ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- efthimis_paok
Re: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Κάτι από Άγγελο με Τζαβελα θυμίζει
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λυσσαξε τους ρε Ιβαν στο προστιμο να κουδουνισει ο κωλος τους. Να μαθουν να σεβονται τα λεφτα που παιρνουν και την ομαδα και τον λαο που ηρθαν.
Γαμω το φελεκι μου αυτο δεν υποφερεται πια.
Υγ με την ιδια δημοσιουπαλλιστικη νοοτροπια φερονται σαν πριμαντονες ο κατσε και ο σαμπο και μας τους στελνουν πακετακι πισω...
Γαμω το φελεκι μου αυτο δεν υποφερεται πια.

Υγ με την ιδια δημοσιουπαλλιστικη νοοτροπια φερονται σαν πριμαντονες ο κατσε και ο σαμπο και μας τους στελνουν πακετακι πισω...
Η ομάδα 'ήταν κουρασμένη;!!! Πάλι δικαιολογίες ψάχνουμε; Το πρόγραμμα το γνώριζαν από το καλοκαίρι. Τι σόι προετοιμασία έγινε αν όντως ήταν κουρασμένοι, μήπως δηλαδή πρέπει να μείνουμε εκτός Ευρώπης τον Μάιο, για να είναι ξεκούραστοι οι φλώροι; Είχαν διαφορά 4 ημερών από τον ένα αγώνα στον άλλο. Φάγαμε 4 σε ένα ημίχρονο μέσα στην Τούμπα από την ομάδα κάποιου Κορακάκη, όχι από την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ ή την Μπάγερν!panpangr77 έγραψε:Η ομάδα ήταν κουρασμένη ,τις βγηκαν και οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές ,τρεις στραβοκλωτσιες η μπάλα μέσα αλλα κάνε μας την χάρη ρε Κάνιας ,απαραδεκτη ενέργεια ,τι ειναι αυτο που κάνεις αγόρι μου ,κρέμασες την ομάδα . Ενέργεια που κάνεις μονο στην αλάνα . Ο μόνος φταίχτης αυτός για μένα . Το πρωτάθλημα τέλος με αυτη την εικόνα της ομάδας ,αν κέρδιζε σημερα ναι ειχα ελπιδες αλλα η ομάδα ειναι ασοβαρη. Μακάρι να νικήσει την Λιμπερετς και έχουμε κάτι να ασχοληθούμε .
- paoki_TRELO
Η Άμυνα μας είναι το μεγάλο πρόβλημα..Η Νο1 Αιτία του κακού..
Πηγαίνει η μπάλα προς την περιοχή μας & κάνεις τον Σταυρό σου..
Ο Βαρέλα είναι απών_παρών..Με τα μάτια μαρκάρει..
Ήθελα να ήξερα..Ο Ιβιτς δεν τα βλέπει αυτα΄τα συνεχόμενα λάθη απο την αρχή της ποδοσφαιρικής σαιζόν..
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ..
Πηγαίνει η μπάλα προς την περιοχή μας & κάνεις τον Σταυρό σου..
Ο Βαρέλα είναι απών_παρών..Με τα μάτια μαρκάρει..
Ήθελα να ήξερα..Ο Ιβιτς δεν τα βλέπει αυτα΄τα συνεχόμενα λάθη απο την αρχή της ποδοσφαιρικής σαιζόν..
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ..
- PaokPatraG4
Δεν ειμαι αγγελοσκυλο αλλα ο mvp ανανεωσε;;;; ο ρουμανος και ο mvp μετα τον γαυρο εκαναν τα αποδυτηρια και την ομαδα ρδελομπου....απλα δεν αξιζει να ασχολεισαι με τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ.....καλυτερα μπασκετ,βολλευ,χαντμπολ και γενικα με τμηματα του ερασιτεχνη.....εκαναν τον ΠΑΟΚ μας παοκ και ειναι να κλαις....και θα πω και κατι τελευταιο προσωπικο δικο μου....την νικη στην φλωρεντια δεν την πανηγυρισα γιατι περιμενα την σημερινη ημερα να δω εαν οντως αλλαξε κατι αλλα τιποτα....κριμα μονο κριμα....
