Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από sic-4 »

Ρε παιδια... μερικοι αναφεροσαστε σ' αυτον τον Ραγκατση λες και ειναι κανενας αξιολογος δημοσιογραφος..
3-4 φορες τον εχω ακουσει και κανει μπαμ απο το υφος του, τη συνταξη του και τη σκεψη του οτι ειναι ενας ακομα αγραμματος π@π@ρας.. με το π@π@ρας να υπερισχυει και του αγραμματος... Δεν ξερω αν και ποση μπαλα ξερει... δεν ειναι αυτο αρκετο για καποιον που εχει δημοσιο λογο επαγγελματικα.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

4. Με την “καραντίνα” στον Τζαβέλλα τελειώνουν τα “μέτρα” κατά ποδοσφαιριστών;

Δεν είμαι βέβαιος. Δε νομίζω πως έχει λήξει το θέμα Κλάους και δεν αντιλαμβάνομαι και την παρουσία Βελίδη με τους αρχηγούς χτες το βράδυ στην Τούμπα. Άρα, δε βιάζομαι να συμπεράνω...

o τζατζαρας εγραψε και αυτο, αρα θα υπαρξει και θεμα τερματοφυλακα ισως, εκτος και αν καταλαβαινω κατι λαθος...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

[youtube]PSNXASzpow8[/youtube]
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Ksenitemenos4 έγραψε:4. Με την “καραντίνα” στον Τζαβέλλα τελειώνουν τα “μέτρα” κατά ποδοσφαιριστών;

Δεν είμαι βέβαιος. Δε νομίζω πως έχει λήξει το θέμα Κλάους και δεν αντιλαμβάνομαι και την παρουσία Βελίδη με τους αρχηγούς χτες το βράδυ στην Τούμπα. Άρα, δε βιάζομαι να συμπεράνω...

o τζατζαρας εγραψε και αυτο, αρα θα υπαρξει και θεμα τερματοφυλακα ισως, εκτος και αν καταλαβαινω κατι λαθος...

Ο Βελίδης είναι ο 4ος αρχηγός και πήγε απόντος του Κλάους.

Το αν τα μέτρα κατα των ποδοσφαιριστών τελείωσαν μάλλον εξαρτάται απο τους ποδοσφαιριστές.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

apache 4 έγραψε:Δεν ξέρουμε αν συμφώνησε ο Ίβιτς με την ανανέωση του Τζαβέλλα...
Αυτό που ξέρουμε είναι και το καλοκαίρι ο Ίβιτς είχε θέμα με κινήσεις του μικρού Σαββίδη για τις μεταγραφές...
Είναι πολύ λογικό ο μικρός να πίεσε για την ανανέωση του φίλου του...

Το χειρότερο είναι ότι ο μεγάλος Σαββίδης αφήνει τον γιο του να μπερδεύει την ομάδα...

:twisted: :twisted: :twisted:
Η ανανεωση εγινε αρχες Σεπτεμβριου αποσο γνωριζω.Μεχρι εκεινη τη στιγμη ο Τζαβελλας μπορει να ηταν παναγιτσα και να ειχε και εξαιρετικη αποδοση στα 4-5 ματς που ειχε δωσει η ομαδα.Οποτε δεν αποκλειεται με το που εκλεισε η ανανεωση να ειχε μαξιλαρακι πλεον ο Τζαβελινιο και να ταν πιο πολυ στα @@ του.

Και που ξερει ο καθε προπονητης αν γινει π.χ μια ανανεωση με 2 μυρια ευρω τον χρονο στον Ροντριγκεζ οτι δεν θα γινει δημοσιος υπαλληλος?

