κατι θα ξερεις, σε κοβω για ξαδερφακι του ΔΣ13+1Dimg4 έγραψε:Ο οποιος απλα ακουγε τα χειροτερα και δεν προκαλουσε μετα απο φαπες με το να πηγαινει σε καθε τρυπιου τις εκδηλωσεις σαν τον κλαρινογαμπρο αρχηγο μας ο οποιος δειχνει τρομερη απαθειαefthimis_paok έγραψε:Ο νέος 33-19.
33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
-
john4serres
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- abc_o_ karpouzas
και μετα απο ολο αυτο το κραξιμο μερικοι ακομη πιστευετε οτι θα υπαρξουν παικτες που θα παιζουν με την καρδια τους στον ΠΑΟΚ
γιατι εκανες τατουαζ ρεεεεεε
γιατι πηγες στα μπουζουκια ρεεεεεε
γιατι το ενα
γιατι το αλλο
ο τζαβελας και ο γλυκος κανουν ισως την καλυτερη σεζον στον ΠΑΟΚ
και ακομη το πιστολι το εχουμε καρφωμενο στο κεφαλι τους..
οταν ξεκινησε ο ιβιτς ολοι ....παμε γερα ρε με στιριξη...αλλα ξεχασαμε να πουμε τις προυποθεσεις
καποιος αδερφος στην υπογραφη του εδω μεσα κατι εγραφε για τους οπαδους.....
αυτη ειναι και η μονη πραγματικοτητα
αααααααααα να πω και την κακια μου
αμφιβαλω εαν απο οσους εδω μεσα κανουν αναλυσεις επι των αναλυσεων εχουν σχεση....εστω....με τον αθλητισμο γενικα .
ποσο μαλλον να εχουν ....εστω ....μπει σε γηπεδο με αλλους 10 να εχουν αλλους 11 απεναντι και να κανουν πραξη αυτα που ...ισως...συμφωνήσανε να κανουνε
γιατι εκανες τατουαζ ρεεεεεε
γιατι πηγες στα μπουζουκια ρεεεεεε
γιατι το ενα
γιατι το αλλο
ο τζαβελας και ο γλυκος κανουν ισως την καλυτερη σεζον στον ΠΑΟΚ
και ακομη το πιστολι το εχουμε καρφωμενο στο κεφαλι τους..
οταν ξεκινησε ο ιβιτς ολοι ....παμε γερα ρε με στιριξη...αλλα ξεχασαμε να πουμε τις προυποθεσεις
καποιος αδερφος στην υπογραφη του εδω μεσα κατι εγραφε για τους οπαδους.....
αυτη ειναι και η μονη πραγματικοτητα
αααααααααα να πω και την κακια μου
αμφιβαλω εαν απο οσους εδω μεσα κανουν αναλυσεις επι των αναλυσεων εχουν σχεση....εστω....με τον αθλητισμο γενικα .
ποσο μαλλον να εχουν ....εστω ....μπει σε γηπεδο με αλλους 10 να εχουν αλλους 11 απεναντι και να κανουν πραξη αυτα που ...ισως...συμφωνήσανε να κανουνε
εσύ αδερφέ abg12d34 να γράφεις συχνότερα, και να το κάνεις το post copy/paste κάθε μέρα!
Τι σιαβάζεις πέρσυ, τι πρόπερσυ, νισάφι!!!
Για όλους τους αντιτουριστικούς ή όσους θα θέλαμε για γαμπρούς για τις αδερφές μας..
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ!!
Τι σιαβάζεις πέρσυ, τι πρόπερσυ, νισάφι!!!
Για όλους τους αντιτουριστικούς ή όσους θα θέλαμε για γαμπρούς για τις αδερφές μας..
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ!!
Αυτοί οι άλλοι παίκτες που λες, έχουν επίσης ματάκια για να δουν ποιος παίζει μπάλα και ποιος τιμάει τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του. Αυτοί οι παίκτες, τυχαίνει να είναι καμιά φορά και συμπαίκτες του ειδώλου σου (βλέπε Pereyra στο τελευταίο ματς) που δε φταίνει σε τίποτα να προσπαθούν να προωθηθούν και να πέφτει πάνω τους ο πασάς. Ναι, αν τις σαρδέλες τις βαφτίζεις αστακούς, θα σε έρθουν οι σαρδέλες και θα απαιτούν να τις αντιμετωπίζεις σαν αστακό και δεν πρόκειται ποτέ να έχεις παίκτες που παίζουν με την καρδιά τους.
