Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
δε βλεπω τις προπονησεις για να ξερω ντεσπε το πως συμπεριφερετε και τι διαθεση δειχνει ο καθενας.
παντως στη περιπτωση κρεσπο πιστευω τον επελεξε αριστερα για να παρει ανασες ο λεοβατς.
εγω βασικα δεν εχω θεμα με το γιατι μαλεζα (στην παρουσα), αλλά γιατι οχι γιαννουλη και κρεσπο κεντρο.
αλλά απο οτι ισως καταλαβαίνεις, ο καθένας το χαβά του και όλοι ξεσπάμε στο τέλος στον μπαρμπαν.
παντως στη περιπτωση κρεσπο πιστευω τον επελεξε αριστερα για να παρει ανασες ο λεοβατς.
εγω βασικα δεν εχω θεμα με το γιατι μαλεζα (στην παρουσα), αλλά γιατι οχι γιαννουλη και κρεσπο κεντρο.
αλλά απο οτι ισως καταλαβαίνεις, ο καθένας το χαβά του και όλοι ξεσπάμε στο τέλος στον μπαρμπαν.
μια καλη ερωτηση προς ολους μας...pilotos έγραψε:Τί θα θεωρείται επιτυχία τζος;
SM-G935F
α μα ειναι απλο.
καποια στιγμη να επιμεινω σε ενα σχεδιασμο με τα κουτσα και τα στραβα του προσπαθωντας να τα διορθωσω (και οχι να τα διαγραψω) και μεσα σε μια πενταετια να παρω πρωταθλημα να χαρουμε λιγο και εμεις οι early -αντα.
επειτα να διατηρησω μια ανταγωνιστικη (και αν γινεται οικονομικα αυτονομη) ομαδα ωστε να μη χρειαστει να ξαναπεριμενω 31 χρονια

καποια στιγμη να επιμεινω σε ενα σχεδιασμο με τα κουτσα και τα στραβα του προσπαθωντας να τα διορθωσω (και οχι να τα διαγραψω) και μεσα σε μια πενταετια να παρω πρωταθλημα να χαρουμε λιγο και εμεις οι early -αντα.
επειτα να διατηρησω μια ανταγωνιστικη (και αν γινεται οικονομικα αυτονομη) ομαδα ωστε να μη χρειαστει να ξαναπεριμενω 31 χρονια
Και γιατί χάσαμε μια χρονιά πέρσι;K_geo έγραψε:α μα ειναι απλο.![]()
Γιατί εγώ θεωρώ ότι ήδη η ομάδα είναι πίσω, παρότι έχουν γίνει καλές κινήσεις στις μεταγραφές.
Εξηγείστε μου γιατί είναι όλοι σκασμενοι μετά το 65και στο βήτα δεν βάζεις γκολ ποτέ
Το μόνο θετικό είναι οι μηδέν τραυματισμοί φέτος
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 07 Νοέμ 2016, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
βαλαμε στο 90 φευγα πριν δυο ματς.
τεσπα.
το περυσι που κολλαει με το φέτος; μαλλον δε με κατανοησες.
τεσπα.
το περυσι που κολλαει με το φέτος; μαλλον δε με κατανοησες.

Τουλαχιστον 8 παικτες σταθερους στην εντεκαδα που θα πειθουν οτι μπορουν το βημα παραπανω,συγκεκριμενο τροπο παιχνιδιου και αναπτυξης,χωρις εκπτωσεις και συμβιβασμους χαρην βραχυπροθεσμων στοχων,πχ 11δα χωρις επιτελικο.pilotos έγραψε:Τί θα θεωρείται επιτυχία τζος;
SM-G935F
Τους γράψαμε, ελπίζω πλέον ο Ιβιτς να πάρει γενναίες αποφάσεις, αλλιώς να σηκωθεί να φύγει κι όχι να τον φύγουν
Ακόμα και την νοοτροπία νικητή, την φτιάχνεις, αν μπορείς να εμπνεύσεις.
Αλλά όταν κατεβαίνει ο πρόεδρος τους τα χώνει μετά την καραμπαγκ και αυτοί κάνουν 20 λεπτά να μπουν στο γήπεδο, είναι βαριά η αρρώστια.
Βλέπετε μαγαζί γωνία σε δύσκολες εποχές... Εδώ πληρώνει αυτούς που "προπονούνται μόνοι τους" γιατί δεν βρήκαν ένα καλοκαίρι ομάδα να παίξουν...
