Καποιοι μπορει να εχουν τη τελευταια τους ευκαιρια.Με το συγκεκριμενο μπορει απλα να ξεχυλισε το ποτηρι.joshua έγραψε:Βλεπω ολοι βρισκονται εντος αποστολης για τον αγωνα με τα Τρικαλα.Παει η καθαρση, τελειωσε,ξεβρωμισε η ομαδα,ενας προπονητης στηθηκε μπροστα απο τις καμερες και δηλωσε πως η θα φυγουν παικτες, οι οποιοι δεν ηθελαν να νικησει η ομαδα, η αυτος, για χαρη μονο του Τζαβελα...
Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
αφού στην προπόνηση τους είπε ο Ιβιτς οτι προς το παρόν δεν θα υπάρχουν άλλες τιμωρίες μέχρι την μεταγραφική περίοδο.
Απο εκεί και πέρα στο χέρι των παικτών είναι να δείξουν ποιοι έχουν διάθεση και ποιοι οχι να παίζουν για τον ΠΑΟΚ.
Απο εκεί και πέρα στο χέρι των παικτών είναι να δείξουν ποιοι έχουν διάθεση και ποιοι οχι να παίζουν για τον ΠΑΟΚ.
- pisakaipoupoula
Αμα περάσει στους υπόλοιπους η νοοτροπία ότι κουμάντο κάνει ο προπονητής και όχι αυτοί ναι γίνεται και με έναν η δουλειά..βασικά και με κανέναν γίνεται αλλά Ιβιτς-Τζαβέλλας δε νομίζω να ξανασυναντηθούν εντός ή εκτός ΠΑΟΚ.joshua έγραψε:Βλεπω ολοι βρισκονται εντος αποστολης για τον αγωνα με τα Τρικαλα.Παει η καθαρση, τελειωσε,ξεβρωμισε η ομαδα,ενας προπονητης στηθηκε μπροστα απο τις καμερες και δηλωσε πως η θα φυγουν παικτες, οι οποιοι δεν ηθελαν να νικησει η ομαδα, η αυτος, για χαρη μονο του Τζαβελα...Τι μου θυμιζει,τι μου θυμιζει,Αλεξη εσυ?
Το παραπάνω βέβαια πιο πολύ πρέπει να το πράξει η διοίκηση και όχι ο Ιβιτς μόνος του
joshua έγραψε:Βλεπω ολοι βρισκονται εντος αποστολης για τον αγωνα με τα Τρικαλα.Παει η καθαρση, τελειωσε,ξεβρωμισε η ομαδα,ενας προπονητης στηθηκε μπροστα απο τις καμερες και δηλωσε πως η θα φυγουν παικτες, οι οποιοι δεν ηθελαν να νικησει η ομαδα, η αυτος, για χαρη μονο του Τζαβελα...Τι μου θυμιζει,τι μου θυμιζει,Αλεξη εσυ?
Αυτό το ξαναποστάρω, μην τυχόν και δεν το διάβασε ο @Joshua...Επειδή μίλησε για παίχτες κι όχι για έναν το λέω...Επειδή περιμένω να προπονούνται με την 2η ομάδα κι άλλοι...sn0ufel4 έγραψε:goran 64 έγραψε:Εγώ ένα ξέρω και το δηλώνω από σήμερα:
Αν από εδώ και μπρος δεν παρθούν μέτρα αλλά ημίμετρα, μόνο ο Βλάντο δεν θα είναι ο πρωταρχικός αίτιος!!!! :ugeek:
Όπως ακριβώς δεν είναι και για όσα συμβαίνουν έως τώρα στην ομάδα μας!!!!
Δε νομιζω να μεινει καν αν δε παρθουν μετρα
Τώρα βέβαια θα με ρωτήσεις εσύ και θα χεις και τα δίκια σου, αν τον πείσει η διοίκηση να μείνει στην ομάδα μέχρι τον Γενάρη η υπόλοιπη "φουρνιά", έτσι ώστε είτε να μπορούν να παραδειγματιστούν είτε να μοσχοπουληθούν, αλλά και να βοηθήσουν να μην μείνει η ομάδα "χωρίς παίχτες" ή εκτεθειμένη νομικά, θα φταίει ο Βλάντο ή όχι???
