33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ακάλυπτος έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Ε ενταξει τοτε μας αποστομωσες. Αφου καπνιζε κι ο ζινταν. Τωρα θ μου πεις ο ενας μεγαλουργουσε και μαγευε και ο αλλος μας στοιχισε ομιλους τσου λου και ενα καρο ματς
Δεν κατάλαβες καν γιατί το πόσταρα.

Όσον αφορά το κάπνισμα και τον αθλητισμό, οι γνώμες διίστανται.
Εγώ θυμάμαι ένα σωρό παίκτες, μεγάλους -για το εκάστοτε επίπεδο- που κάπνιζαν αβέρτα.
Από τον καράφλα του λιμανιού μέχρι τον δικό μας Κατσουράνη. Μην πάω σε διεθνές επίπεδο.

ΥΓ. Η συγκυρία, δεν είναι τυχαία.
ΥΓ2. Δεν σου στοίχισε ομίλους. Επίσης σου έδωσε και ένα κάρο ματς, αλλά αυτό το περνάμε ψιλά γράμματα γιατί ΠΑΟΚ είσαι αφού..
Φετος ποσα σου εδωσε μεχρι μεσα νοεμβριου γιατι ΠΑΟΚ εισαι αφου... αφου παιζουμε τ παιχνιδι της ειρωνειας.
Δεν το σωζετε, φετος δειχνει τουριστας και σελεμπριτι. Τελος
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Το πρόβλημα δεν είναι το τσιγάρο, ούτε οι φωτογραφίες του. Το πρόβλημα είναι ότι εδώ και 2 έτη δεν έχει παίξει καλή μπάλα, με την απόδοσή του να φθίνει συνεχώς κι αυτό είναι μεγάλο κακό για τον ΠΑΟΚ που έχει επενδύσει επάνω του.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

kastrakis έγραψε: Κρεατομηχανες κανονικές. Όσο τον κρίνετε για την ζωή του και το lifestyle του, ναι. Υποθέτετε ότι αυτά τον επηρεάζουν στο παιχνίδι του και στο ενδιαφέρον του για την ομάδα, αλλά χωρίς να εξηγείται πως....
Δλδ, ο Κλαους μέχρι πέρσι δεν κάπνιζε και δν έπινε που τα παστελωνε κανονικά και φέτος άρχισε????
kastraki
αν και δεν ειμαι φαν των μεταφυσικων ερμηνειων θεωρω οτι ο κλαους δειχνει να μην εχει τον απαιτουμενο εγωισμο για να συνεχισει σε ψηλο επιπεδο αποδοσης.
δειχνει να μην αρρωσταινει ρε παιδι μου με την ηττα η με την κακη του αποδοση.η ντολτσε βιτα εχει ως αποτελεσμα να βλεπει ο καθε παικτης που δεν εξελισσεται πως δε βαριεσαι..και μετα την ηττα εγω καλα θα περασω.δε συγκεντρωνεται στο στοχο του.πως να το πω αλλιως..
δεν τα'χει με τον εαυτο του (α ρε ζουγα)
και ειναι κριμα γιατι η κεριερα του ποδοσφαιρστη ειναι μικρη.και αυτα που μπορει να αποκομισει ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που πρεπει να θυσιασει.
για το lifestyle δεν εχω να πω πολλα.ποδοσφαιριστης ειναι.δε θα παει στην επιδαυρο στο κενο του.και ο κυκλος του εκει που κυκλοφορει το χρημα θα ειναι.αλλα το καπνισμα οχι.δειχνει οτι δε σκαει ρε παιδι μου.οτι ερθει.λεφτα εχουμε.μουνι εχουμε.χαβαλε κανουμε.
δεν τα'χει με τον εαυτο του (α ρε ζουγα)
υγ.ας περιμενουν οι γυναικες ρε βλακα κλαους..
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Dimg4 έγραψε:
Ακάλυπτος έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Ε ενταξει τοτε μας αποστομωσες. Αφου καπνιζε κι ο ζινταν. Τωρα θ μου πεις ο ενας μεγαλουργουσε και μαγευε και ο αλλος μας στοιχισε ομιλους τσου λου και ενα καρο ματς

Εγώ θυμάμαι ένα σωρό παίκτες, μεγάλους -για το εκάστοτε επίπεδο- που κάπνιζαν αβέρτα.
Από τον καράφλα του λιμανιού μέχρι τον δικό μας Κατσουράνη. Μην πάω σε διεθνές επίπεδο.