SM-G935F
Ακόμα και την νοοτροπία νικητή, την φτιάχνεις, αν μπορείς να εμπνεύσεις.
Αλλά όταν κατεβαίνει ο πρόεδρος τους τα χώνει μετά την καραμπαγκ και αυτοί κάνουν 20 λεπτά να μπουν στο γήπεδο, είναι βαριά η αρρώστια.
Βλέπετε μαγαζί γωνία σε δύσκολες εποχές... Εδώ πληρώνει αυτούς που "προπονούνται μόνοι τους" γιατί δεν βρήκαν ένα καλοκαίρι ομάδα να παίξουν...
SM-G935F
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- navigator11
Να υπενθυμίσω κι εγώ ότι εκείνη η ομάδα όντως με παικτικές σταθερές και δέσιμο από την προηγούμενη χρονιά και με τον μεγάλο Φερνάντο στο τιμόνι μετά από κρίσεις δεν πολυαντεπεξερχόταν αποτελεσματικά ιδιαίτερα επιτυχώς μετά απο αραιά βεβαια στραβοπατήματα. Αν δε με απατά η μνήμη μου, μετά το πραξικόπημα στο σκουληκάου, δε χάσαμε από αεκ εντός και εκτός από λαρισα; Την ισοπαλία με τις γριές μετά το κύπελλο στο γιαννενο δεν την είχαμε φέρει; Δεν ξέρω, μπορεί να μην τα θυμάμαι και καλά. Δεν μπήκα στη διαδικασία να ψάξω. Το πόιντ μου είναι ότι, θέλουμε δε θέλουμε, υπάρχουν και παράμετροι εξωαγωνιστικές στο τόπι, που ούτε ο τσακ ο νορρις δε γίνεται να αψηφήσει.Aureliano Buendia έγραψε:Πέρα από το ότι θεωρώ το συνολικό σκεπτικό πολύ στέρεο και δομημένο, ας σταθούμε λίγο στο κομμάτι που έβαλα σε bold από τα όσα είπε ο φίλος giapas.giapas έγραψε:Ναβι , για να μπω λίγο στο σκεπτικό αυτό βγάζω το γαύρο από την εξίσωση και απλά ας συγκρίνω την ομάδα μου με βάζελο και κούλα που δεν έχουν την εύνοια του λιμανίσιου.
Αν δούμε την ομάδα μας σε σχέση με αυτούς παρουσιάζουμε παρόμοιες παθογένειες. Κάποιες καλές στιγμές , παιχνίδια με καλή μπάλα αλλά ταυτόχρονα μεγάλη αστάθεια και αρκετός προβληματισμός. Αν το πρωτάθλημα θα ήταν μεταξύ μας θα τα είχαμε βάψει μαύρα παρά την ελάχιστη βαθμολογική διαφορά; Μπορεί ναι , μπορεί και όχι. Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι 3 είναι underachievers αγωνιστικά. Αυτό οφείλεται στο ότι είναι νέες ομάδες και θέλουν χρόνο; Αυτό οφείλεται στο μέτριο ροστερ τους ; Στους προπονητές ; Ποιός ξέρει ...
Αν θεωρείς ότι είναι στο φυσιολογικό κύκλο του δεσίματος μιας ομάδας , οκ. Θα ήταν ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα με τους 3 μας να χάνουμε τόσους βαθμούς. Αλλά εγώ δε μπορώ να το δεχθώ αυτό. Δε μπορώ να δεχθώ πως με χοσάδα πρόεδρο έχω χειρότερη ομάδα από ότι με το διαχειριστή Ζαγοράκη. Και ξέρεις δεν είναι η πρώτη χρονιά της καθίζησης. Συμβαίνει κάθε χρόνο με μαθηματική ακρίβεια πλέον. Και δε μπορώ να το αποδώσω στη κακή ψυχολογία των παικτών λόγω διαιτησίας. Μας έχει καταστρέψει αυτό το άλλοθι - δε ζητάω πρωτάθλημα , 2-3 πάσες ζητάω να δω , λίγη ένταση και τσαγανό , όπως στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος . Το ότι το είχα και χάθηκε - αυτό είναι πρόβλημα. Αν δε το είχα καθόλου δε θα αγχωνόμουν. Θα έλεγα χτίζω , ψάχνω χημεία. Τώρα που το είχα και το έχασα ξέρεις τι λέω ; Κατά λάθος βγήκε τότε. Συγκυρία. Ίσως κεκτημένη ταχύτητα από τη καλοκαιρινή πρώιμη προετοιμασία. Πάντως κάτι κακό είναι - καλό δε μπορεί να είναι για να το αφήσεις και να πεις... "χτίζουμε".
