Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από joshua »

Πηραμε υποτιθεται τον Βαρελα που ειναι επιθετικο μπακ για να προωθησει το παιχνιδι,ξερεις ειναι και τα στοπερ πλεον μερος του επιθετικου παιχνιδιου.Παιξαμε με 3 στοπερ στην αμυνα και 2 επιθετικους για εξτρεμ αλλα σου φαινεται περιεργο γιατι ημασταν δυσκιλιοι στην επιθεση και τελος παιξαμε για πολλοστη φορα με επιτελικο τον Σαχοφ ενω δεν εχει προσφερει ποτε και τιποτα οσο αγωνιζεται στην θεση ενω η τριαδα Μπισεσβαρ,Σαχοφ,Κανιας που πατησε τον Αστερα μονο παιχνιδι με 2 γκολ στο ημιχρονο δεν ξαναπαιξε ποτε απο τοτε.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Βασικά, αυτό που λες, συν τιαμ, Γκάρι, Τζαλμα, θα έπρεπε να ήταν 11αδα μόνιμη

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Aureliano Buendia έγραψε:
giapas έγραψε:Ναβι , για να μπω λίγο στο σκεπτικό αυτό βγάζω το γαύρο από την εξίσωση και απλά ας συγκρίνω την ομάδα μου με βάζελο και κούλα που δεν έχουν την εύνοια του λιμανίσιου.

Αν δούμε την ομάδα μας σε σχέση με αυτούς παρουσιάζουμε παρόμοιες παθογένειες. Κάποιες καλές στιγμές , παιχνίδια με καλή μπάλα αλλά ταυτόχρονα μεγάλη αστάθεια και αρκετός προβληματισμός. Αν το πρωτάθλημα θα ήταν μεταξύ μας θα τα είχαμε βάψει μαύρα παρά την ελάχιστη βαθμολογική διαφορά; Μπορεί ναι , μπορεί και όχι. Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι 3 είναι underachievers αγωνιστικά. Αυτό οφείλεται στο ότι είναι νέες ομάδες και θέλουν χρόνο; Αυτό οφείλεται στο μέτριο ροστερ τους ; Στους προπονητές ; Ποιός ξέρει ...

Αν θεωρείς ότι είναι στο φυσιολογικό κύκλο του δεσίματος μιας ομάδας , οκ. Θα ήταν ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα με τους 3 μας να χάνουμε τόσους βαθμούς. Αλλά εγώ δε μπορώ να το δεχθώ αυτό. Δε μπορώ να δεχθώ πως με χοσάδα πρόεδρο έχω χειρότερη ομάδα από ότι με το διαχειριστή Ζαγοράκη. Και ξέρεις δεν είναι η πρώτη χρονιά της καθίζησης. Συμβαίνει κάθε χρόνο με μαθηματική ακρίβεια πλέον. Και δε μπορώ να το αποδώσω στη κακή ψυχολογία των παικτών λόγω διαιτησίας. Μας έχει καταστρέψει αυτό το άλλοθι - δε ζητάω πρωτάθλημα , 2-3 πάσες ζητάω να δω , λίγη ένταση και τσαγανό , όπως στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος . Το ότι το είχα και χάθηκε - αυτό είναι πρόβλημα. Αν δε το είχα καθόλου δε θα αγχωνόμουν. Θα έλεγα χτίζω , ψάχνω χημεία. Τώρα που το είχα και το έχασα ξέρεις τι λέω ; Κατά λάθος βγήκε τότε. Συγκυρία. Ίσως κεκτημένη ταχύτητα από τη καλοκαιρινή πρώιμη προετοιμασία. Πάντως κάτι κακό είναι - καλό δε μπορεί να είναι για να το αφήσεις και να πεις... "χτίζουμε".
Πέρα από το ότι θεωρώ το συνολικό σκεπτικό πολύ στέρεο και δομημένο, ας σταθούμε λίγο στο κομμάτι που έβαλα σε bold από τα όσα είπε ο φίλος giapas.

