Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
- ramolimendo
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Αλαφούζος σε παίκτες: Μην ανησυχείτε, θα πληρωθείτε
Αυτό ακριβώςKOSTAS54 έγραψε:Όταν ο στόχος είναι η απαξίωση οποιουδήποτε και γενικά του οργανισμού ΠΑΟΚ, συμβαίνουν αυτά.
Διαβάζω ότι στον παο δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με Ιμπάρμπο και Εμποκού και θυμάμαι έναν φίλο εδώ που είχε φάει, ας το πούμε κόλλημα και έλεγε και ξανάλεγε πόσο εμείς δεν κάνουμε τέτοιες καλές κινήσεις, ότι είναι παικταράδες ότι δεν κάνουμε καλές μεταγραφές και ότι ότι ότι...
Και θυμάμαι να θάβουν κάποιον Κρέσπο, το παλτό, ποιος τον ξέρει κλπ
Ακόμα μία φορά αποδεικνύονται πράματα στο σωστό χρόνο.
Όλα στο γήπεδο που λένε πολλοί, πολύ σωστά..
Η τάση να απαξιώνει κανείς το δικό του έναντι των άλλων είναι σύνηθες φαινόμενο, έχει να κάνει με πολλά πεδία της ζωής μας, όχι μόνο τα αθλητικά και καλά είναι να το έχουμε υπόψη μας, έχει ψυχολογικές προεκτάσεις όταν καταντάει συστηματική προσέγγιση της πραγματικότητας. Όχι δεν είμαι ψυχολόγος αλλά λέω και γω την άποψή μου.
Να αγαπάμε τον εαυτό μας, να αγαπάμε την ομάδα μας, είναι υγεία (αυτό δε σημαίνει να λέμε όχι στις μεταγραφές, είναι άλλο θέμα αυτό, προς αποφυγή παρεξηγήσεων), είναι το φυσιολογικό..
Και θυμάμαι να θάβουν κάποιον Κρέσπο, το παλτό, ποιος τον ξέρει κλπ
Ακόμα μία φορά αποδεικνύονται πράματα στο σωστό χρόνο.
Όλα στο γήπεδο που λένε πολλοί, πολύ σωστά..
Η τάση να απαξιώνει κανείς το δικό του έναντι των άλλων είναι σύνηθες φαινόμενο, έχει να κάνει με πολλά πεδία της ζωής μας, όχι μόνο τα αθλητικά και καλά είναι να το έχουμε υπόψη μας, έχει ψυχολογικές προεκτάσεις όταν καταντάει συστηματική προσέγγιση της πραγματικότητας. Όχι δεν είμαι ψυχολόγος αλλά λέω και γω την άποψή μου.
Να αγαπάμε τον εαυτό μας, να αγαπάμε την ομάδα μας, είναι υγεία (αυτό δε σημαίνει να λέμε όχι στις μεταγραφές, είναι άλλο θέμα αυτό, προς αποφυγή παρεξηγήσεων), είναι το φυσιολογικό..
Τον ιμπαρμπο καθόλου δεν τον εχω δει αλλα εγω θα τον ήθελα δε μας οχι δανεικό
- painkiller4
Ρε μιλάμε για κωμωδία στο τηγάνι 2 μέτρα καλύπτει ο άλλος και δίνουν οφσάιντ.
Ισοπαλία ο Ολυμπιακός; Ευκαιρία να χάσουμε η να φέρουμε ισοπαλία και εμείς! [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES] ελπίζω πως οχι
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Παιχτες (και οπαδοι) του ΠΑΟΚ σηκωθειτε απο καναπεδες, κρεβατια, ντιβανια, πορτ-μπεμπε γιατι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ.
Παιξτε με το μαχαιρι στα δοντια γαμω την πουτ@να μου, γυρναει το πραγμα. Ειναι πολυ νωρις ακομα. Αντε!
Παιξτε με το μαχαιρι στα δοντια γαμω την πουτ@να μου, γυρναει το πραγμα. Ειναι πολυ νωρις ακομα. Αντε!
Ο χειροτερος ολυμπιακός είμαστε καλλιτεροι μόνο το - 3 και το ματς μεταξυ μας να πάρεις που έπρεπε να κερδίσουμε δεν θα υπήρχε διαφοράnothu έγραψε:Ισοπαλια ο γκει. Πως γκενεν ατο
Για να μην ειμαστε αδικοι παιδια.painkiller4 έγραψε:Ρε μιλάμε για κωμωδία στο τηγάνι 2 μέτρα καλύπτει ο άλλος και δίνουν οφσάιντ.
Επειδη ειδα το ματς περα απο αυτη την φαση που ναι ειναι σημαντικη, η διαιτησια ηταν πολυ καλη.
Βεβαια θα μου πειτε κοβει μια κρισιμη φαση. Το θεμα ειναι οτι σε 90 λεπτα κανεις ενα λαθος ε δεν μπορω να σε πω και στημενο.
- hasio_john
Άντεξα και είδα το ματς.... πραγματικά ΜΟΝΟ θλίψη προκαλεί το γεγονός ότι ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ γκέι που έχω δει ποτέ στην ζωή μου, θα πάρει και φέτος τα πάντα! Εμείς με τέτοια ομάδα που έχουμε, θα μπορούσαμε άνετα να χτυπάγαμε ένα κύπελο/πρωτάθλημα!
αναμένω αριθμό εισητηριων...
θα δωσουν κανα 12.000

θα δωσουν κανα 12.000

- navigator11
Ελάτε, παίδες. Ας είμαστε χαλαροί. Έπεσε τεχνηέντως λίγη στάχτη στα μάτια! Χωρίς βέβαια να έχω δει τον αγώνα το λέω. Απλά είναι σύνηθες να έχουν οι πο@τ@ναςγιοι κάτι ... αναπάντεχες απώλειες για να το ρίχνουν μετά στην εμετικη προπαγάνδα του τύπου "Ορίστε, να! Η ταπεινή Βλαχοπούλου πώς δηλαδή πήρε την ισοπαλία; Α; Φτιαχτε ομάδα ..."
Μη χαλάμε τώρα τα σκώτια μας! Οι παίχτες και οι προπονητές κοκ είναι επαγγελματίες, πλερώνονται καλά και έγκαιρα και οφείλουν να κάνουν ο,τι καλύτερο μπορούν. Άλλο καπέλο αυτοί ...
Μη χαλάμε τώρα τα σκώτια μας! Οι παίχτες και οι προπονητές κοκ είναι επαγγελματίες, πλερώνονται καλά και έγκαιρα και οφείλουν να κάνουν ο,τι καλύτερο μπορούν. Άλλο καπέλο αυτοί ...
- hasio_john
Δε νομίζω αδερφέ, στο τέλος έχασε ο Φορτούνης ένα απίστευτο γκολ που πέρασε δίπλα από το δοκάρι!
Όταν κάνεις τέτοια σχέδια που λες, δεν κάθεσαι στο τέλος να τα χαλάσεις.
Απλά είναι ΆΧΡΗΣΤΟΙ φέτος!!!!!!!!!!!!
Όταν κάνεις τέτοια σχέδια που λες, δεν κάθεσαι στο τέλος να τα χαλάσεις.
Απλά είναι ΆΧΡΗΣΤΟΙ φέτος!!!!!!!!!!!!