Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από goran 64 »

agios έγραψε:
gergeo4 έγραψε:ο ιβιτς αν θελει ν μείνει κ να πετυχει!
Κι αν τον ρωτήσει ''Da poershka fjsdfjsk jdhsjkna 2 jahjkhkits Ivic?Sa djkfjl nfkj..Ra hjka jjak???''
''Γιατί δεν μου τα πες πριν 2 μήνες ρε Ιβίτς?Τώρα τους έφερα αυτούς...Τι να τους κάνω???''
Άγιε μου, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ του τα είχε πει μιλάς φαντάζομαι... :roll: Ισχύει όμως άραγε? :?
Γιατί, για παράδειγμα, δεν μπορώ να φανταστώ ότι για τον Ματέους που έφτασε στα γραφεία της Π.Α.Ε. για "να πέσουν οι υπογραφές", μόλις έσκασε η βόμβα περί Κινέζων, του λόγου μου δεν πιστεύω ότι ο Βλάντο μπορεί να είπε:
Έλα μωρέ με το παλτουδάκι τώρα που ζητάει τα "χ, ψ, z", αφήστε το να πάει να τρώει καθημερινά πάπια Πεκίνου με "βράσε όρυζα", για να σφίξει και λίγο το κωλαράκι του να πούμε δηλαδής...αφού!!!! :shock:

Τουλάχιστον δεν φαντάζομαι να το είπε, κρίνοντας απ το ποδοσφαιρικό του μάτι... 8-)

Υ.Γ. Αν πάλι το είπε (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) τότε είναι άξιος της μοίρας του πλέον... :(
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

goran 64 έγραψε:
agios έγραψε:
gergeo4 έγραψε:ο ιβιτς αν θελει ν μείνει κ να πετυχει!
Κι αν τον ρωτήσει ''Da poershka fjsdfjsk jdhsjkna 2 jahjkhkits Ivic?Sa djkfjl nfkj..Ra hjka jjak???''
''Γιατί δεν μου τα πες πριν 2 μήνες ρε Ιβίτς?Τώρα τους έφερα αυτούς...Τι να τους κάνω???''
Άγιε μου, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ του τα είχε πει μιλάς φαντάζομαι... :roll: Ισχύει όμως άραγε? :?
Γιατί, για παράδειγμα, δεν μπορώ να φανταστώ ότι για τον Ματέους που έφτασε στα γραφεία της Π.Α.Ε. για "να πέσουν οι υπογραφές", μόλις έσκασε η βόμβα περί Κινέζων, του λόγου μου δεν πιστεύω ότι ο Βλάντο μπορεί να είπε:
Έλα μωρέ με το παλτουδάκι τώρα που ζητάει τα "χ, ψ, z", αφήστε το να πάει να τρώει καθημερινά πάπια Πεκίνου με "βράσε όρυζα", για να σφίξει και λίγο το κωλαράκι του να πούμε δηλαδής...αφού!!!! :shock:

Τουλάχιστον δεν φαντάζομαι να το είπε, κρίνοντας απ το ποδοσφαιρικό του μάτι... 8-)

