνεχεια την επομενη εβδομαδα...
ΥΓ ρε συ βλανταν σε τι μπελαδες μας βαζεις? δεν θα ηταν πιο ευκολο για ολους μας να παρακαλεσεις τον κουτσολιακο να αναλαβει την εκπροσωπηση σου??
ο σερβος ηξερε οτι μετραει μερες... πριν την φιορεντινα καταστρωνει σατανικο σερβικο σχεδιο.
τους αφηνει εξω και παιζει τα ρεστα του. το διπλο πιστευει οτι θα του δωσει χρονο μεχρι την λιμπερετς και μια προκριση σε συνδιασμο ενος ροστερ που δεν θα τον πολεμαει ισως ειναι αρκετο για να γυρισει την παρτιδα. ξερει βεβαια οτι το ισως ειναι μεγαλο. πολυ μεγαλο.
το θαυμα εγινε και πηρε το αποτελεσμα.
δευτερη φαση του σχεδιου. μετα απο αυτα που εγιναν παραμονες της φιορεντινα ξερει πως θα αντιδρασουν και τους βαζει ολους μεσα. δεν αφηνει κανενα εξω. αναγκαστικες αλλαγες κτλ κτλ και χανει το ματσακι στο 90φευγα. τους βγαζει στην σεντρα και περιμενει πρωτα τον σαββιδη και μετα την λιμπερετς.
ο ποντιος ειναι γατα και περιμενει τα επομενα αποτελεσματα. ξερει οτι εαν παρει τωρα θεση θα εκτεθει ακομη περισσοτερο ο γιος του. καμια αποφαση, μακρια απο την τουμπα.
μπορει να ειναι μια lose-lose κατασταση αλλα τουλαχιστον ο σερβος ειναι μαχητης
η συνεχεια την επομενη εβδομαδα...
ΥΓ ρε συ βλανταν σε τι μπελαδες μας βαζεις? δεν θα ηταν πιο ευκολο για ολους μας να παρακαλεσεις τον κουτσολιακο να αναλαβει την εκπροσωπηση σου??
- Josey Wales
Δηλαδή αποκτήθηκε πέρσι, γιατί από πιο πίσω μόνο ο Περέιρα μένει, αν δεν ξεχνάω κάποιον.Betonieras έγραψε:Αγαπητοι φιλοι. Αν κ παρακολουθω καθημερινα το paokmania, αποφευγω να γραψω κυριως λογωτης πεποιθησης μου να γραφω με κρυο μυαλο διοτι συνηθως οι κρισεις μας απεναντι στην αγαπη μας που λεγετε ΠΑΟΚ ειναι ¨ενθερμω¨, ιδιαιτερα σε τετοιες εποχες. Οτι θα αναφερω εδω ειναι περαστατικο στο οποιο ημουν μαρτυς, περα για περα αληθινο. Εγω εχω ενα εστιατοριο σε παραλια χωριου της χαλκιδικης. Παραλια που επισκεφθηκε 3 φορες (σε ρεπο της ομαδας οπως εξακριβωσα) ξενος ποδοσγαιριστης του ΠΑΟΚ (που δεν αποκτηθηκε φετος) με αρκετο χρονο συμμετοχης. Ισαριθμες φορες γευματισε με την παρεα του στο εστιατοριο μου.κ ενω τις 2 ηταν συνοδεια φιλων κ αιθεριων φιλεναδων (λογικο) την μια ηταν με γνωστο γυρολογο προπονητη των ερασιτεχνικων κατηγοριων Χαλκιδικης κ ΕΠΣΜ κ καποιες φορες στις μικροτερες επαγγελματικες κατηγοριες. Τον εν λογω "coach" ουδεποτε συμπαθουσα κ απορουσα πως θα μπορουσαν αυτοι οι 2 να ναι παρεα, αλλα αλλου ειναι το θεμα. Οταν τους πλησιασα μετα τις απαραιτητες φιλοφρονησεις ρωτησα τν παικτη την αποψη του για τη φετινη ομαδα. Μου απαντηση επι λεξη: We have a good team, good new players but no coach. Vladan can not do it. (Εχουμε καλη ομαδα, καλους νεους παικτες αλλα οχι προπονητη. Ο Βλανταν δε μπορει να τα καταφερει). Απορησα κ εκνευριστηκα γιατι ημουν κ ειμαι υπερ του Ιβιτς κ θελω να στηριχτει. Το δε μεγααλο μυαλο coach της παρεας συμφωωνησε με τν παικτη διατρανωνοντας την οποια απεχθεια ηδη ειχα για το προσωπο του.