Ας λιώσει και λίγο η καραμέλα με τα μπουζούκια και τα τατουάζ. Τί άλλο θα διαβάσουμε για δικαιολογία; Μήπως επειδή πήρα μια φορά νερό από το κυλικείο, στράβωσε το δεξί τριχίδιο του Κλάους που δεν πήρα σαλέπι απ'έξω και αποφάσισε να μην παίξει με την καρδιά του;
Καμιά ανθρωποφαγία, σαρδελίτσα και τσίπουρο.
εδιτ: και δεν έχει νόημα. δεν με ενδιαφέρει ούτε τί κάνει με το Σιανίδη, ούτε αν βάφεται, ούτε αν βάζει σκουλαρίκια στη μασχάλη του, παρκάρει σε ταράτσες, πίνει αψέντι. Με ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ και το κόβω εδώ, δε ξανασχολιάζω -εκτός αν ανανεωθεί
-
Ας λιώσει και λίγο η καραμέλα με τα μπουζούκια και τα τατουάζ. Τί άλλο θα διαβάσουμε για δικαιολογία; Μήπως επειδή πήρα μια φορά νερό από το κυλικείο, στράβωσε το δεξί τριχίδιο του Κλάους που δεν πήρα σαλέπι απ'έξω και αποφάσισε να μην παίξει με την καρδιά του;
Καμιά ανθρωποφαγία, σαρδελίτσα και τσίπουρο.
εδιτ: και δεν έχει νόημα. δεν με ενδιαφέρει ούτε τί κάνει με το Σιανίδη, ούτε αν βάφεται, ούτε αν βάζει σκουλαρίκια στη μασχάλη του, παρκάρει σε ταράτσες, πίνει αψέντι. Με ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ και το κόβω εδώ, δε ξανασχολιάζω -εκτός αν ανανεωθεί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος capern την Τρί 08 Νοέμ 2016, 20:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αν πρεπει κανει να προβληματισει τον περευρα ειναι αλλα πραματα περα απο αυτο. 
- Dimitris_L4
Ειλικρινα ρε φιλε γκοραν ( συγγνωμη εαν σε ενοχλει το φιλε) χαιρομαι που ουσιαστικα συμφωνουμε..και οπως σωστα ειπες ολα ειναι θεμα παιδειας..και ο κλαους δυστυχως δεν εχει..αυτα..goran 64 έγραψε:Συμφωνώ με την αγανάκτηση του @Dimitris_L4, δίχως να "σιχαίνομαι" όμως τον "αρχηγό" μας, ούτε φυσικά του προτείνω να κάνει όσα κάνει κρυφά για να μην μου (μας) δίνει δικαιώματα να μην θέλω (θέλουμε) να τον δω (δούμε) ούτε ζωγραφιστό...Όμως...Dimitris_L4 έγραψε:Ποσο μ@λ@κ@ς πιαστηκα που μαλωνα με φιλους αδερφια γνωστους οταν εσκιζα τα ρουχα μου οτι επρεπε να ανανεωσεις...σε πιστευα οχι γιατι ήσουν κανενας ζογκλερ αλλα γιατί αυτο το γαμημενο χαρισμα που σου έδωσε ο μεγαλοδυναμος με δουλεια δικη σου μπορουσες να κανεις παπαδες...αντ αυτου εσυ καθησες σε ενα απιστευτα ψηλο συμβολαιο και γαμηθηκανε τα παντα..δε με ενοχλει αν πινεις καπνιζεις γαμας...στα παπακια μου..με ενοχλει που το παιζεις οπαδος του ΠΑΟΚ και δε καταλαβαινεις γαμω την αμαρτια μου τιποτα...εμεις αρρωσταινουμε και μαλωνουμε με τις οικογενειες μας για την ΚΑΨΟΥΡΑ μας κ εσυ μετα απο συνεχομενα κλαρινα και απαραδεκτες εμφανισεις εισαι μεσα γουστα..ηθελες να πας στον χαρουλη..;;πηγαινε πριβε..μη δινεις δικαιωματα ρε πουστη μου...σε σιχαθηκα ειλικρινα..σε φανταζομουνα να γινεις σαν τον τοττι (οχι παιχτικα εννοειται...)...ετσι σημαια..μεχρι να γερασεις στην ομαδα που αγαπας και κακα τα ψεμματα αγαπηθηκες..κανενας ελληνας παιχτης δεν ειχε τετοια ασυλια και προστασια οπως εσυ...εεεε πλεον δε θελω να σε βλεπω ουτε ζωγραφιστο...με κουρασες..με αηδιασες..νισαφι πια..
