Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για μένα δεν ήταν. Μια σωστή επίθεση σε όλο το 90λεπτο. Έκανε μπαμ ότι δεν θα βάζαμε γκολ. Και δεν είναι ο πρώτος αγώνας που δεν σκοράρουμε.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Μπαινω να γραψω αφου προηγουμενως δεν διαβασα τις προηγουμενες σελιδες.
Για μενα το μονο λαθος σου σημερα ηταν οτι εβαλες τον Μαλεζα στην αρχικη ενδεκαδα και οχι τον Βαρελα που ειναι πιο γρηγορος και μετα τον Τζαβελλα,ο οποιος μετα τον τραυματισμο του δεν ειναι καλος,χωρις ρυθμο(αλλα εδω σε δικαιολογω που ηθελες να ξεκουρασεις τον Λεοβατς και αναγκαστηκες να βαλεις Κρεσπο αριστερα).
Επισης καλως εβαλε τον Χαριση ο οποιος δεν του βγηκε σαν επιλογη(και μαλιστα τον ειδα καπως κουρασμενο στο τελος του ημιχρονου),οπως και τις υπολοιπες επιλογες του για βασικους.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

aoratos έγραψε:Ηταν πολυ καλυτερος επιθετικα ο ΠΑΟΚ σημερα απο οτι στο ματς με την Βεροια. Και με αντιπαλο που εκλεινε καλυτερα τους χωρους.
Ε καλα τωρα το παιχνιδι στην Βεροια δεν μπορει να χρησιμοποιειται ως δειγμα συγκρισης.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Θα την πληρώσει ο Ίβιτς κ παλι προς τη δόξα τραβά το καράβι μας

Παλι τοτ δε μάθαμε
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

MANIAKOS έγραψε:Γιατι το λες;
Μανιακ σορρυ σ απανταω τωρα γιατί ήθελα να είμαι ήρεμος κατά την διάρκεια του ματς και μόλις τώρα άρχισα να ηρεμώ..
Το έγραψα μόλις είδα την ενδεκάδα γιατί ήμουν σίγουρος για το τι θα δω και είμαι σίγουρος το τι θ ακολουθήσει..
Η ενδεκάδα σήμερα ήταν ζημιά αγωνιστικά για το σήμερα και ζημιά για τα αποδυτήρια για το αύριο...
Δεν θα κρίνω αν είναι καλός ή όχι προπονητικά αλλά η έλλειψη ψυχραιμίας μου έκανε μπαμ απ το ηλεκτροσόκ στην ενδεκάδα.Και σ αυτές τις καρέκλες που καίνε εκτός από προπονητική χρειάζεται και προσωπική διαχείριση του εαυτού μας...Γιατί αλλιώς είναι πολύ κακό για όλους..και έπονται πράματα είμαι σίγουρος...
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

joshua έγραψε:
aoratos έγραψε:Ηταν πολυ καλυτερος επιθετικα ο ΠΑΟΚ σημερα απο οτι στο ματς με την Βεροια. Και με αντιπαλο που εκλεινε καλυτερα τους χωρους.
Ε καλα τωρα το παιχνιδι στην Βεροια δεν μπορει να χρησιμοποιειται ως δειγμα συγκρισης.
Ισχυει. Το εφερε η κουβεντα man
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Άγιε το μονο που εχω σαν ένσταση μιας κα Δεν είδα ματς
Ειναι να μην άντεχαν κπ να παιξουν παλι 90 λεπτά
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

MANIAKOS έγραψε:Άγιε το μονο που εχω σαν ένσταση μιας κα Δεν είδα ματς
Ειναι να μην άντεχαν κπ να παιξουν παλι 90 λεπτά
Ξέρεις τι γίνεται και με 2 αλλαγές το περνάς το μύνημα με 5-6 πάει αλλού η δουλειά...
Κι οι άλλοι 2-3 που δεν θα βγαιναν για ένα ματς θα άντεχαν θα έσφιγγαν τα δόντια και θα καταλάβαιναν τι συμβαίνει.Τώρα η ζημιά θεωρώ είναι διπλή...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ιςως να ναι ετσι