Όχι, θα σε απαντήσω σ αυτήν την υποτιθέμενη ερώτηση σου...Μέχρι τον Γενάρη όμως το πολύ πολύ...
Ο λόγος??? "Χωρίς παίχτες" κάναμε και το ένδοξο διπλό-χρυσή σελίδα της Ιστορίας μας στο Αρτέμιο Φράνκι...

Υ.Γ. Βιαστική επανάσταση = αποτυχημένη επανάσταση...Όλα στον καιρό τους λοιπόν...Υπομονή...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 30 Νοέμ 2016, 17:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sick Bastard
PAOKhead έγραψε:Sick έκανα εγώ την δουλειά για σένα. Δυστυχώς την χάσαμε την πρωτιά (με μεγάλη διαφορά μάλιστα θα έλεγα) από την BA United της Γκάνας.Sick Bastard έγραψε:Θα βρω λίγο ή πολύ χρόνο, για να ψάξω να βρω σε ποιά άλλη ομάδα παγκοσμίως
έχει γίνει αυτό που έγινε στη σ.τ. τη Δευτέρα.
Δεν εξετάζω αν έχει δίκιο ή άδικο, δεν θα κουραστώ να το λέω.
Απλά θέλω να ψάξω να δω, αν κάποιος άλλος προπονητής έχει πει τέτοια πράγματα για παίχτες του δημόσια.
Δεν ξέρω τι θα βρω, αλλά υποψιάζομαι (άλλη μία) παγκόσμια πρωτοτυπία του ΠΑΟΚ.![]()
http://ghanasportsonline.com/index.php/ ... tch-fixing

Ωραίος.
Αν και πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι μιλάει για στοιχηματικό στήσιμο
κατά πολύ διαφορετικό απ αυτό που είπε ο Ίβιτς.
Όπως και να χει, συνεχίζω το ψάξιμο μιας και είμαστε μια κατηγορία μόνοι μας.

Αδιαφορία αυτό καταλογεισε ας το πει κάποιος αυτό στους ηλιθιους του λιμανιού όχι στήσιμο ΑΔΙΑΦΟΡΊΑAlastor έγραψε:Να συμπληρωσω επισης για οσους οπαδους και ΜΜΕ μιλουν για ρετσινια στησιματος και ντροπη για τον συλλογο,πρεπει να σε ηλιθιος για να καταλαβεις πως ο Ιβιτς μιλουσε για στησιμο στοιχηματικο.
Ειναι ξεκαθαρο οτι αναφεροταν σε μειωμενη αποδοση παικτη/παικτων για να τον διωξουν και οχι για κυκλωμα στοιχηματος. Το δευτερο θα ηταν οντως μεγαλη ρετσινια,αλλα το πρωτο εχει γινει λιγο πολυ σε ολες τις ομαδες με πολλους προπονητες που δεν γουσταραν οι παικτες.
Αυτα λιγο για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους
Αυτό ακριβώς έφυγε ο επικεφαλής και καμπανάκι για τους υπόλοιπους μην κάνουν κάποιοι πως δεν καταλαβαίνουνIndio έγραψε:Καποιοι μπορει να εχουν τη τελευταια τους ευκαιρια.Με το συγκεκριμενο μπορει απλα να ξεχυλισε το ποτηρι.joshua έγραψε:Βλεπω ολοι βρισκονται εντος αποστολης για τον αγωνα με τα Τρικαλα.Παει η καθαρση, τελειωσε,ξεβρωμισε η ομαδα,ενας προπονητης στηθηκε μπροστα απο τις καμερες και δηλωσε πως η θα φυγουν παικτες, οι οποιοι δεν ηθελαν να νικησει η ομαδα, η αυτος, για χαρη μονο του Τζαβελα...
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εννοειται οτι σε αυτο αναφεροταν ο Ιβιτς.Alastor έγραψε:Να συμπληρωσω επισης για οσους οπαδους και ΜΜΕ μιλουν για ρετσινια στησιματος και ντροπη για τον συλλογο,πρεπει να σε ηλιθιος για να καταλαβεις πως ο Ιβιτς μιλουσε για στησιμο στοιχηματικο.
