Έκανα κοπάνα από το τελευταίο παιχνίδι στο παλατάκι , για αυτό έχω βαλθει να το γεμισω αύριο χαχαχαDimitrisS έγραψε:Επικος Τσακ.
Vladan Ivic
- Chuck Norris
Re: Vladan Ivic
Ο κολκας το λέει καθαρά πάντα θα υποστηριζουμε τους Έλληνες παίκτες υπονοοντας ότι έτσι θα αλληεξυπηρετουνται.... Γιαυτό εκτός του βιτορ επιτίθενται σε όλους τους άλλους μιχελ αρνεσεν στεφενς κλπ κλπ
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Γιατί έχει να χάσει τίποτα?Συμβόλαιο έχει καβατζωμένος είναι,εξάλλου πριν ανανεώσει καβατζωμένο τον είχε ο άλλος με δυο ομάδες στο εξωτερικό αν ήθελε..Γιατί έμεινε?Πιο πολλά φράγκα.Τι έχει να κερδίσει?Μπορεί φράγκα ταγμένα αλλά σίγουρα μια ήσυχη ζωή στην Αθήνα στην καφετέρια του,αφού φύγει από εδώ και πάει κάτω με τους κολλητούς του να τα έχει όλα καλά..μέρος του συστήματος δικό μας παιδί και τέτοια..δεν πιστεύω να νομίζει κανείς ότι θα ζήσει εδώ?????Θα χαθεί στα 5 εκ. της Αθήνας γιατί εδώ δύσκολά..και πρέπει να διορθώσει και κάποια πραματάκια με κάτω έχει ένα παρελθόν κάτι τσαμπουκάδες μην τα ξεχνάμε...psykoman έγραψε:agios έγραψε:Joshua πάντα συμφωνούσα μαζί σου και συμφωνώ για την μετριότητα,συμφωνώ ότι φταίει η κεφαλή,αλλα πιστεύω ότι πιάστηκε κώτσος γιατί δεν ξέρει ή γιατί δεν ''νιώθει''..Όμως..πιστεύω ότι παρά τα χάλια το τρύπημα είναι κάτι εξτρά..κάτι σαν κερασάκι στην τούρτα που μας πάει πίσω..
Όλοι μας μιλάμε για ''παρεάκι'' αλλά κάνουμε το ίδιο με τον Ίβιτς...δεν λέμε ονόματα!!!Εγώ θα πω την γνώμη μου με ονόματα και αν θέλουν κάποιοι ας με κράξουν...Τονίζω ότι είναι η γνώμη μου...
Οι Αμερικάνοι όταν κόλλησαν σε σημαντικές υποθέσεις εγκλήματος (ναρκωτικά,λαθρεμπόριο,όπλα) είπαν το σοφό για να βρουν λύση ''follow the money''..Και επειδή στο ποδόσφαιρο παίζει πλέον τεράστιο ρόλο το money για να δούμε κάποιες συνομοσιολογίες που κάποιοι μ@λ@κες σαν και μένα που δεν κοιμούνται τα βράδια για τον ΠΑΟΚ αν τα λένε τους λένε γραφικούς...
Έχουμε και λέμε..
Πολ Κουτσολιάκος
Κολλητός με ΖΒ λήνει και δένει μέσα στην εθνική.Πούλησε Βιερίνια και Σταφυλλίδη (ότι καλύτερο είχαμε σε τιμές black Friday).Τώρα έχει Πέλκα,Κουλούρη,Τζιώλη,Τζαβέλα.Το εμπόρευμα του δεν παίζει.Ο μόνος που παίζει συνέχεια και μπορεί να σε τρυπήσει αγωνιστικά είναι (οοοο τι σύμπτωση) ο Τζαβέλας.Τον οπόίο στην τελευταία χρονιά στην Μονακό (για όσους δεν θυμούνται μας έφτυσε τότε) του είπε δεν θα πας στον ΠΑΟΚ..
