Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Καλωσήρθες αδερφέ..

Τίποτα δεν είναι σίγουρο και γνωστό.
Μόνο η διοίκηση.

Πάντως τα ποσά που λες είναι τεράστια μπροστά σε αυτό που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ (Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου)..
Άβαταρ μέλους
enaenaenamail.

Δημοσίευση από enaenaenamail. »

Mandalomi έγραψε:Κατι πηρε το αυτι μου οτι σκοπευουν να προσφερουν 10-12 εκκατομ. για τον Νihat (δεν γνωριζο ομαδα) αλλα διαψευστε με αν κανο λαθος ισως ειναι και μια απλη φημη...Εκτος αν ακουσε κανεις κατι παρομοιο γιατι ξεφευγει το ποσο για τον συγκεκριμενο παιχτη κατα γνωμη μου...Ντου στις μετοχες!!! :shock:

''Ο Νιχάτ δεν έχει παίξει πολύ φέτος γιατί ήταν τραυματίας. Και θυμάμαι κάποιες δηλώσεις του πριν καμιά βδομάδα, που επέστρεψε, ότι θα είναι η καλύτερη χειμερινή μεταγραφή της Βιγιαρεάλ. Δεν μου φαίνεται εφικτό να έρθει στον ΠΑΟΚ (σε αντίθεση με τον Σολάρι).''

http://forum.matchmoney.com.gr/viewtopi ... start=4920
gerrard

Δημοσίευση από gerrard »

Απαγορευτικό για Νιχάτ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής «Μιλιέτ» υπάρχουν επαφές της Φενέρμπαχτσε με την ισπανική ομάδα για την απόκτηση του Νιχάτ, με τις απαιτήσεις της Βιγιαρεάλ να ξεκινούν από τα 12.000.000 ευρώ. Ποσό που και οι Τούρκοι δεν μπορούσαν να καλύψουν, με αποτέλεσμα να συζητούν πλέον την ανταλλαγή του Νιχάτ με τον Ισπανό επιθετικό Γκουίθα. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Νιχάτ έχει κάνει μέχρι σήμερα δύο επαφές με τη διοίκηση της ομάδας του, προκειμένου να τους ενημερώσει για το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε που υπάρχει έντονο από την αρχή της σεζόν.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1577405
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Κάπου διάβασα εδω μέσα (νομίζω από τον ολιβάρες) οτι υπάρχουν συζητήσεις με τον Ντ'Αλεσάντρο. Ισχύει? Δεν με νοιάζει αν δεν έρθει. Αν ισχύει, με τρελαίνει και μόνο που μπορούμε πλέον να μιλήσουμε με παίχτες τέτοιας αξίας. Κάποτε όχι καλημέρα, ούτε ....κάρτα για καλά Χριστούγεννα δε θα μπορούσαμε να του στείλουμε.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

σύμφωνα με δημοσίευμα του "εθνοσπορ"

Στην έξοδο ο Πάντελιτς (και ο Βορονίν;)

λέτε "γιαυτο" να πήγε στην Aγγλία ο Ζήσης (Βορονίν)?

http://sports.e-go.gr/article.asp?catid ... id=1581818
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

στην αγγλια πηγε για το σκρατσλ τον τσεχο.τωρα λενε για μεταγραφες που θα προκαλεσει παταγο.δεν ξερω τι να πω μακαρι.αλλα ας ειμαστε συγκρατημενοι.παντος δενιλσον απο αριστερα και νιχατ δεν θα με χαλουσε
Άβαταρ μέλους
timonfifikos

Δημοσίευση από timonfifikos »

ο τεραστιος γιωργος μινος ειπε χτες οτι η ομαδα θα κανει 2 μεταγραφες που θα προκαλεσουν παταγο.ετοιμαστειτε για αεροδρομιο :?:
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Μακάρι!Πάντως ας έρθουν μεγάλης αξίας παίχτες και ας μην είναι ονόματα που θα κάνουν πάταγο.

:)
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

ξεχνάτε τον μεγάλο Πία............χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Τι εγινε μαγκες μου;Μας προσγειωσε ο Ζαγορ;
Μην μασατε ρε.Σιγα μην πιστεψουμε τον Ζαγορ.Τον Μινο θα πιστευουμε.
Το ειπε καθαρα ο ανθρωπος.
Ονομα που θα κανει παταγο :lol: :lol: :lol:
gerrard

Δημοσίευση από gerrard »

Και τωρα σε αποκλειστηκοτητα το ονομα που θα προκαλεσει παταγο

http://www.vres.gr/company.php?company_id=615319894
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Και η μεταγραφολογια ειναι καλη και οι παπαδες, βλεπε επενδυτες , ειναι ακομη καλλιτεροι , εγω εξακολουθω να ελπιζω, και κανενας αποπροσανατολισμος δεν υπαρχει.
Ειναι μια αναγκη μετα απο τα χρονια της μιζεριας να μιλαμε πλεον για μεταγραφες , μεγαλες, και για επιδοξους επενδυτες,σοβαρους.
Δεν βρισκω τιποτα κακο σε ολα τα παραπανω και ελπιζω να συνεχισουμε ετσι.
Θελω πλεον να ειμαι οπαδος και τιποτα παραπανω( λογιστης ,δικηγορος.....κ.τ.λ).Και μολις παρω και τις μετοχες μου θα ολοκληρωθω.
Ετσι απλα.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Οπος παει η ομαδα σίγουρα θα παρουμε μεταγραφές για το κατι παραπάνω....
Ειμαι σίγουρος οτι δεν θα το αφήσουν τωρα και θα το κυνηγήσουν καθος είμαστε 4 βαθμους απο την κορυφη και με μια ομαδα που δεν χανει.

Πιστεύω η ομαδα (άσχετα απο το τη λενε) θα κυνηγήσει πλεον το πρωτάθλημα.
Αλλο αν δεν το παρει....παλι θα ειναι μεσα στους στόχους της και με το παραπάνω.
panagiom

Δημοσίευση από panagiom »

Τα πράγματα είναι απλά. Το καλοκαίρι έγινε η υπέρβαση στις μεταγραφές (βλέπε Γκαρσία) γιατί η συμμετοχή του κόσμου στα εισιτήρια διαρκείας ήταν μεγάλη. Τον δρόμο τον ξέρουμε λοιπόν. Συμμετοχή στην ΑΜΚ για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας μας ( ενίσχυση είναι και το προπονητικό κεντρο).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”