33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol1 »

The_Stalker έγραψε:Προσωπικώς με βρίσκει 99% σύμφωνο το άρθρο του βροχοποιού στην κεντρική. Με την προσθήκη ότι ήταν μεγάλο λάθος του Ιβάν η δημόσια δήλωση περί μη πώλησης όταν έπρεπε. Είτε θέλεις να κρατήσεις τον παίκτη, είτε να τον δώσεις, η δήλωση είναι φάουλ.

Αγωνιστικά έχω πει πολλές φορές ότι όχι ο Κλάους, ο ΦΟΡ του ΠΑΟΚ με το σύστημα του Ίβιτς παίρνει λιγότερες ευκαιρίες. Οι ομοιότητες με το σύστημα Σάντος όπου ο φορ δεν σκόραρε και ξεκλείδωνε τη νίκη η ατομική ποιότητα του Βιερίνια ή/και η ευφυία του Ίβιτς είναι παραπάνω από εμφανείς. Αυτό ας το έχουν υπόψη τους όλοι όσοι ασκούν κριτική.

Τέλος συνυπογράφοντας το προηγούμενο ποστ του Kastrakis, θέλω να πω ότι η αχαριστία, η κακία, η βλακεία και η αμετροέπεια σ' αυτό το τόπικ, έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Ακόμα κι αυτό του Σάλπι, για τον οποίο υπήρχαν πολύ σοβαρότεροι λόγοι για την αντίδραση κάποιων συνοπαδών. Πραγματικά ορισμένα ποστ με φέρνουν εμετό..

ΥΓ Καημένε Κάμπος, άμα φύγει ο Κλάους έρχεται η σειρά σου..
Έτσι είναι δυστυχώς
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

nothu έγραψε:Εγω για μετα ειμαι αναμεσα σε Καμπος και Σαχοφ παντως. Η μπορει και το σεντερ φορ που θα παρουμε γιατι κι αυτος ψιλο αμπαλος ειναι.
Ο κρεσπο την γλύτωσε? ΤΟ καλοκαίρι πρώτο φαβορί ήταν
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Πριν Kastrakis, γράψει τρις!
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Για τον συγκεκριμένο παίκτη τα πράγματα ειναι πολύ απλά, και τσάμπα αναλωνόμαστε σε διάφορα.
Όταν ο ΠΑΟΚ έπαιζε με ρομπερ και λορενς ο αθανασιαδης ηταν οτι πρέπει για μας. Πλέον ο ΠΑΟΚ τον εχει ξεπεράσει.
Έπρεπε να ειναι η αλλαγή μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Σάβ 12 Νοέμ 2016, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

kastraki
πανω κατω τα ιδια λεμε.με μια διαφορα μονο.το στιγμα της ομαδας το δινουν οι παθιασμενοι.κ οταν στο προσωπο του αρχηγου βλεπεις την απογοητευση στις χαμενες ευκαιρες του.οταν βλεπεις την απογοητευση στις λαθος επιλογες απο τους επιθετικογενεις συμπαικτες, δεν πιστευεις σε ανατροπες δεν πιστευεις στον εαυτο σου κ στην ομαδα σου.
ο αρχηγος πρεπει να φωναζει κ να ξυπναει τους συμπαικτες του,ενιοτε κ να τους βριζει η να τους ηρεμει.κ οχι μονο αυτος.αλλα σιγουρα ολοι οσοι ξερουν που βρισκονται.οι ξενοι ετσι θα προσαρμοστουν.ο ενας ηρθε απο τη γκεντσλερμπιρλιγκι,ο αλλος απο μια μικρομεσαια ισπανικη,ο αλλος κ εγω δεν ξερω απο που.αυτοι δε θα μαθουν απο μονοι τους.
εκπεμπει μια νωθροτητα η ομαδα.κ αυτο δεν ειναι κατι μπορει να αλλαξει ο προπονητης.αφου μεχρι κ εμεις συνηθισαμε.και ειναι πολυ κακο σημαδι.
υγ.δεν τον κρινω απο τις φωτογραφιες πιστεψε με.το τσιγαρο ομως σε κοινη θεα ειναι κατηφορος.δειχνει κακη νοοτροπια.δειχνει λαθος προτεραιοτητες.κ ο ΠΑΟΚ ειναι τεραστια ομαδα για να συγχωρει για πολυ καιρο.
αν μπορουσα να παραθεσω παλιοτερα τοστ μου θα δεις οτι εχω πολυ καλη γνωμη για την αξια του.θεωρω οτι ο κλαους ειναι φορ πολυτελειας.οτι ειναι απο τους παικτες που αξιζει να χτιστει επιθεση πανω του.κ δεν ειναι μπλανκο που ειπαν καποιοι.ο κλαους εχει τεχνικη.και θρασος κ μαγκια ειχε.που τωρα φαινεται να τα βγαζει αλλου.δυστυχως μυαλο φαινεται να μην εχει.
υγ.με χαδια δε γινεται.hard reset μονο.κ δε βλεπω να το κανει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Σάβ 12 Νοέμ 2016, 11:40, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κ για μενα αυτο ειναι σημαντικο να καταλάβουμε οτι δεν μας κανεις με τπτ για βασικος πλεον
Παίκτικα μονο κ τπτ αλλο ...
Ο ίδιος μαλλον ευχαριστημενος ειναι μιας κ επειτα την αρχική του βελτίωση βάλτωσε κ τωρα αναπόφευκτα γινεται χειρότερος

