71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
fossa

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από fossa »

Guitarman Ρε φίλε τι δεν καταλαβαίνεις ?
Ποιος σου είπε ότι θέλω να μου χαϊδεύουν αυτιά ? Όταν ο Σαββίδης δηλώνει για τσ.λιγκ και 20αδες στην Ευρώπη γελάω αλλά αν αυτός το έχει όνειρο δικό του θέμα.
Αν ο Γλύκος δηλώνει πως πάμε για πρωτάθλημα μπορεί να το πει για να με κοροϊδεύσει ή επειδή το πιστεύει.
Αν δηλώνει όπως σήμερα πως στόχος είναι η πεντάδα τότε το πιστεύει σίγουρα. Προφανώς μπορεί να το θεωρήσει και επιτυχία.
Παλιά που ΟΥΕΦΑ βγαίναν μόνο 2 ομάδες οι παίκτες του ΠΑΟΚ ντρέπονταν να δηλώσουν ότι στόχος είναι το ΟΥΕΦΑ.
Και ναι κάποια πράγματα δεν τα δηλώνεις.
Αν κάποιος παίκτης του ΠΑΟΚ πχ δηλώσει πως στόχος μας είναι να κερδίσουμε γάβρο και ερπετό θα είναι για σούτια.
Αν ο Γλύκος θεωρεί στόχο την πεντάδα σε αυτό το πρωτάθλημα και οι οπαδοί και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν έχουν πρόβλημα ε τότε πήρε άξια την ανανέωση.
Ζήτω ο ΠΑΟΚ όλοι Τούμπα να αποθεώσουμε τον Γλυκο που επιτέλους μας έδειξε τον στόχο. Να προσπαθησουμε να βγάλουμε την ομάδα στα πλέι οφ αν μπορέσουμε δεύτερη θέση ώστε να έχουμε έναν προκριματικό στο τσ. λιγκ που φυσικά θα οδηγήσει στο ΟΥΕΦΑ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Οι πουστογ@υροβαζελοχάνουμοι αδερφέ μου είναι παίχτες τριών ομάδων "big bubbles" που λυμαίνονται επί 36 χρόνια το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και άλλα 30 πιο πίσω σε ερασιτεχνικό επίπεδο, βασιζόμενοι σε άλλου είδους πλάτες!!!!
Αυτοί όλοι λοιπόν παίρνουν εντολές/non papers στο τι ακριβώς θα λένε στις δηλώσεις τους για να κερδίζουν τον πόλεμο των εντυπώσεων μεταξύ τους και να προβατοποιούνται παράλληλα οι οπαδοί τους!!!! :shock: :oops:

Άμα σ αρέσει κάτι τέτοιο πάω πάσο!!!! ;)
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Fossa, πιστεύω πως καταλαβαίνεις το πνεύμα μου.

Η διαφωνία μου είναι πολύ συγκεκριμένη. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά θέματα να λύσει. Αν λύσει όλα τα σημαντικά, τότε δεν θα έχεις παίκτες που κάνουν δηλώσεις τύπου Γλύκου. Είναι τόσο απλό.

Το να κράξω παίκτες που δείχνουν συνεχή βελτίωση σαν τον Γλύκο, προσθέτει ακόμη ένα πρόβλημα στα ήδη συσσωρευμένα προβλήματα της ομάδας. Σε στιγμές αποτυχίας (όπως σήμερα) πρέπει να βρεις σταθερές να πιαστείς. Το θέλεις δε το θέλεις ο Γλύκος είναι μία σταθερά του ΠΑΟΚ. Αυτή είναι μία ρεαλιστική ανάγνωση. Αν το θέλω το δικό σου και το δικό μου ΄και του κάθε οπαδού είναι πολύ παραπάνω από τα όνειρα του κάθε Γλύκου τότε ας λύσουμε όλα τα άλλα θέματα και είτε διώχνουμε τον Γλύκο είτε του μαθαίνουμε τι θα πει πρωταθλητισμός. Στην παρούσα φάση όμως ο Γλύκος είναι σταθερά σου. Live with it.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Fossa, τζάμπα χαλιέσαι. Η δήλωση του Γλύκου είναι μνημείο χαζομάρας. Άσε προς στιγμην κατά μερος αυτό που λέει για τα ευρωπαικα εισητήρια και δες τι λέει λίγο πιο πριν.