Ποσο τυχαιο ειναι.που μονο ο σαντος τον ξαπεστειλε απο την ομαδα..;;
Από πέρυσι που "ανέβηκε" η φωτό με τις μπαλαρίνες και τον χαβά που κάνει κοιτάζοντας την μαζί με το άλλο "παιδάκι", τον Γκάρυ, χαζογελώντας κάτω απ τα μουστάκια τους, έγραψα ότι οφείλει να βγει και να ζητήσει συγγνώμη ΚΑΙ απ τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ., γιατί αυτές δεν είναι συμπεριφορές αρχηγού του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Το καλοκαίρι, σε ανύποπτο χρόνο και υπερασπίζοντας την παιχτική του αξία σαν φορ, έγραψα ότι "αν του αφαιρέσουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού θα απαλλαγεί απ το βάρος και την πίεση που πιθανά του προσδίδει η αρχηγία και θα αποδώσει πιθανά καλύτερα..."!!!! Τώρα πλέον δεν πιστεύω ότι θα τον ένοιαζε κάτι τέτοιο...
Το ρεζουμέ πάντως είναι ότι πρωτίστως δεν φταίει ο ίδιος (το έγραψα εδώ σχετικά πρόσφατα), αλλά μονάχα δευτερευόντως και εξηγούμαι άμεσα:
Πριν απ αυτόν φταίνε οι γονείς και οι δάσκαλοι του για την παιδεία, τις αρχές και τα ιδανικά που (δεν) του εμφυσήσανε και κατόπιν αυτοί που τον "βάφτισαν" αρχηγό, δίχως να έχει το ανάλογο back up του απαραίτητου χαρακτήρα, ούτε (απ όσα βλέπουμε πλέον ΜΟΝΟ μέσα στο γήπεδο) όμως και την υποδομή-διάρκεια σαν ο καλύτερος παίχτης μας!!!! Τι έμεινε λοιπόν ως έναυσμα γι αυτήν την απόφαση? "Είναι απ τα σπλάχνα μας..."!!!!
Ε και? Αναρωτιέμαι του λόγου, μάλλον εύλογα θαρρώ...Είναι αυτό αρκετό, έστω κι αν απ το "σπλάχνο μας" παραδειγματίζονται αρνητικά και πολλοί άλλοι (κυρίως νεαροί, ε Μύστα?) παίχτες μας???![]()
Πρωταρχικά λοιπόν φταίνε όσοι του προσφέρανε (αλλά και δεν του προσφέρανε) απλόχερα αυτά που έχει (αλλά και που δεν έχει) και μετά ο ίδιος που "έπεσε με τα μούτρα στο βραστό" όπως θα κανε ο κάθε "πεινασμένος"!!!!
Τι να περιμένει όμως κάποιος από ανθρώπους που βάζουν σαν προτεραιότητα τις επικοινωνιακές τακτικές και το οικονομικό κέρδος, δίχως καν να εξετάσουν ενδελεχώς όλους τους πιθανούς τρόπους πρόκλησης της επιτυχίας (και αποτυχίας φυσικά) των σκοπών τους, πριν αποφασίσουν να επενδύσουν σ αυτές τις συγκεκριμένες τακτικές?
Τι να περιμένει κάποιος από ένα παιδάκι που μεγάλωσε μέσα σε ένα γήπεδο κλωτσώντας μια μπάλα και αδιαφορώντας για το θέμα της παιδείας του, των αρχών και των ιδανικών του, μαζί (πιθανότατα) με τους γονείς και τους δασκάλους του???
Εξ άλλου όπως λένε πολύ σωστά...
"Δώσε σε κάποιον χρήμα και εξουσία για να σε δείξει τον πραγματικό χαρακτήρα του..."
Συμπέρασμα: Εδώ και δυόμισι χρόνια λοιπόν αυτό το παλικαράκι τα έχει και τα δύο (χρήμα και εξουσία) σε υπέρμετρο (σε σχέση απ ό,τι μπορεί να διαχειριστεί όπως δείχνει) βαθμό και ιδού τα απτά αποτελέσματα, ειδικότερα φυσικά μέσα στο γήπεδο, αφού αυτό μας ενδιαφέρει πρώτιστα σαν οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Η πτώση του αυτά τα χρόνια είναι βαθμιαία, συνεχής και ασταμάτητη, σε βαθμό κατάπτωσης πλέον φέτος!!!!
