71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από goran 64 »

@Sildar, @Fossa και λοιποί που βγάζετε τόσο "άκυρα" συμπεράσματα από μια ρεαλιστική μεν αλλά ίσως, κατά κάποιον τρόπο, λανθασμένα εκπεφρασμένη και μεμονωμένη δήλωση του, ένα σας δηλώνω...
Εικόνα
On topic now...

Συγχαρητήρια ρε Παναή...Με την αξία σου την κέρδισες την ανανέωση, όχι με καραγκιοζιλίκια ψευτοοπαδισμού!!!!
Ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσεις έτσι και να γίνεσαι μέρα με την μέρα και χρόνο με τον χρόνο και καλύτερος, ώστε να αναγκάσεις τους παράγοντες μας να σε κρατήσουν στον Π.Α.Ο.Κ. μέχρι να κρεμάσεις τα γάντια σου!!!! 8-)
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Πολυ σωστη ανανεωση.Και ο Μπουφον να ερθει του χρονου,ακομα και σαν δευτερος ειναι εξαιρετικα χρησιμος ο Παναγιωτης.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Το άξιζε. Και σαν εναλλακτική είναι μια χαρά επιλογή. Μακάρι να έχει επιπλέον βελτίωση, ακόμα μεγαλύτερη από τη ραγδαία που έχει σημειώσει εδώ και αρκετό καιρό.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

slidar έγραψε:«Είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία, ώστε να κυνηγήσουμε μια θέση που θα μας δίνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Και μετα απο αυτην την δηλωση .. ως επιβραβευση.. νεο συμβολαιο μεχρι το 2019.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

κατι εχεις μπερδεψει φιλε... δεν του καναμε συμβολαιο για το γραφειο τυπου... τους ποδοσφαιριστες δεν τους ανανεωνεις για τις δηλωσεις... μηπως να παρουμε τον Χατζηνικολαου για τερματα που τα λεει και ωραια;
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

navigator11 έγραψε:Το άξιζε. Και σαν εναλλακτική είναι μια χαρά επιλογή. Μακάρι να έχει επιπλέον βελτίωση, ακόμα μεγαλύτερη από τη ραγδαία που έχει σημειώσει εδώ και αρκετό καιρό.
+1
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

traveller65 έγραψε:
aspromaura ioannina έγραψε:σας πειραξε που ο Γλυκος ειναι ρεαλιστης ρε παιδια;Η ομαδα βρισκεται στο μειον 10 μετα απο 8 αγωνες και επεται συνεχεια. Τι θελατε να σας πει ακριβως;να χαιδεψει αυτια;να κοροιδεψει και αυτος τον κοσμο του ΠΑΟΚ οπως κανουν τοσοι και τοσοι αλλοι εδω και χρονια;
Αν είναι ρεαλιστής ο Γλύκος ας βγεί να μας πεί: εγώ παιδιά είμαι ένας μέτριος τερματοφύλακας του 7 κι αν θέλετε κρατείστε με. Λέμε τώρα
Αυτο που λες ειναι κακεντρεχεια. Ο Γλυκος ειναι ο ορισμος του "τιμιου" ποδοσφαιριστη. Ουτε τιποτα τρελα λεφτα παιρνει, ειναι ενας παικτης που αυτο που εχει να δωσει, θα το δωσει, δεν δημιουργησε προβληματα ή παραπονα ποτε και βελτιωνεται σταθερα χρονο με το χρονο. Ισως οχι με τρομακτικους ρυθμους, αλλα βελτιωνεται. Μια χαρα ρεαλιστης ειναι λοιπον στην επαγγελματικη προσφορα του απλα εψαχνες αφορμη να πεις την κακεντρεχεια αλλα δεν σου εκατσε, ηταν πολυ αποτυχημενη, βρες αλλην.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

