Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
1
1%
Μάτος
24
30%
Μαλεζάς
2
3%
Τζαβέλλας
2
3%
Κρέσπο
15
19%
Κάνιας
7
9%
Σάκχοφ
5
6%
Χαρίσης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μυστακίδης
1
1%
Περέιρα
7
9%
Κουλούρης
2
3%
Ροντρίγκεζ
2
3%
Λέοβατς
1
1%
Αθανασιάδης
10
13%

Σύνολο ψήφων: 79

Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από joshua »

Εγινα και mr καφρος...
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Oι αποψεις ειναι τοσο ξεκαθαρες που δεν υπαρχει και λογος για αντιλογο. Απλα δεν συμφωνεις τι να κανουμε. Με αυρες σαυρες θετικες ενεργειες φενγκ σουι και στηριξεις τριαντα χρονων δεν μαμησε κανεις πως να το κανουμε. Η ομαδα θελει για να ξεφυγει απο την εσωστρεφεια παικταραδες με κινητρο για επιτυχια, Δεν ειναι μεταφυσικο θεμα ειναι επαγγελματικο αθλημα που παιζεται με χρημα - πολυ χρήμα (+ τις ιδιαιτεροτητες του ελληνικου πρωταθληματος). Τωρα αν δεν υπαρχει χρημα οκ παμε πασο και μενουμε 2 3 4 οπως 30 χρονια. Παλι ΠΑΟΚ θα ειμαστε.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Και μέσα στην πίκρα μας εμφανίζετε (πάλι) ο Βιερίνια να μας πουλήσει οπαδιλίκι για την ομάδα της καρδιάς του και ότι θέλει να κλείσει εδώ την καριέρα του! Πότε θα έρθεις ρε παλικάρι μου, στα 35?? Κάνε μας την χάρη και συ τώρα και σταμάτα επιτέλους τις συνεντεύξεις...
Η ομάδα τώρα στο χτίσιμο χρειάζεται ενίσχυση! Άντε να έρθει η μεταγραφική περίοδος να ξεφορτωθούμε μερικά σαρδελοπαλτά και να φέρουμε παιχταράδες με σταθερή απόδοση σε βάθος χρόνου γιατί πονάνε τα μυαλά μας!
ΔΙΩΞΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ---->> ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ!
Τέλος.

Όσο για σένα Κλάους, εντάξει, δικαίωμά σου να πηγαίνεις ΌΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, τι είμαστε εμείς άλλωστε για να το κρίνουμε, ..... ΑΛΛΑ λίγες ώρες μετά από μια ήττα που πόνεσε αρκετά τους οπαδούς, δεν πας σε πουστροπάρτυ σούργελων και να το παίζεις σα να μην καταλαβαίνεις τι περνάει η ομάδα και όλοι εμείς! Ντροπή ...
Με λίγα λόγια , όσο εμείς εδώ λέγαμε την πίκρα μας, μαλώναμε, μιρλιάζαμε, ψάχναμε να δούμε τι φταίει, συζητάγαμε για την καύλα μας, κάποιος που πρωταγωνίστησε/πρωταγωνιστεί στον θίασο, τα έπινε με τις λούγκρες!
Θα μπορούσε κάλλιστα να είχε έναν λογαριασμό και αυτός και να ήταν εδώ μαζί μας να το συζητήσουμε!

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 07 Νοέμ 2016, 20:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

joshua έγραψε:Εγινα και mr καφρος...
Σου ζητω συγγνωμη για τον χαρακτηρισμο, ηταν λαθος μου.
Δεν ησουν κι ευγενικος παντως.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Sick Bastard έγραψε:
sic-4 έγραψε: Κι εσυ μου λες υπερβολες τυπου "πιστευουν πως ειμαστε η πηγη του κακου" ενω νωριτερα ο sick μου ειπε αντιστοιχα "Αν εσύ υποστηρίζεις ότι με 10+ παίχτες κάθε χρονιά και καινούργιο προπονητή, υπάρχει σοβαρό σχέδιο ανάπτυξης της ομάδας για να ''μπει στο τοπ-20 της Ευρώπης'' τι να πω, πάσο.".

Ε ναι ρε φίλε, δεν μπορείς να μου λες για ''πολύ μικρή βελτίωση'' όταν εγώ σου λέω (και δεν το λέω τώρα, το λέω σχεδόν απ την πρώτη στιγμή κι ακούω συνεχώς την ίδια κασέτα λες κι εγώ κάνω τις επιλογές) ότι δεν υπάρχει σχεδιασμός για το αγωνιστικό τμήμα.

