Αλήτικη Κυριακή στην ΝΕΤ και άλλα κανάλια του W.C
αδερφε πλακα κανουμε και συγνώμη απο μενα γιατι εισαι νεο μελος και δεν το πρόσεξα.Δεν είιπα τίποτα ειρωνικά ρε παιδιά..
Εννοούσα να βγαίνει στην εκπομπή και να μιλάει.
Πλακα κανουμε οχι σε σενα ομος.
Καλη συνεχια αδερφε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Falegkos την Δευ 15 Δεκ 2008, 00:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
free
Δεν ειμαι εγω Mr.poster
μου εχουν παρει την πρωτιά εδω και καιρο.
Συνεχίζεις παντος και συ να εισαι εκτως.
Εγω σταματάω εδω γιατι ειμαστε και οι 2 εκτός και δεν κανει.
Παντος στην αθηναϊκή κυριακη λείπει ο μινος....δεν ξερω τη μπορει να εγινε αλλα θα ηθελα να μαθω.
Ασε που δείχνουν και πολυ λιγο γαυρο...λετε να αλλαξε τιποτα??
Δεν ειμαι εγω Mr.poster
μου εχουν παρει την πρωτιά εδω και καιρο.
Συνεχίζεις παντος και συ να εισαι εκτως.
Εγω σταματάω εδω γιατι ειμαστε και οι 2 εκτός και δεν κανει.
Παντος στην αθηναϊκή κυριακη λείπει ο μινος....δεν ξερω τη μπορει να εγινε αλλα θα ηθελα να μαθω.
Ασε που δείχνουν και πολυ λιγο γαυρο...λετε να αλλαξε τιποτα??
μαγκεσ θα πω την αποψη μου για ΤΟΥς ΚΥΡΙΟΥς ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ.
τελος ο παπας τελος το γληψημο τελος γουσταρο να εισαι κατα οκ εισαι κατα
τελος οι κυριοι κολοτουμπες καλοπληρομενες γκομενες παυω να ασχολουμε με αυτους ειναι απαισιοι για μενα χιουμορ 0
αναλυση 0 προπαγανδα 100
ουστττττττττττττττττττττττττττττττττττ
αποψη μου εκφερο και θα τη λεω ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΗΣ .........
ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΕ ΚΑΝΑ .......
ΑΝΤΕ ΦΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑΜΑΣ
ΚΑΛΟΠΛΗΡΟΜΕΝΕΣ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ////////////////
τελος ο παπας τελος το γληψημο τελος γουσταρο να εισαι κατα οκ εισαι κατα
τελος οι κυριοι κολοτουμπες καλοπληρομενες γκομενες παυω να ασχολουμε με αυτους ειναι απαισιοι για μενα χιουμορ 0
αναλυση 0 προπαγανδα 100
ουστττττττττττττττττττττττττττττττττττ
αποψη μου εκφερο και θα τη λεω ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΗΣ .........
ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΕ ΚΑΝΑ .......
ΑΝΤΕ ΦΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑΜΑΣ
ΚΑΛΟΠΛΗΡΟΜΕΝΕΣ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ////////////////
νταξ ολοι επιτελους χθες καταλαβαμε απο το παραληρημα του βαρουχα οτι υποστηριζει τη 44....
1.καθαροτατο γκολ του αρη(ιδια ευθεια υπερ του επιτιθεμενου ρεεε εσυ το ειπες στην αρχη της σεζον)
2.πεντακαθαρο πεναλτι του καφε στο ρεγκειρο(εμπιστευομαι το διαιτητη λεει..)
μου κανε εντυπωση που χθες δεν πηρε θεση...
αλλη τοση μου κανε και οι δηλωσεις του σκορδα για τη διαιτησια που δεν εγιναν ποτε...μονο σε μενα μοιαζει υποπτο???
1.καθαροτατο γκολ του αρη(ιδια ευθεια υπερ του επιτιθεμενου ρεεε εσυ το ειπες στην αρχη της σεζον)
2.πεντακαθαρο πεναλτι του καφε στο ρεγκειρο(εμπιστευομαι το διαιτητη λεει..)
μου κανε εντυπωση που χθες δεν πηρε θεση...
αλλη τοση μου κανε και οι δηλωσεις του σκορδα για τη διαιτησια που δεν εγιναν ποτε...μονο σε μενα μοιαζει υποπτο???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok87 την Δευ 15 Δεκ 2008, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.