Ένα έχω μονάχα να του μηνύσω λοιπόν αυτού του κυρίου:
Στέφανε Αθανασιάδη, Π.Α.Ο.Κ.(σύμφωνα με το signature μου στο forum) ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ...πλέον!!!!
Λυπάμαι δε πάρα πολύ όσο παραμένεις έτσι και δεν προσπαθείς με κάποιους τρόπους για να το αλλάξεις!!!!
Υ.Γ. Ας αφουγκραστεί πλέον καλά ο Ιβάν και θα ακούσει πια σίγουρα τους ηχηρούς τριγμούς απ τα................. κόκκαλα του αείμνηστου Προέδρου του Π.Α.Ο.Κ. Γιώργου Παντελάκη!!!!
-
john4serres
τωρα αληθεια σας πειραξε η φωτο τον Σιανιδη ; :ugeek:
κανουν παρεα εδω και πολυ καιρο
σας πειραξε που βγηκε εξω μετα απο ηττα ; (οπου μαλιστα ακολουθουσε και 2ημερο ρεπο)
δεν ειναι ο πρωτος αλλα ουτε και ο τελευταιος.
σας πειραξε που βγηκε εξω μετα απο ηττα ; (οπου μαλιστα ακολουθουσε και 2ημερο ρεπο)
Τι να με πειράξει το "φίλε" βρε παλικάρι μου @Dimitris_L4???
Δυστυχώς έτσι είναι και δυστυχέστερα ακόμα, η πικρή αλήθεια πονάει πολύ κι εμάς τους ίδιους φυσικά, ειδικότερα δε ακόμα όταν πρόκειται για τα του οίκου μας...
Υ.Γ. Δεν πρόκειται να ξαναγράψω τίποτα σ αυτό το topic ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ...
Εκτός βέβαια κι αν υπάρξει καμιά τεράστια θετική αλλαγή που θα οφείλω να την παινέσω...
Δυστυχώς έτσι είναι και δυστυχέστερα ακόμα, η πικρή αλήθεια πονάει πολύ κι εμάς τους ίδιους φυσικά, ειδικότερα δε ακόμα όταν πρόκειται για τα του οίκου μας...
Υ.Γ. Δεν πρόκειται να ξαναγράψω τίποτα σ αυτό το topic ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ...
Εκτός βέβαια κι αν υπάρξει καμιά τεράστια θετική αλλαγή που θα οφείλω να την παινέσω...
Ακόμη και πόλεμοι ξεκινάνε "δια ασήμαντον αφορμή".john4serres έγραψε:τωρα αληθεια σας πειραξε η φωτο τον Σιανιδη ; :ugeek:
Προφανώς είναι δικαίωμά του να βγει με όποιον θέλει και όπου θέλει. Αλλά οι περισσότεροι που γράφουν εναντίον του δεν το κάνουν για την φωτογραφία. Άλλα είναι αυτά που τους πικραίνουν.
- aspromaura ioannina
Ξεκιναμε με το εξης δεδομενο: Οι ποδοσφαιριστες ειναι ανθρωποι, ασχετως μεγεθους του συμβολαιου τους.
Το να παει κανεις σε καθε ειδους κοινωνικης εκδηλωσης δεν ειναι κατακριτεο, γενικα.
Ομως,
Ο κοινωνικος κυκλος των περισσοτερων νεων ποδοσφαιριστων, προσωπικα μονο αναγουλα μπορει να μου προκαλεσει. Δεν ειμαι ρατσιστης. Το προβλημα μου δεν ειναι οι σεξουαλικες προτιμησεις του γ,χ,ψ Σιανιδη, ουτε το επιπεδο της γ,χ,ψ, Καινουριου. Το ζητημα ειναι η συμπεριφορα και η νοοτροπια που πολυ συχνα εχουν ατομα αυτης της ...συνομοταξιας ας πουμε. Ειναι οι κλασσικοι τυποι ''να τα κανουμε ολα ταναπου'', χωρις καμια ηθικη αξια και διχως ιχνος ηθικου χρεους και φιλοτιμου.