Υ.Γ. Αν πάλι το είπε (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) τότε είναι άξιος της μοίρας του πλέον... :(
Ψεύτης να βγω αλλά έχω μια εικόνα ότι όλοι μιλάνε με ''pampers'' στον Ιβάν...Ζω και αναπνέω για την στιγμή που θα πάει ένας αρχιδάτος και θα του πει ''Κάντο όπως η Σαχταρ.Όλα τ άλλα μοντέλα απέτυχαν.Θέλει 30μύρια με τη μία στο Ελλάντα για να κερδίσεις και την Ε.Ο. και να είναι τα ματς 2-0 στο εικοσάλεπτο..Να βγεις τσου λου να αποσβέσεις να γίνει επιτέλους μια αρχή...Μπορείς?Θες?Αλλιώς μην το παιδεύεις...Κρίμα είναι για όλους..''
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Προτεινω δημιουργια μιας ομαδας εργασιας που θα συνταξουν επιστολη με στοιχεία κ αριθμους,λυσεις κ προτασεις κ να παραδοθεί στον ιβαν σαββιδη τωρα που είναι κ προεδρος.τι λετε;ουτοπικο;
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Επειδή δεν γίνεται να αλλαξει παλι τους παικτες, θα αλλαξει τον προπονητη. Να δουμε ποιον θα φερει.
Εγω θα εδινα μια 2η ευκαιρια στον Αγγελο, αλλα θα εφαρμοζα πληρως τις επιθυμιες του.
Εδω καποιος λεει ψεμματα: Ο Αγγελος ειχε πει τον περιφημο Δεκεμβρη που ειμασταν στο +5, "Πιστεύετε ότι υπάρχει προπονητης που δεν θελει καλές μεταγραφές" (κάπως έτσι το είπε), ενώ ο Ιβάν δήλωσε αργότερα ότι ο Αγγελος του είχε πει ότι για την άμυνα θα βοηθησει η Παναγιά. Και μειναμε τοτε με τον Κατσικά. Και φυσικα έγινε κ το σκηνικο με τον Τζαβέλα.
Θέλω να πω ότι όποιον προπονητή και να φέρεις πρεπει να τον στηρίξεις στα θέλω του. Να φέρεις τους παίκτες που θέλει και να τελειώσεις αυτούς που δεν θέλει.
Τώρα πορευόμαστε με τον Ίβιτς που χρησιμοποιείται ως ασπίδα, έχω την εντύπωση. Η μή μεταγραφή φορ, παρά τη φυγή Μπερμπάτοφ, δεν μπορεί να μην συζητήθηκε. Στο τέλος ήρθε ο Τιάμ, που δεν κάνει. Εκεί ο Ιβιτς έπρεπε να μιλήσει.
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Δεν βλέπω τον Ιβάν να κάνει μεταγραφές το χειμώνα, μιας και η χρονιά ήδη έχει ψιλοχαθεί. Τι εννοώ;
Αποκλεισμός από το Γιουρόπα, πρόωρα.
Ο τίτλος έχει χαθεί, παρότι φαινόταν στις αρχές πως θα τον διεκδικούσαν τουλάχιστον 2 ομάδες, μιας και ο ΟΣΦΠ είναι τραγικός φέτος, άσχετα αν δείχνει χαρακτήρα πρωταθλητή.
Ζούμε δηλαδή, για τα γελοία πλεη οφ, όπου αν είμαστε σοβαροί θα καταφέρουμε και πάλι να κερδίσουμε το μίνι πρωταθληματάκι ακόμα και με αυτό το υλικό.
Άβαταρ μέλους
goran 64