Λέμε διαφορετικό πράγμα. Εγώ μιλάω για μια κεντρική ιδέα κι εσύ μιλάς για επιμέρους -καμιά φορά δε και συγκυριακές- βελτιώσεις.
Εγώ μιλάω για να φτιάξουμε ένα ωραίο σπιτάκι να μην κρυώνει ο κώλος μας και η καρδιά μας και εσύ μιλάς ότι είμαστε ακόμα στα μερεμέτια του παλιού σπιτιού, το καζανάκι δε στάζει πια, βάψαμε λίγο το υπόγειο που είχε πιάσει μούχλα, μια λάμπα στη κουζίνα αλλάξαμε που είχε καεί και τέτοια. Ε αυτό θα έλειπε να μην τα είχαμε κάνει αυτά μετά από 4-5 χρόνια. Κι ο μίζερος/γκρινιάρης/απαξιωτής είμαι εγώ! :shock:
Ε κάπου κι ο άλλος τρελαίνεται ειδικά μάλιστα όταν του λένε ότι αυτό που λέει είναι κατά βάση σωστό (ουτε καν σωστό δεν είναι, είναι αυτό που συμβαίνει, γεγονός όσο ο ουρανός είναι μπλε και το χορτάρι πράσινο) αλλά ναι-μεν-να το δούμε και δεν ξερωγωτι.

Το χω πει δεκάδες φορές με άλλους συνομιλητές που έχουν την ίδια στάση με σένα.
Εγώ θέλω όσο τίποτε στον κόσμο, η ομάδα να με διαψεύσει. Να έρθει Μαϊος και να βγω 40 και χρονών άνθρωπος με τα ανιψάκια μου να τραγουδάμε στην πλατεία για το πρωτάθλημα ή/και το κύπελλο. Έχουν περάσει 13 χρόνια απ την τελευταία φορά.
Παίρνω το διαρκείας μου, στο γήπεδο πάω όποτε μπορώ και δεν έχω βρίσει ποτέ παίχτη μας, μα ποτέ, ράδια δεν διαβάζω, εφημερίδες δεν αγοράζω και κάθε χρόνο περιμένω. (αυτό λέγεται υπομονή). Αλλά εδώ έχουμε πάει στο άλλο άκρο. Αποκλείεται ο ΠΑΟΚ στο κύπελλο από όμιλο της πλάκας κι υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν έλα μωρέ το κυπελλάκι, πάω για πρωτάθλημα. Κι ο μίζερος είμαι εγώ, που θέλω ότι τίτλο που κυκλοφορεί, επειδή λέω ότι αυτή δεν μπορεί να είναι η σωστή νοοτροπία. Λέμε ότι η ομάδα δεν ''πεινάει'' και μου λες, μην μηδενίζεις όλο και κάτι τσιμπάει! Τις προάλλες παίζουμε Ευρώπη κι (σχεδόν) αποκλειόμαστε και γράφει ένα παιδί, ''αν δεν είναι CL
εγώ ασχολούμαι όσο ασχολούμαι με τη Β'Κένυας :o ''. Δεν τρολάρει, δεν το λέει για πλάκα.
Κι ο γκρινιάρης είμαι εγώ και μηδενιστής ο Joshua που σκεφτόμαστε ότι πάμε πίσω στην Ευρώπη (πλέον και σαν ranking-ακόμα ένα αυταπόδεικτο γεγονός) ενώ είμαστε μια εύρωστη ομάδα, που είναι το αποκούμπι μας και οι στιγμές που πλέον θυμόμαστε πιο πολύ!
Δικαιολογίες, των δικαιολογιών, όχι τώρα έχουμε παιχταράδες και το ρόστερ μας είναι το καλυτερότερο
(η ΕΟ χθες πήρε χαλαρά ντέρμπι με Τσορι εκτός αποστολής και Καμπιάσο στον πάγκο κι εμείς ψάχνουμε ''προσωπικότητες να μπουν στην 11αδα), ω δικαιολογίες.

Επιτέλους, η κριτική πρέπει να γίνεται με βάση τις απαιτήσεις που δημιουργούνται απ τις εξαγγελίες της διοίκησης. Τέλος. Είπαν πάμε για πρωτάθλημα; Ωραία.
Δεν θέλω να το πάρουμε ντε και καλά. Θέλω για αρχή να αρχίσουμε να παίζουμε με σταθερή διάρκεια πρωταθλητισμού. Θέλω η ομάδα να πεινάει, να μην αρχίζουν τα ματς πέντε και τέταρτο κι εμείς να μπαίνουμε έξι παρά είκοσι. Δεν θέλω πολλά ρε γαμώτο το ξέρω, δεν μου φαίνονται πολλά αυτά που ζητάω.