Να σας θυμισω την αποδοση του Κλαους την χρονια πριν την ανανεωση του συμβολαιου του?Ποιος θα ελεγε να μην ανανεωθει ενας φορ με 25 γκολ τον χρονο? Και φατε τωρα τον κλαρινογαμπρο στη μαπα
agios έγραψε:Snou δεν ξέρω αν αληθεύει αλλά ξέρω ότι ο Χρήστος σπάνια λέει στον αέρα τέτοια πράματα...Όταν τραυματίστηκε ο Τζαβέλας ο Γιώργος τουιταρε καλή επιστροφή αρχηγάρα και τέτοια είσαι ο αρχηγός μας κλπ.Ο Ιβιτς του είπε Γιώργο μην τουιτάρεις όλο για τον Τζαβέλα γιατί κι άλλοι τραυματίζονται και δεν έχεις πει ποτέ τίποτα έχουμε κι άλλους παίκτες στην ομάδα και δεν είναι σωστό μου δημιουργείς πρόβλημα στα αποδυτήρια.Και ο Γιώργος απάντησε εσύ πάνε κέρδισε καμιά Ξάνθη και καμιά Βέροια και δεν θα μου πεις εσύ τι θα τουιτάρω για τον Τζαβέλα.
Και η πλάκα είναι θυμάμαι ότι προς τα έξω βγήκε και δήλωση του Γιώργου ότι στηρίζει Ιβιτς και δεν φεύγει με τιποτα!!
Τι να πω ρε Snou..????Τόσο κολωχανείο πια?Δεν ξέρω τι να πιστέψω τα χω παίξει...

Συγγνωμη κιολας,αλλα αυτη η δημοσιογραφια ειναι επιπεδου μεσημεριανων.

Δεν λεω οτι μου φαινεται απιθανο,διοτι ο γιος του Σαββιδη τουιταρει μαλακιες κατα καιρους και γενικα δεν μου φαινεται αξιοσεβαστος ανθρωπος,αλλα κοριους ειχαν και μαγνητοφωνησαν την συζητηση Ιβιτς-Γ.Σαββιδη? Η μιλουσαν με τηλεβοα και τους ακουσε η γειτονια?

Δηλαδη λιγο σεβασμο τουλαχιστον και ας μην αναπαραγουν ραδιο αρβυλα που συζητιεται στα καφενεια,παρα μονον αν το εχουν δει και ακουσει οι ιδιοι απο πρωτο χερι.Αυτα τα "ενας γνωστος μου που εχει ακρες στον ΠΑΟΚ μου ειπε" ειναι η καλυτερη πηγη παραπληροφορησης
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

johnys999 έγραψε:έναν τεχνικό διευθυντή μουγκό και ψιλοκρυμμένο πίσω από τον προπονητή, του οποίου οι επιλογές, πλην Μάτος, είναι επιεικώς απαράδεκτες. .
Crespo, Varela, Canas, Shakhov απαράδεκτοι;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

agios έγραψε:Snou δεν ξέρω αν αληθεύει αλλά ξέρω ότι ο Χρήστος σπάνια λέει στον αέρα τέτοια πράματα...Όταν τραυματίστηκε ο Τζαβέλας ο Γιώργος τουιταρε καλή επιστροφή αρχηγάρα και τέτοια είσαι ο αρχηγός μας κλπ.Ο Ιβιτς του είπε Γιώργο μην τουιτάρεις όλο για τον Τζαβέλα γιατί κι άλλοι τραυματίζονται και δεν έχεις πει ποτέ τίποτα έχουμε κι άλλους παίκτες στην ομάδα και δεν είναι σωστό μου δημιουργείς πρόβλημα στα αποδυτήρια.Και ο Γιώργος απάντησε εσύ πάνε κέρδισε καμιά Ξάνθη και καμιά Βέροια και δεν θα μου πεις εσύ τι θα τουιτάρω για τον Τζαβέλα.
Και η πλάκα είναι θυμάμαι ότι προς τα έξω βγήκε και δήλωση του Γιώργου ότι στηρίζει Ιβιτς και δεν φεύγει με τιποτα!!
Τι να πω ρε Snou..????Τόσο κολωχανείο πια?Δεν ξέρω τι να πιστέψω τα χω παίξει...
Εσύ πώς τα γνωρίζεις όλα αυτά;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
johnys999 έγραψε:έναν τεχνικό διευθυντή μουγκό και ψιλοκρυμμένο πίσω από τον προπονητή, του οποίου οι επιλογές, πλην Μάτος, είναι επιεικώς απαράδεκτες. .
Crespo, Varela, Canas, Shakhov απαράδεκτοι;
Δεν βαρεθήκατε να λέτε τον Μιχελ μουγκο;
Γιατί έχει καμία συμβατική υποχρέωση να σας ενημερώνει; και να σας ενημερώνει ως τί; τί είστε και θέλετε ενημέρωση δεν κατάλαβα...

