Από τους 7 έπαιζε ο ένας. Γι'αυτό χάσαμε δηλαδή.Περικλής4_Μεγαλέκος έγραψε:Ο κάτσε ο τζιόλης ο γλύκος ο πέλκας ο σκόνδρας Ο κλάους και ο τζαβέλας.PAOK_Antarctica έγραψε:Ρε συ πιλότε, αυτό με τα παρεάκια ακούγεται χρόνια τώρα (ποτέ με ονόματα φυσικά. Υπάρχει μια λίστα παικτών που αποτελούν το "παρεάκι" και σε αυτήν μπαινοβγαίνουν παίκτες κατά το δοκούν, ανάλογα με τις διαθέσεις ανθρωποφαγίας του κόσμου). Όμως η ομάδα δεν έχει πια το ρόστερ που είχε πριν 2-3 χρόνια.
ΠΟΙΟΙ έχουν απομείνει πια από αυτό το "παρεάκι"; Ο Τζιόλης; Ο Κλάους που δεν έπαιζε; Ο Γλύκος που δεν έπαιζε; Ο Τζαβέλλας;
Δηλαδή σήμερα χάσαμε επειδή το αποφάσισε ο εξής ένας παίκτης του "παρεακίου", ο Τζαβέλλας, για κάποιον ανεξήγητο λόγο; Ο οποίος είναι από τους καλύτερους παίκτες μας και ανανέωσε;
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- PAOK_Antarctica
Re: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αν ειδες ειπα οτι υποπτος μου φανηκε ο Ιβιτς....Γιατι ουτε ο Ροντριγκες εδειξε τραυματιας...Ουτε φυσικα ο Πελκας,που παιζει να εκανε το καλυτερο του παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ....hasio_john έγραψε:Αδερφέ pyrgioths, ΚΑΝΕΙΣ μας δεν παίρνει καθαρή θέση, γιατί απλά τα έχουμε παίξει με αυτά που γίνονται.
Απλά λέμε, πως αυτά που είπε ο Ίβιτς δεν στέκουν απόλυτα με αυτά που είδαμε στο γήπεδο!
Είδες εσύ κάτι ύποπτο? Δεν το λέω ειρωνικά ή ότι άλλο, πραγματικά σε ρωτάω. Ίσως μου διέφυγε κάτι?
Ο Κανιας μου φανηκε υποπτος στην φαση που κανει το καραγκιοζιλικι....Επισης το 1ο γκολ ειναι υποπτο....Βασικα ειναι ολοι στατικοι στο 1ο γκολ...Ολοι....
Δε νομιζω να τρελαθηκε ο Ιβιτς....Δεν τα λες αυτα χωρις ενδειξεις....Θα χασει την δουλεια του λογικα....
Παιδες ο Ιβιτς λεει για πραγματα που βλεπει εδω και κανα μηνα οχι μονο για σημερα. Δεν ειναι χαζος στα καλα καθουμενα να πεταξει τετοια μπομπα.
-
BigBaby έγραψε:Ο Βλανταν εννοουσε τον Τζαβελλα...να εισαστε σιγουροι γι αυτο....και με τον Αναστασιαδη για τον ιδιο λογο μαλωσε....απλα ξεχναμε γρηγορα.... Ο Ιβιτς θα χαιρετησει και ως δια μαγειας βλεπω τον Τζιολη να επιστρεφει στην ομαδα για να εχει παρεα ο Τζαβελλας....
Ταιριαξε παντως με τον αλλο στοιχηματζη περσυ ο Τζαβελλας και στεναχωρηθηκε που εφυγε στην μεση της χρονιας (για τον Τουντορ μιλαω ναι....)
++++ Ε το νιαμου κοστίζει μάν μου και είναι πολλά πολλά τα λεφτά! Τζίολης-κάτσε-Κλάους-Τζαβ Βασικοί απ το επόμενο ματς και Επιστροφή Βρυζάρα!
- hasio_john
Πάντως μάγκες, δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά σήμερα ....
