Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από eorptol1 »

Καλά στο θέμα των χρημάτων ξαφνικά γίναμε νεοπλουτοι στο φουλ με τα λεφτά του άλλου πουλαμε θεωρία μιλάμε για τούβλα εμείς που βλέπουμε 500ευρω μόνο σε φωτογραφία.....κάνουμε σαν κακομαθηνενα παιδιά εμείς που ο προηγούμενος μας ήταν ο γουμενος και οι διοικησεις πρώτοδικειου

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

+24,27
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

sic-4 έγραψε:Καλα κανουμε ως οπαδοι και ζηταμε και θελουμε το καλυτερο. Αλλα με ενοχλει οταν βλεπω μηνυματα του στυλ: "λεφτα χρειαζονται απλα και θα ερθουν παικταραδες" ή "εκτος αν ο τσαρος εχει ταβανι, οποτε αλλαζει η κουβεντα"...
Αλλαζει η κουβεντα και παει που ομως?
Ας υποθεσουμε οτι ο Ιβαν εχει ταβανι και το ταβανι του ειναι αυτο που ειμαστε τωρα. Δηλαδη 1-2 μυρια για μεταγραφες και μαξ συμβολαιο γυρω στο μυριο.
Δεν ειναι αρκετα για τοπ 20 φυσικα, οκ. Ισως ουτε για πρωταθλημα στην Ελλαδα (αν και ειναι περισσοτερα απο οσα βαζει οποιαδηποτε αλλη ελληνικη ομαδα, ακομα και ομαδα οπως ο βαζελος που παραδοσιακα ηταν ευρωστη οικονομικα ομαδα, πλην των μαφιοζων). ΑΛΛΑ, ρωταω εγω, τι κανουμε; Λεμε Ρωσε βαλε λεφτα ή σηκω φυγε, σταματα να καταστρεφεις τα ονειρα μας κλπ? Και αντε εφυγε. Περιμενει στην ουρα ο Αμπραμοβιτς, 3 Αραβες και 2 Κινεζοι εκατομμυριουχοι να αναλαβουν τον ΠΑΟΚ και να τα χωσουν χοντρα; Η θα κανουμε ερανους για να βγαλουμε φορολογικη ενημεροτητα για να μπορουμε να συμμετασχουμε στο πρωταθλημα;

Δεν ειχαμε μαντηλι να κλαψουμε πριν λιγα χρονια και τωρα εχουμε εναν τυπο που χωνει εκατομμυρια αβερτα, παρα τα οποια λαθη του και το παιζουμε στυλακι "που πας με τα ψιχουλα, βαλε κι αλλα" λες και το φυσιολογικο θα ηταν ο ΠΑΟΚ να εχει μπατζετ 150 εκατομμυριων και ειναι αλητης ο προεδρας που δεν χωνει τοσα.

Ειλικρινα το θεωρω παρανοϊκο αυτο αλλα και μεγιστη αχαριστια. Το μονο φαουλ στην ολη υποθεση ειναι οι δηλωσεις του Ιβαν για τοπ 20 κλπ. Αλλα οκ. Πορωθηκε ο ανθρωπας με τον ΠΑΟΚ, ειπε και μια μαλακια παραπανω. Θα του το κραταμε μια ζωη και ακομα και αν ας πουμε το μπατζετ φτασει να ειναι 150 μυρια, εμεις θα λεμε "εισαι ψευτης, ειπες για τοπ 20 και ειμαστε με το ζορι στο τοπ 25"?

Και μην μου απαντησετε "δεν ειπε κανενας να φυγει ο Ιβαν...". Δεν ειπε κανενας να φυγει αλλα τι ειπε? Να μεινει και να βαζει 50 μυρια το χρονο αλλιως θα τον κραζουμε? Ολοι αυτοι που λενε (ενιοτε ειρωνικα) "βαλε το μπακιρι και να δεις πως ερχεται ο χ παικταρας", τι ακριβως ειρωνευονται; Τι ακριβως μας λενε; "Ου φτωχομπινε Ιβαν, καβουρια?". Ετσι την εκλαμβανω εγω την ειρωνια αυτου του τυπου. Τι αλλο ειναι αν δεν ειναι αυτο?

