31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από Gimnistis »

Από αυτή τη κατάσταση θα κάνουμε να συνέλθουμε καιρό. Όλο αυτό που συμβαινει, η ομάδα να βγάζει στη σέντρα έναν εκ των αρχηγών είναι τουλάχιστον θλιβερό.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πολυ πιθανον...
ειναι θλιβερο ομως να εχεις και τετοια τυπακια μεσα στην ομαδα..πολυ θλιβερο.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Sourme δύο πιθανά σεναρια: διάλεξες για βασικό σου παικτη και αρχηγό έναν τέτοιο τυπο, η τον αδικεις και δημιουργείς ένα πολυ κακο προηγούμενο.
Και τα δύο εξίσου θλιβερά.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Γιατί θα κάνουμε καιρό να συνέρθουμε; Τα αποδυτηρια που ήταν κώλος τον τελευταίο μηνα δεν ξέρανε; Πέσανε από τα σύννεφα κι αυτά;
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

Στο καλό Γιώργο, στο καλό Στέφανε και στο καλό όποιοι άλλοι δεν δίνουν το 100% στον ΠΑΟΚ κάθε αγώνα.
Από δω πέρα παίκτες και προπονητές επαγγελματίες και καθαροί και άρρωστοι με τη νίκη σαν τον Γκαρσία και τον Ίβιτς.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ariskatiforos έγραψε:ας το παρουμε με τη σειρα
εχουμε να κανουμε με καταγγελιες δυο διαφορετικων ανθρωπων περι ενος παικτη,ας το κρατησουμε
ο τζαβελλας ανανεωσε διοτι εκανε τρομερες εμφανισεις..
οι δυο ομως αυτοι διαφορετικοι προπονητες δε κατηγορησαν την αξια του παικτη τζαβελλα αλλα κατι αλλο
κατι που δημιουργει υπονοιες ..
για να μη πλατιαζω θεωρω οτι ο τζαβελλας πατωντας πανω στο ερισμα που δικαιως κερδισε με τις εμφανισεις του θελησε να βαλει πλατη για το παραγκωνισμο Ελληνων παικτων τζιολης χαρισης και προσφατα αθανασιαδης..
εχει τα χαρακτηριστικα ο τζαβελλας της προσωπικοτητας που λειτουργει κατα τη γνωμη του ηρωικα.
η ουσια ομως ειναι οτι δημιουργει ομαδες στα αποδυτηρια
πραγμα που δε θελει κανενας προπονητης
και εχουμε να κανουμε με πραγματα που δε μπορει ευκολα καποιος(προπονητης) να αποδειξει ακομη και αν τα βλεπει να συμβαινουν..εχουμε με να κανουμε λοιπον με υπονοιες δυο διαφορετικων προσωπων (ιβιτς ΑΑ
)που εφερε στην επιφανεια η ενταση και η πιεση της στιγμης(ηττας) οπου ολοι ψαχνουν να κρυφτουν..
λαθος ο ιβιτς κατα τη γνωμη μου
υπαρκτες οι ομαδες συμφεροντων ομως που απλωνονται μεχρι και τους αρδ..
ο τζαβελλας υπερασπιζεται μια ομαδα παικτων απο την εθνικη σκοπια, με το μυαλο του,σιγουρα οχι ομως μεχρι το σημειο να στηθει,δε το πιστευω..οι λιγδεροι αρδ ομως εκμεταλευονται τις ομαδες(ελληνων παικτων) αυτες που δημιουργουνται ,παρεχοντας τους απολυτη στηριξη για να υπαρχουν στην ομαδα , ωστε να εχουν τη πολυποθητη προσβαση...και τοτε οι ομαδες αυτες γινονται πραγματικα επικινδυνες..
Ότι. Πιο κοντά στην πραγματικότητα έτσι όπως τα βλέπω εγώ τα πράγματα
Και το έγραψε ένας από τους μεγάλους χειτερς ( τουλάχιστον κάποτε)του Τζαβέλα
POWER-4-

