Τζαβελλας Λεοβατς Πελκας Κουλουρης Τζιολης εχουν ΚουτσολιακοOdi έγραψε:Ξέρει κανείς αν έχουν κοινό μάνατζερ Γλύκος,Τζαβέλας,Λέοβατς,Τζιόλης,Κάτσε,Χατζηισαίας και Σκόνδρας;
Κλαους και Χατζηισαιας ανηκουν στην Sports Action
O Kατσε εχει τον Καγιουλη
Τζαβελλας Λεοβατς Πελκας Κουλουρης Τζιολης εχουν ΚουτσολιακοOdi έγραψε:Ξέρει κανείς αν έχουν κοινό μάνατζερ Γλύκος,Τζαβέλας,Λέοβατς,Τζιόλης,Κάτσε,Χατζηισαίας και Σκόνδρας;
Προφανώς δεν είναι κατηχητικό αλλά μέχρι το μπουρδέλο (που έτσι όπως είναι ο ΠΑΟΚ τώρα, το μπουρδέλο είναι ευφημισμός) έχει κάποια απόσταση αλλά και βαθμίδες ανάμεσα.joshua έγραψε:Ναι οκ τα αποδυτηρια ολων των αλλων μεγαλων ομαδων του πλανητη ειναι κατηχητικο και τα δικα μας μπουρδελο...
Θα ελεγα πως και μεταξυ των προπονητων των μεγαλων ομαδων και των προπονητων του ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια υπαρχει καποια αποσταση αλλα και βαθμιδες αναμεσα αλλα θα με πουν προπονητοφαγο παλυ.Sick Bastard έγραψε:Προφανώς δεν είναι κατηχητικό αλλά μέχρι το μπουρδέλο (που έτσι όπως είναι ο ΠΑΟΚ τώρα, το μπουρδέλο είναι ευφημισμός) έχει κάποια απόσταση αλλά και βαθμίδες ανάμεσα.joshua έγραψε:Ναι οκ τα αποδυτηρια ολων των αλλων μεγαλων ομαδων του πλανητη ειναι κατηχητικο και τα δικα μας μπουρδελο...
ο μυρτσος λέει ότι παίρνει ο ιβιτς χαρτάκιrainmaker έγραψε:Ρε γιατί μιλάτε ύπουλα;;;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΑΚΙ;;;
Την ακούσατε τη συνέντευξη; ΕΓΩ είπε έκανα το λάθος. Δεν είπε μου επέβαλαν.
Κοίτα josh τα χω πει ίσαμε 10000 φορές κι μ έχουν πει, ότι δεν γουστάρω Ιβάν και ότι μου χρειάζεται Γούμενοςjoshua έγραψε:Θα ελεγα πως και μεταξυ των προπονητων των μεγαλων ομαδων και των προπονητων του ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια υπαρχει καποια αποσταση αλλα και βαθμιδες αναμεσα αλλα θα με πουν προπονητοφαγο παλυ.Sick Bastard έγραψε:Προφανώς δεν είναι κατηχητικό αλλά μέχρι το μπουρδέλο (που έτσι όπως είναι ο ΠΑΟΚ τώρα, το μπουρδέλο είναι ευφημισμός) έχει κάποια απόσταση αλλά και βαθμίδες ανάμεσα.joshua έγραψε:Ναι οκ τα αποδυτηρια ολων των αλλων μεγαλων ομαδων του πλανητη ειναι κατηχητικο και τα δικα μας μπουρδελο...
Αυτοί οι 3-4 παίκτες δεν είναι μόνοι τους, υπάρχει και ο περίγυρος τους μέσα στην ΠΑΕ.joshua έγραψε:Παντως καταλαβαινετε πως αν ισχυουν αυτα που γραφετε πολλοι, ο Ιβιτς εχει την πιο ευκολη δουλεια στον κοσμο αυτη τη στιγμη.Διωχνει αυριο 3-4 παικτες και ολα ως δια μαγειας θα λυθουν.Τι να πω,μακαρι βρε παιδια,μαζι σας...