Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

mbison

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από mbison »

Sekeris4 έγραψε:Ηλεκτροσοκ
Άγγελος.
Εϊχε ζητήσει για μεταγραφες Δεκεμβρίου Ναζλίδη και Σανκαρέ. Έτοιμοι παίκτες που μπορούν να προσφέρουν από την 1η Κυριακή. Τέτοιους παίκτες πρέπει να παίρνουμε και να σπάμε τα συμβόλαια με τις ομάδες τους. Όχι ελεύθερους που τους ξεφορτώνονται οι ομάδες τους.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giapas έγραψε:Πίκρα υπάρχει πολλή και είναι πολύ εύκολο να γίνουν υπερβολικές κρίσεις.
Γιατί δεν απαντάς στο τηλέφωνο;
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ετσι ειναι giapas. Γιατι ο Ιβιτς προς το παρων δε φενεται ικανος να δωσει κατι παραπανω απο αυτο που εκανε περσι στα πλαυ οφφ, δηλαδη ενας καλος διαχηρηστης του οποιου ροστερ. Σιγουρα δεν θα κανει την ομαδα να "overachieve" . Προς το παρων λεω, στο μελλον μπορει. Αλλα για τωρα ουτε μπαλαρα θα παιξουμε ουτε τιποτα το ιδιαίτερο.

Οι επιλογες να παμε με Ιβιτς και χωρις φορ ειναι του Σαββιδη. Ουτε ο Βλανταν φταιει ουτε ο καθε Κλαους. Δεν εχει κανενα δικαιωμα ο Ιβαν να ειναι νευριασμενος και να πληρωσει ο Ιβιτς τα σπασμενα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αυτα εννουσα ρε τζος στο ποστ μου...
Τόσο σε αγωνιστικο (διορθωση λαθων, αξιολογηση κ δουλεια απο βλαντο βαζοντας βασεις) οσο και διοικητικο επιπεδο (χαραξη σταθερη στρατηγικης χωρις ηξεις-αφιξεις, στοχευμενες μεταγραφες υψηλου επιπεδου, στελεχωση του αγωνιστικου με γυμναστες κ συνεργασιες με μανατζερ)..

Με σκοπο να γινει μια πιο συγκεκριμενη,νηφαλια και δικαιη αξιολόγηση του τι φταιει κ τι πρεπει να γίνει, γτ απο Πέμπτη βλέπω ενα πρωιμο φοκους στον κοουτς κ την απειρια του, με αοριστιες κ ρητορικα "δε γινεται", αγνοωντας οολα τα υπόλοιπα..

Δε λεω, κ γω εχω ανησυχιες για το εγχειρημα χτίζω πανω σε απειρο προπονητη κ ΤΔ, γτ δεν ξερω το ευρος του ταλέντου κ της αξιας τους, ουτε εχω κάποιο δειγμα από προηγούμενες δουλειες τους,
σιγουρα θα ημουν πολυ πιο ηρεμος με κανα σαντομπολονι κ έμπειρο τδ με δικτυο, αλλα δε μπορούμε να ταχουμε ολα..

Οπως κ ναχει ομως, αν δε δοθούν τα κλειδια σ'αυτους (εκτος κ αν γι'αυτο επιλεχθηκαν απειροι) ώστε να χαραξουν τη στρατηγικη π θελουν κ να δουλέψουν απερισπαστοι με συγκεκριμένο μπάτζετ,
και το δίδυμο Τσολο-Καμινερο (Ατλετι) να φερεις, δωρον αδωρον θαναι..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

giapas έγραψε:Πίκρα υπάρχει πολλή και είναι πολύ εύκολο να γίνουν υπερβολικές κρίσεις.

Θεωρώ ότι το στοίχημα που βάλαμε , βαφτίζοντας τον Ίβιτς προπονητή όσο ελκυστικό και να ήταν και να άγγιζε στο συναίσθημά μας , αυτή τη στιγμή έχει μηδενική αξία. Αν πας να εξαργυρώσεις τώρα , παίρνεις αέρα κοπανιστό. Αυτό δε σημαίνει ότι δε γυρνάει το σκηνικό , απλά ΤΩΡΑ έχει μηδενική αξία.

Θεωρώ βέβαια ότι έχει το μικρότερο μερίδιο.

Πραγματικά όμως. Κρίμα να μη μπορεί να διαβάσει κάποιος στη ΠΑΕ.