Για να πούμε λίγο τα πράγματα με το όνομά τους και να πάψουμε τις φλυαρίες (και εγώ μαζί), ας αναρωτηθούμε το εξής, αναλογιζόμενοι ότι βαδίζουμε αισίως στην 4η γεμάτη χρονιά Σαββίδη:
Παίκτη σαν τον Λίνο έχουμε;
Παίκτη σαν τον Γκαρσία έχουμε;
Παίκτη σαν τον Κοντρέρας έχουμε;
Παίκτη σαν τον Αντελίνο έχουμε;
Δεν βάζω στην εξίσωση Σορλέν, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Κονσεϊσάο, γιατι θεωρώ ότι παίκτες σαν κι αυτούς διαθέτουμε (Ροντρίγκεζ, Τζαβέλας, Τσίμιροτ, Κρέσπο).
Αναρωτιέμαι μόνο για τους 4 παικταράδες που ανέφερα, τα λεγόμενα σημεία αναφοράς. Στην παρούσα ομάδα, κατά την ταπεινή μου γνώμη, μόνο ο Μάτος αγγίζει αυτό το υψηλό επίπεδο.

Κάποιος μπορεί να ισχυριστεί πως η ομάδα της περιόδου 2008-2010 που αγαπήσαμε ήταν αποτέλεσμα δεμένου συνόλου, ξεκάθαρου αγωνιστικού πλάνου και διακριτών ρόλων μέσα στην ομάδα. Φυσικά και ήταν αποτέλεσμα όλων των παραπάνω. Τα οποία παραπάνω στοιχεια ΔΕΝ θα χτίζονταν ποτέ αν δεν υπήρχαν τα σημεία αναφοράς που προείπαμε. Δεν κάνει μόνο η κότα το αυγό. Κάνει και το αυγό την κότα.

Γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο επί Σαββίδη; Δεν θεωρώ ότι ο λόγος ή έστω ο βασικός λόγος είναι ότι ο Σαββίδης δεν βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη. (Φυσικά, όταν διαβάζω στο τόπικ των μεταγραφών ατάκες του στυλ "τους σκας 3 μύρια και παίρνεις τον παίκτη", σοκάρομαι με το πώς οι ευσεβείς πόθοι υποκαθιστούν την πραγματικότητα). Ο λόγος είναι κατ΄εμέ ένα αμάλγαμα από εσφαλμένες επιλογές, βεβιασμένες κινήσεις, πρόχειρα στημένα πλάνα και έλλειψη αποφασιστικότητας σε ορισμένες επώδυνες, πλην απαραίτητες κινήσεις.

Πριν γίνουν όλα τα υπόλοιπα, λοιπόν, πρέπει να αποκτηθούν Λίνο, Πάμπλοι και Αντελίνο και επί εποχής Σαββίδη.
Αν φυσικά θέλουμε να δούμε κάποτε πρωτάθλημα, ομίλους CL και αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη (ΕL) την άνοιξη.
Αν δεν θέλουμε, σας εγγυώμαι ότι κάποια στιγμή θα πάρουμε κάποιο Κύπελλο, εδώ πήρε η ΑΕΚ πέρσι.
Αν είμαστε ΟΚ με αυτο, πάωμ πασο.
Δυστυχώς έχουν αποκτηθεί και παίκτες επιπέδου λινοΓκαρσία Κοντρέρας αλλά όλοι έφυγαν σαν αποτυχημένοι και διαπρέπουν αλλού

Φαντάσου να είχες κρατήσει για 4-5 χρόνια όπως κράτησες εκείνη την φουρνιά ,παίκτες όπως νατχο.νομποα.Λουκάς.Μακ.ινσαουραλδε.Και μαζί με τους σημερινούς και ένα σταθερό προπονητικό τιμ.
Τότε θα μπορούσαμε να κάνουμε τις οποίες συγκρίσεις.