Ελπίζω να καθαρίσει το μυαλό του να συζητήσουν κ να πάρουνε κπς αποφασεις για κπς παικτες
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

aoratos έγραψε:
CCCP έγραψε:Απο τη στιγμη που οι μεταγραφες Σακχοφ, Μπισεσβαρ και Φορ δε βγηκαν στην ουσια, η χρονια οσον αφορα σοβαρο προωταθλητισμο τελειωσε πριν ξεκινησει
Συμφωνω, οπως και απο την στιγμη που μοναδες οπως ο Χαρισης και ο Τσιμιροτ δεν εχουν τελικα εκεινο το μεγαλο ταβανι που καποια στιγμη περσυ σε μικρο δειγμα αγωνων σε εκαναν να νομιζεις
Το θέμα είναι τη ζητήθηκε απ τον Σάκχωφ.
Για τους άλλους δύο, (Κάμπος-Ντιέγκο) αν οι απαιτήσεις ήταν να πάρουν την ομάδα πάνω τους με γκολ κι ασσίστ, κάποιος έκανε χοντρή μαλακία μέσα στην ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Εγώ θυμάμαι τον Ιβάν Σαββίδη να λέει έχω μετανιώσει που έδιωχνα τόσο εύκολα τους προπονητές... Θέμα χρόνου και του Ίβιτς εδώ είμαστε λίγη υπομονή... Οι γνωστοί άγνωστοι θα τον πείσουν όπως και τα παλικάρια μας φυσικά της δημοσιογραφίας ... Είναι δυνατόν οι άλλοι να έχουν έναν Μπέντο κάποιον στραματσόνι και έναν ακόμα της Κούλας που δεν θυμάμαι το όνομα και εσύ ρε ΠΑΟΚ να έχεις Ίβιτς... Που πας με Ίβιτς μωρέ... :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:

Χάθηκε άλλη μια χρονιά σε πρωτάθλημα και Ευρώπη φυσικά και έχει μερίδιο ευθύνης ο άπειρος ναι Ίβιτς αλλά δεν γίνεται κάθε χρόνο να διώχνεις τον προπονητή σου και άντε πάλι από την αρχή με ΝΕΑ ΟΡΑΜΑΤΑ και καλά...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να ρωτησω κατι απλο ρε παιδια.Το καλυτερο ημιχρονο του ΠΑΟΚ φετος ηταν στην τριπολη,με τριαδα στον αξονα,Κανιας,Σαχοφ,Μπισεσβαρ.Γιατι οι 3 τους δεν εχουν ξαναπαιξει απο τοτε μαζι?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Αυτό κ γω το χω απορία

Ενα εξαρι ενα οκταρι κ ενα δεκάρι
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Να ρωτησω κατι απλο ρε παιδια.Το καλυτερο ημιχρονο του ΠΑΟΚ φετος ηταν στην τριπολη,με τριαδα στον αξονα,Κανιας,Σαχοφ,Μπισεσβαρ.Γιατι οι 3 τους δεν εχουν ξαναπαιξει απο τοτε μαζι?
Είναι πολλά τα ματς και τους πέφτουν μπόλικα, ειδικά του Μπίσι και του Σάκχωφ.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Διαβάζω διάφορα για Ιβιτς και αναρωτιέμαι τι περιμέναμε να δούμε από έναν άνθρωπο που κάθεται σε πάγκο επαγγελματικής ομάδας για πρώτη φορά. Εγώ λέω πως για τα δεδομένα τα πάει μία χαρά. Προφανώς η διοίκηση έχει πλήρη γνώση για το θέμα, πιστεύει πως έχει τη δυνατότητα να γίνει κορυφαίος προπονητής και έχει αποφασίσει πως θα επενδύσει πάνω του τουλάχιστον 3 χρόνια όσο και το συμβόλαιο που του πρόσφερε. Αν συμβεί κάτι διαφορετικό σημαίνει πως οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα που τους πάνε τα τέσσερα και δεν πρόκειται ποτέ να δούμε κάτι σοβαρό σε αυτό το σύλλογο.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”