Βόλλευ 2016/17: Ευρωπαϊκές διοργανώσεις
Re: Βόλλευ 2016/17: Ευρωπαικές διοργανώσεις
Πόσο παραπάνω δεν ξέρω όμως...Αυτό λέω...Αν τυχόν μπορούσαμε να το χτυπήσουμε το ματσάκι δηλαδή...
Δεν ξέρω καν αν κι αυτοί έπαιξαν με πλήρη σύνθεση, αν και φάνηκαν όλοι τους ποιοτικότατοι παίχτες...
Δεν ξέρω καν αν κι αυτοί έπαιξαν με πλήρη σύνθεση, αν και φάνηκαν όλοι τους ποιοτικότατοι παίχτες...
Πληρεστατοι ηταν,απο τα λιγα που ξερω θεωρω οτι αν παιζαμε πλήρεις ειχαμε πιθανοτητες ακομα και να περάσουμε,αν οχι αυτό τότε σίγουρα θα τους δίναμε μια πολλή μεγαλύτερη κόντρα.
- potamda
- Bet Guru 2023
Γνωρίζοντας τα προβλήματά μας, έπαιξαν κι αυτοί με 2-3 αναπληρωματικούς, διαγώνιο, έναν ακραίο και λίμπερο, σε σχέση με το πώς έπαιξαν στα τελευταία παιχνίδια τους. Βέβαια, είναι τέτοιο το επίπεδό τους που οι βασικοί με τους δεύτερους δεν έχουν τεράστιες διαφορές.
Αν και οι δυο ομάδες έπαιζαν πλήρεις, θεωρητικά πάντα, θα τους δυσκολεύαμε περισσότερο, αλλά πολύ δύσκολα θα περνούσαμε σε διπλούς αγώνες. Μιλάμε για μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης που λογικά θα κυνηγήσει, το λιγότερο, είσοδο στο φάιναλ-φορ του Τσ.Λ.
Την Κυριακή ο επαναληπτικός και μετά συνέχεια στο CEV, στο οποίο, αν δεν κάνω λάθος, ίσως σύντομα βρεθούμε αντιμέτωποι με τον γκέι...
Αν και οι δυο ομάδες έπαιζαν πλήρεις, θεωρητικά πάντα, θα τους δυσκολεύαμε περισσότερο, αλλά πολύ δύσκολα θα περνούσαμε σε διπλούς αγώνες. Μιλάμε για μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης που λογικά θα κυνηγήσει, το λιγότερο, είσοδο στο φάιναλ-φορ του Τσ.Λ.
Την Κυριακή ο επαναληπτικός και μετά συνέχεια στο CEV, στο οποίο, αν δεν κάνω λάθος, ίσως σύντομα βρεθούμε αντιμέτωποι με τον γκέι...
Πιό βασικός διαγωνιος από τον Κουρεκ δεν υπάρχει,για τις άλλες θέσεις δεν ξέρω.
Δεν ξέρω από που προκύπτει η πληροφόρηση σου.
Δεν ξέρω από που προκύπτει η πληροφόρηση σου.
- potamda
- Bet Guru 2023
Ο Κούρεκ είναι φυσικά τεράστιος παίχτης. Αυτή τη στιγμή όμως στη Σκρα βασικός διαγώνιος είναι ο Μάριους Βλάζλι, επίσης τεράστιος παίχτης, ο οποίος δεν ήταν καν στην αποστολή, νομίζω έμεινε στην Πολωνία.
Βέβαια όταν μιλάμε για τέτοιο δίδυμο διαγωνίων, δεν υπάρχει βασικός και αναπληρωματικός... Πιθανότατα θα παίζουν σε πολλά παιχνίδια ταυτόχρονα με τον Κούρεκ ακραίο.
Βέβαια όταν μιλάμε για τέτοιο δίδυμο διαγωνίων, δεν υπάρχει βασικός και αναπληρωματικός... Πιθανότατα θα παίζουν σε πολλά παιχνίδια ταυτόχρονα με τον Κούρεκ ακραίο.