Μην μου πειτε για τα λαθη που κανει. Ειναι πολλα και ειναι αλλη κουβεντα. Για το θεμα των χρηματων που βαζει μιλαω.
Ούτε ειρωνεύομαι ούτε είπα να φύγει.Αλλά αυτό που γίνεται δεν είναι αρκετό.Τι να κάνουμε?Για να πάρεις πρωτάθλημα στο Ελλάντα πρέπει να κερδίζεις τους πάντες 2-0 στο εικοσάλεπτο,αυτό είναι.Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.Και η δυναμική του ΠΑΟΚ είναι για πρώτος.Και αν δεν γίνει με Σαββίδη δεν θα γίνει ποτέ.Εκτός κι αν είσαι ικανοποιημένος οπότε ρε sic δεν χρειάζεται ούτε να σχολιάζεις για αποτελέσματα ούτε για παίκτες κι όλα καλά.Καμιά διαμαρτυρία όμως.Είμαστε μια χαρά.
Επειδή όμως εγώ δεν είμαι και φαντάζομαι και πολλοί άλλοι ακόμα,ξέρω ότι μόνο με Σαββίδη μπορεί να γίνει το μπαμ.Το θέμα είναι είχε κανείς τ αρχίδια να του πει ότι εδώ μόνο έτσι γίνεται ή είναι όλοι yes man να παίρνουν το μισθό?Γιατί άλλα 5 χρόνια έτσι θα πάμε...και δυστυχώς νομίζω αυτό γίνεται..Αλλιώς δεν χρειάζεται κι αυτός να ξοδεύει τα όσα βάζει κρίμα είναι.Πειράματα γίνονται και με λιγότερα..Και δε θα βγάζουμε και μεις την ψυχή μας..
Εκτός είπαμε κι αν είσαι ικανοποιημένος,,,,
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Αγιε δεν το ειπα για σενα. Τουλαχιστον οχι προσωπικα για σενα.
Οχι ικανοποιημενος δεν ειμαι, αλλα δεν μπορω να ΑΠΑΙΤΗΣΩ περισσοτερα και μαλιστα με ασχημο, εντονο ή ειρωνικο τροπο απο εναν ανθρωπο που και οσα εχει κανει μεχρι τωρα ειναι οχι απλα πολλα αλλα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Λες πως βρισκουν τον τροπο στις Αραβιες και στις Κινες, να τον βρει και ο Ιβαν. Σοβαρα τωρα? Ειναι γνωστο πως βρισκουν τον τροπο στις Αραβιες και στις Κινες και δεν εχω καμια τετοια ΑΠΑΙΤΗΣΗ απο τον Ιβαν. Ωραια θα ηταν, δε λεω, αλλα δεν μπορω να το ΑΠΑΙΤΩ. Ζητας εναν παικταρα να μην μαρκαρεται, να μην σταματιεται.. Σκεφτεσαι οτι ενας τετοιος μπορει να κανει απο 30 μυρια και πανω ξερω γω?
Και καταληγεις : "εκτος αν ο Τσαρος εχει ταβανι. Εκει αλλαζει η κουβεντα" και κλεινεις το ματι. Πες λοιπον που παει η κουβεντα εκει; Στο οτι με πορδες δεν βαφονται αυγα; Συγγνωμη, αλλα αυτα τα οσα βαζει, εχουν σωσει την ομαδα, την κρατανε σε ενα Α επιπεδο και δεν μπορω να τα χαρακτηρισω πορδες με την καμια και του ειμαι ΕΥΓΝΩΜΩΝ για οτι κανει. Αλλαζει η κουβεντα και παει στο οτι ειναι λιγος για τον ΠΑΟΚ που θελουμε; Οκ, ειναι λιγος. Εχουμε καμια προοπτικη για καποιον που ειναι πολυς και δεν το ξερω?
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