Κρατάω και από τους 2 αυτό που κατά τη γνώμη μου είναι σημαντικότερο. Ότι δεν φαίνεται να υπάρχει στρατηγικός σχεδιασμός σε κεντρικό επίπεδο.

Θες Ίβιτς ; ΟΚ.
Θες Ίβιτς και παράλληλα πρωταθλητισμό; OK. Φόρτωσέ τον με παικταράδες και εξασφάλισε ότι δε θα αδικηθείς.

Και τη πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο απλά δε γίνεται.
+ 1...

Υ.Γ. Και οι παιχταράδες κάνουν λεφτουδάρες... 8-)

Υ.Γ. 2...Ένα ακόμα "μυστικό" που αφορά την "κούραση" που βγάζει η ομάδα στα χαφ, μπορεί να υπήρχε στα λόγια του Βλάντο στην χθεσινή συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα..."Κάποια στιγμή η άμυνα μας ανέβηκε πολύ ψηλά για να παίξει με το off side, πράγμα που δεν το ζήτησα-ήθελα εγώ..."!!!! :shock:
Με σκορ απ το 5' στο 1-0??? :? :o
Εμ με την άμυνα ψηλά όμως ρε Βλάντο, τα χαφ σου θα χρειάζονται περίπου τα μισά τρεξίματα απ όσα χρειάζονται τώρα με διαρκή κίνηση πάνω κάτω σε ολόκληρο το γήπεδο...Άρα θα καταπονούνται/κουράζονται λιγότερο και (ο Μπίσεσβαρ κατά κύριο λόγο, αλλά και ο 30άρης Κάνιας και οι Τσίμιροτ και Σάκχοφ κατ επέκταση) θα μπορούν να παίρνουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής σε συνεχόμενους αγώνες κι ας "φάμε" και καμιά φάση παραπάνω στην τελική, αφού τότε όμως θα κάνουμε πολλές περισσότερες κλασικές τελικές ΚΑΙ λόγω λαθών από πίεση των αντιπάλων μας στο μισό γήπεδο... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 07 Νοέμ 2016, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Sick Bastard έγραψε:Αχ, αυτή η πίεση τα λύτερα παιδιά έχει φάει.
Θες να συζητήσουμε για το αν έχουν ή δεν έχουν την προσωπικότητα για να σηκώσουν έγκαιρα και πλήρως το βάρος; Οκ, έχει ουσία μια τέτοια κουβέντα. Αλλά το να αμφισβητήσουμε ότι κομμάτι αυτής της κατάστασης είναι τεχνητό δεν μπορώ να το δεχτώ. Παίζουμε μόνοι σε αυτό το πρωτάθλημα;
Δηλαδή χ να παίρναμε εγώ σου λέω στο γαυροτήγανο δε θα υπήρχε μουρμούρα και κραξίδι στους άλλους; Που εφόσον παίζανε οι κόπροι με 10 με σβηστές τις μηχανές λέω εγώ ότι το έπαιρνες. Να θυμηθούμε το ρεσιτάλ με Ατρόμητο; Αλλά εκεί παίζει μπάλα η καρδιά του πρωκταθλητη! Εκεί υπάρχει σχεδιασμός, που υλοποιείται στην εντέλεια!! Γελάει ο κόσμος. Μάλλον ούτε καν. Ούτε για αυτό δεν υπάρχει πλέον διάθεση.