Για να πούμε λίγο τα πράγματα με το όνομά τους και να πάψουμε τις φλυαρίες (και εγώ μαζί), ας αναρωτηθούμε το εξής, αναλογιζόμενοι ότι βαδίζουμε αισίως στην 4η γεμάτη χρονιά Σαββίδη:
Παίκτη σαν τον Λίνο έχουμε;
Παίκτη σαν τον Γκαρσία έχουμε;
Παίκτη σαν τον Κοντρέρας έχουμε;
Παίκτη σαν τον Αντελίνο έχουμε;
Δεν βάζω στην εξίσωση Σορλέν, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Κονσεϊσάο, γιατι θεωρώ ότι παίκτες σαν κι αυτούς διαθέτουμε (Ροντρίγκεζ, Τζαβέλας, Τσίμιροτ, Κρέσπο).
Αναρωτιέμαι μόνο για τους 4 παικταράδες που ανέφερα, τα λεγόμενα σημεία αναφοράς. Στην παρούσα ομάδα, κατά την ταπεινή μου γνώμη, μόνο ο Μάτος αγγίζει αυτό το υψηλό επίπεδο.
Κάποιος μπορεί να ισχυριστεί πως η ομάδα της περιόδου 2008-2010 που αγαπήσαμε ήταν αποτέλεσμα δεμένου συνόλου, ξεκάθαρου αγωνιστικού πλάνου και διακριτών ρόλων μέσα στην ομάδα. Φυσικά και ήταν αποτέλεσμα όλων των παραπάνω. Τα οποία παραπάνω στοιχεια ΔΕΝ θα χτίζονταν ποτέ αν δεν υπήρχαν τα σημεία αναφοράς που προείπαμε. Δεν κάνει μόνο η κότα το αυγό. Κάνει και το αυγό την κότα.
Γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο επί Σαββίδη; Δεν θεωρώ ότι ο λόγος ή έστω ο βασικός λόγος είναι ότι ο Σαββίδης δεν βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη. (Φυσικά, όταν διαβάζω στο τόπικ των μεταγραφών ατάκες του στυλ "τους σκας 3 μύρια και παίρνεις τον παίκτη", σοκάρομαι με το πώς οι ευσεβείς πόθοι υποκαθιστούν την πραγματικότητα). Ο λόγος είναι κατ΄εμέ ένα αμάλγαμα από εσφαλμένες επιλογές, βεβιασμένες κινήσεις, πρόχειρα στημένα πλάνα και έλλειψη αποφασιστικότητας σε ορισμένες επώδυνες, πλην απαραίτητες κινήσεις.
Πριν γίνουν όλα τα υπόλοιπα, λοιπόν, πρέπει να αποκτηθούν Λίνο, Πάμπλοι και Αντελίνο και επί εποχής Σαββίδη.
Αν φυσικά θέλουμε να δούμε κάποτε πρωτάθλημα, ομίλους CL και αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη (ΕL) την άνοιξη.
Αν δεν θέλουμε, σας εγγυώμαι ότι κάποια στιγμή θα πάρουμε κάποιο Κύπελλο, εδώ πήρε η ΑΕΚ πέρσι.
Αν είμαστε ΟΚ με αυτο, πάω πασο.
Με δεδομενο το "σκασιμο" που εχουμε ολοι μας, οφειλω να πω ενα μπραβο σε οσους γραφουν αυτες τις μερες . Χωρις πολλες κραυγες και με σεβασμο οσο γινεται στους αλλους. Μακαρι να συνεχιστει
- Aureliano Buendia
Φοβάμαι ότι θα διαφωνήσω, navi μου.navigator11 έγραψε:Να υπενθυμίσω κι εγώ ότι εκείνη η ομάδα όντως με παικτικές σταθερές και δέσιμο από την προηγούμενη χρονιά και με τον μεγάλο Φερνάντο στο τιμόνι μετά από κρίσεις δεν πολυαντεπεξερχόταν αποτελεσματικά ιδιαίτερα επιτυχώς μετά απο αραιά βεβαια στραβοπατήματα. Αν δε με απατά η μνήμη μου, μετά το πραξικόπημα στο σκουληκάου, δε χάσαμε από αεκ εντός και εκτός από λαρισα; Την ισοπαλία με τις γριές μετά το κύπελλο στο γιαννενο δεν την είχαμε φέρει; Δεν ξέρω, μπορεί να μην τα θυμάμαι και καλά. Δεν μπήκα στη διαδικασία να ψάξω. Το πόιντ μου είναι ότι, θέλουμε δε θέλουμε, υπάρχουν και παράμετροι εξωαγωνιστικές στο τόπι, που ούτε ο τσακ ο νορρις δε γίνεται να αψηφήσει.