- hasio_john
'Η' θα μείνω εγώ ή θα φύγουν κάποιοι παίκτες έχω ραντεβού με τον πρόεδρο..'' Είπε μόλις ο Ίβιτς!
Προβλέπονται τρελές εξελίξεις.
Ήδη αρκετοί οπαδοί είναι στην Τούμπα απ' έξω και βράζουν!
Χαμός από το τίποτα...
Χαμός από το τίποτα...

-
Εδω ολοκληρη Γιουβεντους εφαγε τρια απο την Τζενοα .Βλέπεις όμως να δικαιολογώ κάποιον .Ξανα διάβασε σε παρακαλώ. Αντίθετα φίλε ,εγώ τα ρίχνω στον Κανιας ,ακούω τον Ιβιτς ,εγω αν ήμουν ιδιοκτητης θα τον εδιωχνα σήμερα με αυτά που λέει .Για μένα ο Σερβος πουλάει τρέλα ,όταν για τον Κάνιας λέει οτι εινα ατυχη στιγμή και τα ρίχνει σε αυτούς που μεινανε και παιζανε με δέκα.Γερασίμου έγραψε:Η ομάδα 'ήταν κουρασμένη;!!! Πάλι δικαιολογίες ψάχνουμε; Το πρόγραμμα το γνώριζαν από το καλοκαίρι. Τι σόι προετοιμασία έγινε αν όντως ήταν κουρασμένοι, μήπως δηλαδή πρέπει να μείνουμε εκτός Ευρώπης τον Μάιο, για να είναι ξεκούραστοι οι φλώροι; Είχαν διαφορά 4 ημερών από τον ένα αγώνα στον άλλο. Φάγαμε 4 σε ένα ημίχρονο μέσα στην Τούμπα από την ομάδα κάποιου Κορακάκη, όχι από την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ ή την Μπάγερν!panpangr77 έγραψε:Η ομάδα ήταν κουρασμένη ,τις βγηκαν και οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές ,τρεις στραβοκλωτσιες η μπάλα μέσα αλλα κάνε μας την χάρη ρε Κάνιας ,απαραδεκτη ενέργεια ,τι ειναι αυτο που κάνεις αγόρι μου ,κρέμασες την ομάδα . Ενέργεια που κάνεις μονο στην αλάνα . Ο μόνος φταίχτης αυτός για μένα . Το πρωτάθλημα τέλος με αυτη την εικόνα της ομάδας ,αν κέρδιζε σημερα ναι ειχα ελπιδες αλλα η ομάδα ειναι ασοβαρη. Μακάρι να νικήσει την Λιμπερετς και έχουμε κάτι να ασχοληθούμε .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Δευ 28 Νοέμ 2016, 22:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λίγο στο τέλος τον πρόλαβα τον Ίβιτς. Ευθέως μίλησε για "ύποπτους" παίκτες. Με απλά λόγια, μίλησε για παίκτες που επίτηδες "υστέρησαν" στα γκόλ που φάγαμε.
Φωτογραφίζει αμυντικό ο Ιβιτς και αφήνει να εννοηθεί ότι υπήρχε δολος. Δύσκολο βράδυ θα έχουμε
- paoki_TRELO
hasio_john έγραψε:'Η' θα μείνω εγώ ή θα φύγουν κάποιοι παίκτες έχω ραντεβού με τον πρόεδρο..'' Είπε μόλις ο Ίβιτς!
Χαμός από το τίποτα...
Δεν έχει άδικο.Απόλυτο δίκιο του δίνω..
- desperando
- Επικοινωνία:
σε ποιους τα χωνει ο ιβιτς?
γιατι σημερα οι 2 απο τους 3 κανιας-τζαβελλας εχουν παρει την φανελα σπιτο τους
γιατι σημερα οι 2 απο τους 3 κανιας-τζαβελλας εχουν παρει την φανελα σπιτο τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 28 Νοέμ 2016, 22:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- aspromaura ioannina
Ωπα ρε σεις.