Διότι ο σκασμός όλων είναι το -10. Ό,τι κι αν λέγεται ή γράφεται, αυτός είναι ο πραγματικός γκαϊλές των περισσότερων. Γιατί ρε συ Φακούντο δεν έβαλες 2-3 γκολακια στη Βέροια, ξεκινώντας σλαλομ μόνος σου πίσω από το κέντρο για να είμαστε σίγουροι ότι ο πλάγιος δε θα βρεθεί πάλι ... σε τρικυμία;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 07 Νοέμ 2016, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Γιατί δεν απαντάς στο τηλέφωνο;
1000 συγγνώμη Αποστόλη. Ήμουν στο εξωτερικό και δεν ήταν εύκολο να απαντήσω. Βέβαια κατάλαβα ότι με έψαχνες για Ν.Σμύρνη ... από μέσα μου σε ζήλεψα αλλά όταν είδα το κλαρίνα είπα καλύτερα που δεν ήρθα , δε τις μπορώ τις πίκρες τώρα τελευταία. Ξενερώνω και μόνος μου σπίτι βλέποντας τα χάλια μας, δεν είναι ανάγκη να πάω γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Ετυχε στην αρχή της σαιζόν να βλέπω το εντός παιχνίδι με τον Αγιαξ με έναν μπάρμπα μου 70άρη παοκτσή , που έχουν δει πολλά τα μάτια του.
Τότε λοιπόν μου είπε:
-Ανιψιέ με τον Ίβιτς δεν πάμε πουθενά.
-Γιατί ρε θειέ, αφού πάιξαμε μπαλάρα, τους πατήσαμε τους Ολανδούς και αν κάναμε τις ευκαιρείες γκολ...
-Ρε δεν πάμε πουθενά σου λέω, δεν είναι κακός ο Ίβιτς, αλλα δεν έχει άστρο!!!
-Τι εννοείς ρε μπάρμπα δεν έχει άστρο, για μπάλα μιλάμε όχι για καφετζούδες.
-Δεν έχει άστρο σου λέω και φαίνεται, εκατό καλά θα σχεδιάζει και θα του βγαίνουν με το ζόρι τα 10, 10 κακά θα σχεδιάζει και θα του στοιχίζουν και τα 10 και μάλιστα διπλά!!!
-Άσε με ρε μπάρμπα με τα μεταφυσικά σου και τα άστρα σου στο 2016 ζούμε.

Τότε, δεν έδωσα καμμιά βάση στα λεγόμενα του μπάρμπα μου , σήμερα όμως αναρρωτιέμαι και λέω μήπως....;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

navigator11 έγραψε:
Θες να συζητήσουμε για το αν έχουν ή δεν έχουν την προσωπικότητα για να σηκώσουν έγκαιρα και πλήρως το βάρος; Οκ, έχει ουσία μια τέτοια κουβέντα. Αλλά το να αμφισβητήσουμε ότι κομμάτι αυτής της κατάστασης είναι τεχνητό δεν μπορώ να το δεχτώ. Παίζουμε μόνοι σε αυτό το πρωτάθλημα;
Δηλαδή χ να παίρναμε εγώ σου λέω στο γαυροτήγανο δε θα υπήρχε μουρμούρα και κραξίδι στους άλλους; Ή εφόσον στο Περιστέρι κάλλιστα μπορούσαν να έχουν επίσης φάει φάπα; Αλλά εκεί παίζει μπάλα η καρδιά του πρωκταθλητη! Εκεί υπάρχει σχεδιασμός, που υλοποιείται στην εντέλεια!! Γελάει ο κόσμος.

Διότι ο σκασμός όλων είναι το -10. Ό,τι κι αν λέγεται ή γράφεται, αυτός είναι ο πραγματικός γκαϊλές των περισσότερων.
Navi σ'αγαπώ, σ'εκτιμώ αλλά η πίκρα η δική μου και του σικ ( υποθέτω δηλαδή ) δεν είναι οι ψεύτικοι 10 βαθμοί. Έχουν αρχίσει να μας ζώνουν τα φίδια από τη Ξάνθη , από τη γκέλα στη Βέροια ,από τη κακή εμφάνιση στη Λίμπερετς κλπ κλπ ... Και ξεκινήσαμε δειλά δειλά να γράφουμε ( όπως κι ο τζος αλλά αυτός είναι σεσημασμένος γκρινιάρης) ότι κάτι δε πάει καλά κι ότι πρέπει όλοι να βάλουν το κώλο τους κάτω να βρουν τί φταίει τώρα που είναι αρχή...Να μη μας πάρει η μπάλα από κάτω...γιατί το είχαμε ξαναδει το έργο τα τελευταία χρόνια.
Και αποδείχθηκε ότι αυτό που φοβόμασταν ίσχυε. Φούσκα ήταν οι πρώτες μας καλές εμφανίσεις και τα τρεξίματα και η ενέργεια και η ταχύτητα. Και ξέρεις μιλάμε για μπάλα , όχι για ψυχολογία. Δε φταίει ο πουστόγαυρος που τα χαφ μας δεν αλλάζουν 3η μπαλιά.

Η ομάδα μας είναι πολύ ακριβή για να παίζει τόσο φτηνά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Κι εγώ σε εκτιμώ, Γιάννη μου. Δε λέω ότι δεν υπάρχει λόγος για προβληματισμό. Υπήρξε κακή διαχείριση ήδη από την αρχή της χρονιάς εν όψει Αγιαξ; Ξεφουσκώσαμε; Δεν κάνει καθόλου ο Ίβιτς; Είναι σαπακια όσοι ήρθαν; Έχουμε κατάρα; Ποιός ξέρει; Μόνο εμείς έχουμε ρόστερ που έπαιξε σε κάποιους αγώνες ... φτηνά; Εγώ λέω όχι. Αλλά εσένα δε σου δίνεται χρόνος για να δουλέψεις πάνω στα προβλήματά σου.