Οταν σε βλεπω κ. Αθανασιαδη με ολους αυτους τι να σκεφτω εγω και ο καθε συνοπαδος μου;Οταν επαγγελματικα εισαι α ν ε π α ρ κ η ς και συγχρονως φαινεται να μη σου καιγεται καρφι, πως περιμενεις να αντιστρεψεις το εις βαρους σου κλιμα; Ας ησουν σωστος επαγγελματικα και ματωνες για τη φανελα, τοτε ας εκανες κολλητη παρεα και με τον Φλωρινιωτη ακομη. Αλλα απο τη στιγμη που δεν προσφερεις αυτο που πρεπει να προσφερει ενας ποδοσφαιριστης, δηλαδη χαρα στον κοσμο που πληρωνει καθε Κυριακη και στον κοσμο που εφτασε μεχρι το Αζερμπαιτζαν, οφειλες τουλαχιστον να κρατας μια καποια προσχηματα, ως ενδειξη σεβασμου και μονο.
Αλλα αυτα ειναι για τους ρομαντικους και μονο. Παρτε το χαμπαρι ΠΑΟΚια το ποδοσφαιρο εχει αλλαξει δραματικα. Οι ιδεες ειναι για τους ρομαντικους. Ο ΠΑΟΚ και ο καθε ΠΑΟΚ αποτελει πλεον καθαρα κερδοσκοπικη επιχειρηση. Συναισθημα τελος. Προεδρος= καπιταλιστης επιχειρηματιας, τεχνικο επιτελειο, ποδοσφαιριστες= υπαλληλοι εταιριας.
Προσωπικα απο εδω και περα θα απεχω απο οποιαδηποτε εκδηλωση και ενεργεια της εταιριας που ονομαζεται ΠΑΟΚ. Τοσες χαμενες ωρες για ποιους;Για ανθρωπους που δεν μας σεβονται; Για ανθρωπους που εκμεταλλευονται την ψωρα μας για την ιδεα που λεγοταν ΠΑΟΚ; Για την νομενκλατουρα που γιορταζοει τα 90 χρονια ΠΑΟΚ, πριβε, αγνοωντας την πραγματικη δυναμη του οργανισμου που λεγεται ΠΑΟΚ, δηλαδη τον απλο κοσμο; Ως εδω.
Συγχωρεστε μου τον τονο αλλα ειμαι αηδιασμενος απο ολα.
Καλη συνεχεια σε ολους.
Το να παει κανεις σε καθε ειδους κοινωνικης εκδηλωσης δεν ειναι κατακριτεο, γενικα.
Ομως,
Ο κοινωνικος κυκλος των περισσοτερων νεων ποδοσφαιριστων, προσωπικα μονο αναγουλα μπορει να μου προκαλεσει. Δεν ειμαι ρατσιστης. Το προβλημα μου δεν ειναι οι σεξουαλικες προτιμησεις του γ,χ,ψ Σιανιδη, ουτε το επιπεδο της γ,χ,ψ, Καινουριου. Το ζητημα ειναι η συμπεριφορα και η νοοτροπια που πολυ συχνα εχουν ατομα αυτης της ...συνομοταξιας ας πουμε. Ειναι οι κλασσικοι τυποι ''να τα κανουμε ολα ταναπου'', χωρις καμια ηθικη αξια και διχως ιχνος ηθικου χρεους και φιλοτιμου.
Οταν σε βλεπω κ. Αθανασιαδη με ολους αυτους τι να σκεφτω εγω και ο καθε συνοπαδος μου;Οταν επαγγελματικα εισαι α ν ε π α ρ κ η ς και συγχρονως φαινεται να μη σου καιγεται καρφι, πως περιμενεις να αντιστρεψεις το εις βαρους σου κλιμα; Ας ησουν σωστος επαγγελματικα και ματωνες για τη φανελα, τοτε ας εκανες κολλητη παρεα και με τον Φλωρινιωτη ακομη. Αλλα απο τη στιγμη που δεν προσφερεις αυτο που πρεπει να προσφερει ενας ποδοσφαιριστης, δηλαδη χαρα στον κοσμο που πληρωνει καθε Κυριακη και στον κοσμο που εφτασε μεχρι το Αζερμπαιτζαν, οφειλες τουλαχιστον να κρατας μια καποια προσχηματα, ως ενδειξη σεβασμου και μονο.