Αυτά και τέλος από εμένα σ αυτή την κουβέντα.
Σε αυτα που λες εδω και οπως τα λες δεν εχω να διαφωνησω σε κατι. Αλλωστε γι αυτο που λες στην πρωτη σου προταση: "ότι δεν υπάρχει σχεδιασμός για το αγωνιστικό τμήμα" ηδη εχω πει και νομιζω περισσοτερες απο μια φορες πως ειναι το σημειο που συμφωνω μαζι σου. Οτι ειναι σωστο, γεγονος οπως λες. Και ειναι πραγματι η βαση του προβληματος. Σου ειπα που ειναι η διαφωνια μου αλλα τελικα καταλαβαμε οτι δεν καταλαβαινομαστε.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Μετα το 25 οντως προσπαθησαμε.
Αλλα φυσικα...
Δεν ειναι αρκετο.
Πας για πρωταθλημα...
Μπαινεις κυριαρχεις,δεν αφηνεις περιθωριο αμφιβολιας.
Οπως μπηκαμε στην τριπολη.
Εκεινος ηταν ΠΑΟΚ που διεκδικουσε πρωταθλημα.
Μετα την Ηττα στο γαυρο εχω την αισθηση πως παραδωσαμε τελειως πνευμα.
Ουτως η αλλως βεβαια θα πρεπει να τονισουμε οτι ξεκαθαρα δεν τεθηκε ΠΟΤΕ στοχος...πρωταθλημα.
Την φοβομαστε αυτη την λεξη.
Την τρεμουμε.
Φοβομαστε οτι θα μας καταπιει.
Εδω μας καταπινει ενα κακο αποτελεσμα.
Τι χρειαζεται να αλλαξει?
Η οριοθετηση.
Η στοχοθετηση.
Ξεκαθαρα,χωρις περιστροφες.
Παμε για πρωταθλημα κυπελο και στους 8 στην ευρωπη.
Για να το πεις ομως αυτο θα πρεπει και να το υποστηριξεις.
Να μπορεις εμπαση περιπτωση να το υποστιριζεις.
Αγωνιστικα,εξωαγωνιστικα, παντου.
Μεσοβεζικες λυσεις δεν χωρανε.
Οχι αλλα στοιχηματα.
Παικταραδες μεσα.
Αρχιδατους εξω.
Προστασια σε ολη την περιρεουσα ατμοσφαιρα.
Συντονισμο με τον κοσμο.
Αγαπη και στηριξη.
Και πανω απ ολα...
Μπατζετ που να γαμαει.
Αυτα.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Aν και λιγο καθυστερημενα ετοιμη και η τακτικη αναλυση του ματς

http://www.paokmania.gr/stiles/apopseis ... s-paok-1-0
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

sic-4 έγραψε:
joshua έγραψε:Εγινα και mr καφρος...
Σου ζητω συγγνωμη για τον χαρακτηρισμο, ηταν λαθος μου.
Δεν ησουν κι ευγενικος παντως.
1. Ο καθένας έχει την άποψή του και η έκφρασή της αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά του και μη διαπραγματεύσιμο. Το να λες όμως σε κάποιον, επειδή δεν σ' αρέσει η κριτική του, να το πάρει αλλιώς καταλαβαίνεις ότι δείχνεις πως αρχίζεις και προσεγγίζεις τα Βορειοκορεάτικα ήθη. Εάν δεν σ' αρέσουν κάποιες απόψεις προσπέρασέ τες.
2. Εάν ζητάς συγγνώμη, που δεν είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις, μην ψάχνεις ελαφρυντικά, του τύπου: "Δεν ησουν κι ευγενικος παντως" γιατί αναιρείς τη συγγνώμη που μόλις ζήτησες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τα πλουσιόπαιδα του ΠΑΟΚ!»

ινπαοκ - 08. Νοεμβρίου 2016 12:22 Γιάννης Σωτηρίου

Ο Ολυμπιονίκης Παύλος Σαλτσίδης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε για το ματς Πανιωνίου-ΠΑΟΚ: «Τα είδα τα πλουσιόπαιδα, τα χορτασμένα μας παιδιά του ποδοσφαίρου. Τα άλλα τα φτωχαδάκια του Πανιωνίου τους έκανα γιογιό. Κάτι παιδάκια σαν τον Κλάους που παίρνουν 700.000 είναι αθλητάκια. Εμείς με αυτά τα λεφτά θα παίρναμε πόσα μετάλλια. Αυτά με τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια δεν είναι αθλητές. Στη χλίδα με τις μερσεντές τους. Είναι πλουσιόπαιδα. 11 χρόνια μέσα στο Ολυμπιακό στάδιο λιώναμε στην προπόνηση χειμώνα καλοκαίρι, πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Αυτά εδώ τα παιδάκια νομίζουν ότι είναι αθλητές, τσίκι τσίκι στην προπόνηση. Οι άλλοι είναι φτωχοί και δίνουν την ψυχή τους.