Κατα τα αλλα φυσικα κ ειναι παίκτης μας κ μέλος της ιστορίας μας κ να τον στηρίξουμε οταν προασπαθει
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Δεν είναι αρχηγός. Καλός για 2ος, γενικώς.
Όχι στο ανάθεμα.

ΥΓ. Σωστός ο Barlow.
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Δημοσίευση από Holypaok »

Οσοι βριζουν τον Κλαους και θεωρουν οτι δεν ειναι ηγετικη και αρχηγικη φυσιογνωμία στην ομαδα, να πω οτι οταν αρχισαν οι γκρινιες και οι αποδοκιμασιες για Καμπος καο Σακχοφ, σαν πραγματικός ηγετης μπηκε μπροστά , δεν εβαλε γκολ εχασε τα αχαστα και καλυψε τους αλλους δυο.Επιτηδες το κανε για να προστατευσει σαν πραγματικος αεχηγος τουε συμπαικτες.Χι τουκ ουαν φορ φε τιμ που λενε στο χουριομ.Πλεον κανενας δεν ασχολειται με Καμπος και Σακχοφ εδω, ολοι βριζουμε Κλαους.
Γω ετσι το ειδα ετσι το εγραψα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Χωρις να θελω να δειξω εμπαθεια στον ποδοσφαιριστη,αλλα τα φιλοτιμα ΠΑΟΚτσακια ειναι ο κοσμος που πηγαινει στον γηπεδο.Οι παικτες στο γηπεδο ΠΡΩΤΑ πρεπει να χουν ποιοτητα και μετα ας φορανε και βρακι μποκα τζουνιορς.

Αυτο το φιλοτιμο παλικαρι εχει πεθανει εδω και 10ετιες στο συγχρονο ποδοσφαιρο,ελπιζω επιτελους να περασουμε σαν ομαδα την εφηβεια μας και να ωριμασουμε ουτως ωστε η προσπαθεια ενος περιορισμενων δυνατοτητων ποδοσφαιριστη να μην "πουλαει" παραπανω αποσο πρεπει εν ετη 2016.

Για μενα ο Κλαους ειτε προσπαθησε και δεν μπορεσε,ειτε απλα δεν ηθελε να βελτιωθει απτην στιγμη που ειχε γινει φιρμα.Οτι απτα δυο και να συμβαινει αφορα αυτον και μονο,το αποτελεσμα ειναι που μετραει και καλως η κακως ο κυκλος του στον ΠΑΟΚ πρεπει να κλεισει.
kos

Δημοσίευση από kos »