traveller65 έγραψε:
aspromaura ioannina έγραψε:σας πειραξε που ο Γλυκος ειναι ρεαλιστης ρε παιδια;Η ομαδα βρισκεται στο μειον 10 μετα απο 8 αγωνες και επεται συνεχεια. Τι θελατε να σας πει ακριβως;να χαιδεψει αυτια;να κοροιδεψει και αυτος τον κοσμο του ΠΑΟΚ οπως κανουν τοσοι και τοσοι αλλοι εδω και χρονια;
Αν είναι ρεαλιστής ο Γλύκος ας βγεί να μας πεί: εγώ παιδιά είμαι ένας μέτριος τερματοφύλακας του 7 κι αν θέλετε κρατείστε με. Λέμε τώρα
Πολύ καλή κίνηση η ανανέωση και φέτος είναι από τους καλλιτερους
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Γυρίζοντας σήμερα απο ένα ταξίδι αστραπή στη Θεσσαλονίκη είχα συντονισμένο το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σε αθλητικό σταθμό της πόλης. Έπεσα λοιπόν πάνω σε εκπομπή ενός μ@λάκα, του οποίου το όνομα μου ήταν γνωστό απο εδώ μέσα αλλά ουδέποτε είχα την ατυχία να ακούσω εκπομπή του. Το όνομα του μ@αλάκα ζαγόρας και αρχίζει την εκπομπή του με αναφορά στην ανανέωση του Γλύκου. Τι ξέρασμα είναι τούτος ρε, υπάρχουν παοκτσήδες που τον ακούν;Κόντεψε να μου φύγει το τιμόνι απο τα χέρια, με το ντεμέκ υφάκι, τη χολή , την ειρωνία που έβγαζε, εννοείται στο πεντάλεπτο σβου. Απορώ πως δεν τον έχετε φουσκώσει σαν γκαϊτα απο το ξύλο.
Στα του Γλύκου τώρα, σε κάθε δουλειά πρέπει να επιβραβευονται αυτοί που βελτιώνονται μεσα απο την συνεχή προσπάθεια και η απόδοσή τους έχει θετικό ισοζύγιο σε σχέση με την αμοιβή τους. Ένας τέτοιος εργαζόμενος είναι και ο Γλύκος:φανερά βελτιωμένος μετά απο συνεχή προσπάθεια και με βιογραφικό/ παραστάσεις/ ηλικία, που σίγουρα θα πληρώναμε ακριβά αν θέλαμε να τα αποκτήσουμε ως πακέτο μέσω νέας μεταγραφής.
Μπορεί για αρκετούς συνοδοιπόρους να μην είναι ο καλύτερος νούμερο 1 για τον ΠΑΟΚ, ο ίδιος όμως έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι σκληρό καρύδι απέναντυ σε όσους ¨καλύτερους¨ έχουν έρθει κατά καιρούς στον ΠΑΟΚ για τη συγκεκριμένη θέση.Μπράβο του γιατί κερδίζει ακόμη ένα συμβόλαιο με την αξία του και μπράβο και στην ομάδα για την επιλογή της.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Ζαγορας το φιλαράκι του Σπανουδακη της γριας και αυτός υποτίθεται παοκτσης υποτίθεται

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Με το σπαθί σου Παναγιώτη.
Συνέχισε τη καλή δουλειά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπράβο!
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

Συγχαρητηρια παναγιωτη γλυκο και μακαρι με τις εμφανισεις σου να βοηθησεις την ομαδα να παρει μια θεση που θα μας οδηγησει και την σεζον 17/18 στις ευρωπαικες διοργανωσεις.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Η ανανέωση με βάση τις φετινές εμφανίσεις σου αξίζει.Μπράβο και από εμένα που σε έχω κράξει πολύ στο παρελθόν.

Όσο για τις δηλώσεις..Ρε μάγκες αν έβγαινε και έλεγε "Πάμε για το πρωτάθλημα" όταν είμαστε ήδη στο -10, πάλι με τις πέτρες θα τον παίρναμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Θα μας άρεσε να κάνει δηλώσεις πρωταθλητή Αυγούστου..... Μιλάει στα γήπεδο αυτο έχει σημασία

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Άντε και στην επόμενη ανανέωση στόχος η σωτηρία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”