Θα έσπαγα το ράδιο με αυτόν τον αρδ σήμερα (δεν κατάλαβα ποιος ήταν)rainmaker έγραψε:Καλά οι αρδ είναι ειλικρινά ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
Τους λέει πράγματα π λέει όλος ο κόσμος χρόνια τώρα (ασχετα αν έχει κι ο ίδιος ευθύνες σήμερα) και του απαντάει ΘΥΜΩΜΕΝΑ ο άλλος "μα τι μας λέτε ήρθε ο κόσμος μετά απο μεγάλη νίκη χαρούμενος σήμερα κι εσείς λέτε αυτα"!!!!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΖΩΟ
Vladan Ivic
- denyparxeisalio
Re: Vladan Ivic
- john4serres
Εδώ που έφτασε το πράμα , ή θα πεί ΟΝΟΜΑΤΑ ή θα γίνουμε ντιπ μπάχαλο.Sick Bastard έγραψε:Συγνώμη τι ακριβώς περιμένετε, να πει ποιοι παίχτες είναι;
Αυτά δεν γίνονται. Ναι, ούτε καν στον ΠΑΟΚ.
επρεπε να τους ξεμπροστιασεις φτανουν πια τα παιχνιδια ο κοσμος μπουχτισε και θα σας παρει ολους ο διαολος εκει μεσα...
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
- Sick Bastard
Μα δεν θα τα πει σε μας πρώτα.Mapogo έγραψε:Εδώ που έφτασε το πράμα , ή θα πεί ΟΝΟΜΑΤΑ ή θα γίνουμε ντιπ μπάχαλο.Sick Bastard έγραψε:Συγνώμη τι ακριβώς περιμένετε, να πει ποιοι παίχτες είναι;
Αυτό εννοώ.
Πρώτα θα τα πει εκεί που πρέπει και μετά (αν) θα τα μάθουμε εμείς.
- Kostas_Peraia4
Τι να κανει που δεν εχει αλλο κοφτη?Τι να κανει που του τραυματιστηκαν(?) 3 παικτες και εκανε αναγκαστικες αλλαγες?Τι μπορει να κανει οταν μενει με 10 παικτες και εχει κανει ολες τις αλλαγες.Για την νοοτροπια της ομαδας του στο 2ο ημιχρονο να του ασκησω κριτικη.Τακτικα ομως δεν μπορω να τον κακολογισω,λαμβανοντας υπ οψιν ολα τα παραπανωnasos66 έγραψε:Στο πρωτο επρεπε να ειχε τελειωση το παιχνιδι Κωστα.Αν προσεξεις ο Πελκας εχει χαλασει σχεδόν ότι ειχε σχεση με αυτόν στο παιχνιδι.Για ποιο λογο βαζει Πελκα και όχι Μπισεσβαρ,η Σαχωβ.Ο Μυστα Κωστα είναι εξτρεμ?Ο Τιαμ είναι αριστερο εξτρεμ,και δεν τον εχει για αλαγη του Γκαρη.Γιατι?Εγω τον εφερα στην ομαδα?Εχει κανει λαθη ο Ιβιτς.Οπως πχ εχει στηριξη τον Κλαους ποιο πολύ απ ότι επρεπε, ξαφνικα εξω και μεσα ο Κουλουρης.Ειμαι υπερ της στήριξης στον Ιβιτς,αλλα όχι στους παιχτες.Και γραφω μια αναλυση με τα δικα μου ματια,χωρις να είμαι προπονητης.
rainmaker έγραψε:Ρε γιατί μιλάτε ύπουλα;;;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΑΚΙ;;;
Την ακούσατε τη συνέντευξη; ΕΓΩ είπε έκανα το λάθος. Δεν είπε μου επέβαλαν.
τον έσωσε ο Τζαντζαράς και μπράβο του...-
ΜΙΛΑΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΥΠΟΥΛΑ πράγματα στα ΓΚΟΛ!!!
Δηλαδή μιλά για ΣΤΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ, πόσο πιο ξεκάθαρα να το πει;
στο 24' 20''
[youtube]OOaGp7jYHro[/youtube]
Νταξ, αλλά δεν καταλαβα ποιος δινει το χαρτακι. Ο Γ.Σ. ???
Συνεπως , διωχνουμε Κλαους, Τζαβελλα, Γλυκο και Πελκα κι ειμαστε οκ?
Συνεπως , διωχνουμε Κλαους, Τζαβελλα, Γλυκο και Πελκα κι ειμαστε οκ?
Δυστυχώς το έργο το έχουμε ξαναδεί!!!!Josey Wales έγραψε:Ο μόνος που δεν πρέπει να φύγει είναι ο Ίβιτς, για όλους τους άλλους μπορεί να το συζητήσουμε, αλλά όχι ο προπονητής.

Ετσι συμφωνούμε.Sick Bastard έγραψε:Μα δεν θα τα πει σε μας πρώτα.Mapogo έγραψε:Εδώ που έφτασε το πράμα , ή θα πεί ΟΝΟΜΑΤΑ ή θα γίνουμε ντιπ μπάχαλο.Sick Bastard έγραψε:Συγνώμη τι ακριβώς περιμένετε, να πει ποιοι παίχτες είναι;
Αυτό εννοώ.
Πρώτα θα τα πει εκεί που πρέπει και μετά (αν) θα τα μάθουμε εμείς.
Να τα πει εκεί που πρέπει, να γίνει ότι πρέπει κ να σταματήσουν τα νεφελώματα , τα μισόλογα κ τα ντεμέκ.
kastraki, όλα τα στραβά ξεκίνησαν από την ώρα που μπήκε ο Ιβάν για τις άδειες μέσα, τί άλλο να πούμε ρε αδερφέ, τα είπαμε όλα......................
-
-
Μάλλον στο τόπικ του προέδρου ταιριάζει το μήνυμά σου.thanos-xanthi έγραψε:διωξε μπαλαρινες και παιδακια..
φερε προσωπικοτητα..