Αλλα αυτα ειναι για τους ρομαντικους και μονο. Παρτε το χαμπαρι ΠΑΟΚια το ποδοσφαιρο εχει αλλαξει δραματικα. Οι ιδεες ειναι για τους ρομαντικους. Ο ΠΑΟΚ και ο καθε ΠΑΟΚ αποτελει πλεον καθαρα κερδοσκοπικη επιχειρηση. Συναισθημα τελος. Προεδρος= καπιταλιστης επιχειρηματιας, τεχνικο επιτελειο, ποδοσφαιριστες= υπαλληλοι εταιριας.
Προσωπικα απο εδω και περα θα απεχω απο οποιαδηποτε εκδηλωση και ενεργεια της εταιριας που ονομαζεται ΠΑΟΚ. Τοσες χαμενες ωρες για ποιους;Για ανθρωπους που δεν μας σεβονται; Για ανθρωπους που εκμεταλλευονται την ψωρα μας για την ιδεα που λεγοταν ΠΑΟΚ; Για την νομενκλατουρα που γιορταζοει τα 90 χρονια ΠΑΟΚ, πριβε, αγνοωντας την πραγματικη δυναμη του οργανισμου που λεγεται ΠΑΟΚ, δηλαδη τον απλο κοσμο; Ως εδω.
Συγχωρεστε μου τον τονο αλλα ειμαι αηδιασμενος απο ολα.
Καλη συνεχεια σε ολους.
κριμα ρε κλαους. κριμα και ντροπη και κριμα
πονανε τα ματια μας πονανε τα μυαλα μας ποναει η ψυχη μας. κανε οτι γουσταρεις αγορι μου αλλα μην παιζεις με τον πονο μας. νισαφι πια.
υγ πριν κανα διμηνο σε αυτο το τοπικ σου γραψα και σεντονι. δεν πειραζει θα το κουκουλωθω
πονανε τα ματια μας πονανε τα μυαλα μας ποναει η ψυχη μας. κανε οτι γουσταρεις αγορι μου αλλα μην παιζεις με τον πονο μας. νισαφι πια.
υγ πριν κανα διμηνο σε αυτο το τοπικ σου γραψα και σεντονι. δεν πειραζει θα το κουκουλωθω
O ΠΑΟΚ είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα σωματείο. Και ακόμη πιο σημαντικά αυτά που πρεσβεύει.
Το να είναι φορέας αυτών των αξιών ο Κλάους είναι τουλάχιστον γελοίο.
Το να είναι φορέας αυτών των αξιών ο Κλάους είναι τουλάχιστον γελοίο.
Οποιος παιρνει εστω και 1 ευρω απο τον ΠΑΟΚ ειναι επαγγελματιας και θα πρεπει να κρινεται με βαση τα οσα προσφερει στον αγωνιστικο χωρο και οχι με βαση το ποσες φορες δηλωσε ΠΑΟΚ σε συνεντευξεις,αν χτυπησε ΠΑΟΚτσηδικο τατου,αν φιλησε τη φανελα,αν εδωσε γροθιες,αν επεστρεψε αντικειμενα στην αντιπαλη κερκιδα,αν προερχεται απ τις ακαδημιες,αν πηγαινει για κυνηγι με τοξο,αν αν αν.
Δεν υπαρχουν επαγγελματιες που ειναι 'ενας απο μας' ουτε 'σημαιες'.Τον 'ενα απο μας' θα τον βρεις ΜΟΝΟ στα τσιμεντα της ΠΑΟΚτσηδικης κερκιδας.Και σημαια ηταν,ειναι και θα ειναι μόνο ο δικεφαλος αετος με τα 4 γραμματα.Γιατι πολλοι μπερδευουν τη σημαια,με τον εμμισθο 'σημαιοφορο' που παιζει μπαλα στο χορταρι/παρκε/ταραφλεξ/πισινα.
Στην προκειμενη περιπτωση ο Αθανασιαδης,αν συνεχισει να παρουσιαζει αυτη την εικονα στον αγωνιστικο χωρο μεχρι το τελος της σεζον, θα πρεπει να του γινει μειωση αποδοχων,να του δωθει ρόλος παγκιτη ή να αναζητησει αλλου...ευεργετη να τον πληρωνει οσα επιθυμει.Οπως οταν εβαζε 20 γκολ ζητησε 700.000,ετσι οταν θα βαλει 5 θα παιρνει 250.000 και θα μπαινει αλλαγη στο 70' να ξεκουραζει τον βασικο.Ουτε ΠΑΟΚξακι,ουτε σπλαχνο.
