Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Odi έγραψε:
agios έγραψε:Ρε λεβέντες δεν θα κοιμηθώ σήμερα άμα δεν μάθω...από περιέργεια..ξέρεις κανείς να μας πει ποιον έχει μάνατζερ ο Λέοβατς??
Τον Κουτσολιάκο έχει μάνατζερ.

:?
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Λοιπόν φίλε Βλανταν τα πράγματα είναι λίγο περίεργα. βγήκες χθες στην συνέντευξη τύπου και μίλησες για κάτι που πάμπολλοι ψιθύριζαν άλλα κανένας δεν μιλούσε φωναχτά. είπες για παίκτες που σε έστησαν . Οπως βλέπεις σήμερα η συζήτηση έχει στραφεί γύρω από σένα και τον Τζαβέλα . Γιατί όμως συνέβη αυτό? Εσύ ΔΕΝ μίλησες για έναν μόνο παίκτη άλλα για παίκτες . Γιατί τόσο μεγάλη βιασύνη από πλευράς διοικούντων να υποβιβάσουν τον Τζαβέλα στην β ομάδα , να μην του δώσουν καν το δικαίωμα να υπερασπίσει τον εαυτό του, μεγάλη ενοχή δείχνει αυτή η ενεργεία από πλευράς διοικούντων . Αν ο προπονητής μίλησε για παίκτες, ΓΙΑΤΙ δεν στείλατε άμεσα κι άλλους στην β ομάδα αυτούς δηλαδή που σας υπέδειξε ο προπονητής ? Σε ακούσαμε Βλανταν να λες πως θα ενημερώσεις τον πρόεδρο για αυτά που συμβαίνουν . Μας είπες ξεκάθαρα όμως ότι έχεις να κάνεις με παίκτες που φέρονται περίεργα . Η τρομερή βιασύνη από την πλευρά της διοίκησης να υποδειχθεί στον όχλο το όνομα του Τζαβέλα μάλλον δείχνει ότι ήταν ένα πιόνι που άπλα θυσιάζεται για να σωθούν κάποια άλλα. Σε ένα τόσο κολοσσιαίας σημασιας ζητημα φυσικά και δεν φταίει μόνο ένας , και σίγουρα δεν είναι μόνο ποδοσφαιριστές αυτοί που μπορεί να κάνουν τέτοια πράγματα χωρίς να έχουν κάποια πλάτη από ψηλά . Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση δεν μπορεί να ειναι πλέον σύμπτωση.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μπορεί να είναι παράδειγμα η τιμωρία του Τζαβελα για τους υπόλοιπους ή πολύ απλά να μην θέλει ο Ίβιτς να τον βλέπει στα μάτια του.

Το ποιους εννοούσε ο Ίβιτς θα φανεί στην επόμενη αποστολή.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Το τι θα κάνει ο ιβιτς στην επόμενη αποστολή δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την συμπεριφορά της διοίκησης να δώσει ένα παίκτη για τον οποίο δεν αναφέρθηκε καν ο προπονητής ονομαστικά . Οι δηλώσεις ιβιτς είναι σαφέστατες μίλησε για παίκτες και όχι για παίκτη. Η κωμωδία που θέλουν κάποιοι να λειτουργησει σε βάρος της ομάδος μας με καμένα πιόνια τύπου Τζαβέλα δεν μπορεί να περάσει. ΘΕΛΟΥΜΕ κυρίως τους ηθικούς αυτουργούς , γιατι ως γνωστόν την δουλειά του Τζαβέλα την έκαναν κι άλλοι πριν από αυτόν και θα βρεθούν και καλοθελητές μετά από αυτόν
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Αν οι παικτες για τους οποιους μιλησε ειναι 5 μαζι με Τζαβελλα,τωρα οι υπολοιποι 4 η θα συμμορφωθουν η θα εκτεθουν και θα ακολουθησουν την πορεια του Τζαβελλα.Ερχεται και η χειμερινη μεταγραφικη περιοδος μην το ξεχνατε και κανεις δεν θελει να χει αναμπουμπουλες χειμωνιατικα

Επισης αυτη τη στιγμη αν μπαιναν 5 παικτες σε καραντινα,θα χαμε δημιουργουσει ενα τεραστιο κενο στο ροστερ και δεν θα τα οτι καλυτερο για το κρισιμο ματς με την Λιμπερετς.

