Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

K_geo έγραψε:για να μπορούμε να κάνουμε (συγ)κριση περι βελτίωσης μέσα στην πάροδο των ετών, θα πρέπει να έχουμε μια Α ώς σταθερά. η οποία ΔΕΝ υπάρχει. Και δεν μπορεί να είναι η βαθμολογική θέση ή οι όποιες επιτυχίες/αποτυχίες.

σταθερά Α θα μπορούσε κάλιστα να είναι ο -όποιος- προπονητής. 8-)
Δηλαδή στην ερώτηση "βελτιώνεται η ομάδα ανά τα χρόνια;", η απάντηση είναι "άτοπη ερώτηση, δεν έχουμε ίδιο προπονητή". :D
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ένας οπαδός μπορεί να αναλογιστεί κατά πόσο βελτιώνεται η ομάδα του ανά τα χρόνια. Και το αντικειμενικό κριτήριο επ' αυτού είναι οι επιτυχίες και η βαθμολογική θέση.

υγ: διακρίνω για πολλοστή φορά, μία -ευγενική πάντα, είναι η αλήθεια- βιασύνη για διαφωνία μαζί μου K_geo.
ας πούμε, αν ισχύει ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε αν η ομάδα βελτιώθηκε λόγω έλλειψης σταθερών, τότε εξίσου αβάσιμο είναι και αυτό που λέει ο sic-4- ότι η ομάδα βελτιώθηκε. Ας μην διαφωνούμε/συμφωνούμε ανάλογα με συμπάθειες/αντιπάθειες, αλλά βάσει ενός άξονα λογικής.
Πάντα φιλικά και εννοείται με εκτίμηση για το ότι πάντα διαφωνείς ευγενικά, κόσμια και κομψά. ;)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

pilotos έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Πιλοτε γιαντο αγωνιστικό κομμάτι το λεω
Φέτος το ιατρικό κομμάτι δείχνει βελτίωση.
Το προπονητικό επίσης, δείχνει κάποια βήματα.

Αλλά αν δεν ξεριζωθει η νοοτροπία Γλυκου, να βγούμε Ευρώπη, μπροστά δε θα πας

SM-G935F

Οποτε φαντάσου αν αυτο το κλίμα εισπράττει ο γλυκος που ναι 100 χρονια στην ομαδα φαντάσου αυτοι που ρθενε τωρα
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

sic-4 έγραψε:Aureliano... Περι βελτιωσης... εννοειται πως αγωνιστικα δεν εχει καμμια σχεση η εικονα της ομαδας με την βελτιωση που παρουσιαζε στις περιοδους που αναφερεις. Ομως παραπανω αναφερθηκε βελτιωση της ομαδας σαν οργανισμος, οχι καθαρα αγωνιστικη. Ε λοιπον, συνολικα σαν οργανισμος η ομαδα εχει κανει αλματα και αν συνυπολγισεις και που θα μπορουσαμε να βρισκομαστε αν δεν ειχαμε την ευτυχη συγκυρια, τοτε θα μιλουσαμε για θαυματα, οχι απλα αλματα.
Ωραία, φτάσαμε σε ένα σημείο γόνιμης διαφωνίας. Ο "οργανισμός", πέρα από το ότι κάποιες φορές μου μοιάζει παντελώς αυθαίρετη έννοια (ας πούμε οι Κόλκες αυτού του κόσμου τη λατρεύουν γιατί μπορούν να εντάξουν και τους μίζερους εαυτούς τους εντός αυτής της έννοιας), δεν γίνεται να μην έχει ως απόλυτη κορωνίδα το πώς πάει η ομάδα.
Εμένα, που τρέχω στο γήπεδο από την εφηβεία μου και έφτασα 33, αυτό με καίει. Όχι ένα στιβαρο τεχνοκρατικό εταιρικό προφίλ πχ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Aureliano Buendia έγραψε:
K_geo έγραψε:για να μπορούμε να κάνουμε (συγ)κριση περι βελτίωσης μέσα στην πάροδο των ετών, θα πρέπει να έχουμε μια Α ώς σταθερά. η οποία ΔΕΝ υπάρχει. Και δεν μπορεί να είναι η βαθμολογική θέση ή οι όποιες επιτυχίες/αποτυχίες.