Όταν ήρθε ο Άρνεσεν κοπήκαν οι δουλείες με Κουτσολιάκο,τον βγάλαμε άχρηστο,δεν μάθαμε τι ακριβώς έγινε και ξαφνικά ακούγεται τι???????Γκαλίτσιος για ΠΑΟΚ!!!Ποιος?????Γκαλίτσιος?????Ποιανού???Μα φυσικά Κουτσολιάκου!!!Ποιανού κολλητός ο Γκαλίτσιος γάμοι βαφτίσια πάντα μαζί??Μα φυσικά του Τζαβέλα!!!Αφού γλιτώνουμε το εγκεφαλικό ο Κουτσολιάκος λυσσάει να πάρει σαν πελάτη τον Χαρίση,που τον έφερε ποιος??Ο ΖΒ!!!
Φυσικά στην περίπτωση που θέλαμε να αποκτήσουμε τον Φορτούνη (και ντόοορος τότε) τρώμε χ και ο παίκτης καταλήγει που?Στον γάβρο.Ο παίκτης ποιανού??Μα φυσικά του κύριου Κουτσολιάκου (πρώην πάικτη του γάβρου επί Κοσκωτά για να μην ξεχνιόμαστε..)
Με ποιους είναι κολλητός ο Κόλκας??Μα με τον κύριο Τζαβέλα,Τζιώλη και τα συνάφια..Τι κάνει ο κύριος Κόλκας?Γράφει ασταμάτητα για τα Ελληνόπουλα που δεν παίζουν πάντα στην επικαιρότητα και στην αδικία για να φαίνεται το εμπόρευμα!!!Τι συνέβαινε με ΖΒ και Κουτσολιάκο με τις μεταγραφές??Μα φυσικά πρώτος τις έβγαζε ο Κόλκας!!!Με Άρνεσεν??Κατόπιν εορτής...Αυτά είναι τα παρεάκια κι ο Ιβάν δείχνει αθώος να τους ελέγχει και κυρίως από μακριά...Και να μην ξεχνάμε ότι ο Ίβιτς της έζησε αυτές τις εποχές ως παίκτης..έχει ''μυρωδιά'' για όλους..
''Είναι πολλα τα λεφτά'' μάγκες..
Σορρυ για το σεντόνι αλλα θα έσκαγα..
Υ.Γ. Τις ανταρσίες και τις επαναστάσεις δεν τις ξεκινούν οι νηστικοί.Τις ξεκινούν οι πλούσιοι που έχουν να φάνε 3 μέρες και υποκινούν τους άλλους...
Και απ ολους αυτους ''στηθηκε'' αυτος που απ αυτον ξεκιναει η 11αδα για να κερδισει τι;
Οι αρδ βάζουν τον Τζαβ βασικό.
Οι αρδ τον έκαναν αρχηγό.
Οι αρδ του κάνανε ανανέωση.
Οι αρδ τον έκαναν αρχηγό.
Οι αρδ του κάνανε ανανέωση.
Μπαίνω μετά από χρόνια απλά για να κάνω quote αυτό εδώ το ποστ, μαζί με αυτόagios έγραψε:Joshua πάντα συμφωνούσα μαζί σου και συμφωνώ για την μετριότητα,συμφωνώ ότι φταίει η κεφαλή,αλλα πιστεύω ότι πιάστηκε κώτσος γιατί δεν ξέρει ή γιατί δεν ''νιώθει''..Όμως..πιστεύω ότι παρά τα χάλια το τρύπημα είναι κάτι εξτρά..κάτι σαν κερασάκι στην τούρτα που μας πάει πίσω..
Όλοι μας μιλάμε για ''παρεάκι'' αλλά κάνουμε το ίδιο με τον Ίβιτς...δεν λέμε ονόματα!!!Εγώ θα πω την γνώμη μου με ονόματα και αν θέλουν κάποιοι ας με κράξουν...Τονίζω ότι είναι η γνώμη μου...
Οι Αμερικάνοι όταν κόλλησαν σε σημαντικές υποθέσεις εγκλήματος (ναρκωτικά,λαθρεμπόριο,όπλα) είπαν το σοφό για να βρουν λύση ''follow the money''..Και επειδή στο ποδόσφαιρο παίζει πλέον τεράστιο ρόλο το money για να δούμε κάποιες συνομοσιολογίες που κάποιοι μ@λ@κες σαν και μένα που δεν κοιμούνται τα βράδια για τον ΠΑΟΚ αν τα λένε τους λένε γραφικούς...
