Vladan Ivic
- Josey Wales
Re: Vladan Ivic
Ο μόνος που δεν πρέπει να φύγει είναι ο Ίβιτς, για όλους τους άλλους μπορεί να το συζητήσουμε, αλλά όχι ο προπονητής.
Α ρε 'Ιβιτς!!!!!!!!!!!Πρόεδρος έπρεπε να ήσουν όχι προπονητής στον ΠΑΟΚ...Να κόβεις κώλους και να τους δίνεις όλους στεγνά!!!!Την νοοτροπία την ξέρεις,να απαιτείς και να τα χώνεις και να θερίζεις...δώστους όλους στεγνά και αν φύγεις θα είσαι ο πρώτος που φωνάζω τόσο καιρό για δημοσιουπαλληλίκη που έχει τα αρχίδια να παραιτηθεί και θα σε έχω πολύ ψηλά στην εκτίμηση μου,όχι σαν προπονητή αλλα σαν παντελονάτο...
Καλά οι αρδ είναι ειλικρινά ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
Τους λέει πράγματα π λέει όλος ο κόσμος χρόνια τώρα (ασχετα αν έχει κι ο ίδιος ευθύνες σήμερα) και του απαντάει ΘΥΜΩΜΕΝΑ ο άλλος "μα τι μας λέτε ήρθε ο κόσμος μετά απο μεγάλη νίκη χαρούμενος σήμερα κι εσείς λέτε αυτα"!!!!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΖΩΟ
Τους λέει πράγματα π λέει όλος ο κόσμος χρόνια τώρα (ασχετα αν έχει κι ο ίδιος ευθύνες σήμερα) και του απαντάει ΘΥΜΩΜΕΝΑ ο άλλος "μα τι μας λέτε ήρθε ο κόσμος μετά απο μεγάλη νίκη χαρούμενος σήμερα κι εσείς λέτε αυτα"!!!!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΖΩΟ
- Sick Bastard
Κι εγω θελω να μαθω το ιδιο πραγμα!PAOK_Antarctica έγραψε:2 ερωτήσεις
Ποιοί είναι οι "γνωστοί" και το χαρτάκι ποιός το δίνει;
Ρωτάω σοβαρά, όχι ειρωνικά.
Για πες μας πιλοτ κι εμας να μαθουμε...
Μου φτανει που τα ξερεις εσυ ολα (μεταγραφες,χαρτακια,γλυκοι,τζαβελες) και με το παραπάνω μαλιστα..
Καμορακο
Καμορακο

Για εμένα σήμερα ο Ίβιτς είπε το πραγματικό πρόβλημα της ομάδας... Δεν μπορούσε να κατονομάσει είναι ΛΟΓΙΚΟ!!!
Πραγματικά τώρα όποιος τον άκουσε ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!
Πάντως πρέπει να τον παραδεχτώ που τόλμησε να πει Η ΕΓΩ... Η ΑΥΤΟΙ....
Πραγματικά τώρα όποιος τον άκουσε ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!
Πάντως πρέπει να τον παραδεχτώ που τόλμησε να πει Η ΕΓΩ... Η ΑΥΤΟΙ....
τι ποιοι;;;kastrakis έγραψε:Κι εγω θελω να μαθω το ιδιο πραγμα!PAOK_Antarctica έγραψε:2 ερωτήσεις
Ποιοί είναι οι "γνωστοί" και το χαρτάκι ποιός το δίνει;
Ρωτάω σοβαρά, όχι ειρωνικά.
Για πες μας πιλοτ κι εμας να μαθουμε...
όλα τα χρόνια Σαββίδη ποιοι είναι ΜΟΝΙΜΑ στον αφρό; ποιοι δεν επηρεάστηκαν από οποιαδήποτε αλλαγή;
Εδώ ο άλλος αρχηγός δήθεν είπε αν ήμουν Σαββίδης θα μας έδιωχνα όλους και θα έβγαινε νε μιλούσε...Τελικά βγήκε και μιλούσεμ ε τον σαίνη, πώς τον λένε...
Θεωρώ ότι πλέον ή θα μείνει Μίχελ Ιβιτς και θα πάρουν δρόμο μερικοί, ή θα έχουμε πάλι μια από τα ίδια... ελπίζω να μην κάνει πίσω ο Σέρβος και να κόψει κεφάλια.-
Καλή υπομονή με όποιον ασχολείται πλέον με το κ@λ@χανείο που κατήντησαν τα αποδυτήρια
- Sick Bastard
Συγνώμη τι ακριβώς περιμένετε, να πει ποιοι παίχτες είναι;
Αυτά δεν γίνονται. Ναι, ούτε καν στον ΠΑΟΚ.
Αυτά δεν γίνονται. Ναι, ούτε καν στον ΠΑΟΚ.
- thanos-xanthi
- thanos-xanthi
Παιδια μιλαμε σοβαρα? Δεν εχει γυρισμο το σημερινο,η αυριο στην προπονηση συγκεκριμενοι παικτες μενουν εκτος η φευγει,δεν εχει μα σου μου του.
Ρε γιατί μιλάτε ύπουλα;;;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΑΚΙ;;;
Την ακούσατε τη συνέντευξη; ΕΓΩ είπε έκανα το λάθος. Δεν είπε μου επέβαλαν.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΑΚΙ;;;
Την ακούσατε τη συνέντευξη; ΕΓΩ είπε έκανα το λάθος. Δεν είπε μου επέβαλαν.