Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από cellophan »

Καλά αν μπεις στη λεπτομέρεια και καταγράψεις τι και πως και πότε δεν βγάζει άκρη. Παίζει να είναι και η χειρότερη διαχείριση κρίσης σε αθλητικό οργανισμό ever. Αλλά δεν έχει κανένα νόημα να γράψεις τίποτα παραπάνω ούτε να το στηρίξεις. Η κατάσταση είναι σαν τα πάνελ της πολιτικής. Ο καθένας το ποίημα του, zoom out, τίτλοι τέλους, πάμε για άλλα.

Απορώ πάντως, με τέτοιο ηρωιλίκι από Βλάνταν γιατί δεν πήρε και Πάμπλο μαζί να κατέβουν στα αποδητήρια και να τον κάνουν ασήκωτο το μπαγλαμά και να τον πετάξουν κάτω από το πέταλο. Εκεί να δεις αρχίδια.

Ότι να'ναι. Εγώ θα συνεχίσω να είμαι με τον προπονητή του ΠΑΟΚ μέχρι να σβήσω. Ήμουν με τον Δώνη, ήμουν με τον Μπόλονι, ήμουν με τον Στέφενς. Δεν ούρλιαξα ποτέ να πάιζει ο Γκαρσία όταν δεν μπορούσε να σύρει τα πόδια του ούτε κάθε φορά που έκανε το κλίμα μπουρδέλο και μάλιστα εντός αγώνα ή ξεχάσαμε τα Γιάννινα και την Ξάνθη, η πρώτη για το μπαγιόκο και η δεύτερη για τον εγωισμό του. Μετά βέβαια ο Κομαντάτε πήρε τα μισθά του και το βούλωσε. Όταν παλιώσει θα ξαναρχίσει να φωνάζει. Υπομονή.

Όσοι τότε έκαναν μόκο ή ακόμα χειρότερα έβριζαν τους προπονητές του ΠΑΟΚ και τώρα το γύρισαν το φύλλο, ας κάνουν την αυτοκριτική τους.

Και τελειώνω λέγοντας πως θα ήμουν και με τον Ίβιτς χαλαρά σήμερα, αν δεν αποφάσιζε να κάνει το χειρότερο για την ομάδα, απλά και μόνο για να εξυπηρετήσει τη (στο μυαλό του - γιατί το έφαγε το κεφάλι του αλλά πήρε και την ομάδα μαζί του) στρατηγική του και καλά. Ρούκι ρελάνς.

Αυτά.
astnord

Δημοσίευση από astnord »

Βρε παιδιά (joshua, simba, psykoman, kastrakis μεταξύ άλλων) να σας ρωτήσω κάτι κι αν θέλετε απαντάτε.
Δηλαδή εσείς είδατε τον αγώνα της ομάδας στο β ημίχρονο και θεωρείτε πως δεν έγινε απολύτως τίποτε?
Ο τζαβέλας έπαιξε κανονικά σαν κεντρικός αμυντικός κι όλα τα υπόλοιπα είναι επιστημονική φαντασία?
Αν ναι τότε εγώ είμαι μαζί σας, να αποπεμφθεί ο Ιβιτς γιατί έθιξε με δόλο την προσωπικότητα του παίκτη, να επιστρέψει ο τζαβ στην ομάδα κι όλα μέλι-γάλα.Επίσης να έρθει πίσω κι ο κλάους γιατί όχι?
Και την επόμενη φορά που κάποιοι παίκτες θα διαφωνούν με τον προπονητή να το γυρίζουν στον καλαματιανό για ένα 20λεπτο διασύροντας την ομάδα ΜΑΣ.
Τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ.
Συγνώμη εγώ δεν αντέχω να το βλέπω άλλο αυτό το πράγμα.
Δεν μιλάνε οι προπονητές, έχουν άδικο οι προπονητές.
Προσπαθούν να το λύσουν μέσα στην ομάδα για να μη γίνουμε βούκινο, γιατί δε βγαίνετε με ονόματα να πείτε στον κόσμο την αλήθεια?
Μας λένε ονόματα και τους λόγους, ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου-κάνατε μεγάλο κακό.
Τι ακριβώς θέλουμε, τι πρέπει να κάνει ο προπονητής για να είμαστε οκ, τι πρέπει να περιμένουμε?
Να μην λέει τίποτε μην τυχόν και μειώσει την προσωπικότητα των κακομαθημένων παικτών ΜΑΣ?
Να εξακολουθούμε να είμαστε εμείς στα πρόθυρα εγκεφαλικού μετά από κάθε διασυρμό της ομάδας ΜΑΣ και οι παικταράδες μας στα πούπουλα με τα ουισκάκια, τα πουτανάκια, τα τσιγαράκια,τις τσίχλες, τις κλίκες και όλες αυτές τις ομορφιές?
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Έλα μάγκες έπεσαν οι μάσκες..
Τώρα στην εκπομπή των ΑΡΔ24:

