Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από nico4 »

Δυστυχώς έχω την εντύπωση πως ισχύει το δεύτερο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μετα απο επαναλήψεις πέντε χρονων νομιζω πως ναι
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Τα τρικαλα παντως ουτε σημερα κερδισαν.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ειναι κριμα να γινεται αυτη τη στιγμη κουβεντα για τον προπονητη
ας δειξει αν μπορει να τη διαχειριστει την ομαδα ως το τελος της σεζον
δυστυχως τα πρωτα δειγματα κυριως της βελτιωσης της ομαδας και αξιοποιησης του ροστερ δεν ειναι στα υπερ του
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δύο θέματα για μένα:

1)Το δίδυμο στα στόπερ δεν γίνεται να αλλάζει τόσο συχνά.
2)Η τριάδα στα χαφ πρέπει να έχει σαφώς πιο διακριτούς ρόλους.Ίσως θα πρέπει να δοκιμαστεί το Κάνιας-Σάκχοφ-Μπίσεσβαρ.

Με τέτοια μυαλά περί αλλαγής προπονητή ποτέ δεν θα πάμε μπροστά.Προχθές αποθεώνατε την Καραμπάκ,αλλά πόσοι από εσάς ξέρουν οτι α)έχει 7 χρόνια τον ίδιο προπονητή και β)ότι αυτός ο προπονητής έκανε 3 χρόνια να πάρει τίτλο;

Συνέχισε Βλάνταν.Θέλει καθαρό μυαλό τώρα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Εγω θυμάμαι οτι επι ζαγορ μέχρι κ ψεύτικη ανανεωση Σαντος Ανακοινωσανε για τα αποδυτήρια κ μονο αλλα επιλέγουμε να θυμόμαστε αυτα που μας συμφέρουν γιατι η δικαίωση μας πανω απ ολα
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Μακαρι να σε κρατησει 3 χρονια,τωρα που εγινε και προεδρος(αν και δεν το προβλεπω).
Ομως θα σε κρατησει αν παρεις το Κυπελλο,αν βεβαια σε κρατησει και κανει υπομονη μεχρι τοτε.
Εγω ειμαι υπερ του να μεινει.Οποιος και να ερθει σωτηρια δεν θα εχουμε,αφου θελουμε αμεσα αποτελεσματα.
Καθε Μαρτη(μπορει και πιο νωρις),καθε χρονο τα ιδια θα εχουμε.
Εκτος απο το παραδειγμα Σαντος,που και αυτο ξερουμε πως εγινε.Οποτε κρατησαμε προπονητη πανω απο 2-3 χρονια,τοτε καναμε κατι(Κυπελλο ή πορεια πρωταθλητισμου).
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Καλα ας βγάλουμε το μηνα πρωτα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Odi έγραψε:
Με τέτοια μυαλά περί αλλαγής προπονητή ποτέ δεν θα πάμε μπροστά.Προχθές αποθεώνατε την Καραμπάκ,αλλά πόσοι από εσάς ξέρουν οτι α)έχει 7 χρόνια τον ίδιο προπονητή και β)ότι αυτός ο προπονητής έκανε 3 χρόνια να πάρει τίτλο;

Τι έκανε κάθε χρόνο η ομάδα του;
Αν δεν κάνω λάθος κάθε χρόνο πήγαινε καλύτερα βαθμολογικά στο πρωτάθλημα.
(το λέω, γιατί αν δεν είχαμε τα po, δεύτερη ευκαιρία δηλαδή, η ομάδα τερματίζει ''άπειρους'' πόντους απ τον πρώτο, έως και 5η.
Δεν ξέρω αν έπαιρνε 10-15 παίχτες κάθε χρόνια (δεν νομίζω)
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

MANIAKOS έγραψε:Καλα ας βγάλουμε το μηνα πρωτα :opaokara:
Ε αυτο ειπα κι εγω.
Απο την αλλη υπαρχει και κυπελλο για τα 90 χρονια,μην το ξεχναμε(ει)
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Sick Bastard έγραψε:
Odi έγραψε:

Τι έκανε κάθε χρόνο η ομάδα του;
Αν δεν κάνω λάθος κάθε χρόνο πήγαινε καλύτερα βαθμολογικά στο πρωτάθλημα.
(το λέω, γιατί αν δεν είχαμε τα po, δεύτερη ευκαιρία δηλαδή, η ομάδα τερματίζει ''άπειρους'' πόντους απ τον πρώτο, έως και 5η.
Δεν ξέρω αν έπαιρνε 10-15 παίχτες κάθε χρόνια (δεν νομίζω)
Άρα αν φέτος ο Ίβιτς τερματίσει λιγότερο από 40 πόντους από την κορυφή,εμείς θα είμαστε οκ με την πορεία;

Έχω την εντύπωση πως η Καραμπάκ είχε και ένα σκαμπανέβασμα.Δεν είμαι σίγουρος.