Ειναι ξεκαθαρο οτι αναφεροταν σε μειωμενη αποδοση παικτη/παικτων για να τον διωξουν και οχι για κυκλωμα στοιχηματος. Το δευτερο θα ηταν οντως μεγαλη ρετσινια,αλλα το πρωτο εχει γινει λιγο πολυ σε ολες τις ομαδες με πολλους προπονητες που δεν γουσταραν οι παικτες.
Αυτα λιγο για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους
Στο ματς της Κυριακης θα δειξει τι θα γινει οσον αφορα το ποιους θα παρει και τι θα δειξουν.Ακομη πιο οριακο το παιχνιδι με τους Τσεχους σε αυτο το θεμα.
Μετα από 2 μερες και παρακολουθοντας το θεμα να πω τα εξης.Και πρωτα στον Κ.Μηλιο.
xxxx
Θα μπορούσαν όλα να λυθούν εσωτερικά. Χωρίς κανείς να δείξει με το δάχτυλο κανέναν. Χωρίς προσβολές, υπονοούμενα και λεκέδες σε υπολήψεις. Χωρίς κανιβαλισμούς. Χωρίς να σέρνονται και να συντηρούνται τέρατα δεξιά κι αριστερά. Είναι ένας άγραφος κανόνας ηθικής που οφείλεις να σέβεσαι, ακόμα κι όταν νιώθεις πως όλα στα μάτια σου είναι ξεκάθαρα.
Θεσμικά, ο Βλάνταν Ίβιτς έκανε το μεγαλύτερο unfair που θα μπορούσε να κάνει. Δεν μπορείς να «δώσεις» δημόσια παίκτη ή οι παίκτες σου. Δεν γίνεται! Απαγορεύεται! Ακόμα κι αν έχεις 1000% δίκιο, το χάνεις. Δεν ξέρω αν ο Ίβιτς λειτούργησε εν θερμώ. Δεν ξέρω αν βλέπει φαντάσματα ή θεωρίες συνωμοσίας, που του δηλητηρίασαν το μυαλό. Δεν τον έχω ζυγίσει πάντως για άνθρωπο που παρασύρεται από το θυμικό του. Δεν του ξέφυγαν αυτές οι λέξεις. Δεν τον ζόρισε κάποιος για να τις πει.
Τις είπε γιατί ήθελε να τις πει, λερώνοντας την φήμη του συλλόγου, τον οποίο θεσμικά εκπροσωπεί. Λεκές που δεν θα σβήσει ποτέ. Αυτό το «ο ΠΑΟΚ τρυπήθηκε εκ των έσω» είναι χειρότερο κι από 100 ήττες από τον Ατρόμητο. Τα πρόσωπα έρχονται. Παρέρχονται. Η φήμη, ο λεκές μένει."
xxxxxxx
Το μεγαλυτερο unfair το εκανα οι αρχηγοι του ΠΑΟΚ που αφησαν την ομαδα μονη της στο Αρτεμιο Φρανκι, και όχι ο Ιβιτς.Ο δε λεκες θα μεινει μονημα σε αυτους,και όχι στην ομαδα.
Και το εκαναν σε ολους αυτους που εβαλαν πετρα-πετρα για να χτιστη ο Ναος,στα παιδια τους και τα αγγονια τους που είναι και στηριζουν ΠΑΟΚ,σε ολους αυτους που ηταν στο Αρτεμιο Φρανκι,και σε κάθε Αρτεμιο Φρανκι,σε ολους τους ΠΑΟΚτσηδες που εφυγαν σαν ΠΑΟΚτσηδες,και σε αυτους που θαρθουν.Και σιγουρα μεσα σε ολους αυτους δεν εισαι εσυ.