υπαρχουν στην ομαδα ποιο σημαντικα προβληματα απο τον κλαους. ο κλαους ειναι το συπτωμα οχι αρρωστια.
απο πανω προς τα κατω.
1) εχουμε ενα προεδρο που παριστανει πως δεν εχει αντιληφθει οτι παει στην στανη καθε φορα (βαζει χρηματα) αλλα σπαει την στανη μη καλυπτοντας πληρως τις αναγκες της ομαδας. και στην πορεια της χρονια φταινε οι αλλοι γιατι αυτους τους εδωσε απεριοριστα χρηματα και αυτοι δεν βρηκαν παικτη να αγορασουν. ιστοριες για μικρα παιδια. εχω δηλαδη εγω τα 20 χιλ αλλα ρε γαμωτο δεν βρηκα αμαξι που να μου αρεσει. και εμεινα με τα 20χιλ ρε πουστη μου. και στεναχωρεθηκα....και μετα φταει ο κλαους.
2) η ομαδα δεν εχει παικτες νικητες. εργαλεια, εργαλεια και παλι εργαλεια. στην καλυτερη ομαδα των τελευταιων χρονων υπηρχαν 4-5 παικτες που δεν αντεχαν να χασουν. εχαναν στο ντερμπι και θολωναν. και να η κοκκινη του κοντρερας στο οακα με την αεκ, και να οι κοκκινες του σερτζιο με νικοπολιδη. για τον ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ περιττο....
ο απειρος προπονητης θα πει τους πει "προβληματικους" και θα ειναι ευχαριστημενος με τους σακχοφ. ο προπονητης που πιστευει στον εαυτο του θα πει "φερτε τον παικταρα και μη σας νοιαζει". οπως ο σαντος με τον μπακαγιοκο. ενα μηνα παγκο και εξεδρα ο μπακα, μπαινει στην νεα σμυρνη το καρφωνει και αγκαλιαζει τον προπονηταρα. οχι αυτο το σιχαμα το σημερινο με λειβαδια ο μπισεζβαρ, με φιορεντινα ο σακχοφ, με πλατανια ο μπισεσβαρ, με γαυρο ο σακχοφ. τι ειναι αυτα ρε... η μπορεις ή δεν μπορεις. και μιλαμε για την θεση που επαιξε μπαλα ο ιβιτς... ελεος δηλαδη ρε βλανταν... εγω τα κοβω οτι δεν ηξερες κανεναν απο τους δυο. και στους φορεσαν καπελο και θα φας το κεφαλι σου... μονος σου αγορι μου. και σε ειχα για αλεπου σερβικη.
3) ο κλαους εχασε την αθωοτητα και την σεμνοτητα. ειναι ξεκαθαρο στο προσωπο του οτι ο ιδιος επελεξε να αφησει στις ακρες το βαρυ φορτιο των ευθυνων του. για εμενα ειναι οπως η διαφορα που υπαρχει μεταξυ του Παοκτση που παει στο γηπεδο και του Παοκτση που δεν παει στο γηπεδο. ο δευτερος μολις τελειωσει το ματς λεει στο τυπο που εχει το καφε ¨βαλτο στο 3 αρχιζει το σεβιλλη-μπαρτσελονα¨. αυτος ειναι σημερα ο κλαους. λιγο τα λεφτα, λιγο το οτι μεγαλωσε, λιγο το λαιφ σταιλ στην αθηνα. αυτους που εβλεπε σαν δικους του τωρα τους βλεπει σαν ουγκ.
μπορει να ειναι και σε φαση το παιδι και να το ξεπερασει. παντως το προσωπο του δεν δειχνει ντεφορμαρισμα. περισσοτερο με αγγαρεια μοιαζει.

η χρονια θα ειναι χαμενη, οπως θα ειναι και η επομενη και καθε αλλη χρονια εαν οι σαββιδης και υιος δεν καταλαβουν οτι δεν ειναι οι σταρ του σοου. πραγμα δυσκολο....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

kos,καταρχην καλως μας ξαναηρθες και να γράφεις συχνότερα αν είναι δυνατόν.
Εγώ θα κρατήσω την τελευταία σου πρόταση,πραγματικά θα συμφωνησω 100%,το πιστεύω πιο πολύ από ποτέ ότι ο Ιβάν θέλει να είναι ο σταρ της ομαδας.
Έτσι όμως το μόνο που καταφέρνει είναι να
Πριονίζει την ιδια του την καρέκλα,η αλλιώς να πλήττει την εικόνα του.
Ελπίζω να αλλάξει σύντομα,και να έρθουν επιτέλους στην ομαδα παίχτες που θα αγαπήσουν και θα αγαπηθουν από τον ΠΑΟΚ στο σύνολο του,έστω και αν αυτό σημαίνει ότι κάποιοι από αυτούς θα πάρουν τα φωτα από πάνω του.
Να πω την αλήθεια δε το Πολύ πιστεύω,αλλά θεωρώ ότι είναι αρκετά απρόβλεπτος ώστε να μας ξαφνιάσει ευχάριστα.
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

