31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από theo-drama »

Για το τελευταιο κομματι που λες,εγω το εφαρμοζω εδω και 2 χρονια σχεδον και βρηκα την υγεια μου,οπως κι εσυ φανταζομαι.Το ιδιο ευχομαι και σε αλλους.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Για τον Κος πηγαινε το σχολιο μου
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Να 'σαι πάντα καλά ρε συ teod.
Πάνε χρόνια από τότε.....
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Περαστικός έγραψε:Ως αναγνώστης σας παρακολουθώ χρόνια, είπα λοιπόν να μην είμαι ποια ένας περαστικός αλλά ο Περαστικός.

Και αφού πρώτη φορά γράφω εγώ ο Περαστικός και δεν σας διαβάζω απλά σαν περαστικός θα 'θελα να ξεκινήσω απλά με μία ερώτηση σ' αυτούς που πάνε ακόμα στο γήπεδο.

Αυτόν
http://www.sportdog.gr/sites/default/fi ... kolkas.jpg
πως τον ανέχεστε δίπλα σας;

ΑΥΤΟΝ τον αρχηγό της αγέλης των λύκων που μαζί με το παρεάκι του είναι πίσω από κάθε τρύπημα της ομάδας.

Φταίει όμως η διοίκηση που επιτρέπει να την τρυπάν κάθε τρεις και λίγο αυτοί που τους δίνει ψωμί για να φάνε.
Δεν έχει καταλάβει ακόμα ο Ιβάν πως τον λύκο και από κουτάβι να τον μεγαλώνεις αυτός κάποια στιγμή πάλι θα σε φάει.
Καλώς όρισες στην ωραία μαυρόασπρη παρέα μας Περαστικέ... :D

Μετά την ανάγνωση του 1ου post σου, εύχομαι και ελπίζω να γίνεις πλέον "μόνιμος κάτοικος" PAOKmania... 8-)

Προσωπικά όσο με αφορά "χτύπησες φλέβα" αδερφέ μου... ;)

Υ.Γ. Αφού όμως Θ.Ζ./Ζ.Β. λένε ότι αυτός είναι "καλό παιδί"...αφού... :oops:

Υ.Γ. 2...Έξω ΟΛΑ τα λ@μόγια από τον Π.Α.Ο.Κ.!!!! :x :redcard: Χθες κιόλας... :twisted:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

pilotos έγραψε:
Notorious4 έγραψε:
pilotos έγραψε:πως βγήκε MVP σεζόν, ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ παίκτης ομάδας που τερμάτισε στην 4η θέση, αλλά η άμυνά του δέχθηκε όσα τέρματα ο γριακλής και η Ξάνθη
και είχε άμυνα καλύτερη μόνο από
Πανθρακικό
Καλλονή
Παναιτωλικό
ΠΑΣ Γιάννενα
Λεβαδειακό
και Βέροια;

το ερώτημα αυτό δεν με αποσχολεί από προχτές, αλλά από την ώρα που βγήκε mvp, είπαμε δεν μιλούσαμε για το καλό της ομάδας, είπαμε άστο κι αυτό να πάει στα κομμάτια, αλλά όλοι έβγαιναν στραβοί πλην αυτού.

η μεγαλύτερη πλάκα βέβαια είναι ότι έγινε ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, να μείνει ο έταιρος κεντρικός αμυντικός.
Καλά είσαι τόσο εμπαθής που δεν αναγνωρίζει οτί εδώ και 1μιση σεζόν είναι ο καλύτερος παίχτης της ομάδας μας και για μένα προσωπικά το καλύτερο στόππερ στην Ελλάδα
Το καλύτερο στόπερ και στην εθνική τον βάζουν μπακ.
Κι άλλη απορία γεννιέται ξαφνικά...