Το έχω ξαναγράψει,αν ο κόσμος και ο ζαγορ δεν κρατούσαν εκείνο το καλοκαίρι τον Γκαρσία Όλοι σήμερα θα θυμομασταν έναν τσαμπουκαλι που ήρθε για τα τελευταία ένσημα.ευτυχώς όμως έμεινε και μπορέσαμε και είδαμε από κοντά το πραγματικό ποδοσφαιρικό του μεγαλείο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ντεσπε με το χερι στην καρδια απαντησε μου.Αν θεωρητικα ηταν στο χερι σου θα περναγε ποτε απο το μυαλο σου μια επιλογη προπονητη οπως οι 3 τελευταιες?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

joshua έγραψε:Πηραμε υποτιθεται τον Βαρελα που ειναι επιθετικο μπακ για να προωθησει το παιχνιδι,ξερεις ειναι και τα στοπερ πλεον μερος του επιθετικου παιχνιδιου.Παιξαμε με 3 στοπερ στην αμυνα και 2 επιθετικους για εξτρεμ αλλα σου φαινεται περιεργο γιατι ημασταν δυσκιλιοι στην επιθεση και τελος παιξαμε για πολλοστη φορα με επιτελικο τον Σαχοφ ενω δεν εχει προσφερει ποτε και τιποτα οσο αγωνιζεται στην θεση ενω η τριαδα Μπισεσβαρ,Σαχοφ,Κανιας που πατησε τον Αστερα μονο παιχνιδι με 2 γκολ στο ημιχρονο δεν ξαναπαιξε ποτε απο τοτε.

Σε αυτα συμφωνω αν κ ο βαρελα δεν εχει δειξει κ τα καλυτερα δείγματα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

pilotos έγραψε:Βασικά, αυτό που λες, συν τιαμ, Γκάρι, Τζαλμα, θα έπρεπε να ήταν 11αδα μόνιμη

SM-G935F
Και καπως ετσι θα εβγαζες πραγματικα συμπερασματα και για τις δυνατοτητες της ομαδας και για τους νεους παικτες αυτης, εξασφαλιζοντας και την απαραιτητη διαδικασια προοδου στο περιφημο πλανο αναπτυξης.Τωρα και ηδη μετα απο 20 παιχνιδια,αναρωτιομαστε,μπορει δεν μπορει ο Μπισε?,ο Σαχοφ ειναι 8ρι?,ο Βαρελα ειναι ο αντιΚοντρερας?,ο Τιαμ γιατι ηρθε? και αλλα διαφορα που αν δεν βρεθει τροπος να απαντηθουν αλλη μια χρονια θα χαθει και θα μεινω εγω με την κοντοφθαλμιαση μου.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Εμενα τα μαθητευόμενος με πείραξαν οχι αυτα που συμφωνω σε πολλα

Γιατι τα ξερουμε πλεον μαθητευόμενος άχρηστος κ μπουλο μετα
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

joshua έγραψε:
pilotos έγραψε:Βασικά, αυτό που λες, συν τιαμ, Γκάρι, Τζαλμα, θα έπρεπε να ήταν 11αδα μόνιμη

SM-G935F
Και καπως ετσι θα εβγαζες πραγματικα συμπερασματα και για τις δυνατοτητες της ομαδας και για τους νεους παικτες αυτης, εξασφαλιζοντας και την απαραιτητη διαδικασια προοδου στο περιφημο πλανο αναπτυξης.Τωρα και ηδη μετα απο 20 παιχνιδια,αναρωτιομαστε,μπορει δεν μπορει ο Μπισε?,ο Σαχοφ ειναι 8ρι?,ο Βαρελα ειναι ο αντιΚοντρερας?,ο Τιαμ γιατι ηρθε? και αλλα διαφορα που αν δεν βρεθει τροπος να απαντηθουν αλλη μια χρονια θα χαθει και θα μεινω εγω με την κοντοφθαλμιαση μου.
Και χαμένα λεφτά στις μεταγραφές, Για να χωρέσουν οι μόνιμοι...

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

joshua έγραψε:Ντεσπε με το χερι στην καρδια απαντησε μου.Αν θεωρητικα ηταν στο χερι σου θα περναγε ποτε απο το μυαλο σου μια επιλογη προπονητη οπως οι 3 τελευταιες?
Αν ήταν στο χέρι μου την σεζόν 14-15 αντί για τον άγγελο θα είχε έρθει ο σαντος
Η Πορτογαλία θα συνέχιζε να έχει ένα λιγότερο γιουρο από την Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ σε έναν κόσμο δικαίου θα είχε τουλάχιστον ένα πρωτάθλημα