Κατά τα λοιπα,η ομαδα πρεπει να παρει τον αγωνα με τη Λιμπερετς,και το Γεναρη με κορδελα ολοι στη βιτρινα.Ξερω ότι ποναει το συστημα,αφου ο ΠΑΟΚ καθαρισε άλλη μια πληγη του,αλλα αυτή ειναι η πραγματικοτητα.
xxxx
Θα μπορούσαν όλα να λυθούν εσωτερικά. Χωρίς κανείς να δείξει με το δάχτυλο κανέναν. Χωρίς προσβολές, υπονοούμενα και λεκέδες σε υπολήψεις. Χωρίς κανιβαλισμούς. Χωρίς να σέρνονται και να συντηρούνται τέρατα δεξιά κι αριστερά. Είναι ένας άγραφος κανόνας ηθικής που οφείλεις να σέβεσαι, ακόμα κι όταν νιώθεις πως όλα στα μάτια σου είναι ξεκάθαρα.
Θεσμικά, ο Βλάνταν Ίβιτς έκανε το μεγαλύτερο unfair που θα μπορούσε να κάνει. Δεν μπορείς να «δώσεις» δημόσια παίκτη ή οι παίκτες σου. Δεν γίνεται! Απαγορεύεται! Ακόμα κι αν έχεις 1000% δίκιο, το χάνεις. Δεν ξέρω αν ο Ίβιτς λειτούργησε εν θερμώ. Δεν ξέρω αν βλέπει φαντάσματα ή θεωρίες συνωμοσίας, που του δηλητηρίασαν το μυαλό. Δεν τον έχω ζυγίσει πάντως για άνθρωπο που παρασύρεται από το θυμικό του. Δεν του ξέφυγαν αυτές οι λέξεις. Δεν τον ζόρισε κάποιος για να τις πει.
Τις είπε γιατί ήθελε να τις πει, λερώνοντας την φήμη του συλλόγου, τον οποίο θεσμικά εκπροσωπεί. Λεκές που δεν θα σβήσει ποτέ. Αυτό το «ο ΠΑΟΚ τρυπήθηκε εκ των έσω» είναι χειρότερο κι από 100 ήττες από τον Ατρόμητο. Τα πρόσωπα έρχονται. Παρέρχονται. Η φήμη, ο λεκές μένει."
xxxxxxx
Το μεγαλυτερο unfair το εκανα οι αρχηγοι του ΠΑΟΚ που αφησαν την ομαδα μονη της στο Αρτεμιο Φρανκι, και όχι ο Ιβιτς.Ο δε λεκες θα μεινει μονημα σε αυτους,και όχι στην ομαδα.
Και το εκαναν σε ολους αυτους που εβαλαν πετρα-πετρα για να χτιστη ο Ναος,στα παιδια τους και τα αγγονια τους που είναι και στηριζουν ΠΑΟΚ,σε ολους αυτους που ηταν στο Αρτεμιο Φρανκι,και σε κάθε Αρτεμιο Φρανκι,σε ολους τους ΠΑΟΚτσηδες που εφυγαν σαν ΠΑΟΚτσηδες,και σε αυτους που θαρθουν.Και σιγουρα μεσα σε ολους αυτους δεν εισαι εσυ.
Κατά τα λοιπα,η ομαδα πρεπει να παρει τον αγωνα με τη Λιμπερετς,και το Γεναρη με κορδελα ολοι στη βιτρινα.Ξερω ότι ποναει το συστημα,αφου ο ΠΑΟΚ καθαρισε άλλη μια πληγη του,αλλα αυτή ειναι η πραγματικοτητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nasos66 την Τετ 30 Νοέμ 2016, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολλά γράφτηκαν.
Έχουν γίνει πολλά και πολύ άσχημα τα τελευταία χρόνια που θάφτηκαν ή αποκρύφτηκαν ή μείναμε στο να διαλέγουμε στρατόπεδα ο καθένας ανάλογα με τη διάθεση, τη λογική, και τη διαίσθησή του:
1) Επαναλαμβανόμενες απολύσεις προπονητών
2) Συχνές επιστροφές ίδιου προπονητή ως υπηρεσιακού
3) Μόνιμη καθίζηση αγωνιστική της ομάδας σχεδόν ΠΑΝΤΑ την ίδια περίοδο
4) Ημιτελικοί με Τρίπολη
5) +5 με ΑΑ
6) Ατρόμητος
και πάντα κάποιες σταθερές στην ομάδα και πάντα οι ίδιες διαδικασίες αποδόμησης προπονητή με φερέφωνα και πάντα ορισμένοι παίκτες μόνιμα προστατευμένοι από ΑΡΔ κλπ.