Επιχειρήθηκε να ταρακουνηθούν λίγο τα νερά με τους διαιτητές και βγήκαν οι φαλτσέτες.
Κι οι άλλοι με μετεγγραφικές προσθήκες τέλη Αυγούστου είναι καβαλα στο άλογο! Και με αλλαγές προπονητών σαν πουκάμισα!!

Έχει νόημα να καθόμαστε να συζητάμε; Αν βιώναμε φέτος τέτοια πράγματα εδώ, μπορεί να διανοηθει κανείς ότι δε θα χρειαζόταν να ανοικοδομηθεί η Τούμπα και πέριξ του γηπέδου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 07 Νοέμ 2016, 13:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
theo-drama έγραψε:Χθες δεν επαιζε αριστερο ο Τζαβελλας.
Ποιος έπαιζε;
Στοπερ εννοω
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Και αν για ολα αυτα, η ευθυνη του κοουτς ηταν στο 20% πες, τα υπολοιπα πως και ποσο ευκολα αλλαζουν (οσα αριθμησα δλδ) για να μη μας παρει ξανα μανα η μπάλα?

Έχει δικιο σ'αυτο π τονίζει ο Ναβι (νο.5 στις αιτιες π εβαλα) τοσο οσον αφορα σε μας οσο κ στους αλλους απτους οποιους υποτιθεται οτι εισαι στο -10 ενω επρεπε νασαι στο -1 μαμω την καταδικη μου...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

giapas έγραψε:
navigator11 έγραψε:
Δηλαδή χ να παίρναμε εγώ σου λέω στο γαυροτήγανο δε θα υπήρχε μουρμούρα και κραξίδι στους άλλους; Ή εφόσον στο Περιστέρι κάλλιστα μπορούσαν να έχουν επίσης φάει φάπα; Αλλά εκεί παίζει μπάλα η καρδιά του πρωκταθλητη! Εκεί υπάρχει σχεδιασμός, που υλοποιείται στην εντέλεια!! Γελάει ο κόσμος.

Διότι ο σκασμός όλων είναι το -10. Ό,τι κι αν λέγεται ή γράφεται, αυτός είναι ο πραγματικός γκαϊλές των περισσότερων.
Navi σ'αγαπώ, σ'εκτιμώ αλλά η πίκρα η δική μου και του σικ ( υποθέτω δηλαδή ) δεν είναι οι ψεύτικοι 10 βαθμοί. Έχουν αρχίσει να μας ζώνουν τα φίδια από τη Ξάνθη , από τη γκέλα στη Βέροια ,από τη κακή εμφάνιση στη Λίμπερετς κλπ κλπ ... Και ξεκινήσαμε δειλά δειλά να γράφουμε ( όπως κι ο τζος αλλά αυτός είναι σεσημασμένος γκρινιάρης) ότι κάτι δε πάει καλά κι ότι πρέπει όλοι να βάλουν το κώλο τους κάτω να βρουν τί φταίει τώρα που είναι αρχή...Να μη μας πάρει η μπάλα από κάτω...γιατί το είχαμε ξαναδει το έργο τα τελευταία χρόνια.
Και αποδείχθηκε ότι αυτό που φοβόμασταν ίσχυε. Φούσκα ήταν οι πρώτες μας καλές εμφανίσεις και τα τρεξίματα και η ενέργεια και η ταχύτητα. Και ξέρεις μιλάμε για μπάλα , όχι για ψυχολογία. Δε φταίει ο πουστόγαυρος που τα χαφ μας δεν αλλάζουν 3η μπαλιά.

Η ομάδα μας είναι πολύ ακριβή για να παίζει τόσο φτηνά.
ΑΥΤΟ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

theo-drama έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
theo-drama έγραψε:Χθες δεν επαιζε αριστερο ο Τζαβελλας.
Ποιος έπαιζε;
Στοπερ εννοω
Αριστερό στόπερ ο Τζαβ και δεξί ο Μάλε.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

giapas έγραψε:Η ομάδα μας είναι πολύ ακριβή για να παίζει τόσο φτηνά.
Όσα + θες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”