Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από joshua »

Αντε παντως ο ενας προφανως ειναι ο Τζαβελας,ποιον αλλον μπορει να εννοει με ευθυνη μαλιστα στα γκολ.Ολοι σχεδον οι αλλοι ειναι ξενοι και αγαπημενα του παιδια.Μηπως απλα αλλος ενα καταρρεει υπο το βαρος της θεσης? Περιμενουμε με αγωνια.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Σόρρυ ρε μενζ, αλλά σήμερα δεν έπαιζε ο Κλάους. Και δηλαδή παίρνει χαρτάκι για να βάζει Τζαβέλα και Γλύκο που είναι από τους καλύτερους μας παίκτες φέτος; Και αν είναι αυτοί, γιατί να θέλουν να διώξουν τον Ίβιτς αφού παίζουν;

Και άντε και παίρνει χαρτάκι, από ποιον το παίρνει; Δηλαδή είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο και να μην το έμαθε ο Ιβάν; Και αν το ξέρει ο Ιβάν, ποιό το νόημα του ραντεβού μαζί του;

Το ότι φάγαμε επίτηδες 4 γκολ είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, σόρρυ κιόλας.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Odi έγραψε:Ονόματα Βλάνταν.Ονόματα.
Στον Ιβαν θα τα πει πρωτα, οχι στην συνεντευξη τυπου.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

pilotos έγραψε:kastraki, όλα τα στραβά ξεκίνησαν από την ώρα που μπήκε ο Ιβάν για τις άδειες μέσα, τί άλλο να πούμε ρε αδερφέ, τα είπαμε όλα......................

Ας μην υπερβάλουμε, σε λίγο θα αρχίσουμε να γράφουμε ότι φταίει κι ο Τράμπ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Καλα τωρα σοβαρα για τον φετινο γλυκο λετε για χαρτακι;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

john4serres έγραψε:
Odi έγραψε:Ονόματα Βλάνταν.Ονόματα.
Στον Ιβαν θα τα πει πρωτα, οχι στην συνεντευξη τυπου.
Να τα πει κάπου.Να κάνει κάτι.Να δούμε κάτι να αλλάζει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σορυ αλλα θα συμφωνησω με τον antarctica.
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
nasos66 έγραψε:Στο πρωτο επρεπε να ειχε τελειωση το παιχνιδι Κωστα.Αν προσεξεις ο Πελκας εχει χαλασει σχεδόν ότι ειχε σχεση με αυτόν στο παιχνιδι.Για ποιο λογο βαζει Πελκα και όχι Μπισεσβαρ,η Σαχωβ.Ο Μυστα Κωστα είναι εξτρεμ?Ο Τιαμ είναι αριστερο εξτρεμ,και δεν τον εχει για αλαγη του Γκαρη.Γιατι?Εγω τον εφερα στην ομαδα?Εχει κανει λαθη ο Ιβιτς.Οπως πχ εχει στηριξη τον Κλαους ποιο πολύ απ ότι επρεπε, ξαφνικα εξω και μεσα ο Κουλουρης.Ειμαι υπερ της στήριξης στον Ιβιτς,αλλα όχι στους παιχτες.Και γραφω μια αναλυση με τα δικα μου ματια,χωρις να είμαι προπονητης.
Τι να κανει που δεν εχει αλλο κοφτη?Τι να κανει που του τραυματιστηκαν(?) 3 παικτες και εκανε αναγκαστικες αλλαγες?Τι μπορει να κανει οταν μενει με 10 παικτες και εχει κανει ολες τις αλλαγες.Για την νοοτροπια της ομαδας του στο 2ο ημιχρονο να του ασκησω κριτικη.Τακτικα ομως δεν μπορω να τον κακολογισω,λαμβανοντας υπ οψιν ολα τα παραπανω
Κωστα στο γραφω ποιο πανω.Στηριξη στον Ιβιτς.Στηριξη στον Ιβιτς.Για παιχτες λεω,και εχω γραψει σε πολλα ποστ ότι δεν κανουν για τον ΠΑΟΚ.Τωρα σα προπονητης (πλακα κανω,ειμαι ασχετος)εγω δεν θα εβαζα Πελκα καθολου,και στη θεση του Γκαρη θα εβαζα Τιαμ.Βασικα πιστευω ότι υπαρχη θεμα νοοτροποιας.Δηλ καποιοι παιχτες είναι επαγγελματιες,οπως πχ Ματος,Τζαλμα,και καποιοι είναι ανωριμοι,οπως πχ ο Πελκας.
Άβαταρ μέλους
simba

Re:ladan Ivic

Δημοσίευση από simba »

Αυτο λεμε, τζος και ανταρκτικα..Απλα ο,τι ναναι!

Δν ξερω τι έπαθε σήμερα ο Βλαντο, αλλα η εικονα του ματς και τα γκολ που μπηκαν (αλλα κ η πορεια του παικτη επι τοσους μήνες που είναι κορυφαιος), δε συναδουν με οσα εμμεσως πλην σαφώς λεει..

