Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
εμενα μια ειναι ή μεγάλη μου απορία βραδιατικα βλέποντας το ρόστερ της ομάδας στο transfermarkt , αν φτιαχναμε μία ομάδα με όσους τις 2-3 επιλογές μας τι θέση θα έβγαινε , π.χ
Με φανέλα μικρής ομάδας το σκεφτόμουν , μιας και όλοι οι παίκτες όταν τους πήραμε ήταν λίγο πολύ Τοπ στις ομάδες τους
Εγώ προσωπικά πιστεύω θα έβγαινε άνετα Ευρώπη
Chuck Norris έγραψε:εμενα μια ειναι ή μεγάλη μου απορία βραδιατικα βλέποντας το ρόστερ της ομάδας στο transfermarkt , αν φτιαχναμε μία ομάδα με όσους τις 2-3 επιλογές μας τι θέση θα έβγαινε , π.χ
Chuck Norris έγραψε:εμενα μια ειναι ή μεγάλη μου απορία βραδιατικα βλέποντας το ρόστερ της ομάδας στο transfermarkt , αν φτιαχναμε μία ομάδα με όσους τις 2-3 επιλογές μας τι θέση θα έβγαινε , π.χ
joshua έγραψε:Με φανελα μικρης ομαδας θα εβγαινε ευρωπη,με φανελα ΠΑΟΚ θα επεφτε.
Αυτο ακριβως σκεφτηκα..
Οκ, μπορεί όχι ευρωπη, αλλα θαταν αρκετά αξιοπρεπης, φαση γιαννενου..
Χωρις πιεση, απαίτηση για πρωταθλητισμο, να παιζουν για τη χαρα του αθληματος, και κυριως με πολυ διαφορετικό στήσιμο κ νοοτροπια αντιπαλων..
Ο Κώστας Μαλιούφας, έδωσε το παρών στις κερκίδες του "Τσίρειου" σταδίου και σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο παρακολούθησε τους Νούριο Φορτούνα και Αλί Σαβανέ της ΑΕ Λεμεσού.
Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η κυπριακή ιστοσελίδα «protathlima.com» ο Κώστας Μαλιούφας, που πρόσφατα εντάχθηκε στο τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρακολουθεί μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΑΕΛ, Αντρέα Γιάπα, την αναμέτρηση του κυπριακού πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.
Μάλιστα, στο εν λόγω ρεπορτάζ, γίνεται αναφορά πως στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ είναι οι Νούριο Φορτούνα (σ.σ. αριστερό μπακ) και ο μεσοεπιθετικός Αλί Σαβανέ.
O Nurio Fortuna είναι αριστεροπόδαρος, αριστερό μπακ, νεαρότατος (24.03.1995) και έχει έρθει στην ΑΕΛ ως δανεικός από την Braga, όπου έπαιζε στην Β ομάδα. Έχει γεννηθεί στην Αγκόλα, αλλά έχει και την Πορτογαλική υπηκοότητα, μάλιστα κλήθηκε στην U-21 της Πορτογαλίας, αλλά δεν έπαιξε. Με την ΑΕΛ έχει παίξει ήδη 11 90λεπτα. Η αξία του είναι 500 χιλιάρικα.
Ο Aly Savane είναι από την Ακτή Ελεφαντοστού, 26 ετών (11.01.1990), χαφ σύμφωνα με το transfer, με συμβόλαιο μέχρι τις 31.05.2018. Πήγε στην ΑΕΛ από την S.L. Benfica της Luanda (Αγκόλα), ως ελεύθερος. Δεν υπάρχουν στοιχεία του στην wikpedia, παρά λίγα μόνο στο transfermarkt. Ούτε καν σε ποια θέση παίζει, ή αν είναι αριστεροπόδαρος ή δεξιοπόδαρος, ούτε καν αξία. Πάντως στην ΑΕΛ έχει παίξει επίσης σε 11 αγώνες, με μ.ο. 72 λεπτά ανά αγώνα.