Ας ενημερώνει αυτόν που τον πληρώνει, ας έχει αγαστή συνεργασία με τον προπονητή και τέλος.

Είδαμε κι ο αρνεσεν που έκανε συνεντεύξεις τύπου και εξηγούσε μια χαρά, τα πάντα όλα, που κατέληξε...

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Παιδιά μην βαράτε... :? Είπα τι είπε στον αέρα ο Ραγκάτσης κι ότι δεν ξέρω αν αληθεύουν...απλά τόνισα ότι δεν λέει πολλά αυτός δεν εκτίθεται συχνά,αυτό μου έκανε εντύπωση..
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Επειδή μ' αυτά και μ' εκείνα δεν ξέρω από που να πιαστώ, θα ακουμπήσω μια στιγμή στη λαϊκή σοφία και θα θυμηθώ το γνωμικό "Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι". Χρόνια τώρα, προπονητές ξηλώνονται, παίκτες πηγαινοέρχονται, λεφτά ξοδεύονται και ο ΠΑΟΚ μόνιμα στην ίδια κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Σιγά σιγά αρκετά πράγματα αποδεικνύουν ότι ο Σαββίδης(εννοώ τον ιβάν) ελάχιστα ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ. Για αυτόν ο ΠΆΟΚ ίσως και να ήταν απλά το σκαλοπάτι να μπει στην ελληνική αγορά όπου είδε ότι υπήρχαν, λόγω κρίσεως, δυνατότητες επενδύσεων σε τιμές ευκαιρίας.
Έχει βάλει και τον γιο του, έτσι όπως κάθε πατέρας αγοράζει ένα παιχνίδι για το γιο του, και ο Ιβάν ασχολείται με τον πρωταρχικό σκοπό του, τις επενδύσεις.
Δεν είναι τυχαίο αυτό που είπε ότι δεν ξαναπατάει Τούμπα.
Δεν είναι δυνατόν να σου λένε ότι στο μαγαζί σου όλα είναι μπουρδέλο και εσύ να τους λες ότι κάντε ότι θέλετε εγώ δεν ξαναπατάω.
Να είμαι ιδιοκτήτης σε ένα εστιατόριο και να μου αναφέρει ο υπεύθυνος ότι οι σερβιτόροι με κλέβουν, οι σεφ βάζουν επίτηδες χαλασμένο φαγητό και εγώ να λέω δεν ξαναπατάω αντί να πάρω το πρώτο αεροπλάνο και κόψω επί τόπου κεφάλια.
Δεν εξηγείται διαφορετικά πώς ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας να έχει βάλει τόσα λεφτά στήν ομάδα και εδώ και 5 χρόνια να μην έχει οργανώσει την ΠΑΕ διοικητικά. Δεν ισχύει ότι δεν μπορεί, ισχύει ότι δεν θέλει, ότι δεν τον ενδιαφέρει ή έστω δεν τον ενδιαφέρει τόσο ώστε να φτάσει στο αμήν και έρθει εδώ να κάτσει να ασχοληθεί προσωπικά και να στρώσει την επένδυση του.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

