sic-4 έγραψε:simba έγραψε:Δλδ αποκλειεται ενας ανθρωπος (ποσο μαλλον ενας απειρος σε δυσκολιες) λογω θολουρας-πιεσης να υπεπεσε σε momentary lapse of judgement και να εκρινε υπερβολικα-επιφανειακα?
Ο μαραντονα κ τοσοι αλλοι, να δεις τι εχουν πει κατα καιρους..
ρε συ simba... ελεος ρε παληκαρι μου... δεν εισαι σε αγγλοφωνο forum...
momentary lapse of judgement??? σοβαρα τωρα?
Οκ.. το να χρησιμοποιει κανεις καποια πολυ κοινη αγγλικη λεξη στην καθομιλουμενη ειναι κατι που ολοι το κανουμε.. Αλλο αυτο ομως και αλλο το ...momentary lapse of judgement ρε φιλε... Δηλαδη ειναι τοσο καθιερωμενος ο ορος στην αγγλικη γι αυτην την εννοια, η δεν βρηκες αξιολογο τροπο να τον εκφρασεις στα ελληνικα? Και ειναι κατι που το κανεις πολυ συχνα...
Δεν σχολιαζω την παρουσια σου στο forum, που ειτε συμφωνω, ειτε οχι μαζι σου, ειναι αξιοπρεπεστατη, αλλα αυτο το πραγμα με τα αγγλικα ρε φιλε το εχεις ξευτιλισει και δεν λεει... μαζεψε το λιγο please...

Σιγα ρε μαν, απο που πιαστηκες, δεν είπα και οτι θα τον πληρώσουν με tweets για να θιχτεις ετσι...
Απλα, πάνω στη θολουρα μου χθες, που εβλεπα να εκτροχιαζομαστε παλι ετσι, άκουγα το
a momentary lapse of reason απο pink floyd και οταν έγραφα, κολλησα κ δε μου ερχοταν αλλη λεξη..
Αλλα αφου το ξεφτυλισα οκ...
Υ.Γ. Αληθεια, δεν ειδα ιδιαιτερη συγκίνηση απο παρτη σου για οσα γραφονται τον τελευταιο καιρο για τον Γιωργη...
Το σημειωσα και στο "προβληματα"..Πως και ετσι?
Υ.Γ. Μαριανο, ακομα κ στις καλυτερες οικογενειες, στις πιο μεγάλες σχεσεις, πανω στη θολουρα-πικρια, λεγονται πολυ πιο βαρια πράγματα κ γινονται επιφανειακες κρισεις..Ειδικα οταν υπαρχει ενταση απο λαθος του ενος η και των 2..
Αυτο υπεθεσα χθες το βραδυ, γτ τπτ αλλο δεν κολλουσε, τοσο απ'οσα εγιναν στον αγωνα (λαθη τζαβ-το γεγονος οτι δεν τον εβγαλε εξω ο βλαντο), οσο και απ'την πορεια των 2 τους τελευταιους μηνες (αποδοση,αυτοθυσία, ανανέωση με σύμφωνη γνώμη βλαντο)..
Τι να κανω, προσπαθησα να το προσεγγισω με τη λογικη, και οχι να πεταω τη σκουφια μου λογω εμπαθειας λες και βρεθηκε επιτελους ο λογος π υποφερουμε και απο αυριο θα σαρωνουμε τις νικες και δε θα βλέπουμε λαθη κ γκελες..
Αλλα οπως ειπα χθες, μακαρι αυτη ναναι η αιτια ωστε να ατενιζουμε πολυ πιο αισιοδοξα το μέλλον..
Ποιος το μαμαει τα προσωπα (οπως καποιοι υπαινίσσονται απο δω κ απο κει, με παραδειγμα τζιολη πχ)..
Ο ΠΑΟΚ μας νοιαζει..
Απλα, ξέρω γω, μήπως οταν στεγνωσει το αιμα, μετα ζηταμε κι αλλο με αλλους?
Μετα απο τετοιο ρδελο που εγινε δημοσια, μπορεί ο χ λεοβατς, ο ψ βαρελα και ο ζ χαρισης να παιξουν με την ιδια συγκεντρωση κ παθος για εναν κοουτς που λεει αυτα δημοσια, κατι που δε γινεται ουτε στα ερασιτεχνικα?
Υ.Γ2. Πλακα εχει να μιλανε καποιοι για κουτοχορτο, το ιδιο που με μεγάλη ευκολια μασησανε (γτ ψοφανε για τετοια) οταν ακουσαν τα οσα περισπουδαστα και ψαγμενα ελεγε το παιδακι ο Κλαους μετα απο κλαρινο, για να φανει αρεστος στον κοσμο..
Και ακομα περιμενουν (σαν κατι γραφικα αγγελοσκυλα) να βγει να πει τι εννοουσε ο ποιητης..
Πω πω, λες κ ακουω εκπομπή του καμορα..