VS, δε μιλησα τοσο για τα αγωνιστικα αλλα για τις παραπλευρες απωλειες και γι'αυτο που θα φωλιασει στην ομαδα..
ποιος τη μαμαει την αγωνιστικη χρονια αυτη καθεαυτη (η προκριση ομως επιβαλλεται γτ χρειαζομαστε τους βαθμους)..
Και νταξ, λιγο γραφικα τα κοβω αυτα περι καθαρσεων και αληθειων, ιδιως οταν εμπλεκεις και τη λατρεια σου, τον ΑΑ, τον οσιομαρτυρα τον 1ο
(αληθεια ρε μαν απορω, με τοσες τεχνοκρατικες αναλυσεις περι μεταγραφικων πολιτικων κλπ, πως γινεται συναμα να πιστευεις ποδοσφαιρικα αυτο τον ανθρωπο..ειδικα μετα απο οσα εγιναν ΚΑΙ στη λαρισα, αγωνιστικα και μη..)
Μακαρι εκει να'ταν το προβλημα και ας διωχναμε καθε χρονο απο εναν τζαβελλα..
Μεταφερω και εδω αυτο που quotara σε αλλο θρεντ..
Η γνώμη μου είναι πως ο Τζαβέλλας ήταν από τους λίγους παίκτες με προσωπικότητα που διέθετε ο ΠΑΟΚ. Καλός, αλλά όχι αναντικατάστατος ποδοσφαιρικά. Θέλω όμως να έχει ποδοσφαιρική λογική η λειτουργία της ομάδας μου. ΑΝ ο προπονητής τον θεωρεί υπεύθυνο, στα τσακίδια ο Τζαβέλλας. Ο προπονητής θα στηριχθεί ΕΜΠΡΑΚΤΑ;
Και την ανανέωση του παίκτη ποιος τη έκανε; Και εάν ο προπονητής διαφωνούσε και το "έφαγε", έχει το ειδικό βάρος που θέλω; Συνοψίζω: Θέλω τα (όποια) αφεντικά της ομάδας μου να σέβονται την λογική. Και σήμερα, η ποδοσφαιρική λογική στον ΠΑΟΚ, βιάζεται κατ' εξακολούθησιν και παρά φύσιν: Απ' τον κώλο δηλαδή.