"Πρέπει να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία"

Εντωμεταξύ είμαστε 6οι ισοβαθμώντας στους 11 με αλλες δυο ομάδες και ακολουθούν αλλες δυο με 10, κι αυτος λεει να μεινουμε ψηλα...Τι περιμένεις να ακούσεις μετά από αυτό, κάποια σοφία?

Εντάξει κάποιοι μπορεί να μην στροφάρουν και πολυ τι να κανουμε...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

http://www.novasports.gr/podosfairo/ell ... CBHSvmLQ2w

Οντως στο 1:15:56 αυτο ακριβως το πραγμα λεει. Τι να σου πω ρε Γλυκο; Τοσα χρονια στην ομαδα και δεν εχεις ιδεα που βρισκεσαι.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δημόσιο ειμαστε
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

Σταθερός φέτος.

Παναγιώτη, αν συνεχίσεις τέτοιες εμφανίσεις λογικά θα παραμείνουμε στην κατηγορία. :shock: (1:15:56)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Όλοι ξέρουν πόσο σε εχω υπερασπιστεί όλα Αυτά τα χρόνια
Αλλά επειδή το πράγμα έχει παραπαίει με την κακή νοοτροπία κάποιων,η μόνη λύση είναι "τιμωρία "για παραδειγματισμό.
Αν ήμουν ο ιβιτς χθες θα έλεγα στον μπρικιτς να ετοιμαστεί γιατί από δω και πέρα θα είναι ο βασικός πορτιέρο της ομαδας.

Δεν μπορει να κάνεις ομάδα πρωταθλητισμού αν οι παίκτες σου δεν σκέφτονται σαν πρωταθλητές.

Κρίμα γιατί κάνεις και παρά πολύ καλή σεζον
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Μόνο και μόνο για την δήλωση αυτή πρέπει να φύγει άμεσα.

Παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι πιστεύουν, πως στόχος του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι το ουεφάκι, παίρνουν πόδι.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Το ματς με οφη το θυμάστε;

Μετά θα λέει ο Μανιακος ότι δεν τον χωνεύουμε. Λογικό δεν είναι;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Αν θυμάμαι καλά, κάνει πέναλτι, τραυματιζεται, μπαίνει ο ψυχοπαθης μέσα, το πιάνει γίνεται βασικός και ο Παναγιώτης περιμένει να γίνει πάλι πρώτος. Το κανονικό γκολ που μας ακύρωσε ο κορακας δε θυμάμαι αν είναι πριν ή μετά το πέναλτι
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να εκφρασθούν σωστά, ιδίως μπροστά στην κάμερα και μετά απο αγώνα με ένταση ή άσχημο αποτέλεσμα. Μήν κάνουμε την τρίχα τριχιά, δεν είναι ο Γλύκος το πρόβλημά μας εφέτος.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Μαυρο χιονι μαλλον την ιστορικη ξεφτιλα με τον διαλυμενο ΟΦΗ το 2015 με Αναστασιαδη προπονητη εννοει ο πιλοτος.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Τώρα που το γράφεις έχεις δίκιο. Τον ξέχασα τελείως αυτόν τον αγώνα!
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Οντως από μυαλό δεν δείχνει να στροφάρει πολύ. Τόσα χρόνια στην ομάδα κ δεν κατάλαβε ότι η απόδοση έρχεται σε 2η μοίρα , αρκεί να κάνει καλές δηλώσεις κ να πουλάει οπαδηλίκι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”