Παίχτηκε κάτι κ με Λέοβατς ?agios έγραψε:Ρε λεβέντες δεν θα κοιμηθώ σήμερα άμα δεν μάθω...από περιέργεια..ξέρεις κανείς να μας πει ποιον έχει μάνατζερ ο Λέοβατς??
Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Κώστα, έτσι έκαναν κι όλοι οι προηγούμενοι και πήραν τον μπούλο με συνοπτικές διαδικασίες!!!! Τι??? Ψέματα???KOSTAS54 έγραψε:Αν χθες σιγουρεύτηκε, ο δρόμος ήταν προς το Μίχελ και τον Ιβάν και μόνο προς αυτούς. Σαυτους και μόνο έπρεπε να πει : εγώ ή αυτοί? Τα άλλα είναι δημαγωγικά και καθόλου ηρωικά . Κι όποιος δεν το κατάλαβε έχει ήδη φύγει και όσο θα είναι ο Ιβάν ΠΑΟΚ δεν ξαναβλέπει.
Απ τον Δώνη και τον Στέφενς, μέχρι τον ΑΑ, τον Αγγελίδη, τον Mr. Frank και τον Τούντορα!!!! Τι λάθος τα λέω???
Αν λοιπόν γίνει και τώρα αυτό, όλοι καταλαβαίνουμε θαρρώ πλέον ποιος θα φταίει, οπότε ένα έχω να δηλώσω ότι προσωπικά συμπεραίνω-προβλέπω:
"Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν θα ξαναγίνει ΜΕΓΑΛΟΣ ποτέ επί Ιβάν Σαββίδη!!!! Θα μείνει στα παχιά λόγια μονάχα!!!!
Θα μείνει μετριοπουθενάς, όπως εδώ και τεσσεράμισι χρόνια τώρα...Για πάντα μικρότερος του Προέδρου του!!!!"
Γράψτο κάπου αλλού για να το θυμάσαι...Καληνύχτα...
Πολύ σωστά!KOSTAS54 έγραψε:Αν χθες σιγουρεύτηκε, ο δρόμος ήταν προς το Μίχελ και τον Ιβάν και μόνο προς αυτούς. Σαυτους και μόνο έπρεπε να πει : εγώ ή αυτοί? Τα άλλα είναι δημαγωγικά και καθόλου ηρωικά . Κι όποιος δεν το κατάλαβε έχει ήδη φύγει και όσο θα είναι ο Ιβάν ΠΑΟΚ δεν ξαναβλέπει.
Εκτός ότι κι αυτός χάζευε χθες,όχι.Απλά έχω μια υποψία...Mapogo έγραψε:Παίχτηκε κάτι κ με Λέοβατς ?agios έγραψε:Ρε λεβέντες δεν θα κοιμηθώ σήμερα άμα δεν μάθω...από περιέργεια..ξέρεις κανείς να μας πει ποιον έχει μάνατζερ ο Λέοβατς??
Στο transfermarkt λεει οτι δεν εχει μανατζερ.agios έγραψε:Ρε λεβέντες δεν θα κοιμηθώ σήμερα άμα δεν μάθω...από περιέργεια..ξέρεις κανείς να μας πει ποιον έχει μάνατζερ ο Λέοβατς??
- Chuck Norris
- Chuck Norris
Μα και συ 2 δευτερα εμεινε στον αερα ποτε προλαβες? Απευθειας μη δειτε sn0ufel απευθειας να διαβασετε! Η μηπως να δειτε?

Τον Κουτσολιάκο έχει μάνατζερ.agios έγραψε:Ρε λεβέντες δεν θα κοιμηθώ σήμερα άμα δεν μάθω...από περιέργεια..ξέρεις κανείς να μας πει ποιον έχει μάνατζερ ο Λέοβατς??
goran 64 έγραψε:Πάλι με παραφράζεις και με διαστρεβλώνεις ρε Κώστα??? Δεν βαρέθηκες να το κάνεις ακόμα??? Έλεος πια!!!!KOSTAS54 έγραψε:Γρηγόρη, όλοι όσοι έχουμε διαφορετική άποψη από σένα για την ενέργεια του Ίβιτς είμαστε όλα αυτά που λες? Δειλοί ή λαμόγια? Πας καλά? Δεν εισαι και κανένα δεκαπεντάχρονο!psykoman έγραψε:Οποιος διαφωνει θελει εναν ΠΑΟΚ μιζερο,φοβικο βρωμιαρη και δεν ξερω εγω τι;;;;;
Τι αποψεις ειναι αυτες ρε παιδια;;; Πλακα κανουμε;;;
Τι πρακτικες ειναι αυτες;;;
Αντε και εγω να πω οτι οποιος διαφωνει με μενα οτι ειναι πουστης και πρεζακιας;;;;
Πατε καλα ρε;;;
Ελεος
Έξω οι δειλοί και τα λαμόγια από τον Π.Α.Ο.Κ. γράφω πεντακάθαρα και φυσικά δεν απευθύνομαι στον κόσμο!!!!
