Αυτό εννούσε.Γκουερινο έγραψε:δεν ξερω τι εννοουσε να τον ρωτησουμε. αλλα στησιμο για να νικησεις δεν υπαρχει. ολοι για να νικησουν κατεβαινουν στο χορτο.Dinos_Liverpool έγραψε:Ναι, μήπως ο Ρειν εννοούσε ότι στήθηκε η Παναχαϊκή από τον γαύρο; Mήπως;
31.Γιώργος Τζαβέλλας
- Dinos_Liverpool
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
Δηλαδή εσύ ξέρεις από την καρέκλα σου, ότι εγώ μισώ έναν άνθρωπο...Notorious4 έγραψε:Καλά είναι τώρα αυτό επιχείρημα ; Προφανώς και θα τον βάλουν μπακ αφού για στόπερ έχουμε τον Παπασταθόπουλο και τον Μανωλά. Σε έχει τυφλώσει το μίσος παλικάρι μου άστο.
Μάλιστα. Ότι πεις
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 30 Νοέμ 2016, 13:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dinos_Liverpool
Πιλότε, Νοτόριους, σας έχουμε καταλάβει απόλυτα. Δεν χρειάζεται να το συνεχίζετε!
Dinos_Liverpool έγραψε:Αυτό εννούσε.Γκουερινο έγραψε:δεν ξερω τι εννοουσε να τον ρωτησουμε. αλλα στησιμο για να νικησεις δεν υπαρχει. ολοι για να νικησουν κατεβαινουν στο χορτο.Dinos_Liverpool έγραψε:Ναι, μήπως ο Ρειν εννοούσε ότι στήθηκε η Παναχαϊκή από τον γαύρο; Mήπως;
Σοβαρά τώρα ρε παίδες, είναι αυτό θέμα συζήτησης;
Δηλαδή από εκείνο το ποστ, αυτό μένει;
Ναι δεν νοείται στήσιμο για να κερδίσεις, είναι όμως γνωστό σε όλους από τότε, οτι στο ματς είχαν πέσει λεφτά εις βάρος του ΠΑΟΚ. Ποιος τα πήρε, απο που, γιατί κλπ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ. Με νοιάζει οτι εκφεύγει των ηθικών αλλά και απλών κανόνων του αθλήματος κι ως εκ τούτου δεν είναι καθαρό αποτέλεσμα. Στατιστικά λοιπόν προστίθεται στη ΜΙΚΡΗ, ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ εκείνη σειρά αγώνων που έφαγε ο ΠΑΟΚ πάνω από 4 γκολ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.
Τώρα από εκείνη τη μικρή σειρά, βρείτε σε ποια παιχνίδια έφαγε 4 γκολ ο ΠΑΟΚ σε μισή ώρα, ενώ ΚΕΡΔΙΖΕ 2-0 στο ημίχρονο μια σαφώς κατώτερη ομάδα.
Και από αυτά που μένουν, βρείτε σε πόσα βγήκε έξαλλος ο προπονητής να πει οτι "δείτε το βίντεο, αυτά τα λάθη δεν γίνονται".
Και από αυτά που μένουν, πείτε μου ΠΑΡΑΚΑΛΩ σε πόσα βγήκε μετά από δυο μέρες "είδηση" οτι συγκεκριμένος παίκτης μιλούσε υποτιμητικά για τον προπονητή και την ομάδα.
ΟΥΠΣ.
Σωστά.
++++++++++++++++++++++++desperando έγραψε:Ας κόψουμε τις λαλακιες και ας μιλήσουμε σταρατα και ας αφήσουμε τις αγάπες και τις εμπαθειες στην άκρη
Δεν υπάρχει αμυντικός με εσκεμμένη μειωμένη απόδοση και να κάνει 11 επεμβάσεις εντός περιοχής και να έχει ένα φάουλ μισό γκολ.
Όποιος θέλει να δει πως συμπεριφέρεται παικτης με εσκεμμένη μειωμένη απόδοση ας δει τον αγώνα καρδούλες -ΠΑΟΚ και ας δει. Τον μεγάλο Πάμπλο. Γιατί μας ζαλησατε με τους τίμιους και καθαρούς ξένους.
Ή ξεχνάτε ποιος ήταν μαζί με τον πρώην παίκτη του γαύρου αυτός που πρωτοστάτησε για την απεργία πριν την περιβόητη τεσσάρα στο. Κύπελλο?
Ψόφιοι για αγιοποιήσεις και ήρωες για τα όνειρά μας!!!!
- Aureliano Buendia
Στο θρυλικό 3-5 είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο δαφνομπουκωμένος έδωσε πριν νίκης στην Παναχαϊκή.
Αυτό που είναι φοβερό είναι ότι όλοι μας θεωρούμε ότι αυτό το πριμ αρκούσε για να εισπράξουμε 5 τεμάχια στην Τούμπα. Μου φαίνεται ασύλληπτο να κατηγορούμε για εσχάτη προδοσία όποιον έχει υποψίες για εκείνο το ματς.
Εγώ, γεννημένος 10 χρόνια μετά, εναγωνίως ψάχνω κάποιον που τα έζησε από πρώτο χέρι. Έχω απορίες, έχω φοβίες.
Μια φορά πάντως, πράκτορας του εχθρού δεν είμαι.
Ας μείνουμε στα του Τζαβέλα καλύτερα και του Ίβιτς και οι σκελετοί ας μείνουν στην ντουλάπα.