Ο Τζαβελλας απο μονος του δεν ειναι βαρομετρο,πχ πηραμε διπλο ιστορικο διπλο στην Φλωρεντια χωρις Τζαβελλα-Κλαους που ειναι οι 2 πρωτοι αρχηγοι τρομαρα μας.Στον ΠΑΟΚ αν ελλειπε ο Γκαρσια,δεν υπηρχε κεντρο
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ωραίο το ποστ για τους μάνατζερ και συγκεκριμένα τον Κουτσολιάκο agios.

Ο Ιβάν μου αρέσει που στη συνέντευξή του είπε ότι ήμασταν στο έλεος των μάνατζερ. Αν είναι δυνατόν ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης να μη μπορεί να χειριστεί τους μανατζεράκους και να τον κάνουν χαβαλέ. Δεν ξέρω γιατί αυτό που είπε για τους μάνατζερ δε σχολιάστηκε ούτε εδώ μέσα, ούτε από τον τύπο. Είναι πολύ χοντρό και δείχνει διοικητική πλήρης ανυπαρξία. Κάπως ετσι έγινε και το χθεσινό τρύπημα. Για μένα δεν είναι λύση μόνο ο Τζαβέλλας. Ξύλλωμα τα πάντα και όποιος παίκτης του ΠΑΟΚ κάνει με ανεπιθύμητους μάνατζερ δουλειές να υπάρχει ρήτρα να μην μπορεί να το κάνει από εδώ και πέρα. Ειδικά οι παίκτες των ακαδημιών μας είναι απαράδεκτο να βάζουν Κουτσολιάκο - τον εχθρό του ΠΑΟΚ. Εμένα αν μου κάνανε τέτοιες φουστιες τα παιδάκια αυτά, μιλάω για το τρύπημα Τσανδάρη κυρίως, και ήμουν πρόεδρος, θα τις τελείωνα τις ακαδημίες. Κάθε χρόνο κοστίζουν 1,5εκ συνολικά. 1000 φορές να τα δώσω αυτά τα χρήματα σε1 ή 2 ενδεκαδάτους παίκτες αξίας, παρά να χτίσω στοιχηματα που όταν μου βγουν 1 στα 100, να έχω τον Κουτσολιάκο να με τρυπήσει. Αυτό παραπάει. Τέσπα, για όλα φταίει ο Ιβάν ξεκάθαρα. Έχει αφήσει το γιο του να ασκεί διοίκηση και αυτός, που ακόμη ούτε τη γλώσσα δεν έμαθε, είναι από απόσταση και περιμένει να πάρει χαρές από τον ΠΑΟΚ... Έτσι όπως το πάει ούτε σε 20 χρόνια θα πάρει χαρά, και τα λεφτά του τζάμπ χαλάει.

Θα το ξαναπώ: 1000 μπράβο στον Ίβιτς που είπε αλήθειες. Ο κόσμος το έχει ανάγκη και το γήπεδο έχει αδειάσει μιας που είναι πολλοί αυτοί που αηδιάσανε αυτά τα χρόνια. Δε φταίνε τόσα χρόνια οι προπονητές. Φταίει 1ος ο Ιβάν Σαββίδης (+υιος) που έχουν το θεσμό του προπονητή ως τον πιο αναλώσιμο. Έτσι βρίσκουν και κάνουν οι γνωστοί κλαρινογαμπροί. Από την άλλη δεν μπορούμε να αποδεχτούμε αυτό που εγινε έτσι χαλαρά και να τα ρίξουμε όλα στον Ιβάν. Αυτοί που τρυπήσανε τον ΠΑΟΚ να τιμωρηθουν παραδειγματικά! Να μάθουν ότι υπάρχει τιμωρία μετα από τέτοιες ενέργειες.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

KOSTAS54 έγραψε:Γρηγόρη, διάβαζες πολύ Μικρό Ήρωα και Μικρό Καου Μπο'ι'! Καληνύχτα και όνειρα γλυκά.
Ναι, ναι, σωστά...Ενώ εσύ μάλλον έβλεπες πολύ τηλεόραση και μάλλον ειδικότερα..."Felix the cat"... :D

Κώστα μου, τώρα λοιπόν πλέον η διαφορά μας είναι ότι εσύ ακούς-διαβάζεις πολύ μπουζο-κλειδο πριν πέσεις για ύπνο με όνειρα γλυκά, ενώ εγώ τον διαβάζω και δεν μπορώ μετά να κλείσω μάτι!!!! ;)

Υ.Γ. Απάντησε έστω και για μια φορά στην ζωή σου επί της ουσίας...Δεν θα σε κάνει κακό... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

goran 64 έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Προσωπικά γούσταρα πολύ που έπαιξες το κεφάλι σου κορώνα-γράμματα απόψε με όσα είπες!!!!