Έχουμε και λέμε..
Πολ Κουτσολιάκος
Κολλητός με ΖΒ λήνει και δένει μέσα στην εθνική.Πούλησε Βιερίνια και Σταφυλλίδη (ότι καλύτερο είχαμε σε τιμές black Friday).Τώρα έχει Πέλκα,Κουλούρη,Τζιώλη,Τζαβέλα.Το εμπόρευμα του δεν παίζει.Ο μόνος που παίζει συνέχεια και μπορεί να σε τρυπήσει αγωνιστικά είναι (οοοο τι σύμπτωση) ο Τζαβέλας.Τον οπόίο στην τελευταία χρονιά στην Μονακό (για όσους δεν θυμούνται μας έφτυσε τότε) του είπε δεν θα πας στον ΠΑΟΚ..
Όταν ήρθε ο Άρνεσεν κοπήκαν οι δουλείες με Κουτσολιάκο,τον βγάλαμε άχρηστο,δεν μάθαμε τι ακριβώς έγινε και ξαφνικά ακούγεται τι???????Γκαλίτσιος για ΠΑΟΚ!!!Ποιος?????Γκαλίτσιος?????Ποιανού???Μα φυσικά Κουτσολιάκου!!!Ποιανού κολλητός ο Γκαλίτσιος γάμοι βαφτίσια πάντα μαζί??Μα φυσικά του Τζαβέλα!!!Αφού γλιτώνουμε το εγκεφαλικό ο Κουτσολιάκος λυσσάει να πάρει σαν πελάτη τον Χαρίση,που τον έφερε ποιος??Ο ΖΒ!!!
Φυσικά στην περίπτωση που θέλαμε να αποκτήσουμε τον Φορτούνη (και ντόοορος τότε) τρώμε χ και ο παίκτης καταλήγει που?Στον γάβρο.Ο παίκτης ποιανού??Μα φυσικά του κύριου Κουτσολιάκου (πρώην πάικτη του γάβρου επί Κοσκωτά για να μην ξεχνιόμαστε..)
Με ποιους είναι κολλητός ο Κόλκας??Μα με τον κύριο Τζαβέλα,Τζιώλη και τα συνάφια..Τι κάνει ο κύριος Κόλκας?Γράφει ασταμάτητα για τα Ελληνόπουλα που δεν παίζουν πάντα στην επικαιρότητα και στην αδικία για να φαίνεται το εμπόρευμα!!!Τι συνέβαινε με ΖΒ και Κουτσολιάκο με τις μεταγραφές??Μα φυσικά πρώτος τις έβγαζε ο Κόλκας!!!Με Άρνεσεν??Κατόπιν εορτής...Αυτά είναι τα παρεάκια κι ο Ιβάν δείχνει αθώος να τους ελέγχει και κυρίως από μακριά...Και να μην ξεχνάμε ότι ο Ίβιτς της έζησε αυτές τις εποχές ως παίκτης..έχει ''μυρωδιά'' για όλους..
''Είναι πολλα τα λεφτά'' μάγκες..
Σορρυ για το σεντόνι αλλα θα έσκαγα..
Υ.Γ. Τις ανταρσίες και τις επαναστάσεις δεν τις ξεκινούν οι νηστικοί.Τις ξεκινούν οι πλούσιοι που έχουν να φάνε 3 μέρες και υποκινούν τους άλλους...
apache 4 έγραψε:http://www.metrosport.gr/article/exipnos-mak-ke-malakos-paok
14.07.2016
Ο έξυπνος Μακ και ο «μαλακός» ΠΑΟΚ
Ο Ρόμπερτ Μακ είναι έξυπνος άνθρωπος. Στα 25 του χρόνια γνωρίζει καλά πως έχει την ευκαιρία για μία πολύ καλή μεταγραφή ή για ένα πολύ καλό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.