CCCP έγραψε:
vs40 έγραψε:Οταν σε μια ομαδα οι οπαδοι εχουν πιο ενδιαφερουσες αποψεις και προτασεις απο τους "ειδικους" καταλαβαινεις γιατι εχουμε το χαλι που εχουμε. Η μονη περιοδος τα τελευταια χρονια που ο ΠΑΟΚ ειχε ομαδα value/money ηταν επι Σαντος. Ειχαμε εναν προπονητη με καλα κονε που εφερνε φθηνους παικτες που ηξερε πως να αξιοποιησει. Ειναι ξεκαθαρο οτι οργανωτικα ειμαστε στο τοπ10 των πιο αποτυχημενων επιχειρησεων παγκοσμια. Οταν ο Ιβαν στη συνεντεξη παραδεχεται οτι τοσο καιρο ημασταν αιχμαλωτοι των μανατζερ τι να πει κανεις. Δεν ειναι αιχμαλωτος ο Αστερας και ο Πανιωνιος, αλλα ο ΠΑΟΚ του πλουσιου Ιβαν Σαββιδη. Κοροιδο εισαι κ ασχετος κ για αυτο εισαι αιχμαλωτος των μανατζερ, των ΤΔ και του καθε παρατρεχαμενου. Οταν προσεγγισε ο Ιβαν τον Σαντος, ο Φερναντο ως σοβαρος ανθρωπος συζητησε το προνζεκτ και ηθελε καποια πραγματα στο οργανωτικο. Κατευθειαν μας απεκλεισε μικις ακουσε τις γελοιοτητες του τροπου λειτουργιας-αποφασεων. Ομαδα χωρις σκαουτινγκ που παει; Ξεχασα το πιο σημαντικο: ομαδα που δεν εχει τη δυνατοτητα να αξιολογηαει το υλικο της ποσο γελοια ειναι; Υποτιθεται οι ειδικοι ειναι καθε μερα στα αποδυτηρια και παιρνουν μυρωδια για τη νοοτροπια των παικτων και τη διαθεση εξελιξης. Εμεις παντα κραταμε τα σαπακια και πουλαμε φθηνα οσους ελαχιστους αξιζουν. Αν δε μπορεις να προβλεψεις την πτωση του Κλαους για να τον πολησεις εγκαιρα, αν δεν πολας τον Κατσε 2+εκ και αντιθετα δεν κρατας τον Μακ, ποσα κιλα μυρωδιες ειστε; Υποτιθεται για τον ΠΑΟΚ δουλευετε καθε μερα. Η ομαδα εχει αναγκη απο ποιοτητα σε καλες ηλικιες. Δε θεωρω οτι χρειαζομαστε μεγαλυτερο wage budget, για να ανταγωνιστουμε το γκει, που διαβασα απο καποιον φιλο στο τοπικ του αγωνα με Πανιωνιο. Η ομαδα πρεπει να μαζεψει το μπαντζετ με σκληρες διαπραγματευσεις, για να εχει χωρο για αγορες ποιοτικων. Να σφιξει οπως η Αεκ. Οπως η Στεαουα. Πρεπει να χτισεις ονομα οτι δεν εισαι χαφτας, αλλα σκληρος διαπραγματευτης. Ετσι θα γινει χωρος στο μπατζετ σε λιγα χρονια. Για αρχη θα χρειστουν ακριβες επενδυσεις σε ταλεντα και παικτες μεχρι 25 ετων με μελλον και μεταπωλιτικη αξια. Πολυ ακριβες αγορες. Μια χρονια πρεπει να δωθουν 15εκ και την επομενη 5-10εκ χωρις να ποληαεις πρωτοκλασατους. Πουλα παικτες του ροτεισον. Ξεγελα τους λθγακι οπως θα το ειχες κανει αν ειχες πουλησει τον Κατσε το καλοκαιρι του 2015. Το wage budget δε θα ανεβει-μπορει κ να πεσει. Το καλο με αυτη τη στρατηγικη ειναι οτι επενδυεις στη αρχη και στο μελλον δεν βαζεις μια απο την τσεπη σου. Το γηπεδο γεμιζει, τα εσπδα μεγαλωνουν, ερχονται επιτυχιες, και το μπατζετ σου δεν εχει μεγαλωσει. Πουλας καλους παικτες οταν σε συμφερει και πιανεις πωλησεις στα 8-10εκ. Επανεπενδυεις κ.ο.κ. Πρωτοτυπο; Καθολου. Ολες οι ομαδες το κανουν. Πρωτοτυπο ειναι αυτο που ο Ιβαν εφαρμοζει στον ΠΑΟΚ με μισθους τρελους και μηδεν αποτελεσμα. Πραγματικα και να θελεις τοση αποτυχια δυσκολα μπορεις να καταφερεις. Πρωταθλητισμος στην αποτυχια λοιπον.
Σωστα αλλα απο την αλλη, κι εμεις οι οπαδοι εχουμε κανει ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΕΜΕΙΣ φταίμε που ο ΠΑΟΚ δεν εχει σεντερ φορ, γιατι ΕΜΕΙΣ επιβαλαμε και καναμε τον Κλαους παικταρα με το ζωρι. ΕΜΕΙΣ ειμαστε που αποφασιζουμε αν θα στηριξουμε τον καθε προπονητη με βαση τον αν τον "γουσταρουμε" η οχι.ΕΜΕΙΣ επιβαλαμε τον ΑΑ προπονητη στον ΠΑΟΚ πολλαπλες φορες και υποσκαπταμε κι ολας τον καθε προπονητη για χαρη του. ΕΜΕΙΣ βριζαμε και λειδωρουσαμε τον Σαντος, και ακομα και τωρα αναφερωμαστε υποτιμιτικα στο πρόσωπο του.

Φυσικα και χρειαζεται διοίκηση που να μην ακουει τον καθε στραβοστομη της κερκιδας...αλλ τα τελευταια 15 χρονια εχουνε γινει ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ σε βαρος της ομαδας απο ΕΜΑΣ. Απλα δε το εχουμε παρει χαμπαρι.
Εμείς οι οπαδοί ρε σύντροφε κάναμε, κάνουμε και θα εξακολουθούμε όπως δείχνει το πράμα να κάνουμε...
ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ:

Πάμε γήπεδο και βγαίνουμε σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και δικτύωσης για να καυλαντίσουμε, κράζοντας πάντα σε λάθος χρόνο και πάντα τα λάθος άτομα/"φταίχτες"!!!!