tsou έγραψε:Σιγά σιγά αρκετά πράγματα αποδεικνύουν ότι ο Σαββίδης(εννοώ τον ιβάν) ελάχιστα ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ. Για αυτόν ο ΠΆΟΚ ίσως και να ήταν απλά το σκαλοπάτι να μπει στην ελληνική αγορά όπου είδε ότι υπήρχαν, λόγω κρίσεως, δυνατότητες επενδύσεων σε τιμές ευκαιρίας.
Έχει βάλει και τον γιο του, έτσι όπως κάθε πατέρας αγοράζει ένα παιχνίδι για το γιο του, και ο Ιβάν ασχολείται με τον πρωταρχικό σκοπό του, τις επενδύσεις.
Δεν είναι δυνατόν να σου λένε ότι στο μαγαζί σου όλα είναι μπουρδέλο και εσύ να τους λες ότι κάντε ότι θέλετε εγώ δεν ξαναπατάω.
Να είμαι ιδιοκτήτης σε ένα εστιατόριο και να μου αναφέρει ο υπεύθυνος ότι οι σερβιτόροι με κλέβουν, οι σεφ βάζουν επίτηδες χαλασμένο φαγητό και εγώ να λέω δεν ξαναπατάω αντί να πάρω το πρώτο αεροπλάνο και κόψω επί τόπου κεφάλια.
Δεν εξηγείται διαφορετικά πώς ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας να έχει βάλει τόσα λεφτά στήν ομάδα και εδώ και 5 χρόνια να μην έχει οργανώσει την ΠΑΕ διοικητικά. Δεν ισχύει ότι δεν μπορεί, ισχύει ότι δεν θέλει, ότι δεν τον ενδιαφέρει ή έστω δεν τον ενδιαφέρει τόσο ώστε να φτάσει στο αμήν και έρθει εδώ να κάτσει να ασχοληθεί προσωπικά και να στρώσει την επένδυση του.
Συμφωνώ!
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

H διοίκηση να φέρει ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, σαν τον Γκαρσία, τον Κοντρέρας, τον Βιειρίνια, τον Λούκας, τον Μακ και να αποφύγει τα πρόστιμα και τις τιμωρίες, που είναι για εσωτερική κατανάλωση.

Πολλοί απο εσάς όμως εδω μέσα είχατε φαγούρα. Πανηγυρίζατε για την πώληση Μακ. Με τα χίλια ζόρια έβγαλες δύο παίκτες τα τελευταία 4 χρόνια και τους πούλησες με την πρώτη ευκαιρία. Πως θα φτιάξεις ομάδα έτσι?

Τον Λούκας πριν ακόμη προσαρμοστεί τον έστειλαν δανεικό, μετά γύρισε, έβγαλε μάτια και τον πούλησαν.

Έτσι, δεν θα φτιάξεις ποτέ καλή ομάδα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

tsou έγραψε:Σιγά σιγά αρκετά πράγματα αποδεικνύουν ότι ο Σαββίδης(εννοώ τον ιβάν) ελάχιστα ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ. Για αυτόν ο ΠΆΟΚ ίσως και να ήταν απλά το σκαλοπάτι να μπει στην ελληνική αγορά όπου είδε ότι υπήρχαν, λόγω κρίσεως, δυνατότητες επενδύσεων σε τιμές ευκαιρίας.

δεν ξέρεις πιο είναι το πρόβλημά του;
ότι είναι ευκολόπιστος...
Τον πάτησαν διάφοροι γύρω γύρω, λαμόγια που μυρίστηκαν χρήμα και ο αφελής τους άκουσε, γιατί ΗΘΕΛΕ να πιστεύει ότι οι "έλληνες της... ελλάδας" είμαστε καλοί. Για αυτό έσκασε ο κύπριος και έφυγε, για αυτό φεύγουν όσοι σοβαροί ήρθαν να προσφέρουν σε αυτή την ομάδα και μένουν οι γλύφτες και οι κολλητοί των κολλητών.
Αυτό πληρώνει ο Σαββίδης.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Όχι.
Συγνώμη αλλά όχι.
Ευκολόπιστος 5 χρόνια δεν είσαι.
Όχι, συγνώμη δεν ευσταθεί.
Δηλαδή τις άλλες του τις επιχειρήσεις πως τις διοικεί;
Όχι, συγνώμη και πάλι, είναι μη-αποδεκτή η δικαιολογία της εύκολης πίστης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”