Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
Mapogo

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από Mapogo »

agios έγραψε:Ρε λεβέντες δεν θα κοιμηθώ σήμερα άμα δεν μάθω...από περιέργεια..ξέρεις κανείς να μας πει ποιον έχει μάνατζερ ο Λέοβατς??
Παίχτηκε κάτι κ με Λέοβατς ?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

KOSTAS54 έγραψε:Αν χθες σιγουρεύτηκε, ο δρόμος ήταν προς το Μίχελ και τον Ιβάν και μόνο προς αυτούς. Σαυτους και μόνο έπρεπε να πει : εγώ ή αυτοί? Τα άλλα είναι δημαγωγικά και καθόλου ηρωικά . Κι όποιος δεν το κατάλαβε έχει ήδη φύγει και όσο θα είναι ο Ιβάν ΠΑΟΚ δεν ξαναβλέπει.
Κώστα, έτσι έκαναν κι όλοι οι προηγούμενοι και πήραν τον μπούλο με συνοπτικές διαδικασίες!!!! Τι??? Ψέματα???

Απ τον Δώνη και τον Στέφενς, μέχρι τον ΑΑ, τον Αγγελίδη, τον Mr. Frank και τον Τούντορα!!!! Τι λάθος τα λέω???

Αν λοιπόν γίνει και τώρα αυτό, όλοι καταλαβαίνουμε θαρρώ πλέον ποιος θα φταίει, οπότε ένα έχω να δηλώσω ότι προσωπικά συμπεραίνω-προβλέπω:

"Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν θα ξαναγίνει ΜΕΓΑΛΟΣ ποτέ επί Ιβάν Σαββίδη!!!! Θα μείνει στα παχιά λόγια μονάχα!!!!
Θα μείνει μετριοπουθενάς, όπως εδώ και τεσσεράμισι χρόνια τώρα...Για πάντα μικρότερος του Προέδρου του!!!!"

Γράψτο κάπου αλλού για να το θυμάσαι...Καληνύχτα...
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

KOSTAS54 έγραψε:Αν χθες σιγουρεύτηκε, ο δρόμος ήταν προς το Μίχελ και τον Ιβάν και μόνο προς αυτούς. Σαυτους και μόνο έπρεπε να πει : εγώ ή αυτοί? Τα άλλα είναι δημαγωγικά και καθόλου ηρωικά . Κι όποιος δεν το κατάλαβε έχει ήδη φύγει και όσο θα είναι ο Ιβάν ΠΑΟΚ δεν ξαναβλέπει.
Πολύ σωστά!
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Mapogo έγραψε:
agios έγραψε:Ρε λεβέντες δεν θα κοιμηθώ σήμερα άμα δεν μάθω...από περιέργεια..ξέρεις κανείς να μας πει ποιον έχει μάνατζερ ο Λέοβατς??
Παίχτηκε κάτι κ με Λέοβατς ?
Εκτός ότι κι αυτός χάζευε χθες,όχι.Απλά έχω μια υποψία...
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Στο transfermarkt λεει οτι δεν εχει μανατζερ.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Snoufel που πήγε το σχόλιο σου ? Ohne behrater σημαίνει χωρίς μάνατζερ
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Διαβασα κ πιο κατω κ καταλαβα οτι τρολαρει οποτε το στειλα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Χαχαχα μέχρι να απαντήσω είχε φύγει
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Μα και συ 2 δευτερα εμεινε στον αερα ποτε προλαβες? Απευθειας μη δειτε sn0ufel απευθειας να διαβασετε! Η μηπως να δειτε? :roll: :D
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τον Κουτσολιάκο έχει μάνατζερ.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

goran 64 έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:
psykoman έγραψε:Οποιος διαφωνει θελει εναν ΠΑΟΚ μιζερο,φοβικο βρωμιαρη και δεν ξερω εγω τι;;;;;
Τι αποψεις ειναι αυτες ρε παιδια;;; Πλακα κανουμε;;;
Τι πρακτικες ειναι αυτες;;;
Αντε και εγω να πω οτι οποιος διαφωνει με μενα οτι ειναι πουστης και πρεζακιας;;;;
Πατε καλα ρε;;;
Ελεος
Γρηγόρη, όλοι όσοι έχουμε διαφορετική άποψη από σένα για την ενέργεια του Ίβιτς είμαστε όλα αυτά που λες? Δειλοί ή λαμόγια? Πας καλά? Δεν εισαι και κανένα δεκαπεντάχρονο!
Πάλι με παραφράζεις και με διαστρεβλώνεις ρε Κώστα??? Δεν βαρέθηκες να το κάνεις ακόμα??? Έλεος πια!!!!

