Π.Α.Ο.Κ-Asvel Lyon Villeurbanne 61-67,Σχόλια & Παραλειπόμενα
- PAOK_Antarctica
Re: Π.Α.Ο.Κ-Asvel Lyon Villeurbanne,8/11,19:00,ΕΡΤ3,Nova
Αξιζαμε να χάσουμε σήμερα, δεν ειναι κάθε μέρα πασχαλια
PAOK_Antarctica έγραψε:Αυτοκράτωρ Τσοχλινιανος

- PAOK_Antarctica
- Aureliano Buendia
Καλά, το να χάσουμε εντός (της παγωμένης μας έδρας) από την πρωταθλήτρια Γαλλίας δεν είναι και εξωφρενικό είναι η αλήθεια.
Ασύλληπτα κακό παιχνίδι. Οι της Βιλερμπάν έκαναν ΘΕΟΤΗΤΕΣ για να μας κρατήσουν στο ματς.
Παιδιά, βάλαμε 1 (ολογράφως: ένα) καλάθι σε όλο τελευταίο δεκάλεπτο και 30 δεύτερα πριν το ματς, οι τύποι δεν είχαν καθαρίσει το ματς.
Έκαναν 3 φάουλ σε διεκδίκηση ριμπάουντ προσφέροντάς μας 6 βολές (άσχετα αν βάλαμε τις 2…
) και σταματώντας τον χρόνο που θα έπρεπε κανονικά να επιδιώκουν να κυλήσει και σαν να μην έφταναν αυτά, έκαναν και παντελώς αχρείαστο φάουλ πάνω στο τριποντο, προσφέροντας τις 3 βολές του Τσόχλα. Θεούληδες.
υγ: οι βολές μας είναι πλέον πληγή μόνιμη. Δεν είναι για να εκπλησσόμεθα κάθε φορά που τα σπάμε από τη γραμμή.
υγ2: ποιος ήταν στον σχολιασμό; Δεν έχω ακούσει ξανά άνθρωπο να χρησιμοποιεί πασίγνωστες εκφράσεις όπως "το κερασάκι στην τούρτα" και "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" με τόσο λανθασμένο τρόπο. Εντυπωσιακό.
υγ3: Κατανοώ ότι ο Σούλης αλλάζει ξένο μόνο αν ο παίκτης αποδειχτεί παιδεραστής ή μαυραγορίτης, αλλά ρε παιδιά μία αλλαγή πραγματικά θα μας απογειώσει. Για 2 αλλαγές, δεν το συζητώ. Παίκτη στα γκαρντ θέλουμε οπωσδήποτε.
Ασύλληπτα κακό παιχνίδι. Οι της Βιλερμπάν έκαναν ΘΕΟΤΗΤΕΣ για να μας κρατήσουν στο ματς.
Παιδιά, βάλαμε 1 (ολογράφως: ένα) καλάθι σε όλο τελευταίο δεκάλεπτο και 30 δεύτερα πριν το ματς, οι τύποι δεν είχαν καθαρίσει το ματς.
Έκαναν 3 φάουλ σε διεκδίκηση ριμπάουντ προσφέροντάς μας 6 βολές (άσχετα αν βάλαμε τις 2…

υγ: οι βολές μας είναι πλέον πληγή μόνιμη. Δεν είναι για να εκπλησσόμεθα κάθε φορά που τα σπάμε από τη γραμμή.
υγ2: ποιος ήταν στον σχολιασμό; Δεν έχω ακούσει ξανά άνθρωπο να χρησιμοποιεί πασίγνωστες εκφράσεις όπως "το κερασάκι στην τούρτα" και "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" με τόσο λανθασμένο τρόπο. Εντυπωσιακό.
υγ3: Κατανοώ ότι ο Σούλης αλλάζει ξένο μόνο αν ο παίκτης αποδειχτεί παιδεραστής ή μαυραγορίτης, αλλά ρε παιδιά μία αλλαγή πραγματικά θα μας απογειώσει. Για 2 αλλαγές, δεν το συζητώ. Παίκτη στα γκαρντ θέλουμε οπωσδήποτε.
Re: Π.Α.Ο.Κ-Asvel Lyon Villeurbanne 61-67,Σχόλια & Παραλειπό
Ο αρχικομπλέξαρος, αντιΠ.Α.Ο.Κ.τσής, αρχισκώληκας Τρ@πεζ@νίδης ήταν και δεν πρέπει να ξανασπικάρει αγώνα του Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Γ@ΜΩ ΤΟ ΣΠΟΡΙ ΤΟΥ!!!!

Υ.Γ. Άκουσες Μπάνε???

Υ.Γ. Άκουσες Μπάνε???

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 08 Νοέμ 2016, 21:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Aureliano Buendia
όχι, όχι στην περιγραφή, στο σχόλιο λέω.
υγ: ο Τραπεζανίδης είναι ΠΑΟΚ απ' όσο ξέρω, είχα δύο φίλους που δούλευαν πάλαι ποτέ μαζί του στη "Μακεδονία".
υγ: ο Τραπεζανίδης είναι ΠΑΟΚ απ' όσο ξέρω, είχα δύο φίλους που δούλευαν πάλαι ποτέ μαζί του στη "Μακεδονία".
Δεν κατάλαβα αλλά του γ@μώ κι αυτουνού ό,τι έχει και δεν έχει άμα λάχει...

Υ.Γ. 1.000.000% λάθος κάνουν οι φίλοι σου...Αρχισκουλήκαρος και ολοφάνερος μάλιστα είναι!!!! Παλιά κρυβόταν βέβαια το μ@υνί!!!!