SM-G935F
Ρε συ πιλότοςδικαιωμά σου να μην τον γουστάρεις και μπορεί να έχεις. Και δίκιο μπορεί να είναι ο χειρότερος άνθρωπος, αλλά. Να χαρείς μην πετάς αστεία επιχειρήματα του τυπου στην εθνική παίζει μπακ.
Η Εθνική μπροστά του έχει τρία στόπερ παγκόσμιας εμβέλειας και μόνο που παίζει είναι μεγάλη υπόθεση ενώ. Και στα αριστερά μπακ υπάρχουν οι σταφ και Χολέβας
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Πλάκα πλάκα , μια αντίστοιχη απορία την έχω κ εγώ.

Οχι το γιατι δεν παίζει μπακ στην Εθνική. Αυτό είναι προφανές. Το γιατί σε μας δεν έπαιζε αριστερό μπακ , ειδικά φέτος που κ ο Κρέσπο κάνει καλά παιχνίδια, ενώ αριστερά έχουμε θέμα.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

τον χολεμπα τον έφαγε.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

desperando έγραψε:
pilotos έγραψε:
Notorious4 έγραψε: Καλά είσαι τόσο εμπαθής που δεν αναγνωρίζει οτί εδώ και 1μιση σεζόν είναι ο καλύτερος παίχτης της ομάδας μας και για μένα προσωπικά το καλύτερο στόππερ στην Ελλάδα
Το καλύτερο στόπερ και στην εθνική τον βάζουν μπακ.
Κι άλλη απορία γεννιέται ξαφνικά...

SM-G935F
Ρε συ πιλότοςδικαιωμά σου να μην τον γουστάρεις και μπορεί να έχεις. Και δίκιο μπορεί να είναι ο χειρότερος άνθρωπος, αλλά. Να χαρείς μην πετάς αστεία επιχειρήματα του τυπου στην εθνική παίζει μπακ.
Η Εθνική μπροστά του έχει τρία στόπερ παγκόσμιας εμβέλειας και μόνο που παίζει είναι μεγάλη υπόθεση ενώ. Και στα αριστερά μπακ υπάρχουν οι σταφ και Χολέβας
Αυτοαναιρεισθε μόνιμα. Εσύ δες πιο πάνω τι έγραφες για τον Τζαβελα μετά το ματς στην Τρίπολη και την λες σε μένα; οϊμέ...

Να ανοίξουμε θέμα Εθνική Ελλάδος και πως και ποιοι παίζουν εκεί;
Άσε καλύτερα.....

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Mα πραγματικα αν ειναι δυνατον να φερνεται ως παραδειγμα για οτιδήποτε το σιχαμα που λεγεται εθνικη.

Επισης ο Τζαβελλας δεν παιζει αριστερο μπακ στον ΠΑΟΚ γιατι επιθετικα ειναι η μεγαλυτερη τραγωδια αριστερου μπακ που υπαρχει. Πολυ μεγαλυτερη απο οτι ειναι αντίστοιχα ο Λεοβατς αμυντικα.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Πειτε μας και για την ανακοινωση του ΠΣΑΠ ρε παιδια, αυτου του συνδεσμου που σε ολα τα χρονια της υπαρξης του δεν εχει καταφερει απολυτος τιποτα αλλα εχει καταφερει πολλες φορες να βρει την ευκαιρια να φτησει τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Pisa, Josey, Sic

τα λαθη του, τα ανελυσα στο θρεντ του αγωνα, στη συζητηση με cccp.
Μονο το 2ο μου φαινεται εγκληματικό και ανεξηγητο, όπως κατι χαζα π εκανε κ ο κοστα..

Κοιταξτε, οπως δεν πιστεύω οτι οφειλονται σε δολο κ τρυπημα τα κραυγαλαια λαθη και τα εγκεφαλικα σκαλωματα (κατ επαναληψη οπως λετε καλη ωρα, οχι 1-2 φορες) τοσων παικτων π ανέφερα στο λινκ π εδωσα (σε μας αλλα και σε πανευρωπαικο επιπεδο), το ιδιο κανω και εδω.
Δεν κρινω κατα το δοκουν, αναλογα με το ονομα του παικτη..