Αν πεινούσανε οι δικοί μας θα τρέχαν’ σαν τα άλογα. Είναι οι εποχές έτσι. Δες στο μπάσκετ. Με 417 χιλιάρικα μπάτζετ προσπαθούν με μηδαμινές συνθήκες και δεν πάει ο κόσμος. Και στηρίζει τα πλουσιόπαιδα του ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό δε στενοχωριέμαι. Θα στενοχωρηθώ εγώ για αυτούς; Το λέω στα πιτσιρίκια τα ΠΑΟΚτσάκια που χαλιούνται. Δε χάνουμε εμείς. Αυτοί χάνουν. Ας τους ρίξει ένα πρόστιμο.

Στο μπάσκετ ο Σούλης τους πεθαμένους τους δίνει ανάσα, τους ανασταίνει. Εδώ ανέστησε τον Τσαϊρέλη, τον Μπόγρη, τώρα τον Χρυσικόπουλο.»
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Κοιτούσα το εξής.

13 σελίδες μόνο για τον Αζέρικο χαστούκι και μόλις 12 για την ήττα από τον Πανιώνιο σε ένα ματς που μας πήγε στο -10 (το νούμερο είναι προσαρμοσμένο στον τιμαριθμικό πληθωρισμό της ΕΟ και τα επιτόκια της ΕΠΟ).

Αυτά που άκουγα μετά και τα δύο ματς απ τους γύρω μου ''δεν ξανασχολούμαι ρε πούστη μου, έχω γανιάσει'' αρχίζουν και μεταφέρονται και στη ζωή του φόρουμ.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ας βάλω εδώ τα βίντεο από το Μενίδι πριν κατέβουν

https://m.youtube.com/watch?v=9wviS83Fd7M

https://m.youtube.com/watch?v=XSfA3DPc-Xw

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... enidi-vids

Ας μεταφερθολυν αν πρέπει αλλού

Από γαύρους είναι προφανώς
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

μετά τι έγινε;
τελείωσε η μπαταρία;

βασικά μόνοι τους λένε, ότι είναι gay. Που είναι τώρα οι λαλίστες γαυροφυλάδες που έλεγαν επεισόδεια ΠΑΟΚτσηδων με....αγνωστους;;;
trouman

Δημοσίευση από trouman »

pilotos έγραψε:μετά τι έγινε;
τελείωσε η μπαταρία;

βασικά μόνοι τους λένε, ότι είναι gay. Που είναι τώρα οι λαλίστες γαυροφυλάδες που έλεγαν επεισόδεια ΠΑΟΚτσηδων με....αγνωστους;;;
Τα κινητά θα πέσαν εκεί δίπλα στα κράνηκατά τη διάρκεια του τρεξίματος ταχύτητας..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

την πέσαν σε ένα τραίνο με ΚΟΣΜΟ μέσα...

τα υπόλοιπα πήραν το δρόμο τους μετά.

Αλήθεια θα μπει κανένας μέσα;;; μπα...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

trouman έγραψε:Ας βάλω εδώ τα βίντεο από το Μενίδι πριν κατέβουν

https://m.youtube.com/watch?v=9wviS83Fd7M

https://m.youtube.com/watch?v=XSfA3DPc-Xw

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... enidi-vids

Ας μεταφερθολυν αν πρέπει αλλού

Από γαύρους είναι προφανώς
Μέσα στην σκοτεινιά, στον πιο γλυκό ύπνο, οργανωμένη ενέδρα πολλών άνανδρων με ρόπαλα, κράνη, σιδεροχροθιές, μολότωφ και φωτοβολίδες εναντίον παλικαριών με τα κασκόλ και τα πανιά τους μονάχα!!!!

Show του τρύπιου τους κώλου δηλαδή, ακριβώς σαν το ΟΛ@ του αρχιτρύπιου γυαλαμπούκα, σαλιάρη οπαδού τους και μετά ξαφνικά... "λαγοποίηση" αλά βαζελάκια και "Μπολντ-άρισμα τύπου "Γιουσέιν" "!!!!

Αυτή ακριβώς που βλέπετε είναι όλη κι όλη η ΚΩΛΟΜΑΓΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΩΝ!!!! :x :redcard:
Γι αυτό άλλωστε ποτέ δεν τους αποκαλώ σκέτο γαύρους αλλά πάντοτε ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΥΣ!!!! :twisted:

Γ@μώ τις μήτρες και τα σπόρια σας αρχιπουστ@ρες!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”