ο κλαους ειναι θυμα της γενικοτερη κρισης ταυτοτητας της σημερινης νεολαιας.αν λεμε για τα παιδια των φιλων και των γειτονων μας 'πως ειναι ετσι?' ,φανταστειτε 25χρονους με λεφτα στα χερια τους.δεν ειναι μονο δικο μας θεμα, οι ελληνες πλεον απλα 'δεν'.ο παναθηναικος κοντευει να μεινει χωρις ελληνα, οι πολυθρυλητοι 'αρχηγοι' παικταραδες του ολυμπιακου αβρααμ, μανιατης, σιοβας φευγουν νυχτα, η αεκ που στηριχτηκε στους ελληνες για να ανεβει παλι στην superleague τους εδιωξε ολους.
το προβλημα δεν ειναι οτι φευγει (μαλλον) ο κλαους.το θεμα ειναι πως φευγει.λιγους παιχτες θυμαμαι να εχουν φυγει απο τον ΠΑΟΚ οπως επρεπε, αξιοπρεπως.αν μη τι αλλο, εχει δωσει πραγματα στην ομαδα και το να θυμηθει ο ιβαν αρχες νοεμβρη οτι δεν του κανει δεν τον τιμα.αυτο που ειπωθηκε για το οτι θελει να ειναι ο σταρ της ομαδας ειναι μεγαλη κουβεντα και πιθανον να ισχυει.οταν δεν εχεις βρει τα λεφτα ετοιμα και εισαι επιχειρηματιας με χιλιαδες υπαλληλους (και οχι εφοπλιστης οπου οι μπιζνες γινονται με αλλες μεθοδους), ισως εχεις καλλιεργησει παραπανω το εγω σου και δεν μπορεις να διακρινεις τις διαφορες των υπολοιπων επενδυσεων-εταιρειων σου με τη λειτουργια μιας ποδοσφαιρικης ομαδας.μπορει για τον ιβαν ο ΠΑΟΚ να ειναι αλλη μια ανωνυμη εταιρεια και να ακολουθει τις ιδιες μεθοδους με τις υπολοιπες επιχειρησεις του.σιγουρα ειναι εντελως αλλη υποθεση το ποδοσφαιρο, αλλα αν ειναι να ακολουθει πιο τεχνοκρατικες μεθοδους, ας το κανει στο επακρο, γιατι αυτη η υβριδικη μορφη 'λιγο τεχνοκρατισμος-λιγο ελα μωρε μια οικογενεια ειμαστε-λιγο εδω ειναι βαλκανια' δεν βγαζει πουθενα.ή σιδηρα πειθαρχια και προσηλωση στο πλανο ή παε ελλαδισταν με οτι αυτο συνεπαγεται.με βλεποντας και κανοντας προκοπη δε θα δουμε.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Holypaok έγραψε:Οσοι βριζουν τον Κλαους και θεωρουν οτι δεν ειναι ηγετικη και αρχηγικη φυσιογνωμία στην ομαδα, να πω οτι οταν αρχισαν οι γκρινιες και οι αποδοκιμασιες για Καμπος καο Σακχοφ, σαν πραγματικός ηγετης μπηκε μπροστά , δεν εβαλε γκολ εχασε τα αχαστα και καλυψε τους αλλους δυο.Επιτηδες το κανε για να προστατευσει σαν πραγματικος αεχηγος τουε συμπαικτες.Χι τουκ ουαν φορ φε τιμ που λενε στο χουριομ.Πλεον κανενας δεν ασχολειται με Καμπος και Σακχοφ εδω, ολοι βριζουμε Κλαους.

:lol: :lol: :lol: :lol:
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Holypaok έγραψε:Οσοι βριζουν τον Κλαους και θεωρουν οτι δεν ειναι ηγετικη και αρχηγικη φυσιογνωμία στην ομαδα, να πω οτι οταν αρχισαν οι γκρινιες και οι αποδοκιμασιες για Καμπος καο Σακχοφ, σαν πραγματικός ηγετης μπηκε μπροστά , δεν εβαλε γκολ εχασε τα αχαστα και καλυψε τους αλλους δυο.Επιτηδες το κανε για να προστατευσει σαν πραγματικος αεχηγος τουε συμπαικτες.Χι τουκ ουαν φορ φε τιμ που λενε στο χουριομ.Πλεον κανενας δεν ασχολειται με Καμπος και Σακχοφ εδω, ολοι βριζουμε Κλαους.