σταθερά Α θα μπορούσε κάλιστα να είναι ο -όποιος- προπονητής. 8-)
Δηλαδή στην ερώτηση "βελτιώνεται η ομάδα ανά τα χρόνια;", η απάντηση είναι "άτοπη ερώτηση, δεν έχουμε ίδιο προπονητή". :D
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ένας οπαδός μπορεί να αναλογιστεί κατά πόσο βελτιώνεται η ομάδα του ανά τα χρόνια. Και το αντικειμενικό κριτήριο επ' αυτού είναι οι επιτυχίες και η βαθμολογική θέση.

υγ: διακρίνω για πολλοστή φορά, μία -ευγενική πάντα, είναι η αλήθεια- βιασύνη για διαφωνία μαζί μου K_geo.
ας πούμε, αν ισχύει ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε αν η ομάδα βελτιώθηκε λόγω έλλειψης σταθερών, τότε εξίσου αβάσιμο είναι και αυτό που λέει ο sic-4- ότι η ομάδα βελτιώθηκε. Ας μην διαφωνούμε/συμφωνούμε ανάλογα με συμπάθειες/αντιπάθειες, αλλά βάσει ενός άξονα λογικής.
Πάντα φιλικά και εννοείται με εκτίμηση για το ότι πάντα διαφωνείς ευγενικά, κόσμια και κομψά. ;)
μα το σχόλιο μου ούτως ή άλλος πήγαινε και..στους δυο. :D Γενικότερα πήγαινε στο περι σύγκρισης και ειδικότερα στην ανάπτυξη μέσα από την σταθερά που θα λέγεται Προπονητής Χ. Θεωρώ ότι αν δεν "τολμήσουμε" να κρατήσουμε ενα προπονητή για ένα "εύλογο" διάστημα, δεν μπορούμε να κρίνουμε αν υπάρχει κάποιου είδους "ανάπτυξη" αφού μιλάμε για συνεχώς καινούρια "πλάνα" και ¨ιδέες"

:roll:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο πρωτος υπευθυνος για την παραμονη ενος προπονητη στον παγκο μιας ομαδας ειναι ο ιδιος ο προπονητης.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Aureliano Buendia έγραψε:
sic-4 έγραψε:Aureliano... Περι βελτιωσης... εννοειται πως αγωνιστικα δεν εχει καμμια σχεση η εικονα της ομαδας με την βελτιωση που παρουσιαζε στις περιοδους που αναφερεις. Ομως παραπανω αναφερθηκε βελτιωση της ομαδας σαν οργανισμος, οχι καθαρα αγωνιστικη. Ε λοιπον, συνολικα σαν οργανισμος η ομαδα εχει κανει αλματα και αν συνυπολγισεις και που θα μπορουσαμε να βρισκομαστε αν δεν ειχαμε την ευτυχη συγκυρια, τοτε θα μιλουσαμε για θαυματα, οχι απλα αλματα.
Ωραία, φτάσαμε σε ένα σημείο γόνιμης διαφωνίας. Ο "οργανισμός", πέρα από το ότι κάποιες φορές μου μοιάζει παντελώς αυθαίρετη έννοια (ας πούμε οι Κόλκες αυτού του κόσμου τη λατρεύουν γιατί μπορούν να εντάξουν και τους μίζερους εαυτούς τους εντός αυτής της έννοιας), δεν γίνεται να μην έχει ως απόλυτη κορωνίδα το πώς πάει η ομάδα.
Εμένα, που τρέχω στο γήπεδο από την εφηβεία μου και έφτασα 33, αυτό με καίει. Όχι ένα στιβαρο τεχνοκρατικό εταιρικό προφίλ πχ
Καλα οι Κολκες με το νου τους εντασσουν τα τομαρια τους στον οργανισμο. Ο οργανισμος ειναι η ΠΑΕ, η σχεση της με τον Λαο, η υγιης-ηθικη νοοτροπια του μεγαλομετοχου, οι υποδομες, οι υπαλληλοι (χαμηλης και υψηλης βαθμιδας), η νοοτροπια που καλλιεργειται μεσω αυτων, η στρατηγικη, ο σχεδιασμος κλπ... Σε καποια απο αυτα (τα τελευταια αλλα πολυ σημαντικα) δεν υπαρχει δυστυχως προοδος. Σε αλλα πολλα ομως υπαρχει. Εννοειται πως κωρωνιδα ολων ειναι το αγωνιστικο κομματι κι εκει δεν βλεπουμε την βελτιωση που θελουμε, για διαφορους λογους.
Οπως και να εχει ομως, η αρχικη μου ενσταση δεν ηταν αυτο που συζηταμε. Δεν πιστευω οτι η ομαδα βελτιωνεται οσο θα επρεπε. Βελτιωνεται ελαχιστα και αυτο δεν ειναι αρκετο. Η ενσταση μου ηταν στη νοοτροπια του Sick Bastard, ο οποιος προκειμενου να στηριξει την αποψη του, τραβαει τα γεγονοτα απο τα μαλια και αυτο το εστω λιγο, το κανει καθολου. Στο οτι η ομαδα θα πρεπει να παρουσιαζει κατα πολυ ουσιαστικοτερη βελτιωση δεν διαφωνουμε καθολου.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Παίδες απλά είναι τα πράγματα.
Πριν λίγες μέρες είπε, δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι. Αυτό εγώ δεν μπορώ να το κατανοήσω με τίποτα, δεν υπάρχει σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!
χτες είπε, κάναμε 20 λεπτά να μπούμε στο γήπεδο.
Επίσης είπε ότι ΔΕΝ ΈΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΉ ΝΑ ΑΝΕΒΑΊΝΕΙ Η ΆΜΥΝΑ.

