για το καλο του και της ομαδας, ας φυγει να ησυχασει να ησυχασουμε
το θεμα ειναι τετοιο συμβολαιο δε το ξεφορτωνεσαι, ουτε θα το φορτωθει ευκολα κανενας
εκει εκανα επικο facepalm, για τζιφακι ημουνα..black death έγραψε:Ας μου εξηγήσει κάποιος ειδικός τη φάση που κοντρολάρει ο Φακ έξω απ' την περιοχή και ο Κλάους, όντας μπροστά του, κάνει κίνηση προς αυτόν. Δεν νομίζω ότι έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στα χρονικά του επαγγελματικού (και όχι μόνο) ποδοσφαίρου.
Ναι ψαχνουμε για μαλακες. Παγκοσμιως.pilotos έγραψε:Ποιος θα τον πάρει;
Για Μλξ ψάχνετε;
SM-G935F
Λέτε για τη φάση που μετά γκρίνιαζε στον Φακ ?simba έγραψε:εκει εκανα επικο facepalm, για τζιφακι ημουνα..black death έγραψε:Ας μου εξηγήσει κάποιος ειδικός τη φάση που κοντρολάρει ο Φακ έξω απ' την περιοχή και ο Κλάους, όντας μπροστά του, κάνει κίνηση προς αυτόν. Δεν νομίζω ότι έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στα χρονικά του επαγγελματικού (και όχι μόνο) ποδοσφαίρου.
john4serres έγραψε:Ναι ψαχνουμε για μαλακες. Παγκοσμιως.pilotos έγραψε:Ποιος θα τον πάρει;
Για Μλξ ψάχνετε;
SM-G935F
Βρειτε του ομαδα, κι ας ειναι απο το Καταρ, απ την Κινα, απ την Ινδια.
Θα βαλει η παε ενα Χ ποσό στα ταμεια της και ο παικτης θα εχει ιδιο ή και μεγαλυτερο συμβολαιο απ οτι εχει τωρα.
Αρχηγος, ξεαρχηγος δεν εχει. Αυτη ειναι η ωμη αληθεια, δεν μπορει να παιξει μπαλα στον ΠΑΟΚ.
Ουτε στο εξωτερικο θα παιξει, οσο ηταν 24-26 ειχε ελπιδες.
Όλα πλεον εχουν αρνητικο προσημο. Ψυχολογια, αποδοση, εμπιστοσυνη απο τον κοσμο.