Έξω οι δειλοί και τα λαμόγια από τον Π.Α.Ο.Κ. γράφω πεντακάθαρα και φυσικά δεν απευθύνομαι στον κόσμο!!!!
Για τον κόσμο γράφω ότι όποιος διαφωνεί να το πει τώρα!!!!
Φυσικά σέβομαι την διαφορετική άποψη, αλλά θέλω να ξέρω και με ποιους έχω να κάνω στα ίσια και παλικαρίσια!!!!

Απευθύνομαι σ αυτούς που πληρώνονται απ τον Π.Α.Ο.Κ. φυσικά, όχι σ αυτούς που πληρώνουμε γι αυτόν!!!!

Αν (κάνετε μερικοί ότι) δεν καταλαβαίνετε όσα γράφω, ευτυχώς για μένα, δεν φταίω του λόγου μου... :oops:

Όσοι γουστάρουν έναν Π.Α.Ο.Κ. βρωμιάρη, μίζερο, μαύρο και φοβικό, ας διαφωνήσουν ελεύθερα, ΤΩΡΑ όμως!!!!

Τι κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε ρε Goran?
Λες οτι οποιος γουσταρει ΠΑΟΚ βρωμιαρη μιζερο κτλ ας διαφωνησει τωρα...
και αυτο σου το σχολιο πηγαινε στο να διαφωνησουμε στο ποστ του αγιου περι μανατζαραιων κουμπαριων κτλ...
Λες και οι μανατζαραιοι φταιν που παιζεις με Τζαβελλα
Λες και οι μανατζαραιοι φταιν που παιζεις με Γλυκο
Λες και οι μανατζαραιοι φταιν που παιζεις με Κλαους
Λες και οι μανατζαραιοι φταιν που παιζεις πλεον με Κουλουρη βασικο φορ
Λες και οι μανατζαραιοι φταιν που δεν εχεις επιθετικο χαφ της προκοπης
Λες και οι μανατζαραιοι φταιν που αλλαξες 9 προπονητες σε 5 χρονια
Λες και οι μανατζαραιοι φταιν που αλλαξες 70 ποδοσφαιριστες 5 χρονια
κτλ
κτλ
κτλ
Για ολα αυτα Goran εχεις διοικηση και ειναι η αποκλειστικη υπευθυνη για την ολη εικονα...
Τον μανατζερ δεν τον κανει τεμεναδες κανενας παικτης ,κανενας οπαδος...εχεις Δ.Σ. εχεις Τ.Δ., εχεις ολοκληρο επιτελειο...εχεις Προεδρο....ολα αυτα για τους μανατζαραιους ειναι τριχες και μαλιστα κατσαρες....ολα αυτα ειναι θεματα τις διοικησης...κανενος παικτη,κανενος προπονητη, κανενος οπαδου...αλλα δεν εχεις διοικηση...γι αυτο πας ξεβρακωτος στα αγγουρια...και σε γλενταει ο καθε πικραμενος μανατζερ,παικτης,μασερ,κουλουρτζης,καντινιερης
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Γρηγόρη, διάβαζες πολύ Μικρό Ήρωα και Μικρό Καου Μπο'ι'! Καληνύχτα και όνειρα γλυκά.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

sn0ufel4 έγραψε:Μα και συ 2 δευτερα εμεινε στον αερα ποτε προλαβες? Απευθειας μη δειτε sn0ufel απευθειας να διαβασετε! Η μηπως να δειτε? :roll: :D
Περίμενα πως θα σχολιασεις και είχα μείνει καρφωμενος στην οθόνη
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Odi έγραψε:
Τον Κουτσολιάκο έχει μάνατζερ.
Ευχαριστώ ρε odi..(με γ@μησες τώρα...!)Άντε να ξαναδώ 600 φορές τώρα τα γκολ από χθες για να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν...δεν..δεν...

Ψυχοτέτιε τις τρίχες τις κατσαρές κράτα τες για τις δικές σου τις απόψεις...
Όσο για την διοίκηση αν ''ένιωθε'' δεν θα τα είχαμε αυτά χρόνια τώρα..αυτά λέμε..άντε...καλημέρα..
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Chuck Norris έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:Μα και συ 2 δευτερα εμεινε στον αερα ποτε προλαβες? Απευθειας μη δειτε sn0ufel απευθειας να διαβασετε! Η μηπως να δειτε? :roll: :D
Περίμενα πως θα σχολιασεις και είχα μείνει καρφωμενος στην οθόνη

Χαχαχα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”