Πάλι τάχθηκαν υπέρ του Τζαβέλλα όμως αναγκάστηκαν και είπαν και τί έγινε:

Αυτολεξή είπαν οτι όντως ο Τζαβέλλας την Τρίτη πριν τη Φιορεντίνα είπε στους συμπαίχτες στα αποδυτήρια οτι "που παμε με τον Ιβιτς, δεν κάνει για προπονητής" κλπ κλπ..
Και τον υπερασπίζονταν οτι εντάξει είπε αυτά τα πράγματα, αλλά απέχει από το να τον πει ο Ίβιτς στημένο. Και να δούμε τώρα τι θα πουν στον εισαγγελέα η ΠΑΕ και ο Ίβιτς κλπ κλπ κλπ...

Ρε γαμήδια του κερατά, ο Ιβιτς είπε "κάποιοι παιχτες ίσως να ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ", και ξεκάθαρα επίσης "κι εγώ δε γούσταρα καποιους προπονητές, αλλά έδινα το 100%"
Δεν τον είπε οτι έστησε το ματς!

Τεσπα, έχουμε πλέον ξεκάθαρη προσπαθια παίχτη να επηρεάσει συμπαίχτες και να φάνε τον Ίβιτς..!
Τώρα όσοι υπερασπίζεστε τον Τζαβέλλα μπορείτε να μπείτε στις τρύπες σας..
Κάποιοι είστε τόσο εγωιστές βέβαια, που θα συνεχίσετε το βιολί σας..
Αναμένω τον πρώτο που θα πει "Καλά είπε στους συμπαίχτες του, ο Ίβιτς δεν κάνει αφού".
Άντε να σας χαρώ..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. είναι τεράστιος και έχει δικαίωμα σε ένα καθαρό "προϊόν", τουλάχιστον γιατί η καθαρότητα είναι ένας απ τους βασικούς πυλώνες που έχει στηριχτεί αυτή η μαρτυρική ομάδα για να δημιουργήσει λαό!!!!

Ε λοιπόν θέλει να μαθαίνει αλήθειες ακόμα κι αν πονάνε αυτές πολύ, γιατί τις αντέχει διαχρονικά, διορθώνοντας μάλιστα με διαφάνεια τα όποια λάθη αυτές καταμαρτυρούν!!!!

Αν στην Τούμπα τον Κούδα τον κάναμε προτομή και τον αείμνηστο Παντελάκη άγαλμα, τον Βλάνταν Ίβιτς οφείλουμε τουλάχιστον να του δώσουμε τα κλειδιά της ομάδας για τα επόμενα 10 χρόνια, ως έναν άλλο Ματ Μπάσμπυ και σε 80 χρόνια (γερός να είναι) μέχρι να μετονομάσουμε την Κλεάνθους σε οδό Βλάνταν Ίβιτς!!!!

Υ.Γ. Πάρτε το χαμπάρι όλοι επιτέλους ότι καθαρότητα, τιμιότητα και διαφάνεια α λα καρτ δεν υπάρχουν πουθενά, πόσο δε μάλλον μέσα στον Π.Α.Ο.Κ. των ιδεών, των αρχών αλλά και των ονείρων μας!!!! :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Το ξαναλέω πάντως το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι ο Τζαβέλας και ο κάθε Τζαβέλλας, αυτός βρήκε και τα κάνει.
το πρόβλημα είναι ότι η διοίκηση σε κάθε στραβή τα φορτώνει στον προπονητή μη τυχόν και θιχτούν τα καλομαθημένα παικτάκια μας, οι ήρωες μας...έχει παγιωθεί δηλαδή η εντύπωση σ ορισμένους εκεί μέσα ότι αν τους βρωμάει κάτι θα κάνουν ότι γουστάρουν και απλά θ αλλάξουν προπονητή και μετά φυσικά θα τα δώσουν όλα, α έφταιγε ο προηγούμενος ο νέος μας απελευθέρωσε μπλα μπλα μπλα....αυτό προσπάθησε να αλλάξει ο Ιβιτς προχθες, άκομψα κατά τη γνώμη μου αλλά τον καταλαβαίνω
Άβαταρ μέλους
goran 64