-
Δεύτερη συνεχή χρονιά που παρουσιαζόμαστε ως πρωταθλητές, στο Champions League του βόλευ, με μισή ομάδα και σε άδειο γήπεδο. Δεν την πήραμε στα σοβαρά αυτή τη διοργάνωση, ούτε σε επίπεδο φιλάθλων. Κρίμα.
Για να δείτε τι πρόλογο και φούμαρα πουλάνε οι ενημερωτές των μίντια, ο Ανδρεάδης θα ήταν δήθεν πανέτοιμος εχθές. Μόνο έτοιμος δεν ήταν και δεν φαινόταν. Και μιλάμε για αστείο τραυματισμό σε σύγκριση με του άλλου.
Σε τι πράγμα είσαι βέβαιος? Οτι θα επιστρέψει ο Γκόμεζ και θα μοιράζει καρφιά?obanebane έγραψε:Εννοείται ότι θα το παλεύαμε πολύ παραπάνω με Γκομεζ,Νταντε,Ανδρεάδη.
Το βόλεϊ παίζεται με 6,όταν λείπουν οι δύο καλύτεροι σου,αλλά και ο βασικός σου μπλοκερ, δε μπορεις να ελπίζεις σε πολλά με τετοιους αντίπαλους.
Εγώ είμαι βέβαιος για την ομάδα,αρκεί να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς.
Και μόνο ψυχολογικά αν το δει κανείς,με τους τρεις απόντες μέσα,όλη η ομάδα θα απελευθερωθεί και θα παίζει με άλλον αέρα.
Για να δείτε τι πρόλογο και φούμαρα πουλάνε οι ενημερωτές των μίντια, ο Ανδρεάδης θα ήταν δήθεν πανέτοιμος εχθές. Μόνο έτοιμος δεν ήταν και δεν φαινόταν. Και μιλάμε για αστείο τραυματισμό σε σύγκριση με του άλλου.
Οκ και ετσι να ειναι,η ομαδα θα κανει αυτο που πρεπει για να ειναι ετοιμη οταν πρεπει.
Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω τον αρνητισμο σου τις τελευταιες μερες,δηλαδη τι προσπαθεις,μηπως να προφυλαξεις εμας τους αδαεις απο τους παραπληροφορητες;
Η ομαδα ναι εχει σοβαρες απουσιες αυτη τη στιγμη που μιλαμε,καποια στιγμη ομως θα μπουν αν οχι ολοι τουλαχιστον οι δυο και στη θεση του Γκομεζ αν χρειαστει θα βρεθει αντικαταστατης.
Τι εξυπηρετει ολο αυτο που κανεις τις τελευταιες μερες;
Απο που και ως που δεν κανουν καλα τη δουλεια τους οι διοικουντες,ως προς τι τους κρινεις;ακομα καλα καλα δεν ξεκινησε η σεζον.
Ουτε ποιος εισαι ξερω ουτε τι ρολο βαρας,το μονο που ευχομαι ειναι να εισαι ενας απλος οπαδος της ομαδας οπως ολοι μας,και οχι κατι αλλο.
Υ.Γ Αν αυτη η ομαδα εχει καλυτερο διαγωνιο απο τον Κουρεκ,τοτε δε νομιζω οτι αξιζει να συζηταμε για τα ματς με τους Πολωνους.
Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω τον αρνητισμο σου τις τελευταιες μερες,δηλαδη τι προσπαθεις,μηπως να προφυλαξεις εμας τους αδαεις απο τους παραπληροφορητες;
Η ομαδα ναι εχει σοβαρες απουσιες αυτη τη στιγμη που μιλαμε,καποια στιγμη ομως θα μπουν αν οχι ολοι τουλαχιστον οι δυο και στη θεση του Γκομεζ αν χρειαστει θα βρεθει αντικαταστατης.
Τι εξυπηρετει ολο αυτο που κανεις τις τελευταιες μερες;
Απο που και ως που δεν κανουν καλα τη δουλεια τους οι διοικουντες,ως προς τι τους κρινεις;ακομα καλα καλα δεν ξεκινησε η σεζον.
Ουτε ποιος εισαι ξερω ουτε τι ρολο βαρας,το μονο που ευχομαι ειναι να εισαι ενας απλος οπαδος της ομαδας οπως ολοι μας,και οχι κατι αλλο.