Ο ΠΑΟΚ του 2008-09 τερμάτισε δεύτερος στην κανονική διάρκεια,αλλά 4ος μετά τα πλέι οφ;Ήταν καλύτερη πορεία από την απέσως επόμενη χρονιά; (3ος και 2ος αντίστοιχα).

Φυσικά και κάνει λάθη ο Ίβιτς όπως είναι λογικο.Δεν κάνει όμως παράλογα πράγματα όπως ο προκάτοχος του (όχι ακόμη τουλάχιστον).Αυτό το να περιμένουμε τον προπονητή στην γωνία λες και μετά από αυτόν θα έρθει ο μάγος που θα μάθει π.χ στον Χαρίση να σημαδεύει συμπαίκτη με τις πάσες του,δεν μπορώ να το καταλάβω.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Ακατανόητη η επιλογή Μαλεζά-Τζαβέλλα για δίδυμο σήμερα...
Τόσο πολύ κουράστηκε ο Βαρέλα την Πέμπτη δηλαδή? Η μήπως είναι πιο αργός από αυτούς τους 2?

Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι μήπως κάτι τέτοιες επιλογές κρύβουν φόβο.
Άβαταρ μέλους
grg80

Δημοσίευση από grg80 »

Τι εχω δει ως τωρα?

ΑΜΥΝΑ:
Δεν ειμαστε πλεον ο περιγελος των περσινων και οχι μονο τριαροτεσσαρων απο μικρους αντιπαλους.Διακρινεται μια σοβαροτητα τοσο στα στημενα οσο και στη ροη ,ιδιαιτερα στις αντεπιθεσεις των αντιπαλων. Τα γκολ τα δεχομαστε κυριως απο λαθη ατομικα, διαιτητικα και της μεσαιας γραμμης.
Εχεις κορμο 6(!) παιχτων και ενος ημιβασικου (Κιτσιου).Λειπει η ομοιογενεια και η τυχη σε πολυ μικροτερο βαθμο.

ΚΕΝΤΡΟ:
Γρηγορο σε ποδια και μυαλο. Του λειπει υψος και αντοχες κυριως λογω υψηλων απαιτησεων.
Εχεις κορμο 4(!) παιχτων και ενος ημιβασικου(Χαρισης). Φαινεται πραγματι κατι να χρειαζεται αυτη η γραμμη και αυτο ειναι ποιοτητα γιατι εναλλακτικες για ροτεισον υπαρχουν( Πελκας, Κορο, Δημητριαδης).
Ειμαι βεβαιος για ενισχυση εκει ανεξαρτητου αποτελεσματων ως το Γενναρη.

ΕΠΙΘΕΣΗ:

Αριθμητικη πληροτητα εχεις. Χρειαζεσαι και ποιοτικη. Το κακο ειναι οτι ο Κλαους δεν προσφερει ουτε οσα μας εχει συνηθισει Αυτη ειναι ριζα που ξεκινουν ολα τα δεινα μπροστα . Δεν κατακρινω τον παικτη, ειναι δημοσιο προσωπο και οτι κανει φαινεται και κρινεται δε χρειαζεται εμενα .Νομιζω οτι ειναι θεμα προπονητη , τυχης και ψυχολογιας.
Ειναι φανερο αλλωστε οτι οι επιλογες που τον πλαισιωνουν ειναι για να ταιστει επαρκως και να δημιουργηθουν οι προυποθεσεις για την παραγωγικοτερη χρονια της ζωης του.
Ισως το φορτιο αυτο ,αλλα και το περιβραχιονιο , να μην μπορει να το σηκωσει πια.
Ο Γκαρι ειναι καλυτερος απο περσι ,αν και νομιζω οτι ειναι και λιγο αλαζονικος. Και αυτο ειναι θεμα ψυχολογιας και προπονητη.
Ο Καμπος εμενα μ αρεσει. Ειναι τεχνιτης, δυνατος, εμπειρος, κραταει μπαλα, κερδιζει στημενα, γρηγορος , απασχολει μονιμα την αμυνα και παιχτες, κουραζει τους αντιπαλους και ταυτοχρονα ξεκουραζει και τους συμπαιχτες του.
Ομως διαολε ειναι εξτρεμ ! Δεν ειναι 8-10αρι ή μηπως ειναι ? Δεν εχει τελειωματα , δεν εχει ψυχολογια. Και εδω νομιζω ειναι θεμα Ιβιτς.
Στη γραμμη αυτη εχεις κορμο 4 παιχτων και 2 ημιβασικων( Κουλουρη , Μυστα )