Οκ, καποιοι επιλεγετε να ενώσετε καποιες τελειες όπως το εξωαγωνιστικο σκηνικο, ο κουτσολιακος, ο κλαους, ο αα κλπ..
Το τελευταιο δεν το αναγνωριζω καν, τα μεσαια μου φαινονται γελοια (θα ρισκαρει καποιος την καριερα του για 2-3 αλλους) και φτανουμε στο 1ο, που σιγουρα ειναι σημαντικό αλλα οχι επαρκές γτ ουτε φανταζομαστε ποσα τετοια γίνονται στην καθημερινοτητα των ομαδων..
Θα μου πεις σύμπτωση? Ξερω γω ρε μαγκες, μπορεί ναι μπορεί όχι..
Αλλα δε μπορώ να παραγραψω και τις 15-20 φασεις που μας εσωσε τους τελευταίους μηνες, για 2-3 αλλες, και να πω οτι στηθηκε.

Γτ και ο βαρελα εχει στο ενεργητικο του 3-4 γκελες, και ο λεοβατς αρκετες, ακομα και ο κανιας 3-4 (χερι,παράταει μπαμπακαρ πέφτοντας παραλληλα πάνω στον ματος που τον κυνηγαει -με φιορεντίνα εδω-, παραταει μπερναντεσκι και 1-2 οι βιολα, μεριδιο ευθυνης στις βλακειες 3 με νιωνιο), όπως θα μπορούσαμε να πούμε και 1-2 για Κρεσπο (με καραμπακ και φιορεντινα)..Ακομα και ο σαχοφ παρεα με τζιολη στο 1-1 του αγιαξ..

Στις ποσες θ'αρχισουν να γινονται κ αυτοι ύποπτοι? Δεν παει ετσι ομως, οπως καταλαβαινετε.
Αν επιλεχθεί αυτος ο δρομος, ειναι πολυ ολισθηρος και επικινδυνος, ειδικα με μας..

Ηδη καποιοι καμορακοι insiders, πριν καν τελειωσει ο αγωνας, σα να πετουσαν τη σκούφια τους, ήθελαν κεφαλια στο πιατο, οχι μονο του τζαβελλα αλλα και των αλλων αντιπαθειων τους, γλυκου,πελκα και αλλων δαιμονων.
Ηδη γίνεται λόγος για δηθεν τραυματισμο του γλυκου, όπως και για πλεκτανες οσων εχουν μανατζερ τον κουτσολιακο (Βιερινια, ελα, θα περασουμε μουρλια :mrgreen: )
Και φυσικα, όπως φαινεται απτις εξελιξεις, οταν ο Βλαντο θα εξηγησει οτι εννοουσε τον τζαβελλα, λογω του εξωαγωνιστικου, μπορεί λέγοντας οτι δεν εννοουσε τα περί στημενων, θα λουφαξουν όσον αφορα στους άλλους προδοτες..Μεχρι την επομενη στραβοκλωτσια βέβαια..

Γι'αυτα μιλαω απτη δευτερα το βραδυ (και ανησυχω), αλλα και για τις παράπλευρες συνεπειες σε διαφορους τομεις, καθως σχεδόν ποτέ δεν ωφελείται ενας οργανισμος οταν δημιουργουνται τετοια προηγούμενα.
Τωρα οτι καποιοι καταφέρνουν και βλέπουν προσπάθεια υπερασπισης του εναντι του βλαντο ή ακομα ακομα, επιχειρηματολογία υπερ δικαστηριων κλπ, νταξ, ως εκει φτάνουν, τι να κανεις..

Κατα τ'αλλα, ΔΡΟΜΟ, λογω των εξωαγωνιστικων, αυτο δεν επιδεχεται συζητησης. Και μαζι οποιος δε σεβεται πρόσωπα αλλα κ τον ιδιο το συλλογο, ιδιως (ο νοων νοειτω)..
Φτανει με τετοια σκηνικά, που δηλητηριάζουν την ομαδα και δίνουν κακο παράδειγμα στους μικρους. Ας την σακουλευτουν ολοι και ας βαλουν το κεφαλι κατω να δουλεψουν, στρατιωτες της ομαδας κ του προπονητη και να νιώθουν ευγνωμονες για τα λεφτά κ το χαιδεμα π απολαμβανουν.