[youtube]i_hP4ZycbFU[/youtube]
- Aureliano Buendia
Ειλικρινά έχω λιγότερα νεύρα από αυτά που είχα εντός γηπέδου, όταν έγινε το 3-2.
Ειλικρινά το λέω, όχι εν είδει υπερβολής, πάνω στην πίκρα μου.
Διότι αν έμενε το 3-2 θα βγαίναμε οι γνωστοί 7-8 "οχτροί" του ΠΑΟΚ και θα μιλούσαμε για ανεπίτρεπτο ερασιτεχνισμό, για νοοτροπία βρεφικού επιπέδου και θα εισπράτταμε τις ίδιες βλακώδεις απαντήσεις περί μη στήριξης.
(Οι μισοί βέβαια που θα μιλούσαν για μη στήριξη θα είδαν το ματς από κάποιο βλαχό-καφενείο και όχι από το γήπεδο, κλείνει η παρένθεση.)
Αυτό που είδα σήμερα είναι από τις πιο ελεεινές εμπειρίες που έχω βιώσει παρακουλουθώντας ΠΑΟΚ και όπως όλοι ξέρουμε, οι πίκρες που έχουμε ζήσει είναι τρομακτικά υπέτερες από τις χαρές.
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το ότι κάθε χρόνο βελτιώνουμε την απόδοσή μας όσον αφορά το πόσο νωρίς θα γίνουμε τριμπούρδελο.
Ουδέν σχόλιον για τις δηλώσεις Βλάντο. Το μόνο βέβαιο είναι ότι είμαστε για πολλοστή φορά ένας κινούμενος περίγελως. Άντε να δούμε πώς θα σηκώσει κεφάλι η ομάδα.
Ειλικρινά το λέω, όχι εν είδει υπερβολής, πάνω στην πίκρα μου.
Διότι αν έμενε το 3-2 θα βγαίναμε οι γνωστοί 7-8 "οχτροί" του ΠΑΟΚ και θα μιλούσαμε για ανεπίτρεπτο ερασιτεχνισμό, για νοοτροπία βρεφικού επιπέδου και θα εισπράτταμε τις ίδιες βλακώδεις απαντήσεις περί μη στήριξης.
(Οι μισοί βέβαια που θα μιλούσαν για μη στήριξη θα είδαν το ματς από κάποιο βλαχό-καφενείο και όχι από το γήπεδο, κλείνει η παρένθεση.)
Αυτό που είδα σήμερα είναι από τις πιο ελεεινές εμπειρίες που έχω βιώσει παρακουλουθώντας ΠΑΟΚ και όπως όλοι ξέρουμε, οι πίκρες που έχουμε ζήσει είναι τρομακτικά υπέτερες από τις χαρές.
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το ότι κάθε χρόνο βελτιώνουμε την απόδοσή μας όσον αφορά το πόσο νωρίς θα γίνουμε τριμπούρδελο.
Ουδέν σχόλιον για τις δηλώσεις Βλάντο. Το μόνο βέβαιο είναι ότι είμαστε για πολλοστή φορά ένας κινούμενος περίγελως. Άντε να δούμε πώς θα σηκώσει κεφάλι η ομάδα.
Northend4 και γενικοι λοιποι συνοπαδοι δε προσπαθω να το παιξω ξυπνιος..και γω καποτε αποκλειεται εμεις ελεγα..
Τεσπα ο καθενας μπορει να βλεπει οπως θελει την ομαδα του και γενικοτερα το ποδοσφαιρο...
Εγω για το καλο σας το λεω για να μη χαλιεστε τοσο και να μη πεσετε απο τα συννεφα στο μελλον..
Επισης για να μη γινουμε και γραφικοι δε λεω οτι μαζευεται σε μια σκοτεινη αιθουσα η "κλικα" τριβει τα χερια της και στηνει...
Απλως καποιες στιγμες καποιοι δε θελουν οσο οι αλλοι....