sic-4 έγραψε:Αγιε δεν το ειπα για σενα. Τουλαχιστον οχι προσωπικα για σενα.
Οχι ικανοποιημενος δεν ειμαι, αλλα δεν μπορω να ΑΠΑΙΤΗΣΩ περισσοτερα και μαλιστα με ασχημο, εντονο ή ειρωνικο τροπο απο εναν ανθρωπο που και οσα εχει κανει μεχρι τωρα ειναι οχι απλα πολλα αλλα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Λες πως βρισκουν τον τροπο στις Αραβιες και στις Κινες, να τον βρει και ο Ιβαν. Σοβαρα τωρα? Ειναι γνωστο πως βρισκουν τον τροπο στις Αραβιες και στις Κινες και δεν εχω καμια τετοια ΑΠΑΙΤΗΣΗ απο τον Ιβαν. Ωραια θα ηταν, δε λεω, αλλα δεν μπορω να το ΑΠΑΙΤΩ. Ζητας εναν παικταρα να μην μαρκαρεται, να μην σταματιεται.. Σκεφτεσαι οτι ενας τετοιος μπορει να κανει απο 30 μυρια και πανω ξερω γω?
Και καταληγεις : "εκτος αν ο Τσαρος εχει ταβανι. Εκει αλλαζει η κουβεντα" και κλεινεις το ματι. Πες λοιπον που παει η κουβεντα εκει; Στο οτι με πορδες δεν βαφονται αυγα; Συγγνωμη, αλλα αυτα τα οσα βαζει, εχουν σωσει την ομαδα, την κρατανε σε ενα Α επιπεδο και δεν μπορω να τα χαρακτηρισω πορδες με την καμια και του ειμαι ΕΥΓΝΩΜΩΝ για οτι κανει. Αλλαζει η κουβεντα και παει στο οτι ειναι λιγος για τον ΠΑΟΚ που θελουμε; Οκ, ειναι λιγος. Εχουμε καμια προοπτικη για καποιον που ειναι πολυς και δεν το ξερω?
SIic δεν λέω αυτό.Τον ευγνωμονώ και γι αυτό λέω μόνον μ αυτόν γίνεται.Υπάρχουν δύο τρόποι.Βρίσκεις παικταράδες μικρούς τους πληρώνεις πολλά και τους παίρνεις π.χ. Σαχταρ ή τους πληρώνεις περισσότερα και τους παίρνεις μεγαλύτερους π.χ. Φενέρ.Ο ΠΑΟΚ αδυνατεί αυτή την στιγμή και στα δύο.Μπορεί να μην έχουμε τα κατάλληλα γραφεία,δεν δίνουμε τόσα δεν ξέρω.Αν ο Ιβάν έχει ταβάνι καλώς.Δεν θυμώνω δεν απαιτώ.Δεν μπορώ όμως και να κατηγορήσω τεχνικούς διευθυντές,προπονητές,παίκτες κτλ.Αν όμως λέει βρείτε τους και προτείνετε με και είμαστε έτσι όπως είμαστε φυσικά και θα κράζω τους yes man.Πες μου αλήθεια τώρα,δεν σου βγάζει ο ΠΑΟΚ μια δημοσιουπαλληλήλα??Χάνουμε κερδίζουμε όλοι χαλαροί το ίδιο.Όλοι!!!Ας μας πει κάποιος την αλήθεια.Κάποιος λέει ψέμματα φίλε...Και να μην σ ενοχλεί το ταβάνι που λέω.Άλλα θα κάνω τον ΠΑΟΚ πρώτο πως ρε φίλε????Γιατί με διοικητικά αουαοου ανακοινώσεις και νταντά την Αθήνα άστο δεν πρόκειται ποτέ...το ξέρουμε το έργο...Και ρε φίλε και 30μύρια να βάλει είναι μια φορά να βγεις ομίλους και τα παίρνεις πίσω και με κέρδος.Πρέπει να γίνει η γαμωαρχή δεν γίνεται αλλιώς!!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O ΠΑΟΚ πρεπει να στοχευει σε παικτες οπως ο Μπελφοντιλ και ο Λαμπιαντ,αλα Βιερινια και παικτες οπως ο Jo η ο Μπαμπελ, αλλα Γκαρσια,ειτε δηλαδη μεγαλα ταλεντα που καπου εχασαν τον δρομο η πιο ωριμοι που υπηρξαν παικταραδες αλλα ειναι πλεον προσιτοι χωρις να ειναι παλαιμαχοι.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Αγιε, αυτη η δημοσιουπαλληλα που λες οντως βγαινει... αυτο πρεπει να αλλαξει...
Αλλα δεν μπορει να βγαζουμε τον Φρανκ και τον χ Φρανκ ασχετους...