Αυτα, γτ πολυ θεωρια επεσε ενω το μονο π προέχει ειναι η ομαδα..
Ας φροντισουν οι ιδιοκτήτες να σκύψουν πανω στην ομάδα και να σοβαρευτουν ή τουλάχιστον να δώσουν τα κλειδιά σ'αυτούς που επέλεξαν, μπας και πάμε μπροστά μια φορα, ετσι για αλλαγη..
Να παρθουν οι κατάλληλες αποφάσεις χωρις συμπάθειες αλλα και θολουρες,
να αποκλιμακωθει η φαση με παραλληλη στηριξη του προπονητή για να υπάρξει ομοψυχία κ να αποφευχθουν κρισεις
και το αγωνιστικο τμημα ας στρωθει στη δουλεια (κ το σχεδιασμο) μπας κ βγει κατι καλο απ'αυτη τη χρονιά, βαζοντας βασεις για την επόμενη..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Bono. έγραψε:Μία νέα λήψη του 3ου γκολ. Απ' το 1.59 και νομίζω ότι βοηθάει να βγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα.
Δείτε την.
http://www.novasports.gr/podosfairo/ell ... D7prfmLTIW
Πράγματι. Στο 2ο και στο 3ο γκολ βουτάει σαν θεατρίνος.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

@ CCCP
Ο πσαπ γ@μιέται από τότε που έβγαλε ανακοίνωση για ΓΧ κι εξακολουθεί να γ@μιέται και σήμερα. Από τη μια είναι λογικό να παίρνει πάντα τη θέση μέλους του, από την άλλη αυτό συμβαίνει επιλεκτικά μόνο κατά του ΠΑΟΚ.

Για το δικαστικό κομμάτι που αναφέρθηκε, ο Τζαβέλλας είναι υποχρεωμένος να το πάει έτσι ακόμα κι αν ήταν αλήθεια όσα του καταλογίζονται και νομίζω ότι καταλαβαίνετε το λόγο. Όταν λέμε "δικαστικό" δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο σε ποιο κομμάτι αναφερόμαστε, αλλά το λιγότερο που περιμένω είναι προσφυγή για λύση συμβολαίου με υπαιτιότητα της ομάδας λόγω μείωσης προσωπικότητας. Και για το "δικαστικό" ή καλύτερα νομικό κομμάτι η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται σε θέματα πειθαρχίας και όχι σε κάτι άλλο που θα την έβαζε σε μπελάδες.

Για μια ακόμα φορά, στα @@ μου ο Τζαβέλλας. Πρέπει να επαναλαμβάνω κι εγώ και άλλοι σε κάθε ποστ ότι η αντίθεση στη συνέντευξη Ίβιτς δεν σημαίνει ότι θέλουμε να βγάλουμε λάδι τον Τζαβέλλα; Ήμαρτον ρε παιδιά.. ΠΑΟΚ είμαστε, ούτε Τζαβέλλας, ούτε Ίβιτς.

simba, +++
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

simba έγραψε:Pisa, Josey, Sic...........................