Αναγνωρίζω ότι σαν νέος-άπειρος προπονητής κάνεις λάθη, ίσως και επί λαθών, αλλά για ένα είμαι βέβαιος:

:pano: είσαι... :nairepaok:

Υ.Γ. Εύχομαι να τα καταφέρεις και να μείνεις στον Π.Α.Ο.Κ. άλλα 10 χρόνια!!!! :o
Ξέρω ότι αυτό δεν εξαρτάται κυρίως από σένα, αλλά "η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία" ρε παλίκαρε!!!! ;)
Γρηγόρη, μόνο ΠΑΟΚ δεν είναι. Για να σώσει το κεφάλι του ανατίναξε τον ΠΑΟΚ και η ζημιά που έκανε θα περάσουν χρόνια να γιατρευτεί. Αν ήταν σοβαρός θα έπρεπε να λύσει το θέμα χωρίς να κάνει τσίρκο την ομάδα ή να παραιτηθεί. Τί έκανε τόσο καιρό που το έβλεπε?. Τι μέτρα πήρε? Δεν χρειάζεται να γελάει όλη η Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ. Με μια λέξη ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΣ.
ΥΓ.Μας έκανε θέαμα για τα πρωινάδικα και τα μεσημεριανάδικα.
Κώστα μου αυτή είναι η δική σου άποψη, την οποία σέβομαι αλλά δεν την ενστερνίζομαι, βλέποντας τα πράγματα προσωπικά μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα και εξηγούμαι άμεσα, κάνοντας κάποιες ρητορικές ερωτήσεις, πάνω σε δικά σου γραφόμενα:

1...Με όσα έχουν συμβεί τα 4 τελευταία χρόνια και με την αποδεδειγμένη υπερβολική προστασία που έχουν κάποιοι παίχτες μας απ τον Ιβάν, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα είπε για "να σώσει το κεφάλι του"???

2...Σοβαρός και έξυπνος ήταν δηλαδή μέχρι εχθές ο Βλάντο και ξαφνικά "καραγκιοζοποιήθηκε" και "ντουβαροποιήθηκε" (έγινε ντιπ ντουβάρι δηλαδή?)???

3...Αυτός "έκανε την ομάδα τσίρκο" εδώ και τέσσερα χρόνια ή μήπως κάποιος άλλος που ήταν όλα αυτά τα χρόνια στην κεφαλή της, δίχως όμως φυσικά να καταλαβαίνει κι ο ίδιος πως και γιατί δεν πετυχαίνει τίποτα απ όσα προσπαθεί, αλλάζοντας δεκάδες παίχτες, προπονητές, Προέδρους, αντιπροέδρους, Τεχνικούς Διευθυντές, μέχρι και τα πλακάκια???

4..."Τι έκανε τόσον καιρό που τα έβλεπε???" Μήπως προσπαθούσε να κάνει αυτό που λες ότι θα έπρεπε να κάνει τώρα???: "Να λύσει το θέμα εκ των έσω για να μην γελάει όλη η Ελλάδα με τον Π.Α.Ο.Κ"...???

5...Αυτός "έκανε στον Π.Α.Ο.Κ. την ζημιά που θα περάσουν χρόνια για να γιατρευτεί"???
Οι προηγούμενοι τι κάνανε???
Σχεδόν έτσι τα είπε αφού φαγώθηκε ο ΑΑ και τον λέμε ότι δεν ήταν παντελονάτος γιατί δεν βγήκε να τα πει την ώρα που έπρεπε!!!! Τι??? Όχι??? Δεν τον βγάλαμε όλοι γραφικό, κολλημένο και εχθρό του Π.Α.Ο.Κ., ενώ αν τα έλεγε όσο ήταν προπονητής θα τον στήναμε και άγαλμα ακόμα???
Πέρυσι δεν τα είπε μήπως ο Τούντορ ότι δεν είναι ο Κλάους Ιντέγε κι ο Πέλκας Πεφτούνης??? Τι έγινε και μ αυτόν??? "Μαμ" κι αυτός αν θυμάμαι καλά, ε???
Ο "ταβερνιάρης, μέθυσος, συνταξιούχος και αδιάφορος" Στέφενς τι έκανε τρία χρόνια πριν??? Ανάγκασε σε φυγή τον Τζιόλη, "ξεπάτωσε" εκείνο το σουρομενάκι τον Στοχ, άλλαξε θέση στον Τζαβέλλα, έφερε Νέτσιντ και Χούσεν μήπως επειδή δεν εμπιστευόταν τον Κλάους??? "Μαμ" κι εκείνος ε??? Ή όχι???

