8. Χάρης Χαρίσης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 8. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από desperando »

για πες γιατι το λες αυτό?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

desperando έγραψε:Η μεγαλύτερη απογοήτευση για φέτος.
πραγματικά δεν το περίμενα αυτό,ειδικά μετά τις δηλώσεις σου το καλοκαιρι
+1
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

joshua έγραψε:Ντεσπε πιστεψε με.Αν δεις ενα παιχνιδι φετος απο κοντα,οπως εκανα εγω σημερα για πρωτη φορα,θα το ξανασκεφτεις να κριτικαρεις καποιο απο τα χαφ μας και δεν το λεω επιθετικα.
Ανάλυσέ το σε παρακαλώ να το καταλάβουμε, γιατί οι περισσότεροι βλέπουμε ένα Χαρίση σκιά του εαυτού του μέχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

desperando έγραψε:για πες γιατι το λες αυτό?
Ρε φιλε ειχα μια υποψια αλλα σημερα παλευα για μεγαλο χρονικο διαστημα να καταλαβω πως εχουν παρει εντολη να κινουνται τα χαφ στον χωρο και ειλικρινα δεν μπορεσα.Μονο μια περιεργη παραλληλη κινηση.Ο Σαχοφ επισης για παραδειγμα δεν μπορει να ειναι τοσο κακος παικτης.Ηρθε με καλα νουμερα σε γκολ και ασιστ και δεν τον εχω δει μια φορα να παιζει καθετα και να ψαχνει τελικη ενεργεια παρα μονο πασα στο πλαι λες και απαγορευεται στον ΠΑΟΚ το καθετο παιχνιδι.Σε ολο το πρωτο ημιχρονο εβλεπα 3 χαφ να κινουνται μονο αριστερα δεξια οπως στο ξυλινο ποδοσφαιρακι.Δεν λεω και δεν ειμαι κανας γκουρου της τακτικης,οπτικος αναλυτης ειμαι μονο αλλα κατι δεν μου καθεται καλα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σε ποιον να δώσει κάθετα;
Σε αυτούς που τρακάρουν μόνιμα στα μπακ;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω οταν βλεπω επι της ουσιας οχι μονο τον Χαριση αλλα 4 χαφ συνολικα να ειναι μονιμως στους χειροτερους παικτες του αγωνα δεν μπορω να στεκομαι μονο σε αυτους.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εντάξει πολλά μπορούμε να πούμε για τα χαφ και την τακτική μας
αλλά όταν το ένα από τα Τρια χαφ μας σε 45 λεπτά καταφέρνει να γράψει 0 (μηδεν) σωστές μεταβιβάσεις κάπου υπάρχει θεμα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δε θελει χάιδεμα ο συγκεκριμένος ειδικα χαραμίσει το ταλεντο του

Μπορουμε να τα ρίξουμε ολα παλι στην τακτική δλδ στον προπονητη αλλα ...

Τζαπα τα γράφω

Ναι φταιει ο προπονητης που καταστρέφει τους παικταράδες που χουμε όπως κ αλλοι τόσοι που μυρωδιά δεν είχανε

Παικτες όπως ο νομποα ήρθαν κ μετα Πο καλο ξεκίνημα περπατούσαν

Τελικα στραβός ειναι ο γιαλός κ παλι
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

desperando έγραψε:εντάξει πολλά μπορούμε να πούμε για τα χαφ και την τακτική μας
αλλά όταν το ένα από τα Τρια χαφ μας σε 45 λεπτά καταφέρνει να γράψει 0 (μηδεν) σωστές μεταβιβάσεις κάπου υπάρχει θεμα
Να στο πω και αλλιως.Δεν θυμαμαι να τον ειδα μια φορα να υποδεχεται μπαλα και να μην εχει τουλαχιστον 2 αντιπαλους πολυ κοντα του.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

joshua έγραψε:
desperando έγραψε:για πες γιατι το λες αυτό?
Ρε φιλε ειχα μια υποψια αλλα σημερα παλευα για μεγαλο χρονικο διαστημα να καταλαβω πως εχουν παρει εντολη να κινουνται τα χαφ στον χωρο και ειλικρινα δεν μπορεσα.Μονο μια περιεργη παραλληλη κινηση.Ο Σαχοφ επισης για παραδειγμα δεν μπορει να ειναι τοσο κακος παικτης.Ηρθε με καλα νουμερα σε γκολ και ασιστ και δεν τον εχω δει μια φορα να παιζει καθετα και να ψαχνει τελικη ενεργεια παρα μονο πασα στο πλαι λες και απαγορευεται στον ΠΑΟΚ το καθετο παιχνιδι.Σε ολο το πρωτο ημιχρονο εβλεπα 3 χαφ να κινουνται μονο αριστερα δεξια οπως στο ξυλινο ποδοσφαιρακι.Δεν λεω και δεν ειμαι κανας γκουρου της τακτικης,οπτικος αναλυτης ειμαι μονο αλλα κατι δεν μου καθεται καλα.
Καλα και το τι εντολες παιρνουν και το τι κανουν ειναι αλλο θεμα. Σημερα για παραδειγμα διαβασα οτι ο Ιβιτς ειπε οτι ειχε δωσει ξεκαθαρη εντολη να μην ανεβαινει η γραμμη αμυνας ψηλα γιατι ο νιωνος ειναι καλος στην κοντρα και οι αμυντικοι του στο πρωτο 20λεπτο καναν ακριβως το αντιθετο.. Ειναι ξεκαθαρα θεμα ικανοτητας. Δεν γινεται να μην θελει ο Ιβιτς καθετη κινηση απο το χαφ του και δημιουργια απο χαμηλα. Εδω σκεψου για να μην το χασει αυτο ποσο πισω ζηταει να γυρναει για να υποδεχθει την μπαλα ο Μπισεσβαρ.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Σημερα ειδικα μου φανηκε οτι κουραστηκε γρηγορα,τρεχοντας ασκοπα εδω κι εκει.Και ηταν πιο κουρασμενος κι απο τον Ματος που επαιξε ολοκληρο 90 λεπτο πριν 2,5 μερες.Εχω πει για τον Κατσε,αλλα και εσυ δειχνεις οτι δεν δουλευεις και μας διαψευδεις.
Σε βαζει βασικο,εχεις να παιξεις απο το Κυπελλο αγωνα,ολοκληρο 90 λεπτο και εχεις βγαλει τη γλωσσα εξω σε ενα ημιχρονο απο το ασκοπο τρεξιμο,χωρις να πιασεις την ευκαιρια που σου δινεται.
Δεν ξερω τι συμβαινει φετος με σενα.Μπες και πιασε την ευκαιρια σου ρε παληκαρι μου.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Πολυ αρνητικος σημερα, ισχυει (παρομοια παραδοχη για αλλους βεβαια δε βλεπω οταν κ αυτοι ειναι μετριοι..)
Μετα τα ματς με αγιαξ, οποτε εχει μπει δεν ηταν ιδιαιτερα θετικος, ισχυει..

Το γεγονος οτι 2 φορες που επαιξε καναμε ροτεισιον (στο ενα μαλιστα με αλλαγη σχηματισμου), το οτι σε 80 μερες εχει παιξει 270 λεπτα ολα κ ολα (4 ματς) και το οτι δεν του δοθηκε η ευκαιρια να παιξει σ'ενα ματς ομιλων (κακη ψυχολογια), το οτι ενας 21.5χρονος μπαινει σε ενα κεντρο χωρις σταθερες που ψαχνεται ουτως ή αλλως εδω και ενα μηνα, δεν μας νοιαζει καθολου στην κριτικη μας?

Αλλα οκ μωρε, ας κατηγορησουμε αμεσως τα ευκολα θυματα, αυτον, τον μυστακιδη, τον τσιμιροτ, δε γαμεις,
εχω Σαχοφ που με 2πλασια λεπτα και πολλαπλασια εμπιστοσυνη (συνεχομενα ματς) τα κανει ολα καλα και θα λυσει το γορδιο δεσμο του προβληματικου κεντρου.

Παντως πρεπει να συνελθει, να συγκεντρωθει, να κανει πιο εξυπνη κατανομη δυναμεων και να μην τον παιρνει απο κατω..
Αλλα χρειαζεται στηριξη και υπομονη, οπως με καποιους αλλους..

Αλλη λυση? να τον καψουμε και να φερουμε πισω τον Σαμπο (αν δεν τον κλεψουν απ'την Πρεμιερ)

Υ.Γ. Το να βγαζει τη γλωσσα εξω εχει πολλες διαφορετικες αναγνωσεις:
α. κακη προετοιμασια ή ποιοτητα εκγυμνασης (μηπως φαινεται κ στην υπολοιπη ομαδα)?
β. ελλειψη αγωνιστικου ρυθμου?
γ. τρεχει υπερκαλυπτωντας κενα αλλων ή λογω γραμμων με αποσταση?
δ. κακη ζωη?
ε. λιγο απ'ολα?
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Τι το μεμπτο εκανα.Εγραψα την γνωμη μου,οπως και για οποιον δεν τα παει καλα.Επειδη ειναι μικρος πρεπει οταν του δινεται η ευκαιρια να την πιανει απο τα μαλλια.
Και οταν παιζει καλα το γραφω.
Στο Κυπελλο με την Λαρισα ηταν πολυ καλος και περιμενα οτι θα τον ξαναβαλει βασικο,για να πιασει την ευκαιρια του και να τον ξαναβαλει.
Επειδη αναφερεσαι και σε μενα,δες οτι εχω γραψει γι αυτον.
Οταν δεν ειναι καλος δεν ειναι κακο να του το λες.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ρε αδερφε, απο που κ ως που αναφερθηκα σε σενα? Καμια σχεση ;)

Ισα ισα, μια χαρα ισορροπημενη κ δικαιη ηταν η αποψη σου..
Σε αλλες ακραιες αναφερομαι, κ γι'αυτον κ τον μυστα..
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Ξερω γω,οσο αφορα τη γλωσσα ας πουμε που ανεφερα και αναφερες κι εσυ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”