ΥΓ2. Δεν σου στοίχισε ομίλους. Επίσης σου έδωσε και ένα κάρο ματς, αλλά αυτό το περνάμε ψιλά γράμματα γιατί ΠΑΟΚ είσαι αφού..
Φετος ποσα σου εδωσε μεχρι μεσα νοεμβριου γιατι ΠΑΟΚ εισαι αφου... αφου παιζουμε τ παιχνιδι της ειρωνειας.
Δεν μίλησα για φέτος.
Αν θες να θυμάσαι ότι συμφέρει την επιχειρηματολογία (!) σου, τότε πάω πάσο.
berry

Δημοσίευση από berry »

Η περιπτωση.....να έχει γίνει θέμα η πώληση του Κλάους μπας κ αφυπνιστει το παλληκάρι κ ξυπνήσει απο το λήθαργο ισχυει?
Οσοι ασχολούνται με ξένα πρωταθλήματα γνωρίζουν πως....αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι στις λίστες υπο πώληση αλλά αγωνίζονται κανονικά κ παλεύουν για την παραμονή τους στις ομάδες τους. Ρωταω φυσικά δεν κάνω τον παντογνωστη. Αν ισχύουν τα δημοσιεύματα....
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

9 στα 10 ποστ που κατακρίνουν τον Κλάους παίρνουν το τσιγάρο ως ΑΦΟΡΜΗ για να πουν ορισμένα πράγματα που τα βλέπει όλος ο κόσμος. Οι εναπομείναντες υποστηρικτές του Κλάους (εγώ άλλαξα στρατόπεδο πριν 2 βδομάδες :) ) αντιτίθεστε στα σχόλια λέγοντας δεν πειράζει που καπνίζει. Το τσιγάρο είναι ένα μέρος ενός πολύ μεγαλύτερου θέματος. Όποιος θέλει ας το αγνοήσει. Αλλά για μένα ο Κλάους είναι μία καλή αφορμή για να ανοίξει το ζήτημα διαχείρισης του ποδοσφαιρικού υλικού μας. Ξαναλέω. Ο Κλάους προσωπικά δεν με νοιάζει. Αλλά ποιος μου λέει ότι σε λίγα χρόνια στη θέση του Κλάους δε θα βρω τον Κουλούρη? Έχουμε ντεμέκ καλές ακαδημίες. Και μετά τι? Αν μπουν στην πρώτη ομάδα σταματάμε να ασχολούμαστε με την εξέλιξή τους?
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Ο ΠΑΟΚ για να παρει πρωταθλημα θελει επιθετικο Μουσλιμοβιτς και ανω επιπεδο.Ο κλαους μας τελειωσε εδω και χρονια.Επιασε ταβανι στον Παοκ δε μπορει αλλο να εξελιχθει και να προσφερει.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Φαντάζομαι καταλαβαίνουμε όλοι, από το πώς θα χειριστεί όλο το αγωνιστικό τμήμα αυτήν την υπόθεση, θα δείξει αν θα φτιάξουν ποτέ ομάδα, ή θα παραμείνουμε μεγάλη ομάδα, μόνο στο μυαλό μας.

Εξηγώ. Ιβάν. Έχεις φάει, άλλους κι άλλους για ασήμαντες αφορμές. Αν στην ομάδα σου, ως πρόεδρος επιτρέπεις τέτοια φαινόμενα, κι άλλα που λογικά τα γνωρίζεις... Ποτέ δε θα καταφέρεις μόνο με λεφτά, να φτάσεις το τοπ 20 που λες.

Ιβιτς. Αν συνεχίσεις να τον βάζεις 11αδα, είναι σαν να λες στους υπόλοιπους, κάντε ότι γουστάρετε. Θα καταντήσει παιδική χαρά, θα χάσεις τον έλεγχο και θα είσαι το δεύτερο εύκολο θύμα μετά τον...

Μιχελ. Ως τδ, έκανες εισηγήσεις, ήρθε η ώρα να βγεις από πάνω και να ζητήσεις αυτό που είχες ζητήσει από την αρχή του καλοκαιριού. Έκανες πίσω τότε, πέρασε ο καιρός και έμεινες με τον δανεικό...