Δημοσίευση από POWER-4- »

tsou έγραψε:
zoran έγραψε:το κινητρο ισως ειναι οι δανεικες πλατες, οπως ειπε κι ο ariskatiforos.
αλληλεγγυη σε κολλητο, εις βαρος του ΠΑΟΚ.
Μα και να θέλει να κάνει πλάτες για τον κλάους, το θέμα είναι ότι τον κλάους δεν τον έφαγε ο ίβιτς αλλά τον τρώει ο ίδιος ο ιβάν γιατί εξοργίστηκε με το χαβαλέ του και τα παρτάκια του.
οπότε γιατί να θέλει να φάει τον ίβιτς;
έχω μαλώσει 100 φορές για τον τζαβέλα, για τον χαρακτήρα του και τις αντιδράσεις του που μου μοιάζουν ψεύτικες και όχι ΠΑΟΚ αλλά να τον κατηγορήσω για κάτι που έχει μια λογική ροή.
παίζει πάντα βασικός, έκανε συμβόλαιο σύνολο 2 μύρριων για 4 χρόνια, παίζει στην εθνική γιατί να θέλει να φάει τον ίβιτς που συνετέλεσε στα παραπάνω; δεν βρίσκω κάποιο λογική εξήγηση.
Ο Τζαβέλας ΔΕΝ ειναι κολητος του Κλάους ουτε και ο Γιώργος κολητος του Κλάους γιατί καποια πράγματα δεν τα ξέρετε ο Τζαβέλας ηταν ο χαφιες του Γιώργου διαβαστε τον λόγο που τον στέλνουν στην β ομάδα επίσης διαβαδτε ξανα υης δηλώσεις ιβιτς προσεκτικά και θα καταλαβαιτε παρα πολλά για το τι παίζει
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Μισο γιατι δεν το επιασα...ο Τζαβ παει στην β ομαδα γιατι ειναι ο κατασκοπος της διοικησης στα αποδυτηρια;;;;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας ποδοσφαιριστής έχει ηθελημένα μειωμένη απόδοση και εκτελεί φάουλ μισό γκολ?

Μάλλον στην εκτέλεση του φάουλ έκανε εκπτώσεις στα θέλω του
Άβαταρ μέλους
psykoman

Να υποθεσω οτι ο Γιωργης του εκανε και ξηγα του Τζαβ του στυλ...''Κοιτα να δεις κολλητε...εσυ θα εισαι ο ρουφ μου εκει μεσα...αλλα αν σε πιασουν εγω δεν ξερω τιποτα...δεν σε ξερω,δεν με ξερεις, υποφερω και υποφερεις...ασε που θα αναγκαστω να σε στειλω και στην β ομαδα...αλλα ξες εσυ...''
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ariskatiforos έγραψε:ας το παρουμε με τη σειρα
εχουμε να κανουμε με καταγγελιες δυο διαφορετικων ανθρωπων περι ενος παικτη,ας το κρατησουμε
ο τζαβελλας ανανεωσε διοτι εκανε τρομερες εμφανισεις..
οι δυο ομως αυτοι διαφορετικοι προπονητες δε κατηγορησαν την αξια του παικτη τζαβελλα αλλα κατι αλλο
κατι που δημιουργει υπονοιες ..
για να μη πλατιαζω θεωρω οτι ο τζαβελλας πατωντας πανω στο ερισμα που δικαιως κερδισε με τις εμφανισεις του θελησε να βαλει πλατη για το παραγκωνισμο Ελληνων παικτων τζιολης χαρισης και προσφατα αθανασιαδης..
εχει τα χαρακτηριστικα ο τζαβελλας της προσωπικοτητας που λειτουργει κατα τη γνωμη του ηρωικα.
η ουσια ομως ειναι οτι δημιουργει ομαδες στα αποδυτηρια
πραγμα που δε θελει κανενας προπονητης
και εχουμε να κανουμε με πραγματα που δε μπορει ευκολα καποιος(προπονητης) να αποδειξει ακομη και αν τα βλεπει να συμβαινουν..εχουμε με να κανουμε λοιπον με υπονοιες δυο διαφορετικων προσωπων (ιβιτς ΑΑ
)που εφερε στην επιφανεια η ενταση και η πιεση της στιγμης(ηττας) οπου ολοι ψαχνουν να κρυφτουν..
λαθος ο ιβιτς κατα τη γνωμη μου
υπαρκτες οι ομαδες συμφεροντων ομως που απλωνονται μεχρι και τους αρδ.
ο τζαβελλας υπερασπιζεται μια ομαδα παικτων απο την εθνικη σκοπια, με το μυαλο του,σιγουρα οχι ομως μεχρι το σημειο να στηθει,δε το πιστευω..οι λιγδεροι αρδ ομως εκμεταλευονται τις ομαδες(ελληνων παικτων) αυτες που δημιουργουνται ,παρεχοντας τους απολυτη στηριξη για να υπαρχουν στην ομαδα , ωστε να εχουν τη πολυποθητη προσβαση...και τοτε οι ομαδες αυτες γινονται πραγματικα επικινδυνες.
το επικρατέστερο σενάριο. αλλά και έτσι ο τζαβέλας πρέπει να εξαφανιστεί από την ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια δια παντώς. όχι β ομάδες, όχι ημίμετρα.
δεν είναι ώρα για τέτοια και ούτε διεκδικεί κανένας το ρόλο του σασταλεγάκια αλλά πραγματικά περιμένω και δεν βλέπω την άποψη απο κάποιους συμφορουμίτες εδώ
που σκίζανε λίγες σελίδες πριν τα ιμάτια τους για τον αρχηγάρα τζαβελάρα,
που μπανάρανε για μισή στραβή κουβέντα εναντίον του,
που στολίζανε με χαρακτηρισμούς τύπου καμόρες, τσοπάνηδες, αντιΠΑΟΚτσήδες κτλ όσους εκφράζανε αμφιβολίες για τον χαρακτήρα του.
είναι προτιμότερο ένα μέα κούλπα από την σιγή μετά από τόσα που έχετε πει μερικοί.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