Τεσπα
Τεσπα ο καθενας μπορει να βλεπει οπως θελει την ομαδα του και γενικοτερα το ποδοσφαιρο...
Εγω για το καλο σας το λεω για να μη χαλιεστε τοσο και να μη πεσετε απο τα συννεφα στο μελλον..
Επισης για να μη γινουμε και γραφικοι δε λεω οτι μαζευεται σε μια σκοτεινη αιθουσα η "κλικα" τριβει τα χερια της και στηνει...
Απλως καποιες στιγμες καποιοι δε θελουν οσο οι αλλοι....
Τεσπα
-
Στις προπονήσεις δεν ειμαστε ,αλλα αν πιστευεις οτι ενας παικτης ειναι προβληματικός ,δεν τον βάζεις να παιξει .Τελος.
- denyparxeisalio
hasio_john έγραψε:Πάντως μάγκες, δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά σήμερα ....

- hasio_john
Δεν έχεις άδικο σε αυτό φίλε! Τέτοιες ΜΠΟΜΠΕΣ δεν τις πετάς έτσι εύκολα!pyrgioths έγραψε:hasio_john έγραψε: ....
Δε νομιζω να τρελαθηκε ο Ιβιτς....Δεν τα λες αυτα χωρις ενδειξεις....Θα χασει την δουλεια του λογικα....
Και μάλιστα από τον τζέντλεμαν Ίβιτς που όλοι ξέρουμε το ήθος του και την ΑΓΑΠΗ του (κ@υλα) για τον δικέφαλο!
Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί πολύ άσχημα. Νιώθω λες και μου έχουν φέρει ένα ξένο παιδί και μου λένε ότι είναι δικό μου.
- ramolimendo
Δεν ξερω τι γίνεται, αλλα βλέποντας με προσοχή τις φάσεις σε ΟΛΕΣ ο Τζαβελας λες και το κανει επίτηδες. Δείτε μεχρι και πριν το πέναλτυ ενώ ειναι μπροστά απο τον παίκτη του και τον καλύπτει με μια μαγική κίνηση βρισκεται πίσω του και τον χανει.
Δεν ξερω αν λεγονται δημόσια αυτά αλλά αν έχει δίκιο ειναι μεγάλο το θέμα !!
Πολύ τυχαίο θα είναι δυο προπονητές να φεύγουν εξ αιτίας ενός παίκτη που τον κατηγορούνε για μεθοδεύσεις .
Τζιόλης πάλι πισω?
Δεν ξερω αν λεγονται δημόσια αυτά αλλά αν έχει δίκιο ειναι μεγάλο το θέμα !!
Πολύ τυχαίο θα είναι δυο προπονητές να φεύγουν εξ αιτίας ενός παίκτη που τον κατηγορούνε για μεθοδεύσεις .
Τζιόλης πάλι πισω?
-
'οχι έπαιζαν 3ης και βασικά ο αρχηγός σου και καμάρι σου είχε ίωση 2 μέρες και πιο πρίν ο τζαβέλας. Ο κάτσε ψάχνει ομάδα και ο τζιόλης δεν βρίσκει με πάνω απο 50 δανεικό στον πλατανιά. ξέρεις η γλωσσοφαγιά στα αποδητήρια και ΜΑΛΑΚΑ άκουσα θα φέρουν παίκτη στη θέση σου, πχ αριστερό μπάκ και βγάλε και κάνα δημοσιεύμα πως ξενερώνει ανχώνεται ο ΠΑΙΚΤΗΣ ? Δεν χρειάζεται να στηθούν πολλοί! 2-3 να βάλουν λόγια ΤΕΛΕΙΩΣΕ το παραμύθιPAOK_Antarctica έγραψε:Από τους 7 έπαιζε ο ένας. Γι'αυτό χάσαμε δηλαδή.Περικλής4_Μεγαλέκος έγραψε:Ο κάτσε ο τζιόλης ο γλύκος ο πέλκας ο σκόνδρας Ο κλάους και ο τζαβέλας.PAOK_Antarctica έγραψε:Ρε συ πιλότε, αυτό με τα παρεάκια ακούγεται χρόνια τώρα (ποτέ με ονόματα φυσικά. Υπάρχει μια λίστα παικτών που αποτελούν το "παρεάκι" και σε αυτήν μπαινοβγαίνουν παίκτες κατά το δοκούν, ανάλογα με τις διαθέσεις ανθρωποφαγίας του κόσμου). Όμως η ομάδα δεν έχει πια το ρόστερ που είχε πριν 2-3 χρόνια.
