Λέει ότι θα το έχει εδώback in black έγραψε:Link πάιζει;
http://firstrowgr.eu/watch/489593/1/wat ... thens.html
αλλά είναι νωρίς ακόμα.
Λέει ότι θα το έχει εδώback in black έγραψε:Link πάιζει;
Αυτο καλο ειναι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχουμε αγώνα σε 2 ώρες και ακόμη δεν συμπληρώσαμε ούτε 3 σελίδες στο τόπικ.
Εχεις πρόβλημα....φτάνει πια με τα φαντασματα που βλέπεται...joshua έγραψε:Bye bye love, bye bye biseswar...
και θα στο εξηγήσω οτι έχεις πρόβλημα...ο σακχωφ πρέπει να ξεκουραστεί για να παίξει στον βάζελο...το παιχνίδι θέλει τρεξίματα αρχικά...οπότε πέλκας!joshua έγραψε:Bye bye love, bye bye biseswar...
ο μπισεσβαρ έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά...παιχνίδια που θέλουν τρεξίματα δεν ξεκινάει τόσο απλά. Δεν είναι εκτός πλάνων...πάρε παραδειγμα απο την αμυνα, το τι διαχείρηση γίνεται και θα καταλάβεις πολλά. ΚΑνεις δεν είναι εκτός πλάνων...αυτοί που είναι προπονούνται μονοι τους.joshua έγραψε:Ποια φαντασματα ρε παλικαρι? Εσυ βλεπεις την συγκρεκιμενη στιγμη να βρισκεται στα πρωτα πλανα του προπονητη? Χεστηκα για τον Μπισεσβαρ,τον καημο μου για τον επιτελικο τραγουδαω.
Μπρκιτς, Τιάμ, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Σάχοφ, Κίτσιουgpap έγραψε:Καησπέρα και από εμένα και καλή νίκη.
Μήπως γνωρίζουμε τους αναπληρωματικούς; (την 11κάδα την είδα παραπάνω).
Αλλαγές Σακόφ αντί Πέλκα (νωρίς),BlackBlockAttack έγραψε:
Μπρκιτς, Τιάμ, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Σάχοφ, Κίτσιου
Δηλαδη θα εβαζες 2 επιθετικα χαφ;;joshua έγραψε:Ασε μας ρε φιλε,την μια παιζουμε με δυνατο αντιπαλο,την αλλη δεν εχει αντοχες,την παραλλη πρεπει να ξεκουραστει ο Σαχοφ.ΕΛΕΟΣ με τον ατρομητο στην τουμπα παιζω και εχω 2 αμυντικα χαφ στην εντεκαδα.Πες μου οτι ειναι χοντρος,πες μου οτι κωλοβαραει στην αμυνα και εκνευριζει τον Ιβιτς αλλα οχι να το δικαιολογεις τακτικα,αν ειναι δυνατον.