Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
Εγω θελω τρεις μεταγραφες απο 5 μυρια εκαστη +5 μυρια για τα συμβολαια τους,ζηταω πολλα;
Αυτα βεβαια οταν αναλαβει τη διοικηση της ΕΠΟ ο Γραμμενος,αν αυτο δε γινει δεν εχει νοημα να παιζει ο ΠΑΟΚ στο ελληνικο πρωταθλημα.
Με ΕΠΟ που η ομαδα μου θεωρει στημενη,δεν θελω να ξαναπαιξουμε.
Αρκετα,πρεπει πλεον να παρθουν δραστικα μετρα απο ολους οσους θελουν καθαρο ποδοσφαιρο.
Τι στο πουτσο συμμαχια ειναι αυτη; διαλυστε το πρωταθλημα,μιλαμε για τις τρεις απο τις τεσσερις μεγαλες ομαδες της χωρας,αφηστε τους να παιξουν μονοι τους,αυτοι και οι μαριονετες τους.
Δεν ξερω πως ακουγετε αυτο,αλλα εδω που φτασαμε ειναι η μονη λυση,και το λεω γιατι θεωρω δεδομενη την επανεναρξη του και καλα επ αοριστον διακοπεντος πρωταθληματος.
Αυτα βεβαια οταν αναλαβει τη διοικηση της ΕΠΟ ο Γραμμενος,αν αυτο δε γινει δεν εχει νοημα να παιζει ο ΠΑΟΚ στο ελληνικο πρωταθλημα.
Με ΕΠΟ που η ομαδα μου θεωρει στημενη,δεν θελω να ξαναπαιξουμε.
Αρκετα,πρεπει πλεον να παρθουν δραστικα μετρα απο ολους οσους θελουν καθαρο ποδοσφαιρο.
Τι στο πουτσο συμμαχια ειναι αυτη; διαλυστε το πρωταθλημα,μιλαμε για τις τρεις απο τις τεσσερις μεγαλες ομαδες της χωρας,αφηστε τους να παιξουν μονοι τους,αυτοι και οι μαριονετες τους.
Δεν ξερω πως ακουγετε αυτο,αλλα εδω που φτασαμε ειναι η μονη λυση,και το λεω γιατι θεωρω δεδομενη την επανεναρξη του και καλα επ αοριστον διακοπεντος πρωταθληματος.
- painkiller4
Αλλα δυο ονοματα που γραφουν σημερα οτι εχουν προταθει ειναι
http://www.transfermarkt.com/romulo/pro ... ler/140682
http://www.transfermarkt.com/felipe-cai ... eler/37834
http://www.transfermarkt.com/romulo/pro ... ler/140682
http://www.transfermarkt.com/felipe-cai ... eler/37834
- Chuck Norris
Καισεδο ειχε ξαναγραφτει το καλοκαιρι ο τυπος είναι παικταρας κ ειναι απιθανο να ρθει σε μας. Τον αλλον μονο απο το προ τον ξερω! 

- Sick Bastard
Καλύτερα να μην πάρουμε φορ, αλλά έναν χαφ που σκοράρει για 10αρι
και κανα εξτρέμ/φορ που επίσης σκοράρει. Το ζήτημα δεν είναι τόσο ο φορ.
και κανα εξτρέμ/φορ που επίσης σκοράρει. Το ζήτημα δεν είναι τόσο ο φορ.
- ΑποστόληςΑ
-
Δηλαδή να μείνουμε με Κλάους;
Γιατί τους άλλους δεν φαίνεται να τους έχει πάρει στα σοβαρά
Γιατί τους άλλους δεν φαίνεται να τους έχει πάρει στα σοβαρά
- ΑποστόληςΑ
Κλάους, Κουλούρης, Pereyra, Thiam, Μυστακίδης. Κανείς από αυτούς δεν είναι εξτρέμ.
Και εγω παντως ιεραρχικα θα τοποθετουσα πρωτα 8-10ρο,μετα εξτρεμ και τελος ο φορ αν και δεν βλεπω πως θα βγει η χρονια χωρις ΚΑΙ τους 3.
Aντάλλαγμα τον Βαρέλα και επιστροφη Χ΄΄ψηλέαMANIAKOS έγραψε:Έχει 1,1 συμβολαιο θα δώσουμε κ τετοιο συμβολαιο κ λεφτα στην ομαδα ;;
Μακαρι βεβαια
- Chuck Norris
Put Varela down slowly ! Ακόμα δεν τον είδαμε να τον διώξουμε ;
- ΑποστόληςΑ
Ο Τζιόλης πάντως χθες στο φιλικό της Εθνικής ήταν αρκετά καλός (πολύ καλός με το δεδομένο ότι προπονείται με την β΄). Έδινε πάσα με τη μία, απελευθέρωνε το κέντρο και οι μακρινές μπαλιές του όλες βρήκαν στόχο. Μου λείπει...
Ωραίο το τρολάρισμα περί Τζιόλη αλλά μιλάμε ότι παίζει στην μοναδική θέση που δεν έχουμε σοβαρό κενό. Δλδ , οκ υπάρχει κάποιος που θεωρεί ότι αν είχαμε κάποιον ως εναλλακτική του Κάνας να παίξει μέχρι τώρα κανα 90 λεπτό στην καλύτερη θα είχαμε άλλους βαθμούς;
Δεν έχουμε το 8 που θέλουμε, δεν έχουμε το φορ που θέλουμε, κάτι λείπει στα εξτρέμ και συζητάμε για τον Τζιόλη ?
Εκτός αυτού ο συγκεκριμένος ενώ 2 μήνες είχε ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται ,έκατσε σto συμβόλαιο του. Ακόμα και σκέψη για επιστροφή είναι προσβλητική για το σύλλογο.
Δεν έχουμε το 8 που θέλουμε, δεν έχουμε το φορ που θέλουμε, κάτι λείπει στα εξτρέμ και συζητάμε για τον Τζιόλη ?
Εκτός αυτού ο συγκεκριμένος ενώ 2 μήνες είχε ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται ,έκατσε σto συμβόλαιο του. Ακόμα και σκέψη για επιστροφή είναι προσβλητική για το σύλλογο.
Ειλικρινής και -για την ώρα- χωρίς υπονοούμενα ερώτηση:
Ποιόν μάνατζερ έχουν οι Τζιόλης, Χατζηισαίας, Σκόνδρας;
Πραγματικά δεν ξέρω και θέλω να μάθω, συνδέοντας κομμάτια του παζλ όσων διαβάζουμε και ακούμε όλοι.
Ποιόν μάνατζερ έχουν οι Τζιόλης, Χατζηισαίας, Σκόνδρας;
Πραγματικά δεν ξέρω και θέλω να μάθω, συνδέοντας κομμάτια του παζλ όσων διαβάζουμε και ακούμε όλοι.
Συμφωνα με το transfermarkt ανηκουν σε διαφορετικους μανατζερ και οι τρεις.