Υ.Γ Αν αυτη η ομαδα εχει καλυτερο διαγωνιο απο τον Κουρεκ,τοτε δε νομιζω οτι αξιζει να συζηταμε για τα ματς με τους Πολωνους.
- Stelios Bagios
Στη σελίδα της wikipedia για τη Σκρα έχει ένα link με βάση το οποίο είναι 3η στην ευρωπαϊκή κατάταξη (μάλλον θα είναι το αντίστοιχο της βαθμολογίας της Ουέφα στο ποδόσφαιρο).
http://www.eurotopteams.com/volleyball/club.php
Αφού έχουν 2 top class διαγώνιους, μήπως να δώσουν τον έναν σε μας;
http://www.eurotopteams.com/volleyball/club.php
Αφού έχουν 2 top class διαγώνιους, μήπως να δώσουν τον έναν σε μας;

- Kostas_Peraia4
Με τέτοια παιχνίδια μεγαλώνει το ΟΝΟΜΑ του ΠΑΟΚ... Και μιλάμε για Βόλεϊ άλλο Ελλάδα άλλο Πολωνία... Εγώ προσωπικά τώρα που το βλέπω ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!
Ρε ΑΔΕΡΦΕ ποιος @αμαει τους ΑΡΔ ίσα ίσα εσύ βλέπω πως διαβάζεις τι γράφουν... Εμένα προσωπικά η ομάδα με εμπνέει ΥΓΕΙΑ!!! Χαίρομαι να τους βλέπω... Τώρα αν εσύ από την αρχή του πρωταθλήματος βάφτισες πρωταθλητές νταμπλούχους κλπ τους κόκκινους πρέπει να χαλάς και τα δικά μας όνειρα;;; Φιλικά πάντα...Suleymanoglu έγραψε:Δεύτερη συνεχή χρονιά που παρουσιαζόμαστε ως πρωταθλητές, στο Champions League του βόλευ, με μισή ομάδα και σε άδειο γήπεδο. Δεν την πήραμε στα σοβαρά αυτή τη διοργάνωση, ούτε σε επίπεδο φιλάθλων. Κρίμα.
Σε τι πράγμα είσαι βέβαιος? Οτι θα επιστρέψει ο Γκόμεζ και θα μοιράζει καρφιά?obanebane έγραψε:Εννοείται ότι θα το παλεύαμε πολύ παραπάνω με Γκομεζ,Νταντε,Ανδρεάδη.
Το βόλεϊ παίζεται με 6,όταν λείπουν οι δύο καλύτεροι σου,αλλά και ο βασικός σου μπλοκερ, δε μπορεις να ελπίζεις σε πολλά με τετοιους αντίπαλους.
Εγώ είμαι βέβαιος για την ομάδα,αρκεί να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς.
Και μόνο ψυχολογικά αν το δει κανείς,με τους τρεις απόντες μέσα,όλη η ομάδα θα απελευθερωθεί και θα παίζει με άλλον αέρα.
Ρε Goran καλύτερο link από την εγγύηση του laola...;;; Γιατί έτσι;;;
Οι τυποι ειναι χιλιομετρα μακρια μας, δυστυχως.
Η αληθεια ειναι οτι περιμενα λιγο περισσοτερα πραγματα απο την ομαδα αλλα χωρις τον βασικο σου διαγωνιο και ακραιο μαλλον ζηταω πολλα.
Ελπιζω απλα να μην αποδειχθει λαθος μια αποφαση στηριξης στον Γκομεζ χωρις να γινει μεταγραφη.
Ας το χαρουν λιγο παραπανω το παιχνιδι ρε γαμωτο, πολυ φοβο βλεπω. Αλλα νταξει λογικο θα μου πεις.
Η αληθεια ειναι οτι περιμενα λιγο περισσοτερα πραγματα απο την ομαδα αλλα χωρις τον βασικο σου διαγωνιο και ακραιο μαλλον ζηταω πολλα.
Ελπιζω απλα να μην αποδειχθει λαθος μια αποφαση στηριξης στον Γκομεζ χωρις να γινει μεταγραφη.
Ας το χαρουν λιγο παραπανω το παιχνιδι ρε γαμωτο, πολυ φοβο βλεπω. Αλλα νταξει λογικο θα μου πεις.