- ΑποστόληςΑ
- desperando
- Επικοινωνία:
Αν. Όντως έγινε αυτό μια σοβαρή ομάδα τον τελειώνει εκείνη την στιγμή χωρίς πολλά μα μου σου του και το σημαντικότερο χωρίς να γίνει μπουρδελο η ομάδα με δημόσιες δηλώσεις του προπονητή για στημένους παίκτεςParolos έγραψε:Έλα μάγκες έπεσαν οι μάσκες..
Τώρα στην εκπομπή των ΑΡΔ24:
Πάλι τάχθηκαν υπέρ του Τζαβέλλα όμως αναγκάστηκαν και είπαν και τί έγινε:
Αυτολεξή είπαν οτι όντως ο Τζαβέλλας την Τρίτη πριν τη Φιορεντίνα είπε στους συμπαίχτες στα αποδυτήρια οτι "που παμε με τον Ιβιτς, δεν κάνει για προπονητής" κλπ κλπ..
Και τον υπερασπίζονταν οτι εντάξει είπε αυτά τα πράγματα, αλλά απέχει από το να τον πει ο Ίβιτς στημένο. Και να δούμε τώρα τι θα πουν στον εισαγγελέα η ΠΑΕ και ο Ίβιτς κλπ κλπ κλπ...
Ρε γαμήδια του κερατά, ο Ιβιτς είπε "κάποιοι παιχτες ίσως να ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ", και ξεκάθαρα επίσης "κι εγώ δε γούσταρα καποιους προπονητές, αλλά έδινα το 100%"
Δεν τον είπε οτι έστησε το ματς!
Τεσπα, έχουμε πλέον ξεκάθαρη προσπαθια παίχτη να επηρεάσει συμπαίχτες και να φάνε τον Ίβιτς..!
Τώρα όσοι υπερασπίζεστε τον Τζαβέλλα μπορείτε να μπείτε στις τρύπες σας..
Κάποιοι είστε τόσο εγωιστές βέβαια, που θα συνεχίσετε το βιολί σας..
Αναμένω τον πρώτο που θα πει "Καλά είπε στους συμπαίχτες του, ο Ίβιτς δεν κάνει αφού".
Άντε να σας χαρώ..