Συμπερασματικα, εχεις κορμο 15 παιχτων (με Γλύκο ) βασικων και 4 ημιβασικων. Δειγμα για μενα οτι το ροστερ ειναι ενταξει τουλαχιστον ποσοτικα. Ομως φαινεται μια μικρη ανισσοροπια στις γραμμες ,ειδικα στο κεντρο.
Πιο σιγουρη γραμμη σου, η αμυντικη και με πολλα περιθωρια βελτιωσης σε τομεις που ακομα χωλαινεις.
Μου μοιαζει ο Ιβιτς να εδωσε - απο περσι ακομα- πολυ μεγαλη βαρυτητα εκει . Ειναι η πιο ψαγμενη μας γραμμη, τοσο σε προσωπα οσο και σε χαρακτηριστικα.
Εχω την αισθηση οτι τωρα ψαχνει να βρει τις λυσεις μεσοεπιθετικα. Το αρχικο πλανο - μεχρι να δουλεψει την αμυνα - το διαβαζει καθε αντιπαλος. Αισθανομαι οτι θα τις βρει. Ειναι εγωιστης και πανεξυπνος. Η ομαδα θα ωριμαζει μαζι του . Εχει για παραδειγμα καλα στημενα να κερδιζει βαθμους και εκεινος χρονο. Φαινεται οτι ειναι δουλευταρας και γω αυτους τους ανθρωπους δεν τους φοβαμαι.
Θεωρω οτι εχει μεγαλο θεμα στην πνευματικη προετοιμασια της ομαδας. Ισως η ελλειψη προσωπικοτητων , η διαιτησια και η ατυχια να ειναι μη διαχειρισιμα στον απειρο Βλανταν. Πολλες φορες εχουμε την απαιτηση οι αλλοι να κανουν οσα και εμεις. Ομως δεν ειναι ολοι οι παιχτες Ιβιτς ή Γκαρσια που ηταν παντα ετοιμοι.
Δουλεψε και σε αυτο Βλανταν.

Τελειωνοντας νομιζω οτι ειμαστε στην περιοδο της κοιλιας μας σε φυσικη κατασταση. Ολες οι ομαδες το παθαινουν και ειναι φυσιολογικο. Τοτε μιλουν τα ψυχικα αποθεματα - για οσους εχουν !
Το θεμα με τις πολλες θλασεις, ισως επαιξε πολυ μεγαλο ρολο και στην ενταση των προπονησεων. Θα δειξει, τους θεωρω επαγγελματιες .

υγ: Συγνωμη για το σεντονι, δεν το συνηθιζω. Συνηθιζω ομως να στηριζω τις προσπαθειες που γινονται ειδικα οταν καποιοι δουλευουν πολυ για αυτες.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

++++
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Odi έγραψε:
Άρα αν φέτος ο Ίβιτς τερματίσει λιγότερο από 40 πόντους από την κορυφή,εμείς θα είμαστε οκ με την πορεία;

Έχω την εντύπωση πως η Καραμπάκ είχε και ένα σκαμπανέβασμα.Δεν είμαι σίγουρος.

Ο ΠΑΟΚ του 2008-09 τερμάτισε δεύτερος στην κανονική διάρκεια,αλλά 4ος μετά τα πλέι οφ;Ήταν καλύτερη πορεία από την απέσως επόμενη χρονιά; (3ος και 2ος αντίστοιχα).

Φυσικά και κάνει λάθη ο Ίβιτς όπως είναι λογικο.Δεν κάνει όμως παράλογα πράγματα όπως ο προκάτοχος του (όχι ακόμη τουλάχιστον).Αυτό το να περιμένουμε τον προπονητή στην γωνία λες και μετά από αυτόν θα έρθει ο μάγος που θα μάθει π.χ στον Χαρίση να σημαδεύει συμπαίκτη με τις πάσες του,δεν μπορώ να το καταλάβω.
Κοίτα εγώ δεν έχω θέμα με τον Ίβιτς, ιδιαίτερα.
Πιστεύω ότι κάποια πράγματα, τα περισσότερα, είναι των παιχτών.
Ξέρω ότι δεν είναι μόνο πρόβλημα του Ίβιτς, μια εικόνα που παρουσιάζεται εδώ και περίπου 4 χρόνια.
Εδώ υπάρχει κόσμος που θεωρεί τη περυσινή χρονιά επιτυχημένη, όχι απλά σωσμένη. (απάντα εμμέσως πλην σαφώς στην ερώτησή σου).
Εδώ υπάρχει ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο (εντός ομάδας) που όποιος δεν το βλέπει είναι στρουθοκάμηλος.
Τα γράφω συνοπτικά στο τόπικ του αγώνα.
Κάτι πάει εξαιρετικά λάθος και έχει ριζώσει στον σύλλογο. Δεν έχω ιδέα τι. Φαντάζομαι, αλλά δεν έχω κάτι χειροπιαστό ή αποδείξιμο.
Αυτό που ξέρω, είναι ότι η ομάδα πάλι δεν είναι καλά, πάλι δεν είναι ομάδα (δεν εννοώ την αγωνιστική της συνοχή), πάλι δεν προστατεύεται στα στεγανά της, πάλι έγιναν λάθος επιλογές σε καίριες θέσεις κι επιτέλους,
ας το πούμε, η αλήθεια δεν έβλαψε ποτέ κανένα όσο κι αν πονάει.

Είναι Α-ΔΙ-Α-ΝΟ-ΗΤΟ για μένα, αυτός ο ΠΑΟΚ να είναι -10 απ τον Νοέμβριο. (ναι ξέρω -3 και η Βέροια και η ΕΟ)
Αλλά καταλαβαίνουν όλοι τι λέω. Δεν μπορεί αυτός ο ΠΑΟΚ των 15 μυρίων εσόδων από πωλήσεις κι UEFA να έχει τα ίδια γκολ με Κέρκυρα και Τρίπολη. Απλά δεν γίνεται.
Ή θα ξυπνήσουν όλοι μέσα στο σύλλογο και πέρα απ αυτών και θα δουν ότι πάμε ΠΑΛΙ, την ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ, κατά διαόλου ή ΠΑΛΙ του χρόνου θα λέμε τα ίδια, με την ίδια κασέτα του ''μη μιζεριάζετε, μη γκρινιάζετε, έχουμε 3τες πλάνο και τρολιές περί ''στηρίξτε όπως ξέρετε μέχρι τον Δεκέμβριο και τέτοια γλαφυρά''. Τα είπε ο Joshua μια χαρά μετά την Πέμπτη.

Η Καραμπακ παίζει να έχει στελέχη που και ποδόσφαιρο ξέρουν και φιλοδοξία και ένα σχέδιο μπορούν να εκπονήσουν και μετά να φτάσουν στον προπονητή.
Με το χέρι στην καρδιά εσύ τα έχεις δει αυτά τα πράγματα τα τελευταία 4-5 χρόνια;
Τα αποτελέσματα πάντως στο γήπεδο, δεν τα δείχνουν.

Πεθύμησα ρε σεις, πεθύμησα ξέρετε τι.
Εκείνη την γλυκιά προσμονή του ΣΚ, στο Σπαθοπρωτάθλημα. Που από ένα σημείο και μετά, ο ΠΑΟΚ έπαιζε μετά από τόσα χρόνια σαν πρωταθλητής, με βεβαιότητα με σιγουριά με ποδόσφαιρο με αρχίδια όχι αρχίδια ποδόσφαιρο.
Ναι ξέρω ο Σάντος ήταν τόσα χρόνια στην ομάδα, αλλά η ομάδα προόδευε κάθε χρόνο. Πρώτα έμαθε να περπατάει και στο τέλος πετούσε.
Τώρα, αυτά τα 4 χρόνια, ακόμα καλά καλά δεν ξέρει να βάζει το ένα ποδι μετά το άλλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”