Το να θεωρώ την ομάδα τσιφλίκι μου και να μη γουστάρω τον προπονητή που είτε θα με αφήσει πάγκο είτε θα με βάλει να παίξω όπως δεν θέλω είτε θα με σκίζει στην προπόνηση και αθλητική ζωή κλπ, οπότε αποφασίζω να τον φάω γιατί οκ, έχω δει οτι στον ΠΑΟΚ άνετα μπορεί ο προπονητής να είναι το εξιλαστήριο θύμα, μερικά κλαρίνα αγωνιστικά και τον στείλαμε με τη διοίκηση νηπιαγωγείου που έχουμε, πιστεύω είναι σύνηθες πια.
Λόγοι; όλοι οι από πάνω μέχρι και το "γιατί; γιατί μπορώ".
Χρόνια τώρα μιλάμε για παρεάκια, για κάστρα που πέφτουν από μέσα, για τον ΠΑΟΚ που τρώει τον ίδιο τον ΠΑΟΚ κλπ κλπ και ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει μιλήσει στα ίσα και σταράτα.
Ο Ίβιτς το έκανε γιατί είναι 8-9 χρόνια στον ΠΑΟΚ και τα έχει ζήσει όλα αυτά από πρώτο χέρι.
Γιατί το έκανε; Ιδιοτέλεια για να σώσει το τομάρι του; Μπορεί. Ανιδιοτέλεια για το καλό του ΠΑΟΚ που επιτέλους κάποιος έπρεπε να το κάνει; Μπορεί. Και τα δύο; Μπορεί. Δεν με νοιάζει ΓΙΑΤΙ το έκανε. Με νοιάζει οτι επιτέλους κάποιος το έκανε. Και να συνεχίσει.
Η χρονιά τελικά δεν είναι καμμένη, έχεις κύπελλο και Λίμπερετς και τελικά και να καεί, χέστηκα γιατί προέχει επιτέλους να καθαρίσει όλη η μούργα από τον ΠΑΟΚ μας είτε λέγεται παίκτες είτε λέγεται μανατζαρέοι (πλανάστε πλάνην οικτράν όσοι τους υποτιμάτε, γνωρίζω από επαγγελματικής σκοπιάς τι παίζει γενικά με το agentιλίκι), είτε λέγεται παράσιτα, είτε λέγεται ΑΡΔ.
Εγώ συντάσσομαι με τον Ίβιτς γιατί τα είπε και γιατί επιτέλους πρέπει να σταματήσει το κάθε τσουτσέκι που λόγω μάνατζερ, ΑΡΔ, κολλητών κλπ νομίζει οτι θα κάνει αυτό κουμάντο στην ομάδα (ελέω και ανυπαρξίας διοίκησης), να μας γ@μάει τη χρονιά και την ψυχολογία. Όχι, πολλές συμπτώσεις για να είναι συμπτώσεις. Να σπάσει το απόστημα κι ας τρέξει και αίμα.
Τώρα για τους υπόλοιπους μόνο καλό θα κάνει. Λες και ο Ίβιτς δεν ξέρει να προστατεύσει εάν χρειαστεί τον χ-ψ Γκάρυ που απλά θα χάνει τα άχαστα για να μην τον πουν στημένο. Και λες και δεν ήξερε πως φαγώθηκαν όλοι οι προηγούμενοι...
Έχουν γίνει πολλά και πολύ άσχημα τα τελευταία χρόνια που θάφτηκαν ή αποκρύφτηκαν ή μείναμε στο να διαλέγουμε στρατόπεδα ο καθένας ανάλογα με τη διάθεση, τη λογική, και τη διαίσθησή του:
4) Ημιτελικοί με Τρίπολη
5) +5 με ΑΑ
6) Ατρόμητος
και πάντα κάποιες σταθερές στην ομάδα και πάντα οι ίδιες διαδικασίες αποδόμησης προπονητή με φερέφωνα και πάντα ορισμένοι παίκτες μόνιμα προστατευμένοι από ΑΡΔ κλπ.