Λοιπόν, αν θες να γίνεις μόνιμος κόουτς στον ΠΑΟΚ κι όχι σε επίπεδο σουπερλιγδα, τότε ΔΏΣΕ, αυτούς που δεν είναι επαγγελματίες, να σηκωθούν να φύγουν. Τόσο απλά.

Δικαιολογίες τέλος. Αλλιώς θα μπεις σε μόνιμη αμφισβήτηση, θα πάρεις μια μικρή παράταση, όπως πέρσι ο τουντορ, αλλά αυτοί που είναι μόνιμοι στην ομάδα, αυτοί θα σε στείλουν...

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ελα μωρε πιλοτε και εσυ.Ο Ματος,ο Μαλεζας,ο Τζαβελας και ο Κρεσπο χτες αψηφησαν τον Ιβιτς γιατι δεν ειναι επαγγελματιες και ανεβαιναν ψηλα αδιαφοροντας για τις εντολες του.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Το επαγγελματίες που έγραψα, άλλου αναφέρεται.
Δηλαδή τζος λέει ψέματα γιατί φοβάται κάτι;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ειπα οτι λεει ψεμματα αλλα η ελλειψη συγκεντρωσης η μια μη τηρηση πλανου δεν ειναι αποφαση της στιγμης για καθε παικτη ειναι περισσοτερο θεμα συνολικης λειτουργιας της ομαδας και ακουμπα και την δουλεια του προπονητη.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Γω ξέρω ότι αν δεν τραβήξει χειρόφρενο σε τέτοιες συμπεριφορές, θα έχουμε μια από τα ίδια

Από τον άλλο μήνα, θα αρχίσουν τα άρθρα για Μιχελ και μετά για αυτόν. Ντεζαβου

SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 07 Νοέμ 2016, 19:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτη ειναι η δουλεια του γι'αυτο και πριν εγραψα πως την παραμονη την κερδιζει ο προπονητης και δεν του παραχωρειται αξιωματικα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Όταν τους αλλάζεις σαν τα πουκάμισα ομως σημαινει οτι εισαι ανίκανος να στηρίξεις τις επιλογές σου
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ισχύει, αλλά όταν έχει τα κατάλληλα υλικά και ορίζει αυτός καταστάσεις.

Πλέον κομβικό το τί θα γίνει με Κλάους- my captain.

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αρα το λαθος ηταν που διωξαμε τον Δωνη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”