Ξένισε η απόφασή του να κόψει ουσιαστικά έξι μέρες από την άδειά του. Όμως στο μυαλό μου έκανε κάτι πολύ λογικό.
Ο Σλοβάκος είναι προς πώληση, το ξέρει και ο ίδιος, το ξέρει και ο ΠΑΟΚ. Εδώ και καιρό και ο ατζέντης του παίκτη και ο Λούμπος Μίχελ, μιλάνε με ενδιαφερόμενες ομάδες. Δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο, δεν υπάρχει μία κουβέντα που να έχει φτάσει στη τελική της μορφή.
Ο Μακ, γνωρίζει καλά πως πρώτον, αν μία ομάδα ενδιαφέρεται για αυτό και παίζει πχ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καλό θα ήταν να είναι έτοιμος και δεύτερον πως αν δεν βρει ομάδα και μείνει πίσω στον εσωτερικό ανταγωνισμό του ΠΑΟΚ, δεν θα εισπράξει την πολύ καλή περυσινή του χρονιά των 21 γκολ.
Ο Μακ λοιπόν έκανε το αυτονόητο για την επαγγελματική του καριέρα και μπράβο του. Το τι θα συμβεί και το αν θα πουληθεί είναι μία άλλη κουβέντα. Αυτό που ξέρω και που κατανοώ καλά, είναι πως αν δεν πουληθεί θα πρέπει να ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ.
Οι υπερβολές του στυλ ο Μακ πήρε την απόφαση για να είναι δίπλα στην ομάδα, σκέφτεται τον ΠΑΟΚ και όλα τα συναφή, τα ακούω και γελάω. Και αυτό δεν είναι μομφή για τον παίκτη, αλλά για αυτούς που δεν κατανοούν τα αυτονόητα στην διαχείριση αθλητών και καριέρας.
Από εκεί και πέρα, στην Ολλανδία υπάρχει κινητικότητα. Η παρουσία Κουτσολιάκου ξένισε μία συγκεκριμένη γκάμα ανθρώπων που έχουν μείνει δημοσιογραφικά στο 1950.
Ο Κουτσολιάκος έχει τέσσερις παίκτες στον ΠΑΟΚ. Το ότι πήγε πχ τον Φορτούνη στον Ολυμπιακό μπορεί να ενόχλησε, αλλά επαγγελματικά και για τον πελάτη του δεν ήταν λάθος.
Όπως λάθος δεν ήταν για τον ΠΑΟΚ να φέρει σε αυτόν τον Τζαβέλλα και τον Τζιόλη. Μιλάμε για παίκτες βασικού κορμού που παίζουν τα λεφτά τους. Παίκτες των 400ων χιλιάδων συμβολαίου, που έχουν δώσει πολλά περισσότερα από 600άρια και 700άρια που έχουν δοθεί στην εποχή Σαββίδη.
Έχει τον Πέλκα, τον οποίο και διαχειρίστηκε έξυπνα με τον δανεισμό στη Σετούμπαλ και πέρυσι αρέσει δεν αρέσει ο παίκτης έπαιξε 50 παιχνίδια με 9 γκολ και 9 ασίστ, έχει και τον Κουλούρη που τον έστειλε δανεικό εκεί όπου θα έπαιρνε συμμετοχές και επέστρεψε άλλος παίκτης.
Με τους μάνατζερ ποτέ δεν τα είχα καλά και γιατί συνήθως υποτιμούν τη νοημοσύνη μου και δεν ακούνε τι τους λες. Για τον Κουτσολιάκο – με τον οποίο πρώτη φορά μίλησα προχθές – δεν μπορώ να πω κουβέντα. Αν ήμουν παίκτης, αυτόν θα είχα μάνατζερ.
Ξεκινά λοιπόν η κουβέντα για την ανανέωση του Τζαβέλλα. Και υπάρχει κομμάτι του Τύπου που ξεφτιλίζει τον ΠΑΟΚ λόγω αυτής του της επιλογής.
Προφανώς, πολλοί νομίζουν πως είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ. Πως στον ΠΑΟΚ δουλεύουν καθυστερημένοι που δεν ξέρουν αν πρέπει να ανανεώσουν έναν παίκτη ή όχι.