Joshua, θεωρω πως η δευτερη περιπτωση που αναφερεις ειναι πιο εφικτη με την εννοια οτι ο Βιερινια πχ, πριν ερθει δεν προϊδεαζε και τοσο οτι θα εχει την εξελιξη που ειχε... το ιδιο ισως και ο Μακ.. Βεβαια και στις δυο περιπτωσεις ηταν το ματι καποιου που τους διεκρινε και τους πιστεψε. Αυτο ομως ειναι και λιγο λαχειο. Για καθε Βιερινια μπορει να σου βγουν 5 Κουτσιανικουληδες (απο τον οποιο ειχαμε περισσοτερες προσδοκιες απο αυτες που ειχαμε απο τον Βιερινια). Ενω στη δευτερη ομαδα παικτων που αναφερεις τα πραγματα ειναι πιο σιγουρα. Ξερεις τι παιρνεις, ξερεις ποιος ηταν ο παικτης και εχεις τη δυνατοτητα να δεις αν ειναι πια παλαιμαχος η οχι. Απλα ισως ειναι πιο δυσευρετα τα λαβρακια σε αυτην την κατηγορια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν υπαρχει καμια σχεση μεταξυ Βιερινια,μπελφοντιλ και Λαμπιαντ με τον Κουτσιανικουλη.Μιλαμε για παικτες που περασαν και αξιολογηθηκαν ως ταλεντα απο υπερομαδες οχι τον εργοτελη ασε που τα 8 μυρια που εφεραν πχ οι Μακ,Βιερινια υπερκαλυψαν χασουρες αν και δεν υπαρχουν αντιστοιχα παραδειγματα αποτυχιων για να κανουμε συμψηφισμο.Τα περισσοερα παλτα εκαναν μπαμ απο την στιγμη που αποκτηθηκαν.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Sic ο Φρανκ είναι ο μόνος πιστεύω που δεν κόλωνε για την θέση του ή το μέλλον του ή τα λεφτά.Γι αυτό και έφυγε,σου λέει κύριοι εγώ αυτό ξέρω αυτό κάνω αυτό μπορώ.Και το λέω γιατί και στην Τσέλσι δεν μάσησε από Μουρίνιο και είπε τον Αμπράμοβιτς αυτός είμαι.Αν σας κάνω.Για όλους τους άλλους όμως έχω αμφιβολία.Γιατί ήταν όλοι στην αρχή από κάτι καινούριο.Ποιος??Αγγελίδης?Τούντορ?Ιβιτς?Μίχελ?
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ο Βιερινια ηταν στα αζητητα της Πορτο και τον εστειλαν με ενα αστειο ποσο. Δεν ειναι ακριβως ο ορισμος του "αξιολογηθηκε ως ταλεντο απο υπερομαδα" αν και μπορεις να το πεις ετσι με καλη θεληση. Ο Μακ, χωρις να ειμαι σιγουρος, εχω την αισθηση πως επισης δεν ανηκει σε αυτην την κατηγορια. Ο Λουκας το ιδιο.
Ενδεχομενως τα χρηματα που θα φερουν 2 τετοιοι επιτυχημενοι παικτες να υπερκαλυπτουν τη χασουρα χ αποτυχιων, ομως η χασουρα δεν ειναι μονο οικονομικη ειναι και η αγωνιστικη χασουρα που εχει το να επενδυεις σε παλτα. Στην δευτερη κατηγορια που ανεφερες το ρισκο του παλτου μειωνεται. Ξερεις τι παιρνεις. Εκει βεβαια εχεις το ρισκο της πιθανης ελλειψης κινητρου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για τον Βιερινια η πορτο ειχε αρνηθει ρητρα και ο μονος λογος που αποκτηθηκε φτηνα ηταν ο τραυματισμος.Να θυμισω πως ηταν αρχηγος εθνικης νεων που κατεκτησε τιτλο.Ο δε Μακ ειχε επιλεχθει απο τις ακαδημιες της Σιτυ.Τι σχεση εχουν αυτα με τον Κουτσιανικουλη.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Συμφωνω Αγιε, μεγαλο πρόβλημα το γεσμενιλικι, ανεκαθεν..
Και ειδικα οταν μπαίνει σε εφαρμογη το ενστικτο της επιβιωσης (κ μαλιστα απεναντι σ'εναν αμπαλο ποδοσφαιρικά προεδρο που σε κρινει επιφανειακά)..

