Vladan Ivic
-
- ΑποστόληςΑ
Re: Vladan Ivic
Απο που προκυπτει οτι ο ...αστικος μυθος που αναφερετε ειναι 100% σιγουρος???
Πειτε κι εμας τους αδαεις να μαθαινουμε η κρατηστε την κουβεντα σε ενα επιπεδο που δεν θα αναγορευονται αυτοβουλως οι φημες σε "100% σιγουρο"
Πειτε κι εμας τους αδαεις να μαθαινουμε η κρατηστε την κουβεντα σε ενα επιπεδο που δεν θα αναγορευονται αυτοβουλως οι φημες σε "100% σιγουρο"
- Sick Bastard
Ε τι να κάνουμε που είναι, το πρόβλημα ποιό είναι, έτσι κι αλλιώς είναι ένα ακόμα λάθος του παρελθόντος.
Ο Βρύζας είχει ''κλεισμένο'' τον Σάντος κοντά στο ένα μύριο κι ο Ιβάν προτίμησε τελικά τον Άγγελο.
Ο Βρύζας είχει ''κλεισμένο'' τον Σάντος κοντά στο ένα μύριο κι ο Ιβάν προτίμησε τελικά τον Άγγελο.
Ποιο ειναι το προβλημα να παρουσιαζουμε ως 100% σιγουρο γεγονος μια φημη? Οχι ρε κανενα... ολα καλα...
αα, ειναι και μια παραμετρος στην ιστορια που μαλλον δεν την ξερεις καλα... δεν ηταν ο Αγγελος τελικα που ηρθε, ηταν ο Σαντος μεταμφιεσμενος σε Αγγελο για να μην προκληθουν αντιδρασεις απο τους αντισαντικους.... 100% σιγουρο σε λεω..
αα, ειναι και μια παραμετρος στην ιστορια που μαλλον δεν την ξερεις καλα... δεν ηταν ο Αγγελος τελικα που ηρθε, ηταν ο Σαντος μεταμφιεσμενος σε Αγγελο για να μην προκληθουν αντιδρασεις απο τους αντισαντικους.... 100% σιγουρο σε λεω..
- Sick Bastard
Δεν είναι φήμη, είναι γεγονός.
Αυτό μπορείς να το καταλάβεις; Γε-γο-νος.
Αν δεν μπορείς, η ειρωνεία δεν θα σε βοηθήσει να το κατανοήσεις.
Αυτό μπορείς να το καταλάβεις; Γε-γο-νος.
Αν δεν μπορείς, η ειρωνεία δεν θα σε βοηθήσει να το κατανοήσεις.
- sourmenetes
- Moderator
Εχει κουρασει το ζητημα καθε χρονο με το σαντος,τον αντελινο και τ αλλα παιδια.
Φτανει πια αυτο το πραγμα.οπου υπαρχει προπονητης τσουπ και ενα ποστ για το Σαντος...
Φτανει πια αυτο το πραγμα.οπου υπαρχει προπονητης τσουπ και ενα ποστ για το Σαντος...
Μακαρι να ειχαν περασει απο την ομαδα 10 Σαντος να ειχαμε ποικιλια αλλα εμεις προτιμησαμε Χαβους,Δερμιτζακηδες,Αγγελους,Τουντορ.Ασε sourme ποναει πολυ αυτη η κουβεντα.
Ειχαμε και στεφενς και μπολονι.
Ο πρωτος ηταν τουριστας.. τον δευτερο του προτιναμε μειωση γυρω στο 60% για να δηλωσει παραιτηση.
ΝΑ χαρω εγω..
Ποτε επιτελους θα σταματησει ο οργανισμος ΠΑΟΚ να λειτουργει σαν ΔΗΜΟΣΙΟ?

Ο πρωτος ηταν τουριστας.. τον δευτερο του προτιναμε μειωση γυρω στο 60% για να δηλωσει παραιτηση.
ΝΑ χαρω εγω..
Ποτε επιτελους θα σταματησει ο οργανισμος ΠΑΟΚ να λειτουργει σαν ΔΗΜΟΣΙΟ?

Οχι, δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι ΓΕ-ΓΟ-ΝΟΣ κατι το οποιο δεν εχει προκυψει απο πουθενα επισημα (ουτε καν ανεπισημα δεν εχω υπ' οψιν). Και σιγουρα δεν με βοηθαει να το καταλαβω το οτι το δηλωνεις βαρυγδουπα αλλα αβασιμα.
Ρωταω απο που προκυπτει οτι μια ΦΗΜΗ που μπηκε στην κουβεντα ειναι 100% σιγουρη και παιρνω την απαντηση:
"Ε τι να κάνουμε που είναι, το πρόβλημα ποιό είναι"
Ενταξει ρε μεγαλε, τοτε, οτι πεις... Αφου στο ειπε ο μπατζανακης και ειναι σιγουρο...