6..."Μας έκανε θέαμα για τα πρωινάδικα και τα μεσημεριανάδικα..."???
Αυτός Κώστα μου ή ο Κλάους με την συμμετοχή του και τις δημόσιες φωτό με τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια, στα πάρτυ Σιανίδη μετά από πίπα, ή στο μπιτσόμπαρα "χαλαρώνοντας" μετά από πούτσ@??? Ή μήπως ο Τζαβέλλας με τα μόνιμα δημοσιεύματα με μπόλικες φωτό για κάθε Κ@ινούριου, Πικρ@κη και κάθε πουτ@νάκι που μπαίνει-βγαίνει στην πολυτελέστατη ζωάρα που κάνει, παίζοντας για (ή μήπως σε βάρος κατά το δοκούν) τον Π.Α.Ο.Κ.???

7..."Γελάει η Ελλάδα με τον Π.Α.Ο.Κ.!!!!"??? Ναι έ??? Τώρα γελάει Κώστα μου??? Ή μήπως τώρα θέλεις να το δεις κι εσύ και όλοι μας, βλέποντας έως τώρα αντικατοπτρισμούς και νομίζοντας ότι φταίνε πάντα άλλα και άλλοι αντ άλλων???

Συμπέρασμα: Μήπως είναι καλύτερα να "γελάσει η Ελλάδα" με τον Π.Α.Ο.Κ. για κάνα δυο μήνες, παρά να γελάει χρόνια και χρόνια, μέχρι να "συνταξιοδοτηθούν" κάποια πλούσια και κακομαθημένα παλικαράκια απ αυτόν???

Αυτός λοιπόν που αποφασίζει, όπως τον "κάλεσα" τα ξημερώματα και στο topic του, ας τα συγκεντρώσει όλα τα παραπάνω, ας τα επεξεργαστεί κι ας πράξει σωστά στο εξής!!!! Αυτός έχει το καρπούζι, αυτός και το μαχαίρι...

Υ.Γ. Το να κρύβουμε διαχρονικά όλα τα αρνητικά θέματα της ομάδας κάτω απ το χαλί, επειδή κάνουμε σαν μωρές παρθένες κοιτάζοντας πρώτα "τι θα πει ο κόσμος για μας" κι όχι την ουσία, το καλό της ομάδας, με ξεπερνάει...

Εχθές ο Βλάντο όχι μόνο δεν μας έβαλε σε έναν νέο κύκλο εσωστρέφειας, αλλά έκανε την απέλπιδα προσπάθεια του να μας οδηγήσει επιτέλους στην ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ και την ΚΑΘΑΡΣΗ!!!!
Γι αυτό είναι Π.Α.Ο.Κ. κι ας μην μας αρέσει πολλούς από εμάς...
:nairepaok:
@KOSTAS54,Μήπως μπορείς σε παρακαλώ να απαντήσεις όπου υπάρχει ερωτηματικό???
Στήριξε τις απόψεις σου εναντίον των δικών μου με γεγονότα κι όχι με θεωρίες...Please...

Υ.Γ. Σημαντικό: Όποιος έχει διαφορετική άποψη απ αυτήν που παραθέτω με βάση την λογική και κάποια γεγονότα, φυσικά και δεν είναι ούτε στημένος, ούτε συνωμότης!!!! Π.Α.Ο.Κ. είναι, αλλά πολύ πιθανά (όσο ακριβώς δηλαδή μπορεί να είμαι και του λόγου μου) παραπλανημένος απ την ίδια του την αγάπη για τον Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Πάντως το ζητούμενο είναι ένα από όλους μας θαρρώ: "Αναζητείται λογική εξήγηση για πολλά πλέον"...
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Alastor έγραψε:Επισης αυτη τη στιγμη αν μπαιναν 5 παικτες σε καραντινα,θα χαμε δημιουργουσει ενα τεραστιο κενο στο ροστερ και δεν θα τα οτι καλυτερο για το κρισιμο ματς με την Λιμπερετς.
Δηλαδή δεν τους έστειλε τους άλλους 4 για να μην έχουμε έλλειψη παικτών; Και τι εμποδίζει αυτούς τους 4 να κάτσουν να φάνε ένα τριμπαλο απ'τον βαζελο και ενα διμπαλο απ'τη Λιμπερετς και μετά να ζητάει το κεφάλι του Ιβιτς το 110% των Παοκτσηδων;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