Αυτό που είναι φοβερό είναι ότι όλοι μας θεωρούμε ότι αυτό το πριμ αρκούσε για να εισπράξουμε 5 τεμάχια στην Τούμπα. Μου φαίνεται ασύλληπτο να κατηγορούμε για εσχάτη προδοσία όποιον έχει υποψίες για εκείνο το ματς.
Εγώ, γεννημένος 10 χρόνια μετά, εναγωνίως ψάχνω κάποιον που τα έζησε από πρώτο χέρι. Έχω απορίες, έχω φοβίες.
Μια φορά πάντως, πράκτορας του εχθρού δεν είμαι.
Ας μείνουμε στα του Τζαβέλα καλύτερα και του Ίβιτς και οι σκελετοί ας μείνουν στην ντουλάπα.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
ένα λεπτάκι....
συγκρίνετε κάποιοι τον Γκαρσία μ'αυτόν που όταν έπαιζε στον Πανιώνιο χάλασε η μεταγραφή του στην ΑΕΚ όταν η ξαδέλφη έμαθε ότι πρόκειται για αρχιρουφιάνο;
ρε στησίματα και μνημόνια αβέρτα στη μάπα σας να γουστάρετε!!...
συγκρίνετε κάποιοι τον Γκαρσία μ'αυτόν που όταν έπαιζε στον Πανιώνιο χάλασε η μεταγραφή του στην ΑΕΚ όταν η ξαδέλφη έμαθε ότι πρόκειται για αρχιρουφιάνο;
ρε στησίματα και μνημόνια αβέρτα στη μάπα σας να γουστάρετε!!...
Ντροπή να υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ που υπερασπιζονται παίκτη που ξεκάθαρα μιλάει υποτιμητικά για την ομάδα και τον προπονητή παραμονές κρίσιμου ευρωπαϊκού αγώνα και μετά κάνει τον άρρωστο.
Αυτό που διάβασα για συνάντηση με τον Γλυκο πριν "αρρωστήσει" ισχύει;Γιατί αναρωτιόμουν πως και ξεκίνησε ο Μπρκιτς βασικός.
Αυτό που διάβασα για συνάντηση με τον Γλυκο πριν "αρρωστήσει" ισχύει;Γιατί αναρωτιόμουν πως και ξεκίνησε ο Μπρκιτς βασικός.
Καθόλου τίμιοι δεν είναι οι ξένοι...έχουμε κι άλλο ''λουλούδι'' στην ομάδα νομίζω,θα βεβαιωθώ απλά τον Γενάρη γι αυτόν..όπως λέει και ο pilotos...desperando έγραψε:Ας κόψουμε τις λαλακιες και ας μιλήσουμε σταρατα και ας αφήσουμε τις αγάπες και τις εμπαθειες στην άκρη
Δεν υπάρχει αμυντικός με εσκεμμένη μειωμένη απόδοση και να κάνει 11 επεμβάσεις εντός περιοχής και να έχει ένα φάουλ μισό γκολ.
Όποιος θέλει να δει πως συμπεριφέρεται παικτης με εσκεμμένη μειωμένη απόδοση ας δει τον αγώνα καρδούλες -ΠΑΟΚ και ας δει. Τον μεγάλο Πάμπλο. Γιατί μας ζαλησατε με τους τίμιους και καθαρούς ξένους.
Ή ξεχνάτε ποιος ήταν μαζί με τον πρώην παίκτη του γαύρου αυτός που πρωτοστάτησε για την απεργία πριν την περιβόητη τεσσάρα στο. Κύπελλο?
Μα κανενας δεν υπερασπιζεται το Τζαβελλα. Τουλαχιστον οσο εχω διαπιστωσει εδω στο ΠΑΟΚμανια.Odi έγραψε:Ντροπή να υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ που υπερασπιζονται παίκτη που ξεκάθαρα μιλάει υποτιμητικά για την ομάδα και τον προπονητή παραμονές κρίσιμου ευρωπαϊκού αγώνα και μετά κάνει τον άρρωστο.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
- Sick Bastard
- Sick Bastard
Συζητάμε, όσοι μπορούμε και θέλουμε, για άλλο πράγμα.
Όχι για τον αν φταίει ο Τζαβέλας.
Όχι για τον αν φταίει ο Τζαβέλας.
Για τον Τζαβελλα δεν ειπε ο Sick, ουτε εγω, ουτε ο ενας και ο αλλος.. ειπαν ΔΥΟ προπονητες του ΠΑΟΚ. Εκει βασιζεται ολος αυτος ο ντορος και καθολου αδικα. Πες εσυ τωρα που βασιζεται η π@π@ρια που πεταξες για να την πεταξεις;Suleymanoglu έγραψε:Περιμένουμε με αγωνία τις αποδείξεις σου για τον Τζαβέλλα.Sick Bastard έγραψε:Περιμένουμε με αγωνία τις αποδείξεις σου για τότε.Suleymanoglu έγραψε:Ωραία η συζήτηση για τα στημένα.
Να πούμε και για εκείνα που πούλησε η γνήσια ομαδάρα του 70 όμως. You know, 3-5 με Παναχαϊκή και πολλά άλλα. Να μη σταματήσουμε μόνον στο Τζαβέλλα.
Περιμένουμε επίσης τους παικταράδες που θα φέρει η διοίκηση τον Ιανουάριο για να καλύψει τις δικές τις αποτυχίες στα μεταγραφικά και για να βελτιώσει το φτωχό ποιοτικά ρόστερ.