Απο κει και πέρα την επιλογή ιβιτς την στηρίζω και θεωρώ ότι καλώς ανανέωσε το καλοκαίρι.
Απλά η στήριξη δεν μπορεί να είναι εσαεί από έναν οπαδό αν βλέπει αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές όπως βασικός ο Μαλεζάς.
Ή μια τριάδα στο κέντρο που δεν μπορεί να δημιουργεισει
Ή αυτή την ασυλία στον κολλητό του σιανιδη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 07 Νοέμ 2016, 20:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Όπως λεγεται τοτε ήταν κλεισμένος απο Βρύζα αλλα ήθελε κ εφερε ο ιδιόκτητα αγγελο

Κ μετα λεμε το φταιει

Εχει κανει πολλα καλα ο σαββιδης αλλα σε αυτα τα χει σκατωσει
Άβαταρ μέλους
K_geo

:

Δημοσίευση από K_geo »

αν κανεις μου ξαναμιλησει για υπομονη, θα γεμισω τρεις οθονες λολ.

το να περιμενει κανεις πεντε μηνες δεν ειναι υπομονη, ειδικα στις παρουσες συνθηκες, δλδ ενος ιδανικου σαν προφιλ αλλά εντελώς άπειρου τεχνικού.

τωρα, απο τη μια λετε για να "δεσει λουρια" και απο την αλλη γιατι βαζει αυτον και οχι αυτον.

μα, αν βλεπει πχ οτι ο Βαρελα δε τραβαει -όπως μπορεί- ακόμα πως θα του δωσει ¨μηνύματα". δεν λεω οτι κατι τετοιο ισχυει, αλλά απο την άλλη γιατί να μη ισχύει; ειδικά πχ όταν ο μαλεζάς δείχνει ότι ΔΕΝ είναι κακός. εκτός αν μας φταίει ο μαλεζας που σε 110 φασεις εχουμε 7 γκολ. ή εκτός αν το βλεπω κοντόφθαλμα. :mrgreen:

γενικά παντως, δεν μπορω σε καμια περίπτωση να κατανοήσω το πως παλι με τη μια αρχίσαμε κουβεντα. και μη μου πειτε για ανεπιτυχη και βλεπουμε που παει το πραμα. δοκαρι και μεσα δοκαρι και εξω ειμαστε. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ 31 ΧΡΟΝΙΑ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

MANIAKOS έγραψε:Όπως λεγεται τοτε ήταν κλεισμένος απο Βρύζα αλλα ήθελε κ εφερε ο ιδιόκτητα αγγελο

Κ μετα λεμε το φταιει

Εχει κανει πολλα καλα ο σαββιδης αλλα σε αυτα τα χει σκατωσει
Ας εκπονηθει τοτε ενα σωστο πλανο και αν τοτε βιαστω να το κρινω τοτε να με πεις κοντοφθαλμο.Οχι γιατι λεω τον μαθητευομενο,μαθητευομενο.Ο τελευταιος που φταιει ειναι ο Ιβιτς και ειχα προειδοποιησει πολυ νωρις οταν μεσα μου σχεδον ευχομουν να μην βγουμε στα προκριματικα του ΤσΛ γιατι με μαθηματικη ακριβεια θα οδηγουμασταν σε μοιραια λαθη.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Εντάξει ρε συ γκεο τώρα, αν ο προπονητής σου βλέπει τον μελετά καλύτερο του κρεσπο ή του βαρελα τότε έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα απ αυτό που νομίζουμε.

Στήριξη απ την άλλη δεν πάει να πει οτι θα γίνουμε και χαχανουλιδες χειροκροτητες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επαναλαμβανω δεν εχει κριθει τιποτα για τον Ιβιτς απλα βρισκομαστε χρονικα σε ενα σημειο, στην πρωτη σχετικα παρατεταμενη κριση που θα ξεχωρισει τα παιδια απο τους ενηλικες.Καλειται να μεγαλωσει συντομα οπως ηταν και αναμενομενο οταν αναλαμβανεις τοσο νωρις ενα τοσο μεγαλο βαρος και στο χερι του ειναι να πετυχει η οχι.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τί θα θεωρείται επιτυχία τζος;

SM-G935F
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”