Αλλα οκ, αν φταιει αυτος, ας τον διωξουμε μωρε τον μπουστη, να παρουμε τους τιτλους που τοσο μας στερησε (α φυσικα και το γλυκο βεβαιως βεβαιως..), να μεινουμε με τους χαλκεντερους κανιας,σαχοφ,σαμπο,ολσεν κλπ κλπ

Υ.Γ.
Τον πούλησε η άμυνα. Αν έκανε λάθος είναι ότι δεν έκανε εξόδους, αλλά αυτό είναι γνωστό εδώ και χρόνια.
Παρόλα αυτά, Ο ολσεν παίζει CHL, και εμείς θα μείνουμε με τον γλυκό που θα μείνει πάλι κάνα 3μηνο έξω

Ιβιτς, βλέπεις ότι με τον Τζαβελα μέσα, στην ήττα είσαι συνέχεια... Συνέχισε έτσι......
ΚΛΑΙΩ
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Sorry Vladan αλλά δεν άφησα εγώ ανεξήγητα εκτός ομάδας τον πιο σταθερό παίκτη της ομάδας από αρχή της χρονιάς για να παίξει η αρχηγάρα Β'.
Τα ίδια και σε προηγούμενα ματς για να παίζει η αρχηγάρα Γ'.
Για να βγει έξω η αρχηγάρα Α' δε, έπρεπε να γκρεμιστούν φούρνοι κ φούρνοι.

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, να μη βλέπεις το προφανές καλύτερο αμυντικό δίδυμο ή να δέχεσαι να πάρεις χαρτάκι.

Το καλοκαίρι σε στηρίξαμε γτ ενώ έχοντας ΜΗΔΕΝΙΚΗ εμπειρία έδειξες διατεθιμένος να σπάσεις επιτέλους κάποια αυγά. Ή το κάνεις ή γίνεσαι ένας ακόμα από τους άλλους
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

PAOK_Antarctica έγραψε:Σόρρυ ρε μενζ, αλλά σήμερα δεν έπαιζε ο Κλάους. Και δηλαδή παίρνει χαρτάκι για να βάζει Τζαβέλα και Γλύκο που είναι από τους καλύτερους μας παίκτες φέτος; Και αν είναι αυτοί, γιατί να θέλουν να διώξουν τον Ίβιτς αφού παίζουν;

Και άντε και παίρνει χαρτάκι, από ποιον το παίρνει; Δηλαδή είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο και να μην το έμαθε ο Ιβάν; Και αν το ξέρει ο Ιβάν, ποιό το νόημα του ραντεβού μαζί του;

Το ότι φάγαμε επίτηδες 4 γκολ είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, σόρρυ κιόλας.
συμφωνώ με τη λογική, απλά θυμίζω κάτι ''λευκές απεργίες'' επί Σάντος, στα Γιάννενα το κύπελλο και στο ΟΑΚΑ με την κούλα. 4 και 4, οχτώ είχαμε αρπάξει.
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

Κρίμα για όλα αυτά φέτος. Ο Παοκτσής έχει τόσα χρόνια να δει καλή ομάδα και αποτελέσματα.
Φταίει όμως και όλη η Σούπερ Λιγκ που είναι βρώμικη και όλες οι προσπάθειες μένουν άνισες.
Εγώ τον πιστεύω πολύ τον Ίβιτς. Πολύ έξυπνος και ξέρει το ποδόσφαιρο.
Τώρα αν εννοεί πραγματικά αυτά που είπε, μάλλον μιλάει για Τζαβέλλα και Πέλκα.
Κρίμα πραγματικά για όλα τα ΠΑΟΚια και ειδικά του εξωτερικού που τρέχουμε να βρούμε ένα λινκ ή ραδιοφωνο να παίζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsapgeo την Δευ 28 Νοέμ 2016, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Oσο το σκεφτομαι παντως στο μονο που καταληγω περιμενωντας την μεγαλη ανατροπη ειναι πως ως αλλος Τουντορ με τις γνωστες δηλωσεις λατρειας προς τον γαυρο,τελειωσες σημερα βαζωντας ως αλλος Κανιας αυτογκολ με μια συνεντευξη που δεν μαζευεται ευκολα και πολυ φοβαμαι πως δεν δικαιολογειται.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

και τι ο ιβιτς ετσι τα πε ρε σεις? δηλαδη ολα ειναι πριμα και αυτος ειπε ας τα κανω ολα μπουρδελο?
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Δεν γίνεται όμως όλοι όσοι πέρασαν απο τον πάγκο να ειναι τρελοί και να βλέπουν φαντάσματα.
Δεν γίνεται να βλέπεις τέτοια αντί επαγγελματική συμπεριφορά και να μην βγαίνεις απο τα ρούχα σου.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”