Που μπορούνε ακόμη και να πάνε κόντρα στον κόσμο που τον ψήφισε καλύτερο παίκτη της σεζόν.
Πραγματικά δεν ξέρω αν θα ανανεώσει ο Τζαβέλλας. Στη θέση του δεν μπορώ να φανταστώ τι θα έκανα. Το θέμα όμως εδώ δεν είναι ο παίκτης, αλλά ο ΠΑΟΚ. Ο οποίος πρέπει να έχει στη πλάτη του τον κάθε μυστήριο που διαδίδει ψέματα και μάλιστα να τον ανέχεται.
Κάπου εδώ ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δείξει πυγμή. Κακά τα ψέματα, είναι πολύ σοφτ σε θέματα κόκκινων γραμμών που πρέπει να υπάρχουν με τον Τύπο. Αυτός ουσιαστικά φταίει που ο κάθε μπαγλαμάς τον απαξιώνει.
___________________________________________________________________________________________
Τα συμπεράσματα μπορεί να τα βγάλει ο καθένας για τον εαυτό του...![]()
![]()
Έτσι απλά μήπως και ξυπνήσουν κάποιοι που το παίζουν χαζοί.
Ας είναι μωρέ εμάς τους ρομαντικούς να μας ψεκάζουν και να σκεφτόμαστε θεωρίες συνωμοσίας..
Είστε εσείς οι έξυπνοι που 4 χρόνια σας τρυπάνε οι ελληνοπαιχταράδες σας και ακόμη δεν το πήρατε χαμπάρι.
Και μόνο που συμφωνείτε με τους ΑΡΔ και έχετε ταυτόσημες απόψεις θα έπρεπε να την πάρετε χαμπάρι.. αλλά δεν..
Καληνύχτα.
Εξαιρετικα posts agios και Parolos
Ο Κολκας δεν πηγαινει τους μανατζερ γιατι δεν ακουνε τι λεει.Δηλαδη πρεπει αν εισαι μανατζερ να ακουσεις τι θα πει ο καθε Κολκας. Και μετα απο μια συναντηση κεραυνοβολου ερωτα με τον Κουτσολιακο,ειναι πλεον ο αγαπημενος του και πρεπει να τον εμπιστευομαστε πλεον με κλειστα ματια.Τζαβελλα σου δινει ο Πολ? Τζαβελλα θα παρεις.Τελος.Αφου και γω αυτον θα ειχα μανατζερΜε τους μάνατζερ ποτέ δεν τα είχα καλά και γιατί συνήθως υποτιμούν τη νοημοσύνη μου και δεν ακούνε τι τους λες. Για τον Κουτσολιάκο – με τον οποίο πρώτη φορά μίλησα προχθές – δεν μπορώ να πω κουβέντα. Αν ήμουν παίκτης, αυτόν θα είχα μάνατζερ.
Eλα ρε μαλακα παρολε τωρα, τι μας νοιαζει αν κανουν κουμαντο στην ομαδα εμμεσως και πολεμο ο κουτσολιακος και ο κολκας και εχουν σχεσεις παικτες με αρδ και κολητιλικια. Αν ηταν ηθελημένη η οχι η αθλια εμφάνιση του Τζαβελλα ειναι το βασικο θεμα.
Και μια ερώτηση ρε μάγκες...Αυτό το καλόπαιδο ο Λέοβατς που σέρνεται και χθες μου φάνηκε το ίδιο ύποπτος προσωπικά εμένα με τον Τζαβέλα ξέρεις κανείς ποιον έχει μάνατζερ????
O Λεοβατς δεν θεωρω οτι σερνεται, απλα ειναι κακος αμυντικα. Επιθετικα ειναι αρκετα καλος τελευταια με καλα ανεβασματα και οβερλαπςagios έγραψε:Και μια ερώτηση ρε μάγκες...Αυτό το καλόπαιδο ο Λέοβατς που σέρνεται και χθες μου φάνηκε το ίδιο ύποπτος προσωπικά εμένα με τον Τζαβέλα ξέρεις κανείς ποιον έχει μάνατζερ????