Κατα τ'αλλα, ΔΡΟΜΟ, λογω των εξωαγωνιστικων, αυτο δεν επιδεχεται συζητησης. Και μαζι οποιος δε σεβεται πρόσωπα αλλα κ τον ιδιο το συλλογο, ιδιως (ο νοων νοειτω)..
Φτανει με τετοια σκηνικά, που δηλητηριάζουν την ομαδα και δίνουν κακο παράδειγμα στους μικρους. Ας την σακουλευτουν ολοι και ας βαλουν το κεφαλι κατω να δουλεψουν, στρατιωτες της ομαδας κ του προπονητη και να νιώθουν ευγνωμονες για τα λεφτά κ το χαιδεμα π απολαμβανουν.
Συμφωνούμε απόλυτα και νομίζω και όλοι εδώ μέσα
Αυτα, γτ πολυ θεωρια επεσε ενω το μονο π προέχει ειναι η ομαδα..
Ας φροντισουν οι ιδιοκτήτες να σκύψουν πανω στην ομάδα και να σοβαρευτουν ή τουλάχιστον να δώσουν τα κλειδιά σ'αυτούς που επέλεξαν, μπας και πάμε μπροστά μια φορα, ετσι για αλλαγη..
Να παρθουν οι κατάλληλες αποφάσεις χωρις συμπάθειες αλλα και θολουρες,
να αποκλιμακωθει η φαση με παραλληλη στηριξη του προπονητή για να υπάρξει ομοψυχία κ να αποφευχθουν κρισεις
και το αγωνιστικο τμημα ας στρωθει στη δουλεια (κ το σχεδιασμο) μπας κ βγει κατι καλο απ'αυτη τη χρονιά, βαζοντας βασεις για την επόμενη..
Το γεγονός ότι ο Ιβάν άφησε τον Μίχελ με αποκλειστικό καθήκον αυτό του τεχνικού διευθυντή, συν την ελευθερία που έδωσε σ' αυτόν και τον προπονητή για διαχείριση της κατάστασης, μάλλον δείχνει ότι του έχει την εμπιστοσύνη που χρειάζεται.
Ίσως η προϋπηρεσία του στη Σαχτάρ, όπου πολύ πιθανό να είχε ξανασυναντήσει περίεργα αποδυτήρια (Λάτιν - ντόπιοι), ίσως η γενικότερη πορεία του στο χώρο του ποδοσφαίρου, ίσως ότι έχει ήδη ένα χρόνο από διάφορα πόστα στην ομάδα και λογικά είχε τον χρόνο να δει και να αξιολογήσει καταστάσεις.
Αυτά τα λίγα φίλε, ούτε φαγωμάρες μεταξύ συνοπαδών ούτε τίποτα άλλο. Να μη ξεχνάμε μόνο το φθινόπωρο τη στήριξη που όλοι θέλουμε το καλοκαίρι. Δεν είναι προσωπικό για κανένα, είναι απλώς ο μόνος δρόμος από την πλευρά μας σαν οπαδοί για να συμβάλλουμε σε κάτι καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Οσον αφορα το αγωνιστικο...εμενα δε μου αλλαζει κανεις γνωμη οτι στο πρωτο γκολ ο Τζαβελλας καθετε και δεν κανει τιποτα.Το εγραψα ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στο λαιβ θρεντ χωρις ριπλει χωρις τιποτα.

Επισης συνεχίζετε να ξεχνατε το τραγικο λαθος που κανει στο Α ημιχρονο που πουλαει τη μπαλα και παραλιγο να φαει κοκκινη καρτα.

Στα παπαρια μου αν ηταν ηθελημένη η οχι η μειωμενη αποδοση, η αποδοση του ηταν για να μη παιξει ξανα ετσι κι αλλιως και ειναι αποδεδηγμενα σκατα χαρακτηρας με λαμογιοσχεσεις με τους γλοιωδης ΑΡΔ. Σιγα μην κατσω να ασχοληθω αν στηθηκε η οχι η αν επρεπε να τα πει ο Ιβιτς η οχι.

Αντι να κλαίμε την καταντια μας που τετοιοι παικτες οχι μονο φορανε τη φανελα του ΠΑΟΚ αλλα περνουν και περιβραχιωνια εμεις αχολουμαστε με το αν ειναι λιγο η πολυ λαμογιο ο τζαβελλας.

Αλλα τι να λεμε τωρα, εχουμε χωρτασει παικταραδες και ΜΒΠ τα τελευταια χρονια και ΝΑΑΑΑΑ το κλαμα οταν φευγουν. Για τον ΠΑΟΚ δεν φενεται να κλαιει κανεις.

ΠΑΟΚ κατω απο ολους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”