Υ.Γ. Τι? :? Όχι μήπως? :roll:

Υ.Γ. 2...Ή νομίζετε ότι το "big boss" δεν τα βλέπει-ακούει παίρνοντας χαμπάρι πόσο αχμάκηδες είμαστε? :oops:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ολοκληρος ΠΑΟΚ και δεν εχει βρει ενα λαβράκι, scouters για κλάματα.
Δεν ειναι κριμα η κερκυρα να παιρνει δανεικο εναν 25χρονο απο επαρχιακη ημιεπαγγελματικη :?: ομαδα της βραζιλιας , να κανει 3 γκολ και γενικα καλη παρουσια.

1ος σε τελικες στο πρωταθλημα, 34 στον αριθμο.
(Σημειωση ακολουθουν:
Μπεργκ 4 γκολ σε 25 τελικες
Ροντριγκες 2 γκολ σε 22 τελικες )

Εγω θα ελεγα πως στον ΠΑΟΚ θα ειχε παραπανω απο 3 γκολ.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Δεν εχεις αδικο Γκοραν. Εκτος ισως απο το "παμε γηπεδο" γιατι ολο και αδειαζει η Τουμπα...δεν εχει πατο η ξενερα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η χθεσινή πίκρα με τον Πανιώνιο μου κόστισε 20,00€. Δεν τα ξαναδίνω πλέον. Μ' αυτά τα λεφτά έπαιρνα ένα ρουχαλάκι για την κόρη μου. Διαδίκτυο λοιπόν και άγιος ο Θεός.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Η χθεσινή πίκρα με τον Πανιώνιο μου κόστισε 20,00€. Δεν τα ξαναδίνω πλέον. Μ' αυτά τα λεφτά έπαιρνα ένα ρουχαλάκι για την κόρη μου. Διαδίκτυο λοιπόν και άγιος ο Θεός.
Ευχαριστώ ρε Τόλη!!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

agios έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Η χθεσινή πίκρα με τον Πανιώνιο μου κόστισε 20,00€. Δεν τα ξαναδίνω πλέον. Μ' αυτά τα λεφτά έπαιρνα ένα ρουχαλάκι για την κόρη μου. Διαδίκτυο λοιπόν και άγιος ο Θεός.
''και άγιος ο Θεός.''

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

agios έγραψε:
Για ποιο θέμα;
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
agios έγραψε:
Για ποιο θέμα;
''και άγιος ο Θεός.''Για τα καλά σου λόγια :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

CCCP έγραψε:Δεν εχεις αδικο Γκοραν. Εκτος ισως απο το "παμε γηπεδο" γιατι ολο και αδειαζει η Τουμπα...δεν εχει πατο η ξενερα.
Σύντροφε, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση των οπαδών μας στο γήπεδο (πλην ενός μικρού μέρους της Θ4), όποιος "γνωστικός" πάει πλέον και με το ελάχιστο ακόμα της παλιάς οπαδικής νοοτροπίας-συνείδησης ακόμα, είναι αναγκασμένος ή να υπομένει γύρω του ένα κλίμα ξερολίασης και μόνιμης, αφ υψηλού, πελατιακής κριτικήξς μέχρι και για τα πλακάκια της Τούμπας ή να δέρνεται κάθε τόσο και με ακόμα έναν εκπρόσωπο του νεοοπαδισμού μέσω F/M, Play Station ή πιστού των ερτζιανών βδελυγμάτων της πόλης μας!!!! :oops: :x :redcard:

Έτσι και του λόγου μου ακόμα ρε φίλε σκέφτομαι να το κόψω πλέον το γήπεδο, μάλιστα μετά από 45 χρόνια μόνιμης παρουσίας... :shock: Νομίζεις ότι παρακολουθείς τον Π.Α.Ο.Κ σε κάνα εκτός έδρας κωλοχανείο της... χαβούζας!!!!! :o
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΑΤΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ!!!! :(
Άβαταρ μέλους
goran 64

agios έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
agios έγραψε:
Για ποιο θέμα;
''και άγιος ο Θεός.''Για τα καλά σου λόγια :mrgreen: :mrgreen:
Κι εγώ που προς το παρόν νόμισα ότι τον ευχαριστείς που.........δεν θα ξαναπάει (επιτέλους) γήπεδο... :roll: :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”