agios έγραψε:Ρε λεβέντες δεν θα κοιμηθώ σήμερα άμα δεν μάθω...από περιέργεια..ξέρεις κανείς να μας πει ποιον έχει μάνατζερ ο Λέοβατς??
pilotos έγραψε:Ο Ιβιτς είπε ή εγώ ή αυτοί.
Κάντε λίγο υπομονή, μεταγραφική περίοδος έρχεται, δεν καις τα πάντα.......
Πρέπει να πουλήσεις και κανέναν.

SM-G935F

σε απαντήσαμε Αγιέ μου από χτες, πριν σου δημιουργηθεί η απορία...
;)

είναι και κάτι άλλα ακόμα που θα βγουν.......υπομονή (το βουλώνω...)

Τους πρόλαβε Ο ΙΒΙΤΣ γιατί θα είχαμε ΞΑΝΑ τα περσυνά και τα προπέρσυνα με τα χωριά... με 3άρες και 4άρες.

Το αν θα δικαιωθεί μέσα στο χρόνο, θα το δείξουν οι κινήσεις από δω και πέρα.

Στο καλό ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ...ΠΙΕΣΗ και ανεβάζουν την δικιά μας πίεση. Φτάνει με τους μέτριους που τους παρουσιάζουν ως ταλέντα, mvp και τα @@ του καράμπελα
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Τελικά μόνο ένα έχει σημασία: τι βλέπουν τα μάτια μας. Βλέπεις το Β ημίχρονο με τη Χαλκηδόνα και τη συμπεριφορά ορισμένων παικτων και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Δεν ξέρω τι λέει ο Ίβιτς και ο κάθε Ιβιτς ή αν υπάρχει δόλος ή συνωμοσία φαγώματος προπονητών.

Μετά από τέτοια εμφανιση (η οποία δεν είναι η Πρώτη έτσι?) ορισμένοι πρέπει να καταλάβουν που παίζουν. Ενώ θα έπρεπε να ξυπνάνε κάθε πρωί και να ευχαριστούν την τύχη τους που παίζουν στον Π.Α.Ο.Κ. έχουν συμπεριφορά "έλα μωρέ ποιος ασχολείται". Αχάριστοι, κακομαθημενοι Χωρίς ίχνος ντροπής.

Είναι ο σωστός τρόπος αυτός να τους βγάζεις στη σέντρα? Δεν ξερω, αλλά το να φτάνεις σε αυτό το σημείο σημαίνει πως αμολουσες χαρταετό τόσο καιρο και δεν ηξερες ή εκανες
πως δεν ήξερες τι συμβαίνει στην ίδια σου την ομάδα.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
astnord

Δημοσίευση από astnord »

Όταν οι παίκτες και τα ΑΡΔ έχουν καταφέρει να καθαρίσουν πανεύκολα όλους τους προπονητές της ομάδας στην εποχή του καλοπληρωτή μεγαλομετόχου και νυν προέδρου Ιβάν Σαββίδη, δεν φταίνε ούτε οι παίκτες ούτε τα ΑΡΔ.
Το είχα ξαναγράψει και παλιότερα ότι έχουμε να κάνουμε απλά με καλοπληρωμένα αλλά κακομαθημένα παιδάκια.
Κατηγορήθηκα και τότε ως ........σκυλο (μπροστά βάλτε όποιο όνομα θέλετε).
Επειδή
α) σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση
β) τον ΙΣ δεν τον έχω για βλάκα ή έστω τον έχω για πιο έξυπνο από το ΘΖ

ΠΕΡΙΜΕΝΩ επιτέλους την αντίστοιχη δήλωση που έκανε ο ζαγοράκης για τον Σάντος.
ΑΥΤΟΣ είναι κύριοι ο προπονητής της ομάδας για τα επόμενα 3 ή ακόμα καλύτερα (για μένα) 5 χρόνια.
Όσοι ποδοσφαιριστές δεν γουστάρετε τον εν λόγω προπονητή ελάτε να μιλήσουμε για τη λύση του συμβολαίου.
Όσοι οπαδοί δεν θέλετε να βλέπετε την ομάδα σας με αυτόν τον προπονητή μην έρχεστε στο γήπεδο.

