Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Σιγά να μην μας ξέχασε...
Απλά ξεκίνησε η 40ήμερη νηστεία για τα Χριστούγεννα και ίσως ο πνευματικός του δεν τον αφήνει να...
κολάζεται...
Απλά ξεκίνησε η 40ήμερη νηστεία για τα Χριστούγεννα και ίσως ο πνευματικός του δεν τον αφήνει να...
κολάζεται...
- ΑποστόληςΑ
Ηρθε,περασε καλα και εφυγε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Γεια σας λεβέντες! Αυτός ο Αλέξιος ήρθε στην Ελλάδα και μας ξέχασε;
Απλά γυρνωντας στο νησι μελαγχολησε,γιατι "βλεπει" τι χανει εκει που βρισκεται.
Για να μην πω οτι,
αφου δοκιμασε το "νεκταρ" του παπά,καταλαβε οτι ολα τα άλλα ποτα ειναι απλώς.....αλκοολουχα.
Καλημερα και καλη εβδομαδα.
ΥΓ Το νεκταρ συνοδευοταν απο μεζεκλικια εξαιρετικης ποιοτητας και εμπνευσης.
Το κυριως γευμα δε,αγριογουρουνο(θηρευμενο απο τον παπά) στην γαστρα,
μια εξαιρετικη σπεσιαλιτέ με κοτοπουλο(του παπά),
μανιταρια του βουνου(μαζεμενα απο τον παπά) και μελιτζανες.
Και για να μην του χαλασω το χατηρι ήπιαμε και ενα Ανθεμις Σαμου του 1997.
Κασαραμενε5,δεν μπορεις να φανταστεις,τι εχασες.
- ΑποστόληςΑ
-
john4serres
Η χειρότερη εβδομάδα μου ever... Μια ζωή ακόμα και μικρός που ήμουν όταν πλησίαζαν μεγάλες γιορτές πάντα κάτι γινόταν... Έτσι μ έμεινε από μικρός και δεν γουστάρω καθόλου τις γιορτές... Βέβαια τώρα Χριστούγεννα λόγω και του μικρού είπα ότι θα το αλλάξω αυτό... Τι να αλλάξω; Σήμερα πακέτο εγώ και η γυναίκα πήραμε τον ΜΜΜΜΜΠΟΥΛΟΟΟΟ χωρίς καμία προειδοποίηση... Η εταιρεία τεράστια, οι θέσεις μας ήταν παραπάνω από καλές και τα οικονομικά μας πετούσαν κυριολεκτικά για τέτοια εποχή... Την θέση μου την παίρνει ο ανιψιός του Διευθυντή και της γυναίκας μου η κόρη τους που μόλις τελείωσε και την πρακτική της... Οκ εγώ το καταλαβαίνω και για εμένα είναι λογικό αλλά βρε λακαμά και εγώ οικογένεια έχω δεν μπορείς να ενημερώσεις νωρίτερα να κάνουμε τα κουμάντα μας;;; Θα σωθούμε με την αποζημίωση και τα δώρα ε; Οκ και μετά;;; Έρχονται δύσκολες μέρες και πιο πολύ όταν σκέφτεσαι ότι έχεις ένα μωρό να μεγαλώσεις είναι άστα να πάνε...
Υ.Γ. ΠΑΟΚ κανόνισε σήμερα γιατί δεν θα αντέξω άσχημο αποτέλεσμα και από εσένα....... Το νου σας!!!
Υ.Γ. ΠΑΟΚ κανόνισε σήμερα γιατί δεν θα αντέξω άσχημο αποτέλεσμα και από εσένα....... Το νου σας!!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Υγεία και δύναμη σε όλους μας και νίκη απόψε στην Π.Α.Ο.Κ.άρα μας!!!!
Υ.Γ. @HOOL4IGAN, σου εύχομαι extra δύναμη αδερφέ και καλοτυχία, ώστε να επιστρέψετε γρήγορα μαζί με την γυναίκα σου ενεργά στο αναφαίρετο σας συνταγματικό δικαίωμα της εργασίας, για να χαίρεστε άνετα ξανά και να σας χαίρεται το μωρό σας!!!!
Υγεία και δύναμη σε όλους μας και νίκη απόψε στην Π.Α.Ο.Κ.άρα μας!!!!
Υ.Γ. @HOOL4IGAN, σου εύχομαι extra δύναμη αδερφέ και καλοτυχία, ώστε να επιστρέψετε γρήγορα μαζί με την γυναίκα σου ενεργά στο αναφαίρετο σας συνταγματικό δικαίωμα της εργασίας, για να χαίρεστε άνετα ξανά και να σας χαίρεται το μωρό σας!!!!
- ΑποστόληςΑ
Καλή δύναμη αδελφέ σ' εσένα, τη γυναίκα σου, αλλά και στο μικρό σας αγγελούδι!
HOOL4IGAN
ΠΑΟΚ είσαι!
από προσωπική μου εμπειρία και σε κακοτυχίες σαν τη δική σου μου έτυχε να ακολουθήσουν τα καλύτερα
σου εύχομαι ολόψυχα να βρείτε σύντομα ακόμα καλύτερη δουλειά και με καλύτερες αποδοχές
ΠΑΟΚ είσαι!
από προσωπική μου εμπειρία και σε κακοτυχίες σαν τη δική σου μου έτυχε να ακολουθήσουν τα καλύτερα
σου εύχομαι ολόψυχα να βρείτε σύντομα ακόμα καλύτερη δουλειά και με καλύτερες αποδοχές