Sick Bastard έγραψε:Θα βρω λίγο ή πολύ χρόνο, για να ψάξω να βρω σε ποιά άλλη ομάδα παγκοσμίως
έχει γίνει αυτό που έγινε στη σ.τ. τη Δευτέρα.
Δεν εξετάζω αν έχει δίκιο ή άδικο, δεν θα κουραστώ να το λέω.
Απλά θέλω να ψάξω να δω, αν κάποιος άλλος προπονητής έχει πει τέτοια πράγματα για παίχτες του δημόσια.
Δεν ξέρω τι θα βρω, αλλά υποψιάζομαι (άλλη μία) παγκόσμια πρωτοτυπία του ΠΑΟΚ.
Κοίτα ψάξε όμως και να βρεις ακόμα καμιά ομάδα που έγινε μεγάλη και έφτιαξε έναν τεράστιο λαό να τρέχει μέρα-νύχτα μαζί της παντού, απ την προσφυγιά όμως και δίχως να του χαρίζει τίτλους και μεγαλεία!!!!

Αυτή είναι Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ φίλε μου!!!! Μήπως διαφωνείς?
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Parolos έγραψε:Έλα μάγκες έπεσαν οι μάσκες..
Τώρα στην εκπομπή των ΑΡΔ24:

Πάλι τάχθηκαν υπέρ του Τζαβέλλα όμως αναγκάστηκαν και είπαν και τί έγινε:

Αυτολεξή είπαν οτι όντως ο Τζαβέλλας την Τρίτη πριν τη Φιορεντίνα είπε στους συμπαίχτες στα αποδυτήρια οτι "που παμε με τον Ιβιτς, δεν κάνει για προπονητής" κλπ κλπ..
Και τον υπερασπίζονταν οτι εντάξει είπε αυτά τα πράγματα, αλλά απέχει από το να τον πει ο Ίβιτς στημένο. Και να δούμε τώρα τι θα πουν στον εισαγγελέα η ΠΑΕ και ο Ίβιτς κλπ κλπ κλπ...

Ρε γαμήδια του κερατά, ο Ιβιτς είπε "κάποιοι παιχτες ίσως να ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ", και ξεκάθαρα επίσης "κι εγώ δε γούσταρα καποιους προπονητές, αλλά έδινα το 100%"
Δεν τον είπε οτι έστησε το ματς!

Τεσπα, έχουμε πλέον ξεκάθαρη προσπαθια παίχτη να επηρεάσει συμπαίχτες και να φάνε τον Ίβιτς..!
Τώρα όσοι υπερασπίζεστε τον Τζαβέλλα μπορείτε να μπείτε στις τρύπες σας..
Κάποιοι είστε τόσο εγωιστές βέβαια, που θα συνεχίσετε το βιολί σας..
Αναμένω τον πρώτο που θα πει "Καλά είπε στους συμπαίχτες του, ο Ίβιτς δεν κάνει αφού".
Άντε να σας χαρώ..
Μα ο ιβιτς δεν θα έβγαινε να μιλήσει χωρίς να υπάρχει θέμα στα αποδυτήρια από κάποιον κάποιους.... Αλήθεια ρε κολκα σε ποιους τα έλεγε?
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Τώρα φαντάζομαι κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει πως όταν λες πως έκανε μαλακία διαχείριση ο Ίβιτς και έβλαψε την ομάδα δε σημαίνει πως δεν έκανε μαλακία ο Τζαβέλλας. Θα πρέπει να εξηγήσεις πως η μαλακία του Ίβιτς έγινε σε συνέντευξη τύπου και οι ασύμμετρες της συνέπειες (αγωνιστικές και μη) είναι πολλαπλές και τεράστιες όχι σε μη επιβεβαιωμένα πηγαδάκια.