Υ.Γ. 1.000.000% λάθος κάνουν οι φίλοι σου...Αρχισκουλήκαρος και ολοφάνερος μάλιστα είναι!!!! Παλιά κρυβόταν βέβαια το μ@υνί!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 08 Νοέμ 2016, 21:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Aureliano Buendia
- Aureliano Buendia
Αφού μιλούσαν μαζί του και τους έλεγε ότι είναι ΠΑΟΚ, ενώ ο ένας μου έλεγε ότι βριζόταν κάθε μέρα με ένα σκουλήκι εκεί, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να έκαναν λάθος. Τέλος πάντων, μικρή σημασία έχει.goran 64 έγραψε:Υ.Γ. 1.000.000& λάθος κάνουν οι φίλοι σου...Αρχισκουλήκαρος και ολοφάνερος μάλιστα είναι!!!!![]()
![]()
όλοι προπόνηση στις βολές!!!!!
Χάσαμε πάνω από 13-14 βολές και η τελική διαφορά κάθισε στους 6!!!!!

Χάσαμε πάνω από 13-14 βολές και η τελική διαφορά κάθισε στους 6!!!!!

- painkiller4
Ρε μονο με τις χαμενες βολες κερδιζες σημερα και με διαφορα εντελως κριμα, και οι αλλοι μας χαριζαν το παιχνιδι και δεν θελαμε.
ΥΓ Ενας Κουκουλεκιδης προπονητης εγραψαν στο σχολιο εγω το μονο που μου ρχεται στο μυαλο ειναι ενα κορακι
Πως μπορουμε να φερουμε πισω εστω τον Λαγκφορντ στην θεση αυτου του ρασταμαν που ειναι χειροτερος και απο τον αλλο τον σερβο που χαμε περισυ.
ΥΓ Ενας Κουκουλεκιδης προπονητης εγραψαν στο σχολιο εγω το μονο που μου ρχεται στο μυαλο ειναι ενα κορακι

Πως μπορουμε να φερουμε πισω εστω τον Λαγκφορντ στην θεση αυτου του ρασταμαν που ειναι χειροτερος και απο τον αλλο τον σερβο που χαμε περισυ.
Εχοντας δει ολα τα φετινα παιχνιδια της ομαδας, εχω να πω οτι η φετινη ομαδα ειναι σιγουρα μεσα στις 3 χειροτερες που θυμαμαι να εχουμε ολα τα χρονια.. Ο Σουλης εχει καταλαβει οτι επιθετικα για να βαλουμε την μπαλα στο καλαθι πρεπει να ματωσουμε, και το εχει γυρισει στην αμυνα.. Οι παιχτες μας στερουνται ταλεντου. Τειλορ δεν υπαρχει ο Σαιμπερτ ειναι λιγοτερο αρνητικος. Αυτος που με εχει απογοητευσει ειναι ο Μπραιντ, που συνηθως σε ολο το παιχνιδι ειναι εξαφανισμενος.
Καθε ομαδα με κανονικους αμερικανους λογικα μπορει να μας κερδισει ευκολα. Ο Σουλης ειναι πραγματικος ηρωας και εχει τον απεριοριστο σεβασμο μου
Καθε ομαδα με κανονικους αμερικανους λογικα μπορει να μας κερδισει ευκολα. Ο Σουλης ειναι πραγματικος ηρωας και εχει τον απεριοριστο σεβασμο μου
Παιδιά σήμερα ανακαλύψατε τον τραγικό ΠΑΟΚ σε βολές ? Σε όλα τα ματς έτσι είμαστε.
Επίσης και οι αντίπαλοι μας χάνουν πάρα πολλές σε Ελλάδα κ Ευρώπη.
Το επίπεδο στο τσ.λιγκ σ'αυτό το γύρο είναι τραγικό και αυτό κρύβει κάπως τα χάλια μας.
Κρίμα να μην έχουμε λίγα φράγκα να το χτυπήσουμε κιόλας.
Πραγματικά οι Αμερικάνοι μας είναι εξαφανισμένοι. Σε όλα τα ματς βάζουν 5-6 πόντους και κάποιοι μένουν και άποντοι.
Επίσης και οι αντίπαλοι μας χάνουν πάρα πολλές σε Ελλάδα κ Ευρώπη.
Το επίπεδο στο τσ.λιγκ σ'αυτό το γύρο είναι τραγικό και αυτό κρύβει κάπως τα χάλια μας.
Κρίμα να μην έχουμε λίγα φράγκα να το χτυπήσουμε κιόλας.
Πραγματικά οι Αμερικάνοι μας είναι εξαφανισμένοι. Σε όλα τα ματς βάζουν 5-6 πόντους και κάποιοι μένουν και άποντοι.
είπαμε ρε θα τους κερδίσουμε όλους και θα πάρουμε και τσουλου με 3 αμερικανούς να σουτάρουνε 3 στα 17 σε κάθε μάτς. νομίζω πάντως οτι επιθετικά χρίζουμε μεγάλης βελτίωσης. δλδ δεν μπορεί αυτός που τους πήρε αυτούς τους παίκτες ξέρει και κάθεται τώρα εκεί και γελάει. σε λίγο καιρό το φορτηγό θα πατάει στον αιφνιδιασμό και θα καρφώνει από τη γραμμή των βολών.
τηρουμένων των αναλογιών, Λίνος, Κλάντον και σκατά, μια χαρά. μια χαρά.
PS: να μην ξεχνιόμαστε είμαστε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ στα τρίποντα στην Α1 και 37οι (από τους 40) στο τσουλου.
τηρουμένων των αναλογιών, Λίνος, Κλάντον και σκατά, μια χαρά. μια χαρά.
PS: να μην ξεχνιόμαστε είμαστε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ στα τρίποντα στην Α1 και 37οι (από τους 40) στο τσουλου.