Για τον κόσμο γράφω ότι όποιος διαφωνεί να το πει τώρα!!!!
Φυσικά σέβομαι την διαφορετική άποψη, αλλά θέλω να ξέρω και με ποιους έχω να κάνω στα ίσια και παλικαρίσια!!!!
Απευθύνομαι σ αυτούς που πληρώνονται απ τον Π.Α.Ο.Κ. φυσικά, όχι σ αυτούς που πληρώνουμε γι αυτόν!!!!
Αν (κάνετε μερικοί ότι) δεν καταλαβαίνετε όσα γράφω, ευτυχώς για μένα, δεν φταίω του λόγου μου...
Όσοι γουστάρουν έναν Π.Α.Ο.Κ. βρωμιάρη, μίζερο, μαύρο και φοβικό, ας διαφωνήσουν ελεύθερα, ΤΩΡΑ όμως!!!!
Τι κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε ρε Goran?
Λες οτι οποιος γουσταρει ΠΑΟΚ βρωμιαρη μιζερο κτλ ας διαφωνησει τωρα...
και αυτο σου το σχολιο πηγαινε στο να διαφωνησουμε στο ποστ του αγιου περι μανατζαραιων κουμπαριων κτλ...
Λες και οι μανατζαραιοι φταιν που παιζεις με Τζαβελλα
Λες και οι μανατζαραιοι φταιν που παιζεις με Γλυκο
Λες και οι μανατζαραιοι φταιν που παιζεις με Κλαους
Λες και οι μανατζαραιοι φταιν που παιζεις πλεον με Κουλουρη βασικο φορ
Λες και οι μανατζαραιοι φταιν που δεν εχεις επιθετικο χαφ της προκοπης
Λες και οι μανατζαραιοι φταιν που αλλαξες 9 προπονητες σε 5 χρονια
Λες και οι μανατζαραιοι φταιν που αλλαξες 70 ποδοσφαιριστες 5 χρονια
κτλ
κτλ
κτλ
Για ολα αυτα Goran εχεις διοικηση και ειναι η αποκλειστικη υπευθυνη για την ολη εικονα...
Τον μανατζερ δεν τον κανει τεμεναδες κανενας παικτης ,κανενας οπαδος...εχεις Δ.Σ. εχεις Τ.Δ., εχεις ολοκληρο επιτελειο...εχεις Προεδρο....ολα αυτα για τους μανατζαραιους ειναι τριχες και μαλιστα κατσαρες....ολα αυτα ειναι θεματα τις διοικησης...κανενος παικτη,κανενος προπονητη, κανενος οπαδου...αλλα δεν εχεις διοικηση...γι αυτο πας ξεβρακωτος στα αγγουρια...και σε γλενταει ο καθε πικραμενος μανατζερ,παικτης,μασερ,κουλουρτζης,καντινιερης
Γρηγόρη, διάβαζες πολύ Μικρό Ήρωα και Μικρό Καου Μπο'ι'! Καληνύχτα και όνειρα γλυκά.
- Chuck Norris
Περίμενα πως θα σχολιασεις και είχα μείνει καρφωμενος στην οθόνηsn0ufel4 έγραψε:Μα και συ 2 δευτερα εμεινε στον αερα ποτε προλαβες? Απευθειας μη δειτε sn0ufel απευθειας να διαβασετε! Η μηπως να δειτε?![]()
Ευχαριστώ ρε odi..(με γ@μησες τώρα...!)Άντε να ξαναδώ 600 φορές τώρα τα γκολ από χθες για να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν...δεν..δεν...Odi έγραψε:Τον Κουτσολιάκο έχει μάνατζερ.agios έγραψε:Ρε λεβέντες δεν θα κοιμηθώ σήμερα άμα δεν μάθω...από περιέργεια..ξέρεις κανείς να μας πει ποιον έχει μάνατζερ ο Λέοβατς??
Ψυχοτέτιε τις τρίχες τις κατσαρές κράτα τες για τις δικές σου τις απόψεις...
Όσο για την διοίκηση αν ''ένιωθε'' δεν θα τα είχαμε αυτά χρόνια τώρα..αυτά λέμε..άντε...καλημέρα..
Chuck Norris έγραψε:Περίμενα πως θα σχολιασεις και είχα μείνει καρφωμενος στην οθόνηsn0ufel4 έγραψε:Μα και συ 2 δευτερα εμεινε στον αερα ποτε προλαβες? Απευθειας μη δειτε sn0ufel απευθειας να διαβασετε! Η μηπως να δειτε?![]()
Χαχαχα