Υπόλοιποι παίκτες. Αφού ο αρχηγός κάνει ότι θέλει, κάνουμε κι εμείς... Και κάπως έτσι, μένουμε στα ίδια, αφού ουδείς μπορεί να απαιτήσει το κάτι παραπάνω.

Πλέον δεν είσαι πρότυπο, αλλά παράδειγμα προς αποφυγή. Κλάους, ελπίζω κι εύχομαι ειλικρινά να αλλάξεις μυαλά και να μην καταλήξεις εκεί που κατέληξαν κι άλλοι, που δεν μπόρεσαν να κάνουν διαχείριση της προσκαιρης επιτυχίας τους. Φιλικά στο λέω...

SM-G935F
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Petros1988 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ για να παρει πρωταθλημα θελει επιθετικο Μουσλιμοβιτς και ανω επιπεδο.Ο κλαους μας τελειωσε εδω και χρονια.Επιασε ταβανι στον Παοκ δε μπορει αλλο να εξελιχθει και να προσφερει.
σορρυ κιολας αλλα δεν μας κανει ο κλαους, αλλα αναφερεις τον μουσλι που και παικτικα προσφερε το ενα χιλιοστο αλλα και οσον αφορα την εξωγηπεδικη ζωη ο κλαους μοιαζει ερημιτης μπροστα του??
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ακάλυπτος έγραψε:
Ακάλυπτος έγραψε:

Δεν μίλησα για φέτος.
Αν θες να θυμάσαι ότι συμφέρει την επιχειρηματολογία (!) σου, τότε πάω πάσο.[/quote]

Ρε ακαλυπτε πλακα μας κανεις? Για φετος ειναι τ θεμα, τι πας πασο? Φετος ειναι ο χειροτερος φορ της γελοιας λιγκας μας.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ksenitemenos4 έγραψε:
Petros1988 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ για να παρει πρωταθλημα θελει επιθετικο Μουσλιμοβιτς και ανω επιπεδο.Ο κλαους μας τελειωσε εδω και χρονια.Επιασε ταβανι στον Παοκ δε μπορει αλλο να εξελιχθει και να προσφερει.
σορρυ κιολας αλλα δεν μας κανει ο κλαους, αλλα αναφερεις τον μουσλι που και παικτικα προσφερε το ενα χιλιοστο αλλα και οσον αφορα την εξωγηπεδικη ζωη ο κλαους μοιαζει ερημιτης μπροστα του??
Ο μουσλι ομως ειχε απιστευτο παθος σε καθε ματς και μετα την πρωτη χρονια σακατευτηκε με τα γονατα. Τη μιση ποδοσφαιρικη μαγκια να δειξει ο κλαους θα χαρουμε ολοι.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Ο Μουσλι πόσους αγώνες δεν έπαιζε λόγω τραυματισμών?
Και από τι προέρχονταν οι τραυματισμοί?
Μήπως και από την εξωγηπεδική ζωή?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Παρ 11 Νοέμ 2016, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο τελευταίος επιθετικός που τα χε ολα κ με διαρκεια ήταν ο μιετσελ
Ο μούσλι επειτα απόντος σουπερ εξάμηνο ειχε αναλαμπές φοβερές μεν αλλα αναλαμπές μονο

Η ομαδα κ κυριως ο ιδιοκτήτης ας αναλογιστεί τα χρήματα που ξόδεψε σε διαφορα πειράματα τελευταια
Κ ας επενδύσει σοβαρα στη θεςη

Για τους υπάρχοντες ο φακ ειναι ο πιο καλος με μειονέκτημα της σώματοδομης που ναι σημαντικο ομως πλην για συντηρητική ομαδα

Ας πάρουν τις αποφασεις τους , πολλα γράφονται κ θα γραφτούν ενδεια ειδήσεων κλπ

Να στηρίζουμε όποιον παιζει κ επειτα θα κρίνουμε αποφασεις το Δεκέμβρη
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση ή αλληλοσφαζόμαστε για υποθετικά σενάρια ?
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Ότι θέλουμε φορ φωνάζει από πρόπερσι. Άραγε δεν το βλέπουν οι ειδημονες;
Ποιος κλαους;
Μου άρεσε που κάποτε λέγαν κάποιοι ότι είναι ανώτερος του μητρογλου,με διαφορά κιόλας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”