Το να θεωρώ την ομάδα τσιφλίκι μου και να μη γουστάρω τον προπονητή που είτε θα με αφήσει πάγκο είτε θα με βάλει να παίξω όπως δεν θέλω είτε θα με σκίζει στην προπόνηση και αθλητική ζωή κλπ, οπότε αποφασίζω να τον φάω γιατί οκ, έχω δει οτι στον ΠΑΟΚ άνετα μπορεί ο προπονητής να είναι το εξιλαστήριο θύμα, μερικά κλαρίνα αγωνιστικά και τον στείλαμε με τη διοίκηση νηπιαγωγείου που έχουμε, πιστεύω είναι σύνηθες πια.
Χρόνια τώρα μιλάμε για παρεάκια, για κάστρα που πέφτουν από μέσα, για τον ΠΑΟΚ που τρώει τον ίδιο τον ΠΑΟΚ κλπ κλπ και ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει μιλήσει στα ίσα και σταράτα.
Ο Ίβιτς το έκανε γιατί είναι 8-9 χρόνια στον ΠΑΟΚ και τα έχει ζήσει όλα αυτά από πρώτο χέρι.
Γιατί το έκανε; Ιδιοτέλεια για να σώσει το τομάρι του; Μπορεί. Ανιδιοτέλεια για το καλό του ΠΑΟΚ που επιτέλους κάποιος έπρεπε να το κάνει; Μπορεί. Και τα δύο; Μπορεί. Δεν με νοιάζει ΓΙΑΤΙ το έκανε. Με νοιάζει οτι επιτέλους κάποιος το έκανε. Και να συνεχίσει.
Η χρονιά τελικά δεν είναι καμμένη, έχεις κύπελλο και Λίμπερετς και τελικά και να καεί, χέστηκα γιατί προέχει επιτέλους να καθαρίσει όλη η μούργα από τον ΠΑΟΚ μας είτε λέγεται παίκτες είτε λέγεται μανατζαρέοι (πλανάστε πλάνην οικτράν όσοι τους υποτιμάτε, γνωρίζω από επαγγελματικής σκοπιάς τι παίζει γενικά με το agentιλίκι), είτε λέγεται παράσιτα, είτε λέγεται ΑΡΔ.
Εγώ συντάσσομαι με τον Ίβιτς γιατί τα είπε και γιατί επιτέλους πρέπει να σταματήσει το κάθε τσουτσέκι που λόγω μάνατζερ, ΑΡΔ, κολλητών κλπ νομίζει οτι θα κάνει αυτό κουμάντο στην ομάδα (ελέω και ανυπαρξίας διοίκησης), να μας γ@μάει τη χρονιά και την ψυχολογία. Όχι, πολλές συμπτώσεις για να είναι συμπτώσεις. Να σπάσει το απόστημα κι ας τρέξει και αίμα.
Τώρα για τους υπόλοιπους μόνο καλό θα κάνει. Λες και ο Ίβιτς δεν ξέρει να προστατεύσει εάν χρειαστεί τον χ-ψ Γκάρυ που απλά θα χάνει τα άχαστα για να μην τον πουν στημένο. Και λες και δεν ήξερε πως φαγώθηκαν όλοι οι προηγούμενοι...
Naso and bane σωστοί!!!
Ειδικά η παράμετρος που θίγεις για το Αρτέμιο Φράνκι....
SM-G935F
Ειδικά η παράμετρος που θίγεις για το Αρτέμιο Φράνκι....
SM-G935F
-
- Mr Ξερόλας 2019
bane1980 έγραψε:Πολλά γράφτηκαν.
4) Ημιτελικοί με Τρίπολη
5) +5 με ΑΑ
6) Ατρόμητος
+++++++
+ 1...τον Γενάρη κρίνεται η Διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ. και κανένας άλλος!!!! Τα λόγια είναι πια περιττά!!!! 

Χίλια μπράβο λοιπόν στους παρόντες στο αρτεμιο φρανκι που πίστευαν στο διπλό ο άρρωστος αρχηγός δυστυχώς δεν το πίστευε και ήθελε να ενημερώσει τους συναδέλφους του γιαυτό.....