Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
Θεωρώ ότι και οι δύο περιπτώσεις είναι εφικτές,αν και οι δύο παίζουν σε θέση που δεν έχουμε τη μεγαλύτερη ανάγκη.
Για ρίξτε κανένα όνομα εφικτού φορ που είναι και η θέση που καιγόμαστε.
Για ρίξτε κανένα όνομα εφικτού φορ που είναι και η θέση που καιγόμαστε.
Είχα γραψει ότι με την συνέντευξη που έδωσε "φωναζε" εδώ είμαι και θέλω να γυρίσω.MANIAKOS έγραψε:Παιζει ο βιερι;
Είναι παραγκωνισμενος και αποτι φαίνεται θέλουν να τον ξεφορτωθούν,έχασε και τη θέση του στην Εθνική,γενικά είναι πεσμένος φέτος.
Αυτή η αλλαγή θέσης τόσα χρόνια με προβληματίζει, δε θέλουμε δεξί μπακ που είναι αυτή τη στιγμή ο Βιεϊρίνια,όπως έγραψε όμως και ο Αποστόλης θεωρώ και εγώ ότι μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις.
- john4serres
Ο Βιειρινια ειναι τραυματιας ειναι αλλα παιζει κιολας, περιεργο πραγμα.
4 συμμετοχες βασικος και μια ως αλλαγη.
Οι λυκοι τα πανε χαλια φετος, ειναι ευκαιρια για να ερθει.
Σε 2 μηνες κλεινει τα 31.
4 συμμετοχες βασικος και μια ως αλλαγη.
Οι λυκοι τα πανε χαλια φετος, ειναι ευκαιρια για να ερθει.
Σε 2 μηνες κλεινει τα 31.
obanebane έγραψε:Είχα γραψει ότι με την συνέντευξη που έδωσε "φωναζε" εδώ είμαι και θέλω να γυρίσω.MANIAKOS έγραψε:Παιζει ο βιερι;
Είναι παραγκωνισμενος και αποτι φαίνεται θέλουν να τον ξεφορτωθούν,έχασε και τη θέση του στην Εθνική,γενικά είναι πεσμένος φέτος.
Αυτή η αλλαγή θέσης τόσα χρόνια με προβληματίζει, δε θέλουμε δεξί μπακ που είναι αυτή τη στιγμή ο Βιεϊρίνια,όπως έγραψε όμως και ο Αποστόλης θεωρώ και εγώ ότι μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις.
Σίγουρα δε θα ναι ο ίδιος αλλα λογικα το παραπανω θα το δινει
- ΑποστόληςΑ
"Δίχτυα" στην Πορτογαλία
ΠΑΟΚ24 - 26-11-2016, 22:26 Ελενη Μπουντου
Σκάουτερ του ΠΑΟΚ παρακολούθησε την χθεσινή (25/11) αναμέτρηση της Σετούμπαλ με την Ρίο Άβε...
Ένα ακόμη ταξίδι για τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην Πορτογαλία για να παρακολουθήσουν παιχνίδι της Πριμέιρα Λίγκα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου.
Αυτήν την φορά, οι "ασπρόμαυροι" είδαν από κοντά την αναμέτρηση της Σετούμπαλ με την Ρίο Άβε (0-1) που διεξήχθη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι απεσταλμένοι του Δικεφάλου... εντοπίζονται στην ιβηρική χερσόνησο, "σκανάροντας" εκεί την αγορά.
Εκτός από τον ΠΑΟΚ, στις εξέδρες βρέθηκαν μεταξύ άλλων και σκάουτερ των Μπενφίκα, Μπράγκα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Μπορντό, Νις, Αϊντχόφεν και Τζένοα.
ΠΑΟΚ24 - 26-11-2016, 22:26 Ελενη Μπουντου
Σκάουτερ του ΠΑΟΚ παρακολούθησε την χθεσινή (25/11) αναμέτρηση της Σετούμπαλ με την Ρίο Άβε...
Ένα ακόμη ταξίδι για τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην Πορτογαλία για να παρακολουθήσουν παιχνίδι της Πριμέιρα Λίγκα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου.
Αυτήν την φορά, οι "ασπρόμαυροι" είδαν από κοντά την αναμέτρηση της Σετούμπαλ με την Ρίο Άβε (0-1) που διεξήχθη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι απεσταλμένοι του Δικεφάλου... εντοπίζονται στην ιβηρική χερσόνησο, "σκανάροντας" εκεί την αγορά.