Ψιλά γράμματα στη χώρα του Πολλάκη.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Γκουερινο έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
teod1980 έγραψε:Εξετάζουμε αν μας πειράζει περισσότερο που κάποιος το είπε δημόσια, από ότι πραγματικά συμβαίνει κάτι άσχημο εκεί μέσα.
Εκεί καταντήσαμε. Να φοβόμαστε να μιλήσουμε όταν ανακαλύψουμε ότι υπάρχει βρώμα. Ο κόσμος δηλαδή που στηρίζει, με θυσίες, την ομάδα να μην μαθαίνει ποτέ τι γίνεται. Ο κόσμος δηλαδή είναι μόνο για - οικονομική - εκμετάλλευση και δεν έχει δικαίωμα στην ενημέρωση. Πρόβατο. Επομένως σωστά ο Κλάους δεν βγήκε να μιλήσει, απλά το λάθος του ήταν ότι το υποσχέθηκε.
Η συνήθης δικαιολογία είναι ότι τώρα που μίλησε ο Ivic θα χαλάσει το κλίμα στην ομάδα (ενώ μέχρι τώρα ήταν καλό). Βέβαια ότι θα χαλάσει είναι σίγουρο. Το κλίμα της ρεμούλας και της δυσωδίας. Αρκεί ο προπονητής να μην κάνει πίσω, ώστε όποιος σκεφτεί να κάνει κάτι παρόμοιο στο μέλλον, να το σκεφτεί δύο φορές.
Σαφως και δεν εχει το δικαιωμα ο κοσμος να μαθει τι γινεται στα αποδυτηρια. οταν πληρωνεις δεν πληρωνεις για να μπεις στα αποδυτηρια αλλα για να δεις την ομαδα στο χορτο.
οταν αγοραζεις κατι, μεσα στην τιμη δεν περιλαμβανεται και η ξεναγηση στο πως φτιαχτηκε αυτο
Δηλαδή μας λες ότι, ΣΑΦΩΣ μάλιστα, οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. είναι μονάχα πελάτες???
ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΟΣΤΕ ΔΥΟ ΝΥΧΤΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ???
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΗΤΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ??? :( :evil:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Ο κολκας τα λέει έγκυρα είναι φίλε γιατί λέει για τον κολλητό του τον ιβιτς δεν τον τσιμπισε μύγα ξαφνικά

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ποιο πουλάκι κελάηδησε;
Αυτό που ετοιμάζει βαλίτσες;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Astnord, η άποψη μου ειναι ξεκαθαρη στο τελ ποστ στο θρεντ του παικτη..

Σικιμε κανταρ για τον κλαους,τον τζαβε τον φουφουτο, ο ΠΑΟΚ μας νοιαζει εννοειται.Αλλα κ η λογικη, εφοσον μπαίνουμε στη διαδικασια να σχολιαζουμε τα τεκταινόμενα..

Πεφτουμε απτα συννεφα για πολκα, παρολε, ειδικα με τζαβελα-Κλάους, μπράβο π μας ανοιξες τα ματια!

Τωρα για το αν υπηρξε προσπαθεια υπερασπισης του τζαβελα απο οσα γραφτηκαν εδω μεσα, τι να κανεις, μακαριοι οι πτωχοί τω πνεύματι..
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Παραμονες τέτοιου αγώνα ρε Τζαβέλα είπες αυτές τις μαλακιες πες μας και πόσο έληξε το ματς με φιορεντινα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
astnord

Δημοσίευση από astnord »

pilotos έγραψε:Ποιο πουλάκι κελάηδησε;
Αυτό που ετοιμάζει βαλίτσες;

SM-G935F
Ρε συ πιλότε φαίνετε να ξέρεις γι αυτό μίλα στα ίσια και παλικαρίσια.
Αρκετά σκασμένοι είμαστε μην μας αποτελειώνεις και σύ!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Να κοπούν τα "Σέλφι", "Μάους" κλπ χαριτωμένα, παρακαλώ πολύ.

Δεν θα το ξαναπώ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”