ΠΟΙΟΙ έχουν απομείνει πια από αυτό το "παρεάκι"; Ο Τζιόλης; Ο Κλάους που δεν έπαιζε; Ο Γλύκος που δεν έπαιζε; Ο Τζαβέλλας;
Δηλαδή σήμερα χάσαμε επειδή το αποφάσισε ο εξής ένας παίκτης του "παρεακίου", ο Τζαβέλλας, για κάποιον ανεξήγητο λόγο; Ο οποίος είναι από τους καλύτερους παίκτες μας και ανανέωσε;
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
4 γκολ στην Τούμπα τελευταία φορά φάγαμε την πρώτη χρονιά του Σάντος στην τελευταία αγωνιστική εκείνης της περιόδου από την Α.Ε.Κ αν θυμάμαι καλά.
Α ρε Π.Α.Ο.Κ σε κάνει καζούρα κι ο Ατρομητάκος μέσα στο ναό.
Όσο για αυτά που είπε ο Ίβιτς δεν ξέρω αν είναι αλήθεια.Αυτά είναι δουλειά της διοίκησης να ψάξουν να τα βρουν.Το γεγονός ότι οι δηλώσεις αυτές έρχονται μετά την περιθωριοποίηση του Κλάους μπορεί να λέει και κάτι.Βαρέθηκα πάντως κάθε χρόνο να τα ρίχνω στους προπονητές.
Α ρε Π.Α.Ο.Κ σε κάνει καζούρα κι ο Ατρομητάκος μέσα στο ναό.
Όσο για αυτά που είπε ο Ίβιτς δεν ξέρω αν είναι αλήθεια.Αυτά είναι δουλειά της διοίκησης να ψάξουν να τα βρουν.Το γεγονός ότι οι δηλώσεις αυτές έρχονται μετά την περιθωριοποίηση του Κλάους μπορεί να λέει και κάτι.Βαρέθηκα πάντως κάθε χρόνο να τα ρίχνω στους προπονητές.
- PaokPatraG4
Κανενας Ελληνας στην ομαδα εκτος του Μαλεζα για συναισθηματικους και μονο λογους....το παιχνιδι κατα την δικη μου παντα αποψη ηταν στησιμο στον Ιβιτς κατ'αρχην....Ο Κλαους ειναι σιγουρα τραυματιας;;;;Ο Παναης σιγουρα τραυματιστηκε;;;;Ρε παιδια τα ιδια εγιναν και μετα το 1-2 με γαυρο στο τηγανι....τοτε ηταν ο Αγγελος τωρα ο Βλανταν....Για μενα παιχτες Τζαβελλας και Κλαους δεν επρεπε να υπαρχουν στην ομαδα και βριστε με πειτε οτι θελετε....Επιμενω αυτα γινονται με την ανοχη του προεδρου και μεγαλομετοχου....πειτε με οπως θελετε οτι βλεπω φαντασματα κτλ κτλ αλλα δεν παει αλλο αυτη η κατασταση....
Άκου τί είπε στην αρχή ο Ιβιτς και θα σου λυθεί η απορία.panpangr77 έγραψε:Στις προπονήσεις δεν ειμαστε ,αλλα αν πιστευεις οτι ενας παικτης ειναι προβληματικός ,δεν τον βάζεις να παιξει .Τελος.
Όχι μετά που τον ρωτά ο τζαντζαρας...
SM-G935F