χαχαχα!κορυφαιο σχολιο!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

kos έγραψε:υπαρχουν στην ομαδα ποιο σημαντικα προβληματα απο τον κλαους. ο κλαους ειναι το συπτωμα οχι αρρωστια.
απο πανω προς τα κατω.
1) εχουμε ενα προεδρο που παριστανει πως δεν εχει αντιληφθει οτι παει στην στανη καθε φορα (βαζει χρηματα) αλλα σπαει την στανη μη καλυπτοντας πληρως τις αναγκες της ομαδας. και στην πορεια της χρονια φταινε οι αλλοι γιατι αυτους τους εδωσε απεριοριστα χρηματα και αυτοι δεν βρηκαν παικτη να αγορασουν. ιστοριες για μικρα παιδια. εχω δηλαδη εγω τα 20 χιλ αλλα ρε γαμωτο δεν βρηκα αμαξι που να μου αρεσει. και εμεινα με τα 20χιλ ρε πουστη μου. και στεναχωρεθηκα....και μετα φταει ο κλαους.
2) η ομαδα δεν εχει παικτες νικητες. εργαλεια, εργαλεια και παλι εργαλεια. στην καλυτερη ομαδα των τελευταιων χρονων υπηρχαν 4-5 παικτες που δεν αντεχαν να χασουν. εχαναν στο ντερμπι και θολωναν. και να η κοκκινη του κοντρερας στο οακα με την αεκ, και να οι κοκκινες του σερτζιο με νικοπολιδη. για τον ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ περιττο....
ο απειρος προπονητης θα πει τους πει "προβληματικους" και θα ειναι ευχαριστημενος με τους σακχοφ. ο προπονητης που πιστευει στον εαυτο του θα πει "φερτε τον παικταρα και μη σας νοιαζει". οπως ο σαντος με τον μπακαγιοκο. ενα μηνα παγκο και εξεδρα ο μπακα, μπαινει στην νεα σμυρνη το καρφωνει και αγκαλιαζει τον προπονηταρα. οχι αυτο το σιχαμα το σημερινο με λειβαδια ο μπισεζβαρ, με φιορεντινα ο σακχοφ, με πλατανια ο μπισεσβαρ, με γαυρο ο σακχοφ. τι ειναι αυτα ρε... η μπορεις ή δεν μπορεις. και μιλαμε για την θεση που επαιξε μπαλα ο ιβιτς... ελεος δηλαδη ρε βλανταν... εγω τα κοβω οτι δεν ηξερες κανεναν απο τους δυο. και στους φορεσαν καπελο και θα φας το κεφαλι σου... μονος σου αγορι μου. και σε ειχα για αλεπου σερβικη.
3) ο κλαους εχασε την αθωοτητα και την σεμνοτητα. ειναι ξεκαθαρο στο προσωπο του οτι ο ιδιος επελεξε να αφησει στις ακρες το βαρυ φορτιο των ευθυνων του. για εμενα ειναι οπως η διαφορα που υπαρχει μεταξυ του Παοκτση που παει στο γηπεδο και του Παοκτση που δεν παει στο γηπεδο. ο δευτερος μολις τελειωσει το ματς λεει στο τυπο που εχει το καφε ¨βαλτο στο 3 αρχιζει το σεβιλλη-μπαρτσελονα¨. αυτος ειναι σημερα ο κλαους. λιγο τα λεφτα, λιγο το οτι μεγαλωσε, λιγο το λαιφ σταιλ στην αθηνα. αυτους που εβλεπε σαν δικους του τωρα τους βλεπει σαν ουγκ.
μπορει να ειναι και σε φαση το παιδι και να το ξεπερασει. παντως το προσωπο του δεν δειχνει ντεφορμαρισμα. περισσοτερο με αγγαρεια μοιαζει.

η χρονια θα ειναι χαμενη, οπως θα ειναι και η επομενη και καθε αλλη χρονια εαν οι σαββιδης και υιος δεν καταλαβουν οτι δεν ειναι οι σταρ του σοου. πραγμα δυσκολο....
Kos χρονια και ζαμιανια ρε φιλε καλως σε ξαναβρηκαμε και μη χαθεις!!!

αψογος στο ποστ και ιδιως στην τελευταια προταση που ειναι και ολο το κλου της τελευταιας 5ετιας :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”