Τοχα σημειωσει απτην εποχη βρυζα με ιβαν κ ηταν ο λογος που καταβαραθρωθηκε στα ματια μου, παροτι ποδοσφαρικα τον ειχα σε υποληψη.

Ενας λογος παραπάνω π πιστευα τη φαση με Φρανκ κ ηλπιζα σε κατι καλο, ηταν αυτο που σημειωσες και λεγαμε τοτε..
Ότι επιτέλους ενας ποδοσφαιρανθρωπος με εμπειρία κ πυγμη, χωρις ναναι νεοπας ουτε να μας εχει αναγκη,
θα πει τα γραμματα πως εχουν στον Ιβαν χωρις 2ες σκεψεις, θα πατήσει ποδι σε καποια πράγματα, θα απαιτησει και θα ηγηθει ολοκληρου του τμήματος..
Ιδανικα με ενα μιχελ δίπλα του ή με ενα μη φοβητσιαρη-αβουλο ΖΒ..

Αλλα τι να κανεις, τον ετζασε πολυ γρηγορα ο χαζος (αν εφαγε παπα απο κυκλους,τετραγωνα,φραγκους,νβ) ή παμπονηρος (επειδη ματωσε, φτιάχνοντας το ομορφα με νβ,δνα,φραδελακηδες) Ιβαν..

Τουλαχιστον τωρα έχουμε μια καβα 5-6μυριων να διαθεσουμε, για να δουμε τι επιλογες θα γινουν..
Πολυ σημαντικο κ κρισιμο σταυροδρομι..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αν δεν χαθεί η εμπιστοσύνη σε αυτους που επιλέγουν όπως περσι κ παρουμε παλι κανα τέρματα η Μπακ
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Τέρμα χρειαζότανε επειγόντως πέρσυ. Γιαυτό αποκτήθηκε, άσχετα με το αν δεν βγήκε.

Με τα περί δεξί μπακ , ήδη είχε γίνει σούρεαλ η φάση με ΝΒ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεκάρι υποτίθεται ήταν η προτεραιότητα περσι , εξτρεμ προπερσι αλλα ήρθαν παικτες σε άλλες θέσει σ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”