desperando έγραψε:Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας ποδοσφαιριστής έχει ηθελημένα μειωμένη απόδοση και εκτελεί φάουλ μισό γκολ?

Μάλλον στην εκτέλεση του φάουλ έκανε εκπτώσεις στα θέλω του
Ή ξέρει πολύ καλά να μην καρφώνεται.Εξτρίμ σενάριο,επιστημονική φαντασία,δεν ξέρω.

Εγώ πάντως λέω πως σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.Δεν μπορεί να είναι όλοι τρελοί.Ούτε ξύπνησε μια μέρα ο Βλάνταν και έχασε το μυαλό του.

Ούτε τυχαίο είναι πως τόσα χρόνια προκοπή δεν βλέπουμε και οι προπονητές αλλάζουν σαν τα πουκάμισα.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Ο λογος που ειναι στην β' ο Τζαβελλας ειναι πως για να τον διωξεις πρεπει να του πληρωσεις και μια μεγαλη αποζημιωση Οποτε ετσι θα τον αναγκασουν η να βρει ομαδα τον Ιανουαριο και να λυθει απο κοινου το συμβολαιου του χωρις αποζημιωση η να προπονειται με την β' μεχρι το 2020

Και γω αν ημουν στην δοιηκηση την ιδια τακτικη θα ακολουθουσα,δεν ειναι και στραγαλια τα λεφτα καποιοι μπορει να το ξεχνατε
Άβαταρ μέλους
psykoman

Γιατι ειναι Θεσφατο οι δηλωσεις Ιβιτς;
Θεωρω οτι υπαρχουν μελανα σημεια και στις 2 πλευρες...και στην πλευρα Τζαβ και στην πλευρα Ιβιτς...
Οποτε μεχρι να καταλαγιασει λιγο η σκονη καλα ειναι ο κοσμος να μην παρει θεση υπερ της μιας η της αλλης πλευρας...Tο καλυτερο σ αυτην την περιπτωση τωρα ειναι να μην μπλεχτει ο κοσμος καθολου με ανακοινωσεις πανο και γιουχες εκατερωθεν...γιατι πολλες φορες οι αντιδρασεις του κοσμου και οι εμμεσες απειλες οδηγησαν την ομαδα σε λαθος αποφασεις...δεν θα ξεχασω ποτε αυτους που σκιζουν τωρα τον Κλαους...που οταν ηταν να ανανεωσει ελεγαν στον Ιβαν μην ξαναπατησεις στην Τουμπα αν φυγει ο Κλαους
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Και με τον άγγελο έτσι λέγαμε ευθύνες και οι δύο..... Αλλά σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παυει να είναι σύμπτωση δυστυχώς..... Δεν μπορεί μόνιμα ο τζαβελας να έχει θέμα με διαφορετικά πρόσωπα κάτι κάνει λάθος

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”