Η ομάδα αντεπεξήλθε υποδειγματικά μετά το σπαθοστραπάτσο στη σκουληκοφωλιά.
Η αντίδραση της ομάδας φανερώθηκε εκεί που μετρούσε: στα πλέι οφ.
Τα δύο επόμενα παιχνίδια επί της ουσίας (ιδίως αυτό της Λάρισας) δεν έκριναν τπτ.
(Επίσης, στη Λαρίσα ήμασταν και τρομακτικά άτυχοι σε εκείνο το 2-1)
Όσο για την ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο, δεν θυμάμαι χρονικά πότε ήταν, για να είμαι ειλικρινής, πολύ πιθανόν να ήταν και μετά από εκείνο το πολύ περίεργο παιχνίδι στα Γιάννενα. Ας όψεται η μαλακία του Βιτόλο με το χέρι εκεί...
- ΑποστόληςΑ
Θα το πω για πολλοστή φορά ότι μίλησα για την πτωχή μας συγκομιδή σε γκολ η οποία υφίσταται και στους 17 αγώνες που έδωσε η ομάδα φέτος. Δεν ασχολήθηκα με την βαθμολογική συγκομιδή για την οποία έχω γράψει αλλού. Επισημαίνω ότι έχουμε σοβαρό πρόβλημα σκοραρίσματος και είναι μεγάλο λάθος να το σκεπάζουμε με το άλλοθι της Ε.Ο.pilotos έγραψε:Η πλάκα ξέρεις ποια είναι sic ;
Ότι αυτοί που λένε για το ότι δεν υπάρχει άλλοθι κλπ κλπ ( δεν λέω τον Αποστόλη αλλά γενικά) είναι οι πρώτοι που αν πάρεις κάνα ανάποδο άουτ, θα βγουν και θα πουν ότι εμείς δε θέλουμε να κερδίζουμε έτσι.
Παράλληλα όμως δεν βλέπουν τα εγκλήματα και πώς μέχρι τώρα μια μέτρια ομάδα, Ο gay, έχει πάρει χωρίς ιδρώτα όλα τα ματς
SM-G935F
- ΑποστόληςΑ
Αυτό πράγματι δεν ήταν απλά λάθος, αλλά έγκλημα.joshua έγραψε:Ενταξει αφου δεν στηριχθηκε και ο Αγγελος και αρα κριθηκε αδικως καθως δεν ειχαμε εξτρεμ και πηραμε 6ρι,i rest my case.Δεν ηταν το λαθος πως ενω ειχε κλειστει ο Σαντος καποιοι καλοθελητες επεισαν τον Σαββιδη να παρει τον παοκαρχη αλλα το οτι δεν τον στηριξαμε να του παρουμε τον Ναζλιδη.
- Sick Bastard
Η ερώτηση του εκατομυρρίου είναι, που είναι αυτή τη στιγμή οι ''καλοθελητές''
και τι θέση έχουν γύρω απ τον Ιβάν και κατ επέκταση τον ΠΑΟΚ.
και τι θέση έχουν γύρω απ τον Ιβάν και κατ επέκταση τον ΠΑΟΚ.
-
Αυτό ρε παιδιά είναι σίγουρο;ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτό πράγματι δεν ήταν απλά λάθος, αλλά έγκλημα.joshua έγραψε:Ενταξει αφου δεν στηριχθηκε και ο Αγγελος και αρα κριθηκε αδικως καθως δεν ειχαμε εξτρεμ και πηραμε 6ρι,i rest my case.Δεν ηταν το λαθος πως ενω ειχε κλειστει ο Σαντος καποιοι καλοθελητες επεισαν τον Σαββιδη να παρει τον παοκαρχη αλλα το οτι δεν τον στηριξαμε να του παρουμε τον Ναζλιδη.