Είναι σοβαρή ομάδα ο ΠΑΟΚ όπως λειτουργεί;
Όχι. Άρα για αυτό Ιβιτς λειτούργησε έτσι. Έχει ειπωθεί παμπολες φορές
SM-G935F
Όχι. Άρα για αυτό Ιβιτς λειτούργησε έτσι. Έχει ειπωθεί παμπολες φορές
SM-G935F
- P.A.O.K.jim
Τώρα είναι παίκτης του Π.Α.Ο.Κ.?Betonieras έγραψε:Αγαπητοι φιλοι. Αν κ παρακολουθω καθημερινα το paokmania, αποφευγω να γραψω κυριως λογωτης πεποιθησης μου να γραφω με κρυο μυαλο διοτι συνηθως οι κρισεις μας απεναντι στην αγαπη μας που λεγετε ΠΑΟΚ ειναι ¨ενθερμω¨, ιδιαιτερα σε τετοιες εποχες. Οτι θα αναφερω εδω ειναι περαστατικο στο οποιο ημουν μαρτυς, περα για περα αληθινο. Εγω εχω ενα εστιατοριο σε παραλια χωριου της χαλκιδικης. Παραλια που επισκεφθηκε 3 φορες (σε ρεπο της ομαδας οπως εξακριβωσα) ξενος ποδοσγαιριστης του ΠΑΟΚ (που δεν αποκτηθηκε φετος) με αρκετο χρονο συμμετοχης. Ισαριθμες φορες γευματισε με την παρεα του στο εστιατοριο μου.κ ενω τις 2 ηταν συνοδεια φιλων κ αιθεριων φιλεναδων (λογικο) την μια ηταν με γνωστο γυρολογο προπονητη των ερασιτεχνικων κατηγοριων Χαλκιδικης κ ΕΠΣΜ κ καποιες φορες στις μικροτερες επαγγελματικες κατηγοριες. Τον εν λογω "coach" ουδεποτε συμπαθουσα κ απορουσα πως θα μπορουσαν αυτοι οι 2 να ναι παρεα, αλλα αλλου ειναι το θεμα. Οταν τους πλησιασα μετα τις απαραιτητες φιλοφρονησεις ρωτησα τν παικτη την αποψη του για τη φετινη ομαδα. Μου απαντηση επι λεξη: We have a good team, good new players but no coach. Vladan can not do it. (Εχουμε καλη ομαδα, καλους νεους παικτες αλλα οχι προπονητη. Ο Βλανταν δε μπορει να τα καταφερει). Απορησα κ εκνευριστηκα γιατι ημουν κ ειμαι υπερ του Ιβιτς κ θελω να στηριχτει. Το δε μεγααλο μυαλο coach της παρεας συμφωωνησε με τν παικτη διατρανωνοντας την οποια απεχθεια ηδη ειχα για το προσωπο του.
Λεοβατς τσιμιροτ γκαρι περευρα...κριμα για οποιον απο αυτους μιλαει ο φιλος..Josey Wales έγραψε:Δηλαδή αποκτήθηκε πέρσι, γιατί από πιο πίσω μόνο ο Περέιρα μένει, αν δεν ξεχνάω κάποιον.Betonieras έγραψε:Αγαπητοι φιλοι. Αν κ παρακολουθω καθημερινα το paokmania, αποφευγω να γραψω κυριως λογωτης πεποιθησης μου να γραφω με κρυο μυαλο διοτι συνηθως οι κρισεις μας απεναντι στην αγαπη μας που λεγετε ΠΑΟΚ ειναι ¨ενθερμω¨, ιδιαιτερα σε τετοιες εποχες. Οτι θα αναφερω εδω ειναι περαστατικο στο οποιο ημουν μαρτυς, περα για περα αληθινο. Εγω εχω ενα εστιατοριο σε παραλια χωριου της χαλκιδικης. Παραλια που επισκεφθηκε 3 φορες (σε ρεπο της ομαδας οπως εξακριβωσα) ξενος ποδοσγαιριστης του ΠΑΟΚ (που δεν αποκτηθηκε φετος) με αρκετο χρονο συμμετοχης. Ισαριθμες φορες γευματισε με την παρεα του στο εστιατοριο μου.κ ενω τις 2 ηταν συνοδεια φιλων κ αιθεριων φιλεναδων (λογικο) την μια ηταν με γνωστο γυρολογο προπονητη των ερασιτεχνικων κατηγοριων Χαλκιδικης κ ΕΠΣΜ κ καποιες φορες στις μικροτερες επαγγελματικες κατηγοριες. Τον εν λογω "coach" ουδεποτε συμπαθουσα κ απορουσα πως θα μπορουσαν αυτοι οι 2 να ναι παρεα, αλλα αλλου ειναι το θεμα. Οταν τους πλησιασα μετα τις απαραιτητες φιλοφρονησεις ρωτησα τν παικτη την αποψη του για τη φετινη ομαδα. Μου απαντηση επι λεξη: We have a good team, good new players but no coach. Vladan can not do it. (Εχουμε καλη ομαδα, καλους νεους παικτες αλλα οχι προπονητη. Ο Βλανταν δε μπορει να τα καταφερει). Απορησα κ εκνευριστηκα γιατι ημουν κ ειμαι υπερ του Ιβιτς κ θελω να στηριχτει. Το δε μεγααλο μυαλο coach της παρεας συμφωωνησε με τν παικτη διατρανωνοντας την οποια απεχθεια ηδη ειχα για το προσωπο του.