Εκτός από τον ΠΑΟΚ, στις εξέδρες βρέθηκαν μεταξύ άλλων και σκάουτερ των Μπενφίκα, Μπράγκα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Μπορντό, Νις, Αϊντχόφεν και Τζένοα.
Συμφωνω με bane. Μου εδωσε την αισθηση οτι θελει να επιστρεψει. Στην ιδια συνεντευξη δηλωσε για την αλλαγη θεσης οτι δυσκολευτηκε, αλλα προσαρμοστηκε.
Ειπε επισης οτι του αρεσει να παιζει μπροστα στα εξτρεμ, αρα ισως σε μας να νιωσει και απελευθερομενος.
Με την εμπειρια του, την τακτικη του παιδεια και την αγαπη του κοσμου, θεωρω δεδομενο οτι ειναι μεταγραφη απο το πανω ραφι τοσο σε ποιοτητα , οσο και σε εντυπωσεις .
Θα χρειαστουν ομως πολλα χρηματα για να γινει. Ειναι ομως προσωπικοτητα και παιχτης νικητης. Σε θεση που δεν "καιγομαστε" , αξιζει να τα δωσουμε τωρα ? Εγω θα τα εδινα με χιλια
υγ. Ημουν σε εκεινο το ματς που διεκοπη στην καισαριανη και ηταν το τελευταιο του. Θυμαμαι πως μας χαιρεταγε, σαν να μην ηθελε ή σαν να ηταν αβεβαιος
Ειπε επισης οτι του αρεσει να παιζει μπροστα στα εξτρεμ, αρα ισως σε μας να νιωσει και απελευθερομενος.
Με την εμπειρια του, την τακτικη του παιδεια και την αγαπη του κοσμου, θεωρω δεδομενο οτι ειναι μεταγραφη απο το πανω ραφι τοσο σε ποιοτητα , οσο και σε εντυπωσεις .
Θα χρειαστουν ομως πολλα χρηματα για να γινει. Ειναι ομως προσωπικοτητα και παιχτης νικητης. Σε θεση που δεν "καιγομαστε" , αξιζει να τα δωσουμε τωρα ? Εγω θα τα εδινα με χιλια
υγ. Ημουν σε εκεινο το ματς που διεκοπη στην καισαριανη και ηταν το τελευταιο του. Θυμαμαι πως μας χαιρεταγε, σαν να μην ηθελε ή σαν να ηταν αβεβαιος
- Chuck Norris
Alhassan Wakaso , αδερφός αυτού του βαζελου
Αμυντικό χαφ ,24 χρόνων
Λήγει το συμβόλαιο του
Και παίζει στην Ριο αβε που παρακολούθησε σκάουτερ το παιχνίδι
http://www.transfermarkt.co.uk/alhassan ... ler/168536
Αμυντικό χαφ ,24 χρόνων
Λήγει το συμβόλαιο του
Και παίζει στην Ριο αβε που παρακολούθησε σκάουτερ το παιχνίδι
http://www.transfermarkt.co.uk/alhassan ... ler/168536
Μακάρι για Βιεϊρίνια φυσικα ειναι καλη στιγμή
Κ αυτος ο γουακασο καλος καλος φαινεται
Για φορ εχει κανεις λίστες αυτών που λήγουν το 17;
Κ αυτος ο γουακασο καλος καλος φαινεται
Για φορ εχει κανεις λίστες αυτών που λήγουν το 17;
φορακλα
8-10αρο
βιερινια
επιστροφη κατσε
κ κλεισαμε για χειμωνα
8-10αρο
βιερινια
επιστροφη κατσε
κ κλεισαμε για χειμωνα

Πολλοι ειναι για χειμώνα παλι μπέρδεμα θα γινει καλυτερα το πολυ δυο αλλα υψηλό ράφι
Ο ένας που όλοι ξέρουμε σε ποια θέση, πρέπει να είναι κανόνι βαρεθήκαμε τα ημιμετρα. Έχεις δίκιο το πολύ δύο αλλά να κάνουν όντως για δύο.MANIAKOS έγραψε:Πολλοι ειναι για χειμώνα παλι μπέρδεμα θα γινει καλυτερα το πολυ δυο αλλα υψηλό ράφι
- Καπετάνιος
Δεν ειναι λιγο δυσκολο να βρουμε φορακλα το χειμωνα ρε παιδια?
Βαρυ κανονι θελουμε τωρα. Οι αλλοι ας ερθουν κ το καλοκαίρι. Αν κ πιστευω οτι οι μεταγραφές θα εξαρτηθουν κ απο τους στόχους.