Δεν υπαρχουν επαγγελματιες που ειναι 'ενας απο μας' ουτε 'σημαιες'.Τον 'ενα απο μας' θα τον βρεις ΜΟΝΟ στα τσιμεντα της ΠΑΟΚτσηδικης κερκιδας.Και σημαια ηταν,ειναι και θα ειναι μόνο ο δικεφαλος αετος με τα 4 γραμματα.Γιατι πολλοι μπερδευουν τη σημαια,με τον εμμισθο 'σημαιοφορο' που παιζει μπαλα στο χορταρι/παρκε/ταραφλεξ/πισινα.
Στην προκειμενη περιπτωση ο Αθανασιαδης,αν συνεχισει να παρουσιαζει αυτη την εικονα στον αγωνιστικο χωρο μεχρι το τελος της σεζον, θα πρεπει να του γινει μειωση αποδοχων,να του δωθει ρόλος παγκιτη ή να αναζητησει αλλου...ευεργετη να τον πληρωνει οσα επιθυμει.Οπως οταν εβαζε 20 γκολ ζητησε 700.000,ετσι οταν θα βαλει 5 θα παιρνει 250.000 και θα μπαινει αλλαγη στο 70' να ξεκουραζει τον βασικο.Ουτε ΠΑΟΚξακι,ουτε σπλαχνο.
Sekeris4 έγραψε:Οποιος παιρνει εστω και 1 ευρω απο τον ΠΑΟΚ ειναι επαγγελματιας και θα πρεπει να κρινεται με βαση τα οσα προσφερει στον αγωνιστικο χωρο και οχι με βαση το ποσες φορες δηλωσε ΠΑΟΚ σε συνεντευξεις,αν χτυπησε ΠΑΟΚτσηδικο τατου,αν φιλησε τη φανελα,αν εδωσε γροθιες,αν επεστρεψε αντικειμενα στην αντιπαλη κερκιδα,αν προερχεται απ τις ακαδημιες,αν πηγαινει για κυνηγι με τοξο,αν αν αν.
Σωστός. Απόλυτα σωστός!!!
Αν και το πόσα παίρνει κι αν τα αξίζει πρέπει ν αφορά μόνον αυτόν που τα δίνει (άλλωστε το ποδοσφαιρικό χρηματιστηριο έχει τους δικούς του κανόνες )
Ο Κλαους πρέπει λοιπόν και σωστά να κριθεί ως επαγγελματιας! Όχι για τα τατουάζ του, τις γκόμενες του, το life-style του κλπ. πίπες! Έτσι όσα γράφτηκαν κι αναπαραχθηκαν εδώ μέσα για το τι έκανε μετά το ματς την Ν.Σμυρνη, που πήγε και μ ποιον βγήκε φώτο , είναι τουλάχιστον απαράδεκτα!Η " Λαμπιρη" του φόρουμ έχει καταντήσει κι απορώ γιατί το αφήνουν ολο αυτό να συνεχίζεται...
Για να μην πούμε για δεκάδες προσβλητικά και ειρωνικά ποστ που στόχο έχουν ( όχι τον επαγγελματία ,που στο κάτω-κάτω δεν έχει ευθύνη για την ήττα προχθές) , αλλά τον άνθρωπο και τον χαρακτήρα του.
Ανθρωποφαγία σ όλο της το μεγαλείο! κι ούτε που μας ενδιαφέρει οτι τόσους που κράξαμε και φύγανε τόσα χρόνια, το πρόβλημα της ομάδας όμως παραμένει , σχεδόν απαράλλαχτο !
Ως παίκτης κι επαγγελματιας λοιπόν ο Κλάους είναι χώμα και πρέπει να κάτσει πάγκο 'η και να πωληθεί.
Δικαιούται όμως κι αυτός σεβασμό όπως κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ . Και μάλιστα ένας εκ των αρχηγών της ομάδας , για όσο ακόμα είναι....
ΥΓ. Φίλε Σεκερη, πήρα απλώς αφορμή από το δικό σου ποστ για να μιλήσω για πολλά προηγούμενα. Δεν στην λέω προσωπικά.
ΥΓ1. Όλα αυτά τα είχε προβλέψει ο Καταραμένος σχεδόν 6 μήνες πριν.Για όλη την ομάδα, τον Ιβιτς κτλ.....Τώρα στα δύσκολα "χάθηκε"...