ΠΡΟΣΟΧΗ για να μην παραξηγηθώ δεν μιλάω για τον Ίβιτς ή για οποιοδήποτε όνομα προπονητή.

Τότε και μόνον τότε υπάρχει πιθανότητα να δούμε σοβαρή ομάδα,ίσως και τίτλους λόγω σοβαρότητας.
Τότε και μόνον τότε υπάρχει πιθανότητα να κοπούν κάποιες χρόνιες ασθένειες του οργανισμού ΠΑΟΚ.
Τότε και μόνον τότε υπάρχει πιθανότητα να βλέπουμε πως οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τα έδωσαν όλα για το καλό της ομάδας για τη νίκη ή για ένα καλό αποτέλεσμα.Και όταν δεν θα το καταφέρνουν και θα αποχωρούν από το γήπεδο θα είναι σκασμένοι από την προσπάθεια και το ίδιο στεναχωρημένοι με τους οπαδούς.

Εως τότε υπομονή.Όσο ζω θα ελπίζω.ΠΑΟΚ είσαι.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πολυ σωστα...
Να διευκρινησουμε οτι ο Ιβιτς μιλησε και για παικτες που δεν μπορουν,δεν εχουν την ικανοτητα δηλαδη.λεω π.χ.λεοβατς.δε νομιζω οτι βγηκε τυχαια το ονομα του αρ.μπακ που ψαχνουμε πριν μια βδομαδα.

Γενικως,αν και ο τροπος του βλανταν προχθες πολλους μπορει να παραξενεψε,πολυ πιθανον να ισχυει( για μενα το θεωρω σιγουρο γιατι τον εχω ιδιαιτερα σοβαρο).

Επισης θυμαμαι χαρακτηριστικα τα λογια του desperando μετα το ματς στην εργοτελη το 0-2 σε 2-2.και οποιος θελει μπορει να το ψαξει.δε χρειαζεται προπονητης για να κερδισεις ενω εισαι 2 γκολ μπροστα.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Γρηγόρη.
1. Τα σεντόνια δεν τα γουστάρω "το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν"
2. Δεν έχω και τόσο χρόνο, ούτε και διάθεση, να τα διαβάζω όλα και να απαντώ σε όλα.
3. Η ουσία είναι για μένα το τι κάνει ο Ίβιτς, που τον στηρίζω σε όλες μέχρι τώρα κακές και καλές στιγμές του, όσον αφορά στα αγωνιστικά και στη διαχείριση της ομάδας.
4. Διαφωνώ στη επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος, που νομίζω προκάλεσε ανήκεστο βλάβη και στην ομάδα και στην καριέρα του.
5. Μακάρι να διαψευσθώ στο 4.

ΥΓ. Μπουζόκλειδο??? Πλέον έχω και την εμπειρία και την διαδρομή και την γνώση, για να έχω γνώμη δική μου, μακριά από ηρωικές και φαντασιακές επαναστατικές εξάρσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Τετ 30 Νοέμ 2016, 11:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Alastor έγραψε:Αν οι παικτες για τους οποιους μιλησε ειναι 5 μαζι με Τζαβελλα,τωρα οι υπολοιποι 4 η θα συμμορφωθουν η θα εκτεθουν και θα ακολουθησουν την πορεια του Τζαβελλα.Ερχεται και η χειμερινη μεταγραφικη περιοδος μην το ξεχνατε και κανεις δεν θελει να χει αναμπουμπουλες χειμωνιατικα

Επισης αυτη τη στιγμη αν μπαιναν 5 παικτες σε καραντινα,θα χαμε δημιουργουσει ενα τεραστιο κενο στο ροστερ και δεν θα τα οτι καλυτερο για το κρισιμο ματς με την Λιμπερετς.

Ο Τζαβελλας απο μονος του δεν ειναι βαρομετρο,πχ πηραμε διπλο ιστορικο διπλο στην Φλωρεντια χωρις Τζαβελλα-Κλαους που ειναι οι 2 πρωτοι αρχηγοι τρομαρα μας.Στον ΠΑΟΚ αν ελλειπε ο Γκαρσια,δεν υπηρχε κεντρο
Σωστα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”