Την Πεμπτη τους ειχατε βγαλει ομαδαρα. Τι εγινε σημερα;εγιναν ξαφνικα παλτα και κακομαθημενοι;
Στο α΄ημιχρονο η ομαδα παρουσιασε τον καλυτερο φετινο εαυτο της. Δαγκωσε τον αντιπαλο, δημιουργησε πολλες και ομορφες ευκαιριες.
Απο κει και υστερα λιγο η γκαντεμια (τραυματισμος Γκαρυ) ακομη περισσοτερο η απειρια του Ιβιτς και η απουσια ηγετων εφερε την 4αρα απο το ατρομητακι.
Ξεκολλατε λιγακι να πουμε!Οπως δεν εγινε ξαφνικα ρεαλ μαδριτης την Πεμπτη ετσι και σημερα δεν εγινε αρης θεσσαλονικης.Μην απαξιωνεται τους παντες και τα παντα.
Αυτη η ομαδα εχει πολλα πλεονεκτηματα αλλα εξισου πολλα μεινοκτηματα. Αυτο που με προβληματιζει εμενα στα εξωαγωνιστικα θεματα ειναι η νοοτροπια του οπαδου που λεγεται ΠΑΟΚτσης. Και το λεω αυτο γιατι ξεχναει πολυ πολυ ευκολα. Οπως ξεχασε την Πεμπτη, οτι οι ιδιοι παιχτες ειχαν χασει απο πανιωνιο και ειχαν αποτυχει να κερδισουν την βεροια και την ξανθη.
υ.γ. Μηπως αναθεωρησατε ορισμενοι σχετικα με την δηλωση του Γλυκου, οτι ο στοχος μας ειναι τα play off;μηπως τελικα ηταν οντως ρεαλιστης και αυτο ειναι κατι που δεν σας αρεσει;
Την Πεμπτη τους ειχατε βγαλει ομαδαρα. Τι εγινε σημερα;εγιναν ξαφνικα παλτα και κακομαθημενοι;
Στο α΄ημιχρονο η ομαδα παρουσιασε τον καλυτερο φετινο εαυτο της. Δαγκωσε τον αντιπαλο, δημιουργησε πολλες και ομορφες ευκαιριες.
Απο κει και υστερα λιγο η γκαντεμια (τραυματισμος Γκαρυ) ακομη περισσοτερο η απειρια του Ιβιτς και η απουσια ηγετων εφερε την 4αρα απο το ατρομητακι.
Ξεκολλατε λιγακι να πουμε!Οπως δεν εγινε ξαφνικα ρεαλ μαδριτης την Πεμπτη ετσι και σημερα δεν εγινε αρης θεσσαλονικης.Μην απαξιωνεται τους παντες και τα παντα.
Αυτη η ομαδα εχει πολλα πλεονεκτηματα αλλα εξισου πολλα μεινοκτηματα. Αυτο που με προβληματιζει εμενα στα εξωαγωνιστικα θεματα ειναι η νοοτροπια του οπαδου που λεγεται ΠΑΟΚτσης. Και το λεω αυτο γιατι ξεχναει πολυ πολυ ευκολα. Οπως ξεχασε την Πεμπτη, οτι οι ιδιοι παιχτες ειχαν χασει απο πανιωνιο και ειχαν αποτυχει να κερδισουν την βεροια και την ξανθη.
υ.γ. Μηπως αναθεωρησατε ορισμενοι σχετικα με την δηλωση του Γλυκου, οτι ο στοχος μας ειναι τα play off;μηπως τελικα ηταν οντως ρεαλιστης και αυτο ειναι κατι που δεν σας αρεσει;
μπουρδέλο η ομάδα, αυτό που είπε ο Ίβιτς είναι πολύ σοβαρό
Όταν λέγαμε πριν μήνες ότι επιβάλλουν κάποιοι στον ιβιτς με άνωθεν εντολή ποιοι θα παίζουν κάποιοι μου την έπεσαν.. Τώρα είναι αργά για δάκρυα.. Ο ΠΑΟΚ που εμφανίστηκε στην Ιταλία ήταν ότι πιο ΠΑΟΚ έχω δει μετά το προπέρσινο διπλό στο τηγάνι.. έξω η κλίκα των αποδυτηρίων από τον ΠΑΟΚ..