Aσχετα παντως με τον Ιβιτς μιας και δεν γνωριζω τιποτα, ο σεβασμος προς ενα προσωπο κερδιζεται και δεν επιβαλεται ειδικα σε χορτατους απο χρημα παικτες. Το cant do it ειναι κακο για τον οργανισμο ΠΑΟΚ απο οπου και σε οποιον απευθυνεται. επαναληψη ν2 δεν αναφερομαι προσωπικα στον Ιβιτς
-
Ειναι ναι.P.A.O.K.jim έγραψε:Τώρα είναι παίκτης του Π.Α.Ο.Κ.?Betonieras έγραψε:Αγαπητοι φιλοι. Αν κ παρακολουθω καθημερινα το paokmania, αποφευγω να γραψω κυριως λογωτης πεποιθησης μου να γραφω με κρυο μυαλο διοτι συνηθως οι κρισεις μας απεναντι στην αγαπη μας που λεγετε ΠΑΟΚ ειναι ¨ενθερμω¨, ιδιαιτερα σε τετοιες εποχες. Οτι θα αναφερω εδω ειναι περαστατικο στο οποιο ημουν μαρτυς, περα για περα αληθινο. Εγω εχω ενα εστιατοριο σε παραλια χωριου της χαλκιδικης. Παραλια που επισκεφθηκε 3 φορες (σε ρεπο της ομαδας οπως εξακριβωσα) ξενος ποδοσγαιριστης του ΠΑΟΚ (που δεν αποκτηθηκε φετος) με αρκετο χρονο συμμετοχης. Ισαριθμες φορες γευματισε με την παρεα του στο εστιατοριο μου.κ ενω τις 2 ηταν συνοδεια φιλων κ αιθεριων φιλεναδων (λογικο) την μια ηταν με γνωστο γυρολογο προπονητη των ερασιτεχνικων κατηγοριων Χαλκιδικης κ ΕΠΣΜ κ καποιες φορες στις μικροτερες επαγγελματικες κατηγοριες. Τον εν λογω "coach" ουδεποτε συμπαθουσα κ απορουσα πως θα μπορουσαν αυτοι οι 2 να ναι παρεα, αλλα αλλου ειναι το θεμα. Οταν τους πλησιασα μετα τις απαραιτητες φιλοφρονησεις ρωτησα τν παικτη την αποψη του για τη φετινη ομαδα. Μου απαντηση επι λεξη: We have a good team, good new players but no coach. Vladan can not do it. (Εχουμε καλη ομαδα, καλους νεους παικτες αλλα οχι προπονητη. Ο Βλανταν δε μπορει να τα καταφερει). Απορησα κ εκνευριστηκα γιατι ημουν κ ειμαι υπερ του Ιβιτς κ θελω να στηριχτει. Το δε μεγααλο μυαλο coach της παρεας συμφωωνησε με τν παικτη διατρανωνοντας την οποια απεχθεια ηδη ειχα για το προσωπο του.
Το να μην έχει κάποιος παίκτης θετική άποψη για τις ικανότητες του προπονητή του, μόνο σπάνιο δεν είναι.
Το θέμα είναι να τα δίνει όλα ανεξάρτητα από αυτή και φυσικά όσο γίνεται να το κρατάει για τον εαυτό του.
Το θέμα είναι να τα δίνει όλα ανεξάρτητα από αυτή και φυσικά όσο γίνεται να το κρατάει για τον εαυτό του.
- desperando
- Επικοινωνία: