7. Mame Baba Thiam
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 7. Mame Baba Thiam
Άλλη μια αποτυχημένη μεταγραφή της τελευταίας στιγμής.
Αλλά επειδή ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ και δεν τα εμπεδωνεις γρήγορα,και του χρόνου βαζω στοίχημα ότι θα γίνει μεταγραφή Μετά της 30 Αυγούστου
Αλλά επειδή ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ και δεν τα εμπεδωνεις γρήγορα,και του χρόνου βαζω στοίχημα ότι θα γίνει μεταγραφή Μετά της 30 Αυγούστου
Eπειδη ακουω και περι πιθανοτητας Τιαμ βασικου αυριο...ΠΑΛΙ να τον βαλει σε ματς που μπορει να μην κανουμε επιθεση? Τι να το κανω.
Ελπιζω να μη παιξει. Το θεμα ειναι να τον δουμε σε ενα ματς στην τουμπα με μικρη ας πουμε ομαδα που θα παιζει κλειστα, να δουμε τι μπορει να προσφέρει εκει σαν σεντερ φορ (και σε σχεση με τους αλλους). Η τουλαχιστον σε ενα νορμαλ ματς ως βασικος φορ.
Ελπιζω να μη παιξει. Το θεμα ειναι να τον δουμε σε ενα ματς στην τουμπα με μικρη ας πουμε ομαδα που θα παιζει κλειστα, να δουμε τι μπορει να προσφέρει εκει σαν σεντερ φορ (και σε σχεση με τους αλλους). Η τουλαχιστον σε ενα νορμαλ ματς ως βασικος φορ.
Με αντιπαλο μικρη ομαδα δεν θα υπαρχει ελευθερος χωρος και δεν θα ακουμπάει μπαλα,γι αυτό σ αυτό το ματς θα κανει χατ τρικ.Θα την ακουμπησει 3 φορες
Πριν 2 ώρες άκουσα ότι ίσως προτιμηθούνε Μπρίκιτς κ Τιάμ λόγω παραστάσεων από Ιταλία.
- ΑποστόληςΑ
Κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμαστεί και σε δύσκολο αγώνα. Αν όχι από την αρχή, ας μπει αλλαγή.
Μακαρι να παιξει καλα. Παντως εγω θα εβαζα κουλουρη μονο κ μονο για να κρατησει λιγο μπαλα μπροστα κ να κερδιζει μετρα η ομαδα. Δεν ξερω π θα ωφελησει αγωνιστηκα σε αυτο το ματς ο τιαμ....
- ΑποστόληςΑ
- efthimis_paok
7. Mame Baba Thiam
Μπορεις να μείνεις και Ιταλία πάντως.
Να μη κουράζεσαι.
(Αν έχεις καμία σχέση με Ιταλία τελικά)
Να μη κουράζεσαι.
(Αν έχεις καμία σχέση με Ιταλία τελικά)
- PAOK_Antarctica
Εκείνη η φάση στο τέλος που έφυγες μόνος σου κατάφερες να μην πασάρεις καν και να πέσεις κάτω...
Πωπω ρε συ...
Πωπω ρε συ...
Αν ο Κούλουρης παίρνει 0, εσύ ας πούμε ότι παίρνεις 0,01.
Με δέκα παίκτες μόνιμα. Άντε με 10,01.
- sourmenetes
- Moderator
apple64 έγραψε:Αν ο Κούλουρης παίρνει 0, εσύ ας πούμε ότι παίρνεις 0,01.
Δεν ειδα το παιχνίδι και μολις ειδα το βιντεάκι του 3ου γκολ που ανέβηκε εδω στο site ..
Επειδή ειμαι απο κινητό και δεν ειναι σε πολυ καλή αναλυςη Ας μου επιβεβαιώσει κάποιος οτι μολις το καρφώνει ο Γκαρυ και τρέχουν ολοι να πανηγυρίσουν ειναι αυτός που κάθεται σαν αγγούρι απαθέστατος στο πλάνο...
Επειδή ειμαι απο κινητό και δεν ειναι σε πολυ καλή αναλυςη Ας μου επιβεβαιώσει κάποιος οτι μολις το καρφώνει ο Γκαρυ και τρέχουν ολοι να πανηγυρίσουν ειναι αυτός που κάθεται σαν αγγούρι απαθέστατος στο πλάνο...
- Chuck Norris