23. Željko Brkić
- Aureliano Buendia
Re: 23. Željko Brkić
Λογικό να είναι κρύος και λίγο εκτός κλίματος.
ΟΚ, στο πρώτο γκολ δεν φταίει προφανώς, αλλά δεν θεωρώ κιόλας πως το σουτ ήταν κάποια άπιαστη φωτοβολίδα.
Η ασυνεννοησία όντως αναμενόμενη όπως είπε και ο deseprando, αλλά μου έφερε ένα εγκεφαλικούλι.
Και στο πρώτο τους δοκάρι, παρότι είναι καλό σουτ, έχω μία υποψία πως δεν είχε καλή τοποθέτηση.
Ήταν βέβαια, όπως επίσης ειπώθηκε, ένα ματς ροντέο, δύσκολο για τους κίπερς.
ΟΚ, στο πρώτο γκολ δεν φταίει προφανώς, αλλά δεν θεωρώ κιόλας πως το σουτ ήταν κάποια άπιαστη φωτοβολίδα.
Η ασυνεννοησία όντως αναμενόμενη όπως είπε και ο deseprando, αλλά μου έφερε ένα εγκεφαλικούλι.
Και στο πρώτο τους δοκάρι, παρότι είναι καλό σουτ, έχω μία υποψία πως δεν είχε καλή τοποθέτηση.
Ήταν βέβαια, όπως επίσης ειπώθηκε, ένα ματς ροντέο, δύσκολο για τους κίπερς.
Σε μια δυσκολη βραδια για την αμυνα, με τον πανικο να κανει την εμφανιση του σε αρκετα σημεια του παιχνιδιου,εμενα μου αρεσε αυτη η επιβλιτικη του παρουσια και το μεγεθος του που εδινε ενα αισθημα υπεροχης στον χωρο δρασης του.Ειχε και κακες στιγμες, αλλα με μηδενικο ρυθμο παιχνιδιων,οταν βουτας στα βαθια ηταν αναμενομενο εως κι λιγο αδικο.
Επειδή διάβασα κάποια σχόλια είτε εδώ είτε στον προχθεσινό αγώνα θα ήθελα να κάνω δύο σχόλια για τον παιχταρά μας ...
Για ματς που δεχτήκαμε τόση πίεση σε βρεγμένο γήπεδο και με την απραξία που έχει εμένα με άφησε περισσότερο από ικανοποιημένο ... Υπάρχουν πάρα πολλές στιγμές που αντέδρασε καίρια και γρήγορα και μας έσωσε από σίγουρα γκολ ...
στα γκολ δεν έχει ευθύνη καμία ... στο πρώτο σκάει η μπάλα αρκετά μπροστά του και πάει εκεί που δεν πιάνετε από κανένα ...
είχε 2-3 αστάθειες σε μπλοκαρίσματα με μπλονζόν αλλά ακίνδυνα αφού δεν είχε κοντά αντίπαλο...
Το χέρι μου στην φωτιά βάζω ότι με Γλύκο θα είχαμε άλλο αποτέλεσμα ...
το σημαντικότερο που μου άρεσε σε σχέση με τον Γλύκο είναι ότι έχει σίγουρα πιο έντονη προσωπικότητα ...
μακάρι να συνεχίσει έτσι και να πάρει και περισσότερες συμμετοχές ... ας συνεχίσει αυτός στο Europa ...
Για ματς που δεχτήκαμε τόση πίεση σε βρεγμένο γήπεδο και με την απραξία που έχει εμένα με άφησε περισσότερο από ικανοποιημένο ... Υπάρχουν πάρα πολλές στιγμές που αντέδρασε καίρια και γρήγορα και μας έσωσε από σίγουρα γκολ ...
στα γκολ δεν έχει ευθύνη καμία ... στο πρώτο σκάει η μπάλα αρκετά μπροστά του και πάει εκεί που δεν πιάνετε από κανένα ...
είχε 2-3 αστάθειες σε μπλοκαρίσματα με μπλονζόν αλλά ακίνδυνα αφού δεν είχε κοντά αντίπαλο...
το σημαντικότερο που μου άρεσε σε σχέση με τον Γλύκο είναι ότι έχει σίγουρα πιο έντονη προσωπικότητα ...
μακάρι να συνεχίσει έτσι και να πάρει και περισσότερες συμμετοχές ... ας συνεχίσει αυτός στο Europa ...
- desperando
- Επικοινωνία:
- thanos-xanthi
Σε πιο γκολ φταίει; έτσι θα λέγατε για τον γλυκό...
Τον πούλησε η άμυνα. Αν έκανε λάθος είναι ότι δεν έκανε εξόδους, αλλά αυτό είναι γνωστό εδώ και χρόνια.
Παρόλα αυτά, Ο ολσεν παίζει CHL, και εμείς θα μείνουμε με τον γλυκό που θα μείνει πάλι κάνα 3μηνο έξω
SM-G935F
Τον πούλησε η άμυνα. Αν έκανε λάθος είναι ότι δεν έκανε εξόδους, αλλά αυτό είναι γνωστό εδώ και χρόνια.
Παρόλα αυτά, Ο ολσεν παίζει CHL, και εμείς θα μείνουμε με τον γλυκό που θα μείνει πάλι κάνα 3μηνο έξω
SM-G935F
Δεν έχει σοβαρή ευθύνη στα γκολ, το φταιξιμο είναι καθαρά των αμυντικών, αλλά το να σου βαζουν 4 γκολ στην Τουμπα σε ένα ημιχρονο πάει πολυ.
Επιβεβαιώθηκες, ειδικά για την προσωπικότητα.tad έγραψε:Επειδή διάβασα κάποια σχόλια είτε εδώ είτε στον προχθεσινό αγώνα θα ήθελα να κάνω δύο σχόλια για τον παιχταρά μας ...
- Sick Bastard
Σήμερα μ έδειχνε ότι βαριόταν ή ότι δεν ήθελε να παίξει επειδή δεν τον ξεκίνησε στο παιχνίδι λέω εγώ τώρα... Δεν είναι απαραίτητο να φταίει σε κάποιο γκολ για να κρίνεις την αγωνιστική του συμπεριφορά... Απλά σήμερα από εμένα
Υ.Γ. Πως να τον κρίνω εγώ όμως όταν τον έχω δει σε ελάχιστα παιχνίδια;
Υ.Γ.1 Όλο το καλοκαίρι δεν ψάχναμε το ΝΟ1 στο τέρμα;;;

Υ.Γ. Πως να τον κρίνω εγώ όμως όταν τον έχω δει σε ελάχιστα παιχνίδια;
Υ.Γ.1 Όλο το καλοκαίρι δεν ψάχναμε το ΝΟ1 στο τέρμα;;;