Θα ηθελα να μας πει και κανας mod τη γνωμη του επι του θεματος.
edit: ααα.. και δεν ειναι ειρωνεια. Ειναι γεγονος. Αυτο μπορεις να το καταλαβεις; Γε-γο-νος.
Ρωταω απο που προκυπτει οτι μια ΦΗΜΗ που μπηκε στην κουβεντα ειναι 100% σιγουρη και παιρνω την απαντηση:
"Ε τι να κάνουμε που είναι, το πρόβλημα ποιό είναι"
Ενταξει ρε μεγαλε, τοτε, οτι πεις... Αφου στο ειπε ο μπατζανακης και ειναι σιγουρο...
Θα ηθελα να μας πει και κανας mod τη γνωμη του επι του θεματος.
edit: ααα.. και δεν ειναι ειρωνεια. Ειναι γεγονος. Αυτο μπορεις να το καταλαβεις; Γε-γο-νος.
- Sick Bastard
Ας με βοηθησει καποιος πιο υπομονετικος συνοπαδος αν θελει.. Ας μου παραθεσει καποιος ενα ρεπορταζ που να αναφερει αυτο το ΓΕΓΟΝΟΣ να ανοιξουν κι εμενα τα ματακια μου παρακαλω.. Χωρις πλακα, ισως να εχει συμβει οντως και να μην εχω ιδεα και να ειναι αρλουμπες οσα λεω. Δεν παρακαλουθω πια και τα παντα. Παραθεστε μου παρακαλω ενα ρεπορταζ προς ενημερωση μου αν ειναι ετσι.
- navigator11
Aureliano Buendia έγραψε:Φοβάμαι ότι θα διαφωνήσω, navi μου.navigator11 έγραψε:Να υπενθυμίσω κι εγώ ότι εκείνη η ομάδα όντως με παικτικές σταθερές και δέσιμο από την προηγούμενη χρονιά και με τον μεγάλο Φερνάντο στο τιμόνι μετά από κρίσεις δεν πολυαντεπεξερχόταν αποτελεσματικά ιδιαίτερα επιτυχώς μετά απο αραιά βεβαια στραβοπατήματα. Αν δε με απατά η μνήμη μου, μετά το πραξικόπημα στο σκουληκάου, δε χάσαμε από αεκ εντός και εκτός από λαρισα; Την ισοπαλία με τις γριές μετά το κύπελλο στο γιαννενο δεν την είχαμε φέρει; Δεν ξέρω, μπορεί να μην τα θυμάμαι και καλά. Δεν μπήκα στη διαδικασία να ψάξω. Το πόιντ μου είναι ότι, θέλουμε δε θέλουμε, υπάρχουν και παράμετροι εξωαγωνιστικές στο τόπι, που ούτε ο τσακ ο νορρις δε γίνεται να αψηφήσει.
Η ομάδα αντεπεξήλθε υποδειγματικά μετά το σπαθοστραπάτσο στη σκουληκοφωλιά.
Η αντίδραση της ομάδας φανερώθηκε εκεί που μετρούσε: στα πλέι οφ.
Τα δύο επόμενα παιχνίδια επί της ουσίας (ιδίως αυτό της Λάρισας) δεν έκριναν τπτ.
(Επίσης, στη Λαρίσα ήμασταν και τρομακτικά άτυχοι σε εκείνο το 2-1)
Όσο για την ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο, δεν θυμάμαι χρονικά πότε ήταν, για να είμαι ειλικρινής, πολύ πιθανόν να ήταν και μετά από εκείνο το πολύ περίεργο παιχνίδι στα Γιάννενα. Ας όψεται η μαλακία του Βιτόλο με το χέρι εκεί...
Για αυτό κι εγώ ανέφερα το αποτελεσματικά. Υπό την έννοια της βαθμολογικής συγκομιδής. Να σου πω την αλήθεια, φίλε μου, εκείνο το στραπάτσο με την αεκ όμως, αν είχε αποφευχθεί, μπορεί και να είχαμε καμιά έκπληξη τότε. Διότι θα θυμάσαι ότι ανέλπιστα ο βαζελος είχε σκονταψει με τον γκει, αν θυμάμαι ορθά, την ιδια αγωνιστική. Τέλος πάντων, άλλη κουβέντα βέβαια αυτή. Η ουσία δεν αλλάζει. Να προστατέψουμε όσα καλά, που βρίσκω περισσότερα από τα αρνητικά, έχει σήμερα η ομάδα μας. Δε νομίζω να διαφωνούμε.Και να βελτιώσουμε όσα χρήζουν βελτίωσης. Εγώ θεωρώ ότι με τη βοήθεια του χρόνου και του Μιχελ μπορεί να τα καταφέρει ο Σέρβος.